Kategorie: / Handel / Motoryzacja / Usługi

HOL CAR WOJCIECH BORCIUCH Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o HOL CAR WOJCIECH BORCIUCH
5 / 5 2019-02-26

BARDZO FACHOWA I MIŁA OBSŁUGA,SZYBKI DOJAZD ,CENY BARDZO ATRAKCYJNE W PORÓWNANIU DO KONKURENCJI,DYSPOZYCYJNOŚĆ 24H.FIRMA GODNA POLECENIA!!!! NA PEWNO SKORZYSTAM GDY BĘDĘ POTRZEBOWAŁ POMOCY.

5 / 5 2018-12-31

Super miły człowiek i świetny fachowiec - działa szybko i bardzo sprawnie. Polecam każdemu! Auto zdechło mi w kiepskim miejscu i spodziewałam się narzekań jak zajedzie laweta (ciasny zakręt pod górkę ze światłami na szczycie) - a tu zajechał Pan Wojtek - parę sprawnych manewrów (w godzinach miejskiego szczytu!) i moje auto było załadowane! Dziękuję Panie Wojtku :-)

5 / 5 2018-12-31

Firma bardzo solidna, godna polecenia w 100%. Nie ma żadnych ukrytych kosztów. Samochody najtaniej w Rzeszowie. Nie oszukują i mówią prawdę o całym samochodzie. Samochody zgadzają się z opisem w 100% i są zadbane i nie zniszczone. Bardzo małe koszty rejestracji po kupnie i rewelacyjny kontakt. POLECAM!!!

5 / 5 2018-12-02

Bardzo profesjonalna obsługa, auto bez żadnych zarzutów , wszystko w jak najlepszym porządku . Bez ukrytych kosztów i ściemy. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-10

Firma solidna, godna polecenia w 100%. Pan Wojciech jest specjalistą w swoim fachu, a także miłym i kulturalnym człowiekiem. Po zamówieniu lawety, nawet nie zdążyliśmy dojść do auta a laweta już czekała koło samochodu. Nie ma żadnych ukrytych kosztów, cena 80 zł za transport po mieście. Najtaniej w Rzeszowie. Expresowo, fachowo, cena usługi miła dla oka i dla portfela. POLECAMY!!!

5 / 5 2018-08-30

SZYBKO TANIO I SOLIDNIE; WYKONANY TELEFON RÓWNA SIĘ WYKONANA USŁUGA, NIE MARUDZI, NIE WYBRZYDZA, MA WOZIĆ I WOZI; POLECAM KAŻDEMU

5 / 5 2018-07-21

Dostępność o każdej porze dnia i nocy, bardzo szybki i dobry kontakt. Fachowa obsługa i pomoc w awaryjnej sytuacji. Cena w porównaniu do konkurencji bardzo atrakcyjna. Bardzo dziękujemy Panu Wojciechowi za udzieloną nam pomoc. Gorąco polecamy. Jest to osoba godna zaufania.

5 / 5 2018-06-22

Kia Soul Leszek Polecam Pana Wojciecha z czystym sumienie, jeśli jeszcze kiedyś będę kupował auto to najpierw zapytam Jego.

5 / 5 2018-02-26

Pan Wojciech to jeden z nielicznych sprzedawców którzy swoją renomę tworząc dbając o klienta. Bardzo solidna firma nie owija w bawełnę sprowadza dobre samochody bez ukrywania wad.Gorąco polecam współpracę z tym Panem właściciel Nissana TiNO

5 / 5 2018-02-14

Natrafiłam na Pana Wojciecha przypadkiem - złapałam gumę na autostradzie i udzielono mi pomocy za grosze :) W 100% polecam firmę HOL CAR ! Pozdrawiam dziewczyna z białej Toyoty :)

5 / 5 2017-08-23

Panie Wojtku. Takich jak Pan już nie ma ! Przynajmniej w tym kraju. Po teleonie czekałem 10 min. Cena bardzo konkurenycjna. Polecam każdemu, a dla Pana Wojtka tylko pomyślności.

Rzetelne opinie o HOL CAR WOJCIECH BORCIUCH

HOL CAR WOJCIECH BORCIUCH

Siedziba
RZESZÓW

WWW
http://www.holcar.pl

Email
[email protected]

Telefon
791432432

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie