Kategorie: / Dom / Sport

Hurtowniasportowa.net Opinie Klientów

4.69/5.00 - ilość ocen: 235
opinie o Hurtowniasportowa.net
5 / 5 2019-03-23

Jestem bardzo zadowolona sxybka obsluga

5 / 5 2019-03-22

Sklep absolutnie spełnił wszystkie moje oczekiwania.Polecam.

4 / 5 2019-03-16

Korzystam ze sklepu od dłuższego czasu. Robienie zakupów w hurtowniasportowa jest czystą przyjemnością. Polecam. Paulina

4 / 5 2019-03-08

Buty ok

5 / 5 2019-03-05

Super

5 / 5 2019-03-04

Wszystko super. Dres zakupiony w super cenie jest idealny. POLECAM!

5 / 5 2019-03-03

Super jakość nadruku

5 / 5 2019-03-02

To moje kolejne zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. To mój ulubiony sklep, super obsługa i najlepsza jakość produktów. Polecam w 100%

5 / 5 2019-03-01

Jestem zadowolona. Polecam.

5 / 5 2019-02-27

Wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2019-02-18

POLECAM :)

5 / 5 2019-02-16

TO JUŻ KOLEJNY UDANY ZAKUP W "HURTOWNIASPORTOWA.NET". Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam zakupy w sprawdzonych sklepach internetowych.

5 / 5 2019-02-16

B. Dobrze

4 / 5 2019-02-16

Polecam.

5 / 5 2019-02-15

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. W 100% polecam sklep

5 / 5 2019-02-10

Super obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2019-02-08

Super

5 / 5 2019-02-02

Polecam

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa ,miły kontakt,polecam

4 / 5 2019-01-30

dobra

4 / 5 2019-01-29

Towar ok, jednak było małe zamieszanie z przesyłką. Zamiast do paczkomatu, jak wskazałem w zamówieniu, została wysłana kurierem.

5 / 5 2019-01-28

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-18

Super obsługa, sprzęt rewelacyjny! Polecam

2019-01-10

Rewelacja!

5 / 5 2018-12-30

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-12-28

Wszystko sprawnie i profesjonalnie, bardzo dobry kontakt, polecam

4 / 5 2018-12-27

Złożyłam zamówienie, zapłaciłam za nie szybkim przelewem. Przez kilka dni nic nie przychodziło, ani zamówiony produkt ani jakakolwiek informacja dotycząca transakcji. Zadzwoniłam po paru dniach (około tygodnia), okazało się, że mojego produktu nie ma w magazynie. Szkoda tylko, że mnie o tym nie powiadomiono. Przeproszono i zaproponowano mi inny produkt. Zgodziłam się i od tego momentu wszystko przebiegało szybko, niemal w ekspresowym tempie - nazajutrz otrzymałam zamówiony towar. Ogólnie oceniam pozytywnie, pomimo małego zgrzytu

4 / 5 2018-12-27

Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-12-27

Ekspresowa wysyłka! Polecam sklep! :)

5 / 5 2018-12-26

Bardzo sprawna obsługa szybka wysyłka

4 / 5 2018-12-13

Dobra obsługa.Szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-12-13

Wszystko o.k.

5 / 5 2018-12-10

Polecam

5 / 5 2018-12-07

Bezproblemowo, sprawnie. Polecam zdecydowanie!

5 / 5 2018-12-05

Zamówiłam piłkę do ćwiczeń, która jest dokładnie taka jak w ofercie. Polecam sklep.

4 / 5 2018-12-05

transakcja przebiegła pomyślnie ale sklep ma wysokie ceny w stosunku do konkurencji.

4 / 5 2018-11-26

Wybór na stronie przejrzysty i sprawny zakup. Od zakupienia do przywiezienia do domu przez kuriera minęły 3 dni. Sposób pakowania w luźny worek w przypadku piłki nie napompowanej tworzy na zagięciach możliwość uszkodzeń w trakcie transportu.

5 / 5 2018-11-25

Rewelacja!

4 / 5 2018-11-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-24

Polecam ten sklep !!!

2018-11-21

Brak jednej pozycji z zamówienia - rozumiem. Ale czy ktoś mógłby w końcu odpisać na moją wiadomość jak zamówić towar w zamian lub zwrócić mi pieniądze?

