Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

iapteka.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o iapteka.pl
5 / 5 2019-03-16

Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-03-14

Polecam

5 / 5 2019-03-03

Szybka i dokładna obsługa

5 / 5 2019-02-26

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-02-12

Bardzo mila i profesjonalna obsluga, w razie problemow kontakt gwarantowany. Produkty w 100% zgodne z opisami. Wysylka bardzo szybka.

2019-01-25

Brak róznych opcji odbioru przesyłki np Inpost ..nie moznabylo odebrac w aptece osobiscie

5 / 5 2019-01-24

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-23

Bardzo dobra obsługa.Polecam

5 / 5 2019-01-11

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-09

Fachowa obsługa, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-01-05

Super bardzo dziękuję

5 / 5 2019-01-04

Polecam, nickie ceny i szybka dostawa

2018-12-21

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-12-21

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-11-16

jestem zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-11-08

Polecam!

5 / 5 2018-11-08

Polecam

5 / 5 2018-11-05

Zamówienie dotarło szybko. Zapakowane profesjonalnie. Realizacja ok. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-29

szybko i profesjonalnie działająca firma 100% polecam

2018-10-24

nnnnijnkjio

5 / 5 2018-10-24

Polecam aptekę

5 / 5 2018-10-17

Polecam zakupy w dobrej cenie

5 / 5 2018-10-04

Polecam

2018-09-30

Sprawna usługa i produkt zgodny z zapowiedzią

5 / 5 2018-09-24

Szybka realizacja zamówienia. Trafiłam na super promocje.

5 / 5 2018-09-20

wszystko ok.Polecam

5 / 5 2018-09-05

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecę przyjaciołom.

5 / 5 2018-08-26

Profesjonalna obsluga, szybka przesylka.

2018-08-16

Radziłabym omijać tą aptekę z daleka, otrzymałam błędne towary a nie za te za które zapłaciłam i ponad trzy tygodnie czekam na rozwiązanie problemu i niestety.

5 / 5 2018-08-11

wszystko ok

5 / 5 2018-07-31

jest ok

5 / 5 2018-07-27

Polecam

5 / 5 2018-07-23

Bardzo polecam

5 / 5 2018-07-23

kontakt z infolinią bardzo dobry i profesjonalny ale tryb dostawy skandaliczny. Zamówiłam nowy preparat na drogi moczowe przez kuriera licząc na to że będzie szybciej - a kurier to jedna trzecia kosztów zamówienia - niestety przeliczyłam się. Śledziłam drogę przesyłki : dwa dni z małej miejscowości na Dolnym Śląsku przez Wrocław do Warszawy po dwóch dniach jeszcze nie rozdzielona poczta a z infolinii dowiedziałam się że może to trwać jeszcze 3 dni! I to ma być kurierem? normalna wędrówka przesyłki przez Polskę. Proszę uważać ....

5 / 5 2018-06-30

wszystko OK.

2018-06-23

sklep sprzedaje towar którego nie posiada na stanie. Zakupiłem i zapłaciłem trzy sztuki i po dwóch dniach okazało się że mogą wysłać tylko dwie szt. Co prawda po moim telefonie zwrócono część pieniędzy ale cała transakcja trwała 8 dni a koszt wysyłki taki sam jak wysyłka 3 szt.

2018-06-19

Nie dostalam produktu ktorego zamowialam, zamiast niego otrzymalam inny. Bylo zgloszone przez email, o sprawdzanie zamowienia, ale nikt nie odpisal.

5 / 5 2018-06-06

jestem bardzo zadowolona z zakupow w aptece,polece ja moim znajomym

5 / 5 2018-05-21

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-05-19

Polecam

2018-05-16

Zadowolony jak zwykle

5 / 5 2018-05-11

wszystko ok

5 / 5 2018-04-21

Szybkość działania

5 / 5 2018-04-06

Bdb. Ok.

5 / 5 2018-03-17

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-19

Wszystko w jak najlepszym porządku. Przesyłka przyszła barzo szybko. Polecam

5 / 5 2018-02-18

Szybka transakcja !!! Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-25

Transakcja oraz produkt ok

5 / 5 2018-01-22

Profesjonalna obsluga, transakcja szybka i przyjemna :) Dzękuje bardzo

5 / 5 2018-01-22

Przesyłka dotarła szybko. Zawartość zgodna z zamówieniem..Polecam

5 / 5 2018-01-19

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam .

5 / 5 2018-01-13

Produkty bardzo dobrze zapakowane. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-11

Wszystko ok i profesjonalnie

2017-12-23

Wszystko odbyło się prawidłowo.bede korzystać z tej uslugi

5 / 5 2017-11-25

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, dobre ceny produktów.

5 / 5 2017-11-22

Wszystko jak najbardziej OK

5 / 5 2017-11-15

polecam

5 / 5 2017-11-14

Szybka przesyłka towaru w dobrej cenie :)

5 / 5 2017-11-14

Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-03

Polecam sprzedawce

5 / 5 2017-10-29

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-10-21

wszystko ok

2017-10-11

Nie było żadnych problemów. Towar dokładnie jak zamówiony, informacja na bieżąco. dostawa w terminie.

5 / 5 2017-10-04

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Cena atrakcyjna. Polecam

5 / 5 2017-09-21

Szybkie, bezproblemowe zakupy.

2017-09-12

Mega !!!

2017-09-09

Duży pozytw!!:)

5 / 5 2017-08-17

Polecam

5 / 5 2017-08-11

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-03

Profesjonalna obsługa, polecam !

5 / 5 2017-07-30

Jak najbardziej ,polecam!!!

5 / 5 2017-07-27

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-18

wszystko ok

5 / 5 2017-07-13

Tanio, szybko...

5 / 5 2017-07-05

Polecam

5 / 5 2017-06-23

ok

5 / 5 2017-06-12

Transakcja przebiegła pomyślnie szybka wysyłka jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-06-12

Kolejne zakupy. Wszystko super. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Polecam

5 / 5 2017-06-04

Super!

5 / 5 2017-06-02

Polecam. Szybka obsługa i wysyłka. Stały kontakt

5 / 5 2017-05-30

Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2017-05-29

szybko i choć towar nie był delikatnej natury, zapakowany jak drogocenny skarb:)

5 / 5 2017-05-18

polecam, szybka realizacja zamowienia!

2017-05-14

bardzo dobry

2017-05-13

Opakowania leków przyjechaly calkowicie zgniecione i zmiażdżone, na szczescie w srodku byly cale. Ale nękanie email o opinie to przegięcie!!!!

2017-04-13

Bzdurne ograniczenie zakupu opakowań do ilości np 5 opak. gdy kuracja wymaga 6 opak i w kartonie jedno miejsce wolne uupełniono folią bąbelkową.

5 / 5 2017-04-12

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

2017-04-09

Transakcja z nieznanych mi przyczyn nie została zrealizowana. Czekam na zwrot przedpłaty.

5 / 5 2017-04-06

Jak zawsze szybka przesyłka, towar ok.

Rzetelne opinie o iapteka.pl

iapteka.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://iapteka.pl

Email
[email protected]

Telefon
881961655

Komórka
881961655

Infolinia
-

Logowanie