Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

i-apteka.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 59
opinie o i-apteka.pl
2019-03-24

Bardzo sprawna obsługa, uwielbiam zakupy bez wychodzenia z domu :) dziękuję

5 / 5 2019-03-22

Sklep jest rzetelny, produkty dotarły zgodnie z zamówieniem wszystko zgodnie z regulaminem. Dziękuję i Polecam

5 / 5 2019-03-09

Świetny kontakt. Bezproblemowo wszystko zrealizowane. Polecam.

2019-03-07

Godny zaufania.

5 / 5 2019-03-02

Duża oferta i dobra jakość , po zakupie błyskawiczna wysyłka dobrze zapakowanych towarów. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-25

Pozytywnie oceniam ten sklep. Zamówiony towar dotarł zgodny z opisem, kontakt ze sklepem oceniam na bardzo dobry. W dniu dostarczenia zostałem poinformowany o godzinie dostarczenia towaru poprzez sms. Super, skorzystam znowu. Polecam ;)

5 / 5 2019-02-13

polecam, bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2019-02-09

szybka realizacja przesyłka zgodna z zamówieniem ,szkoda ,ze nie dolączono żadnych próbek, to byłoby miłe :)

5 / 5 2019-02-03

Jestem bardzo zadowolona z państwa sklepu bardzo miła i fachowa obsługa co do odpowiedzi na maila szybka realizacja zamówienia.Oceniam na 5 z plusem polecam wszystkim :)

2019-01-25

Wszystko O.K. zawsze chetnie u Was bede zamawiac. Przepraszam za niezbyt dokladny text ale pisze z BRD (Niemiecka trzcionka,klawiatura)

Rzetelne opinie o i-apteka.pl

i-apteka.pl

Siedziba
Grodków

WWW
http://www.i-apteka.pl

Email
[email protected]

Telefon
77 404 33 66

Komórka
-

Infolinia
801 011 035

Logowanie