5 / 5 2018-11-16

Polecam

5 / 5 2018-11-15

Profesjonalna obsługa, będę polecać

5 / 5 2018-11-05

ok.ok.ok

5 / 5 2018-11-02

Super

4 / 5 2018-11-01

Super!!

4 / 5 2018-10-29

Serdecznie polecam

5 / 5 2018-10-29

Szybka i sprawna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-10-20

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-10-19

Wszystko OK

4 / 5 2018-10-19

Super

5 / 5 2018-10-17

super!

4 / 5 2018-10-12

Trochę był poślizg z realizacją zamówienia ale otrzymałem rekompensatę. Podsumowując polecam. Kontakt e-mail ze sklepem bez zarzutu.

5 / 5 2018-10-11

Szybki czas realizacji zamówienia

5 / 5 2018-10-11

sklep ok

5 / 5 2018-09-30

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-22

świetne spodnie, szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-09-21

DOBRY KONTAKT, W PEŁNI ZREALIZOWANA DOSTAWA ZGODNIE Z WYSŁANYM MAILEM (3 DNI ROBOCZE)

5 / 5 2018-09-17

Szybko i sprawnie , produkt zgodny z opisem :) polecam :)

5 / 5 2018-09-14

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-12

Po raz kolejny pełen profesjonalizm. Polecam

1 / 5 2018-09-11

Jak najbardziej polecam. Wszystko Szybko, sprawnie, a towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-08-27

Polecam każdemu

5 / 5 2018-08-25

Wszystko super, pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-08-20

Wszystko w porzadku, zamówienie bez zarzutu.Polecam

5 / 5 2018-08-18

Polecam zakupy

5 / 5 2018-08-16

Bardzo polecam. Dobry towar za rozsądną cenę. Świetna obsługa. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-08-10

Polecam.

5 / 5 2018-08-07

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Buty kupowałem trochę na ryzyku, bo nie byłem pewien rozmiaru, ale pasują idealnie. Polecam!

5 / 5 2018-07-31

Polecam szybko sprawnie

5 / 5 2018-07-27

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-07-27

Szybka realizacja. Super kontakt ze sprzedającym, pomoc w zamianie jednego z produktów zamówieniu. Przesyłka odebrana przed świętami prosto pod choinkę☺☺☺

5 / 5 2018-07-24

Szeroki wybór asortymentu w dobrej cenie- b.szybka dostawa, polecam.

4 / 5 2018-07-21

Rewelacja!!!

4 / 5 2018-07-18

Raczej OK,chociaż za pierwszym razem otrzymałem tylko część zamawianego towaru.Resztę dosłano póżniej

5 / 5 2018-07-15

bardzo szybka wysyłka, to mi się najbardziej podoba

5 / 5 2018-07-10

Szybko, profesjonalnie, bezpiecznie.

5 / 5 2018-07-07

Polecam zakupy

4 / 5 2018-07-07

Szybko dostałąm paczkę, przystępne ceny

5 / 5 2018-07-07

Firma Super

4 / 5 2018-07-03

Wszystko sie zgadza, polecam!

5 / 5 2018-07-01

transakcja przebiegła szybko i sprawnie, polecam ten sklep

4 / 5 2018-06-26

okej okej

5 / 5 2018-06-26

Profesjonalna obsługa, polecam zakupy.

5 / 5 2018-06-24

Gorąco polecam. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobrej jakości. Przesyłka dotarła ekspresowo i dobrze opakowana.

4 / 5 2018-06-23

Transakcja udana polecam ten sklep

5 / 5 2018-06-17

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-06-07

super sklep

5 / 5 2018-06-02

Rewelacja!

5 / 5 2018-06-02

polecam zakupy. towar zgodny z opisem. szybka realizacja

5 / 5 2018-05-30

Otrzymałem kompletną przesyłkę szybciej niż oczekiwałem, bez żadnych problemów , polecam bardzo wszystkim sportowym świrom :D !!!

5 / 5 2018-05-26

Polecam szybko i fachowo

4 / 5 2018-05-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Brakuje mi jedynie wymiarów produktów oferowanych na stronie. Ogólnie towar ok, ale spodziewałam się trochę innej wielkości.

