Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

Hiperpharm.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Hiperpharm.pl
5 / 5 2019-03-20

Polecam gorąco!!!

5 / 5 2019-03-10

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2019-03-07

super

5 / 5 2019-02-27

Super szybka dostawa. Polecem

5 / 5 2019-02-09

Gorąco polecam, pelen profesjonalizm.

5 / 5 2019-02-04

Zamówienie zrealizowano błyskawicznie, a paczkę dobrze zabezpieczono do transportu. Jestem zadowolona z zakupów w tej aptece.

5 / 5 2019-01-26

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem, polecam

5 / 5 2018-12-04

Polecam!!! Same pozytywy, takie zakupy są czysta przyjemnością,

5 / 5 2018-11-22

cały proces zamówienia i wszystko co z wysyłką związane jest bardzo sprawnym procesem, cenię sobie że nie sprawia to żadnych trudności,szybka dostawa i bardzo dobre ceny produktów , z pewnością skorzystam z oferty Apteki jeszcze nie raz, dziękuję !

5 / 5 2018-11-20

Polecam, szybka ealizacja

2018-11-16

bardzo sobie chwalę

5 / 5 2018-11-12

Naprawdę super!

5 / 5 2018-11-11

Ok, wszystko w normie.

5 / 5 2018-11-04

Polecam szybka wysylka

5 / 5 2018-10-26

Ja zawsze można na nich liczyć. Szybko tanio i bez problemu... Dlatego polecam serdecznie bez cienia wątpliwości. Byłam w szoku jak tak szybko dostałam paczkę. Super Polecam!

5 / 5 2018-10-25

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szeroki asortyment. Przesyłka bardzo szybko dotarła, wszystko zgodne z zamówieniem. Towar dobrze zapakowany. Miła obsługa. Polecam jak najbardziej!!! Atrakcyjne ceny. Nawet otrzymałam dodatkowo próbki innych kosmetyków La Roche. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-10-16

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-10-11

Rzetelny i szybko realizujący zamówienie.

2018-09-30

Pozytywnie

2018-09-30

Towar zamówiony w niedzielę wieczorem, paczka dostarczona we wtorek rano. Produkty zgodne z zamówieniem, dorzucone gratisy. Jedno opakowanie delikatnie zgniecione, ale nie wpłynęło to na jakość towaru. Ogólnie polecam.

5 / 5 2018-09-29

Polecam!

5 / 5 2018-09-07

Szybka profesjonalna obsługa towar zgodny ze specyfikacją.Transakcja idealna klient godny zaufania.Polecam wszystkim!!!

5 / 5 2018-09-02

Polecam

5 / 5 2018-09-01

polecam innym ze względu na szybkość obsługi i cenę

5 / 5 2018-08-20

Rzetelny i szybko realizujący zamówienie.

5 / 5 2018-08-18

jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2018-08-10

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-08-09

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-07

Super. Polecam zakupy każdemu!

5 / 5 2018-07-04

szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2018-06-17

zakupy po raz kolejny udane,szybka realizacja,profesjonalizm.polecam tą aptekę

5 / 5 2018-06-14

Szybko i profesjonalnie.dziękuję!pozdrawiam.

2018-06-08

Cała transakcja przebiegła sprawnie. Jedyne co mam zastrzeżenie to kosmetyki są na granicy przydatności do użycia. Mam nadzieje, że uda mi się je zużyć do sierpnia 2017.

5 / 5 2018-06-05

OK

5 / 5 2018-06-05

Polecam

5 / 5 2018-06-02

polecam

2018-05-30

SKLEP GODNY POLECENIA .

5 / 5 2018-05-24

ok

5 / 5 2018-05-16

Polecam

2018-05-13

Wszystko ok!

5 / 5 2018-05-13

Polecam Zamawiając produkty u Państwa przez 3 lata należy chyba mi się rabat !!!!!!!

