Kategorie: / Ogród / Dom / Pozostałe

Homegardenart.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o Homegardenart.pl
5 / 5 2019-02-23

super sklep, pełen profesjonalizm

5 / 5 2019-02-22

rewelacja,polecam

5 / 5 2019-02-21

rewelacyjny sklep, szybka transakcja, uprzejmy sprzedawca

5 / 5 2019-02-16

Świetne designerskie dodatki do domu, zakupy przebiegły pomyślnie, miły kontakt, polecam.

5 / 5 2019-02-11

wszystko super polecam

5 / 5 2019-01-26

Jak zobaczyłam lampę empire, od razu się zakochałam. I już jestem po zakupie :) Jestem zadowolona. Meble są cudowne, a cała transakcja przebiegła rewelacyjnie

2019-01-21

kupiłam tutaj meble do ogrodu są rewelacyjne wyglądają cool świetnie się na nich wypoczywa bardzo łatwo je schować i nie zajmują dużo miejsca, i bardzo prosto utrzymać je w czystości same zalety

5 / 5 2019-01-19

transakcja bardzo udana, polecam sklep

5 / 5 2019-01-10

wszystko super transakcja udana

5 / 5 2019-01-09

Sklep ma świetną ofertę dla przedsiębiorców, profesjonalny kontakt, szybka dostawa i solidny produkt. Sprzedawca z wysokiej półki.

2019-01-07

rewelacja

2019-01-04

kupiliśmy zestaw z rattanu technicznego na nasz taras do nowego domu właśnie w Hagea. Jest piękny, a my bardzo zadowoleni. Mamy nadzieje że będzie nam służył latami.

5 / 5 2019-01-04

jak dla mnie super, mogę polecić

5 / 5 2018-12-26

polecam zakupy w tym sklepie meble o ciekawym designie, eleganckie, i trwałe. Transakcja bardzo udana, szybko otrzymałem zakupiony towar.

5 / 5 2018-12-15

polecam, meble bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-12-05

klep ma wofercie nowoczesne dodatki oraz meble. Zamówienie jest łatwe, szybkie i opłacalne. Polecam.

5 / 5 2018-12-05

polecam bardzo fajne nowoczesne meble

5 / 5 2018-11-30

jestem bardzo zadowolona z transakcji

2018-11-21

Hagea to sklep, który z pewnością można polecić. Klarowna oferta, atrakcyjna cena, bezbłedna dostawa. Meble sa dobrze wykonane, a kontakt łatwy. Dobry wybór !

2018-11-18

wszytko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-10-31

super sklep, zasługuje na najwyższą ocenę

5 / 5 2018-10-23

super sklep, pełen profesjonalizm

2018-10-21

fajny sklep, meble wysokiej klasy... mogę spokojnie polecić

5 / 5 2018-10-17

Bardzo korzystne i bezproblemowe zakupy. Polecam wszystkim, którzy szukają pewniaków.

5 / 5 2018-10-15

transakcja udana, polecam

5 / 5 2018-10-15

fajne meble, w dobrej cenie, polecam

2018-10-07

świetny sklep, jakość na wysokim poziomie

2018-10-04

Jedyny sklep z taki nowoczesnymi meblami i w takiej korzystnej cenie. Transakcja była bardzo sprawna. Nie mieliśmy z tym sprzedawca zbędnych problemów.

5 / 5 2018-09-28

Zamówiłem nowoczesne krzesła w tym sklepie. Dotarły do mnie w stosunkowo krótkim czasie w idealnym stanie. Meble wizualnie wyglądają świetnie. Polecam zakup.

2018-09-19

sklep ma perfekcyjne podejście do klienta i bardzo wysokie standardy do mojego biura wybrałem fotel tapicerowany z podłokietnikami Gentelman w kolorze brązowym prezentuje się bardzo elegancko dzięki temu moje biuro wygląda świetnie

2018-09-05

zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-08-29

wszystko ok, urzekły mnie piękne i oryginalne meble

5 / 5 2018-08-23

Bardzo dobry sprzedawca, wszystko ucziwie, zgodnie z opisem na stronie. Jestem zadowolony z zakupów!

5 / 5 2018-08-10

jestem wymagającą klientką, i trudno jest zrealizować moje oczekiwania, ale ten sklep jest na prawdę w porządku pod względem obsługi i jakości mebli. Po prostu super...