5 / 5 2018-05-23

super

5 / 5 2018-05-17

Polecam

5 / 5 2018-05-14

POLECAM

3 / 5 2018-05-05

Ogólnie jestem zadowolona

5 / 5 2018-05-04

Szybka wysyłka i dobre ceny.

5 / 5 2018-05-03

Super polecam.

5 / 5 2018-05-02

Wszystko w najlepszym porządku, buty bardzo fajne. Szybka wysyłka do inpost. Polecam

5 / 5 2018-04-30

Wszystko ok.

4 / 5 2018-04-29

Dobry i profesjonalny sklep. Przesyłka mogłaby być szybciej realizowana, ale może to przez okres przedświąteczny.

2 / 5 2018-04-20

Brak towaru na stanie pomimo zakonczonej inwentaryzacji, brak towaru zamiennego, kolejne zamowienie wyslane po kilku dniach za pobraniem mimo oplacenia. Ogolny balagan. NIE POLECAM !!!

5 / 5 2018-04-17

Szybko, sprawnie, bezproblemowo, super obsługa, miłą i sympatyczna.

5 / 5 2018-04-12

Bardzo szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-04-12

transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Pełen profesjonalizm

4 / 5 2018-04-09

Produkt zgodny z opisem. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-04-07

Wszystko jest ok

5 / 5 2018-04-07

Polecam !!!

5 / 5 2018-04-05

Serdecznie Polecam. Profesjonalna obsługa i bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka wysyłka i wysokiej jakości towar.

3 / 5 2018-03-31

jestem zadowolona

4 / 5 2018-03-27

Wszystko ok. Nie wiem z czego wynika dość długi czas przygotowania towaru do wysyłki, mimo to akceptowalny.

5 / 5 2018-03-23

Polecam jakość usługi bardzo dobra

5 / 5 2018-03-18

Polecam, szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-05

Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam w 100%

5 / 5 2018-03-02

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-28

Prosioalna obsługa jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-18

Wszystko oki.

5 / 5 2018-02-14

Szybki czas realizacji zamówienia

5 / 5 2018-02-14

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem - brawo :-)

5 / 5 2018-02-10

Towar przyszedł bardzo szybko. Wszystko było zgodne z opisem i spisuje się świetnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Jak najbardziej polecam sklep, kolejne udane zakupy. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie, gwarantowane dostarczenie towaru przed świętami dotrzymane.

5 / 5 2018-02-06

super

5 / 5 2018-02-05

super było

4 / 5 2018-02-05

Profesjonalizm na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-01-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-24

Wszystko super, pełen profesjonalizm

5 / 5 2018-01-24

Jak najbardziej polecam. Wszystko Szybko, sprawnie, a towar pierwsza klasa.

5 / 5 2018-01-23

Dla mnie rewelacja! Realizacja zamówienia ekspresowa, super towary w super cenach i rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu!

5 / 5 2018-01-19

Super

5 / 5 2018-01-16

POLECAM

5 / 5 2018-01-14

Jak najbardziej polecam sklep. Bez problemów.

5 / 5 2018-01-13

polecam

4 / 5 2018-01-06

Wszystko ok.

5 / 5 2018-01-03

Dla mnie rewelacja! Realizacja zamówienia ekspresowa, super towary w super cenach i rewelacyjny kontakt z obsługą sklepu!

4 / 5 2018-01-02

Bez zarzutu

5 / 5 2018-01-01

Polecam

4 / 5 2017-12-31

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-12-31

Polecam

5 / 5 2017-12-31

SĄ NIEZAWODNI, NAWET W ZLECENIACH NA CITO

5 / 5 2017-12-26

sklep ok

5 / 5 2017-12-25

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Przesylka doszła szybko pomimo "przedświątecznego szczytu". Produkt odpowiada opisowi. Gorąco polecam

5 / 5 2017-12-23

To moje kolejne zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. To mój ulubiony sklep, super obsługa i najlepsza jakość produktów. Polecam w 100%

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna szybka wysyłka, Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-20

Polecam fest

3 / 5 2017-12-16

Przesyłka maila być wysłana tydzień wcześniej niż faktycznie do mnie dotarła. Nawet dostęp potwierdzonoe ze już jest gotowa i wyjdzie od Państwa po czym okazało się ze wystąpił błąd i przesyłka dotarła tydzien późnej. Buty tw kupiłem specjalnie na kontretny wyjazd i dzwoniąc do Panstwa otrzymałem potwierdzenie ze je bez problemu otrzymam... słabo to wyszło...