5 / 5 2018-05-03

Polecam.. sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-04-28

Wszystko ok polecam sprzedającego

2018-04-16

Kolejny udany zakup!!! Przesyłka błyskawiczna ;-)

2018-03-25

Dobra

5 / 5 2018-03-19

produkty w dobrej cenie, szybka obsluga. bez zarzutu, bezpiecznie zapakowane produkty

5 / 5 2018-03-16

Super! Polecam

5 / 5 2018-03-14

szybko, sprawnie

5 / 5 2018-03-14

wszystko ok polecam

2018-03-09

Bardzo duży wybór, w atrakcyjnych cenach.

5 / 5 2018-02-22

Ok

2018-02-11

apteka godna polecenia

5 / 5 2018-02-08

Super szybka wysylka.Polecam serdecznie:)

5 / 5 2018-01-30

Ok

5 / 5 2018-01-06

polecam sprawnie i szybko

5 / 5 2018-01-04

Szybka i sprawna dostawa

5 / 5 2017-12-03

Robię zakupy przeciętnie raz w roku ,zawsze szybka realizacja zamówienia ,bardzo dobra komunikacja .

5 / 5 2017-11-17

transakcja przebiegła szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-16

Polecam

5 / 5 2017-11-12

polecam dodrze zaopatrzony sklep w dobry towar,polecam.

2017-11-10

Oceniam sklep pozytywnie. Zamówienie dotarło bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-11-07

szybko, sprawnie, uprzejmie, dobry kontakt

2017-11-02

Zakupiony sok z granata.Ekspresowa przesyłka za pobraniem, rewelacyjnie niska cena.Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-10-21

Super, polecam

5 / 5 2017-10-13

Sklep dobry, wiarygodny, polecam.Szkoda tylko, że nie można odbierać towaru w najbliższej aptece,

5 / 5 2017-10-12

Profesjonalna

5 / 5 2017-10-05

Szybko, tanio i wygodnie.

2017-09-22

Znalazłam tu artykuły trudno dostępne gdzie indziej, a w aptekach i drogeriach stacjonarnych w ogóle nie spotykane. W dodatku atrakcyjnie cenowo :-) Realizacja zamówienia również satysfakcjonująca.

5 / 5 2017-09-01

Polecam ten sklep. Transakcja przebiegła sprawnie. Zabezpieczony towar dotarł zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-28

Super sprawa

5 / 5 2017-08-27

Wszystko ok

2017-08-20

Proszę uważać na tę firmę, wysyłają towar przeterminowany, a później się wypierają.

2017-08-18

Na " 5 "

5 / 5 2017-08-14

Ok

2017-08-09

Transakcja bez zarzutu

5 / 5 2017-08-01

szybko i sprawnie. polecam

5 / 5 2017-07-31

Super sklep. Jestem bardzo zadowolona. Produkty oryginalne. Nie ma do czego się przyczepić.

2017-07-11

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-11

dobra cena,szybka wysyłka

5 / 5 2017-06-23

Super apteka, jestem zadowolona :)

5 / 5 2017-06-17

ok

2017-06-07

OK !!!!!

5 / 5 2017-06-03

Jak zawsze wszystko dobrze szybko i na czas. Paczka dobrze zapakowana produkty zabezpieczone i jak zawsze jakieś próbki dzięki którym można przetestować nowy produkty. Z czystym sumieniem Polecam!!!!!!!!!!!

2017-05-07

Bezproblemowy i wygodny odbiór osobisty. Ogromny plus za możliwość odbioru w soboty.

2017-05-05

Bardzo cenię sobie Hiperpharm:)

5 / 5 2017-05-01

Szkoda, że nie ma już możliwości odbioru w innych punktach w Poznaniu i musiałam płacić za przesyłkę :( Poza tym super.

2017-04-17

Wszystko sprawnie!

5 / 5 2017-04-12

Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-04-08

Super

2017-03-28

Wszystko w porządku, kosmetyki oryginalne, oryginalnie zapakowane, idealne na prezent.

Rzetelne opinie o Hiperpharm.pl

Hiperpharm.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.hiperpharm.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 61 670 48 88

Komórka
-

Infolinia
+48 61 670 48 88

Logowanie