2018-08-06

świetne meble, biuro zmienia się dzięki nim w 100%

2018-08-03

udane zakupy

5 / 5 2018-07-29

Polecam tego sprzedawcę - uczciwy i rzetelny, szybko wysyła.

5 / 5 2018-07-22

transakcja udana, polecam

5 / 5 2018-07-10

Kupiłem klasyczne krzesło ogrodowe z polipropylenu Ares Siesta w kolorze brązowym jestem bardzo zadowolony ponieważ świetnie się sprawdzają są bardzo wygodne i doskonałej jakości

5 / 5 2018-07-10

Polecam śiwetna współpraca ze sprzedawcą, dużo informacji i cennych rad. Cały czas byłem informowany o stanie zamówienia i wszystko przebiegło na szóstkę z plusem!

5 / 5 2018-06-27

sprawdzona firma, polecam

2018-06-12

meble rewelacja

5 / 5 2018-06-10

doskonały wybór czołowi światowi producenci, doskonałe podejście do klienta profesjonalne przeprowadzenie transakcji polecam

5 / 5 2018-05-26

super sklep, polecam

5 / 5 2018-05-13

Sprzedający zasługuje na najwyższą ocenę - nie ma się do czego przyczepić, wszystko profesjonalnie i sprawnie.

5 / 5 2018-05-08

profesjonalne podejście do klienta towar świetny polecam

5 / 5 2018-04-05

jakość mebli jest ok, sprzedawca uczciwy, dobry kontakt

2018-03-16

na prawdę warto... świetne meble, dobra jakość i fajny kontakt

5 / 5 2018-03-16

wspaniałe meble polecam

5 / 5 2018-03-13

Szybkie zakupy, wyczerpujący kontakt. Odkurzacz działa bez zarzutów. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-27

jestem bardzo zadowolona zakupionych foteli ogrodowych w kolorze kawowy z technorattanu firmy Siesta Miami widać że są bardzo dobrej jakości a z podanych informacji wynika że tworzywo zostało wzmocnione włóknem szklanym dzięki czemu jest bardzo odporne na działanie czynników atmosferycznych, co ważna łatwo je czyścić wystarczy umyć. No i co najważniejsze są bardzo wygodne we wspaniałym nowoczesnym stylu

2018-02-18

doskonała jakość usług i sprzedawanych mebli

2018-02-16

najlepszy importer designerskich mebli w Polsce

5 / 5 2018-02-13

Świetny sklep! Polecam wszystkim zakupy mega designerskich mebli.

5 / 5 2018-02-04

Jestem zadowolonym kupującym tego sklepu. Bardzo dobre krzesła i zyrandol oraz lampki. Polecam.

2018-02-02

sklep jest rewelacyjny meble wszystkich światowych czołowych producentów, dzięki czemu ma się gwarancję najwyższej jakości i nowoczesnego stylu zgodnego z najnowszymi trendami ! Wielką zaletą mebli jest też ich praktyczność, bardzo łatwo je czyścić

5 / 5 2018-02-01

cieszę się, że kupiłem tutaj stół i krzesła bardzo nowoczesne w świetnym stylu wszyscy znajomi mi ich zazdroszczą sprzedawca bardzo profesjonalny udziela wiele informacji jest z nim świetny kontakt

5 / 5 2018-01-28

polecam, bardzo komunikatywny sprzedawca, świetne meble

5 / 5 2018-01-27

meble super, sklep uczciwy

5 / 5 2018-01-24

kontakt ok, meble luksusowe dla wymagającego klienta,dopracowane w każdym calu, polecam

2018-01-22

jak dla mnie pierwsza klasa

5 / 5 2018-01-22

moja kanapa Pluto z Casella jest rewelacyjna wygląda odjazdowo i jest bardzo ergonomiczna sam proces sprzedaży przebiegł w stu procentach profesjonalnie więc jestem mega zadowolony i polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-20

super zakupy, mogę polecic ten sklep

5 / 5 2018-01-12

polecam bardzo fajny sklep, towar doskonałej jakości, to widać już na pierwszy rzut oka, w świetnym stylu czołowych światowych producentów sprzedawca bardzo profesjonalny

2018-01-06

świetna jakość, dobra cena, szyba wysyłka

5 / 5 2017-12-13

super sklep, transakcja udana

2017-12-08

pozytywne wrażenie wywarł na mnie ten sklep, kompetencja i uczciwe podejście

2017-12-04

transakcja bardzo udana, sprzedawca uczciwy

5 / 5 2017-12-02

Transkacja szybka i przyjemna, nie mam żadnych zastrzeń ani do pracy sklepu, ani do samych mebli.