5 / 5 2017-12-11

super

5 / 5 2017-12-04

Profesjonalna obsługa. Polecam.

2017-12-03

Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę, produkty nie zgodne z oczekiwaniem

4 / 5 2017-11-30

Super polecam

5 / 5 2017-11-30

polecam

5 / 5 2017-11-27

To kolejny udany zakup w tym sklepie. Wszystko super. Dziękuję.

5 / 5 2017-11-24

Wszystko profesjonalnie, nie mam żadnych zastrzeżeń ! Serdecznie polecam zakupy tutaj !

4 / 5 2017-11-20

Okazało się, że nie było jednej bluzy, którą zamawiałem. Zadzwoniła do mnie miła pani z możliwością wybrania innej lub zwrot wartości. Zdecydowałem się na to drugie i dostałem jeszcze rabat, także mimo wszystko jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-11-17

Profesjonalna obsługa. Szybka dostawa. Polecam!!!

5 / 5 2017-11-17

Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2017-11-15

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-15

Swietna obsluga

5 / 5 2017-11-13

Wszystko ok

4 / 5 2017-11-12

Polecam

5 / 5 2017-11-10

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-11-03

Transakcja bardzo szybka i przyjemna, polecam!

5 / 5 2017-11-01

ok super

4 / 5 2017-10-31

Wszystko ok, polecam

4 / 5 2017-10-31

Wszystko ok

4 / 5 2017-10-31

Jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-10-28

Polecam.

5 / 5 2017-10-25

Profesjonalny dostawca.

5 / 5 2017-10-23

ok ok ok

5 / 5 2017-10-23

Profesjona obsługa. Przesyłka przyszła szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-10-21

Polecam

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2017-10-18

Polecam

1 / 5 2017-10-15

Towar przyszedł bardzo szybko. Wszystko było zgodne z opisem i spisuje się świetnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-11

Koszulka bardzo dobrej jakości i bardzo szybko trafiła do mnie.

5 / 5 2017-10-11

Super

4 / 5 2017-10-02

Jakość obsługi dobra, polecam sklep.

5 / 5 2017-10-01

Zamówiona torba jest super! Szybka wysyłka, odpowiedź sprzedającego na moje pytanie - polecam :)

4 / 5 2017-09-28

Wszystko w porządku od dłuższego czasu odwiedzam ten sklep i robię zakupy.

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalna i szybka obsługa . Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-09-22

polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-18

Polecam!!!

4 / 5 2017-09-16

Towar naprawde super jeden minus jest czekalam dlugo na przesylke .

5 / 5 2017-09-16

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa, polecam.

2017-09-06

Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2017-09-04

Polecam

4 / 5 2017-08-19

wszystko ok !! POLECAM!!!

5 / 5 2017-08-15

Bardzo szybka dostawa, najtaniej trafiona okazja w internecie, super jakość produktu.

5 / 5 2017-08-13

Jak najbardziej profesjonalne podejście do klienta , szybka wysyłka . Sklep godny polecenia :)

5 / 5 2017-08-08

Wszystko o.k.

5 / 5 2017-08-08

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2017-07-31

Sprzedawca godny polecenia. Towar zgodny z opisem. Bezproblemowa obsługa i kontakt. Polecam

5 / 5 2017-07-31

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2017-07-28

Profesjonalna obsługa

2017-07-26

Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę, produkty nie zgodne z oczekiwaniem

5 / 5 2017-07-21

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-07-19

Profesjonalna obsługa polecam

Rzetelne opinie o Hurtowniasportowa.net

Hurtowniasportowa.net

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://hurtowniasportowa.net

Email
[email protected]

Telefon
68 452 86 86

Komórka
664 70 34 80

Infolinia
68 452 86 86

Logowanie