2017-11-28

Sklep ma bardzo ciekawą ofertę, takiego designu właśnie szukałem i dość dobre ceny, jeśli chodzi o samą realizację zamówienia to wszystko odbyło się sprawnie i bez problemów

5 / 5 2017-11-21

polecam wspaniały sklep transakcja przebiegła wzorowo meble doskonałej jakości

2017-11-14

zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność

5 / 5 2017-11-12

fajne zakupy, szybko i sprawnie, to ja rozumiem

5 / 5 2017-10-14

super sklep - cenie sobie indywidualnosc, a nie tania chinszczyzne z marketow. chcesz byc zadowony - zainwestuj w prawdziwe meble!

2017-10-13

mogę polecić ten sklep, bo jest rzetelny i uczciwy

2017-10-04

Dokonałem tutaj zakupu, dotarł do mnie żyrandol bardzo dobrej jakości, który świetnie sie prezentuje w moim salonie. Cały przebieg zamówienia nie miał problemów.

2017-09-23

zakupy jak należy

5 / 5 2017-09-13

super sklep meble świetnej jakości dostawa szybka

2017-09-11

Sklep bez zarzutów. Towar bardzo dobry w przystępnej cenie.

5 / 5 2017-09-11

super meble, modne i nowoczesne

2017-09-04

Sklep godny polecenia. W swojej ofercie mają solidne meble dla HoReCa, cenowo korzystniej niz u innych. Zakup był bardzo udany, a kontakt ze sklepem prawidłowy.

5 / 5 2017-08-28

transakcja przebiegła sprawnie, polecam sprawdzony sprzedawca

5 / 5 2017-08-20

polecam wspaniały sklep transakcja przebiegła wzorowo meble doskonałej jakości

5 / 5 2017-08-16

rewelacyjne meble, super podejście do klietna

5 / 5 2017-08-16

meble super, godne polecenia

5 / 5 2017-08-12

jest ok, szybko i sprawnie, jakość najwyższa, a meble solidnie zapakowane

5 / 5 2017-08-09

polecam sklep super

5 / 5 2017-07-22

udane zakupy, meble super, szybka przesyłka

5 / 5 2017-07-17

Szukalem własnie takich krzeseł. Super nowoczesne i przezroczyste. Jestem zadowolony z zakupów.

5 / 5 2017-07-03

meble są super, wnętrze gabinetu dzięki nim zmieniło się diametralnie

5 / 5 2017-07-02

jestem zdania że to bardzo profesjonalny sprzedawca bardzo dobry kontakt wiele informacji, szybka dostawa. a meble rewelacyjne, wszystkich czołowych producentów!

5 / 5 2017-07-01

sklep na poziomie, renomowane marki, meble mają certyfikaty TÜV, CATAS i ISO, dzięki temu mam się pewność, że będą trwałe i odporne na czynniki atmosferyczne czy zarysowania mechaniczne. Sklep bardzo fajnie radzi sobie z reklamacjami. Sprzedawca jest w stałym kontakcie. Polecam!

5 / 5 2017-06-30

super, sklep na pięątkę

2017-06-30

rewelacja

5 / 5 2017-06-19

meble super, polecam

5 / 5 2017-06-13

szybka transakcja, udana polecam

5 / 5 2017-05-30

rewelacja, polecam

5 / 5 2017-05-14

bardzo fajny sklep profesjonalne podejście duży wybór kupiłem leżaki basenowe i fotele ogrodowe z włoskiej marki Nardi, zachwyciło mnie ich wzornictwo. Widać, że wykonano je z tworzywa najwyższej jakości z pełną dbałością o wszystkie szczegóły. Bardzo łatwo je utrzymać w czystości są bardzo praktyczne polecam

2017-05-08

nowoczesne i z klasą meble, kontakt wzorowy, transakcja udana

5 / 5 2017-04-27

meble sa świetne, prezentują się genialnie. Polecam

2017-04-26

wysoka jakość usług i mebli

5 / 5 2017-04-22

wspaniałe meble transakcja przebiegała w porządku polecam

5 / 5 2017-04-08

rewelacyjny sklep, super meble

5 / 5 2017-03-31

Jestem zadowolony z zakupów -zamówienie zostało szybko zrealizowane,

Rzetelne opinie o Homegardenart.pl

Homegardenart.pl

Siedziba
Chorzów

WWW
http://www.homegardenart.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 202 57 51

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie