Kategorie: / Zegarki i biżuteria

Impressimo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.31
opinie o Impressimo.pl
1 / 5 2019-02-11

Żałuje że wcześniej nie przeczytałem opinii o sklepie! Dałem się nabrać na dobrze zrobioną stronę, zdjęcia promocje. Ten oszust nie ma nic wspólnego z jubilerstwem. Dzwoniłem do jubilera z Sierpca którego ma podanego na stronie. Okazuje się że na początku działalności kupował coś od niego i sprzedawał drożej. Teraz w ogóle nic u niego nie zamawia. Sprawa poszła do prokuratury. Nie wiem czy i kiedy odzyskam pieniądze.

1 / 5 2018-10-19

Niestety miałem "przyjemność" zakupu biżuterii w tym sklepie.Towar zamówiony nie przyszedł w deklarowanym terminie a po tym czasie był bardzo utrudniony kontakt ze sprzedawcą. Unikanie odpowiedzi i wykręcanie się wyimaginowanymi problemami spowodowały, że postanowiłem zrezygnować z realizacji zamówienia i poprosiłem o zwrot pieniędzy. Zgoda była natychmiastowa, natomiast pojawiły się kolejne dni w na oczekiwaniu na zwrot. Dopiero po postraszeniu zgłoszenia sprawy na Policję, otrzymałem zwrot pieniędzy. Przestrzegam wszystkich przez zakupami czegokolwiek w tym sklepie, rozumiem,że można mieć problemy, ale szczera informacja o zwłoce jest bardziej do zaakceptowania niż dziecinne unikanie kontaktu, czy wymyślanie powodów opóźnienia.

1 / 5 2018-10-04

ZŁODZIEJ I KŁAMCA! Zamówiony pierścionek nie dotarł do mnie przez ponad półtora miesiąca (czas realizacji maiał być 10 dni). Kontakt telefoniczny utrudniony. Po miesiącu krętactw, poinformowano mnie, że mogę odstąpić od umowy. Marne pocieszenie zwłaszcza, że zostałem bez pierścionka zaręczynowego. Sprawa zgłoszona na policję. Czekam na zwrot środków. UWAGA! SAM SOBIE WYSTAWIA POZYTYWNE KOMENTARZE ( TE Z OCENĄ KURIERA i NR ZAMÓWIONEJ BIŻUTERII).

5 / 5 2018-09-19

Wszystko ok, pierścionek i kolczyki piękne. Dziękuję i polecam.

1 / 5 2018-06-08

Najgorszy sklep, nie zróbcie tego błędu i nie zamawiajcie niczego. KŁAMCY i OSZUŚĆI

5 / 5 2018-03-11

Na pierścionek czekałem trochę dłużej, ale warto było. Dobre wykonanie, osoba obdarowana zadowolona :) Dziękuję.

1 / 5 2018-03-07

OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TĄ FIRMĄ. Towar kupiony za 1600 zł 26 marca 2017, data odbioru do 26 kwietnia 2017 ( 30 dni). Mamy 16 maja 2017, cisza. Zero towaru i zero zwrotu kasy. 4 RAZY zapewniano nas , że kurier już jedzie, że będzie za kilka godzin. Kurier nigdy nie dojechał. A my chudsi o 1600zł. Kontakt zerowy. Nie odpisują na maile, nie odbierają telefonów. Sprawa została już zgłoszona na policję. OSZUŚCI !!!

2017-12-21

Witam chciałbym się dowiedzieć czy ktoś podjął jakieś działania w celu odzyskania pieniędzy prosiłbym o kontakt i również chciałbym się dołączyć do walki z tym krętaczem oszukał mnie na ponad 2tys. Jestem w posiadaniu nagrań telefonicznych maili SMS i wiadomości na Whatsapp

3 / 5 2017-09-03

Odradzam komukolwiek kupowania w tym sklepie jakiegokolwiek prezentu. Po wielokrotnych interwencjach oraz złożeniu pozwu do sądu odzyskałem pieniądze, a paczka, która rzekomo została wysłana pocztą do tej pory nie doszła (minęły już 2 miesiące). Obsługa fatalna,kłamiąca na każdym kroku( paczka będzie wysłana, wysyłamy jutro, paczkomat się zepsuł , drugi paczkomat też się zepsuł, pierśionek uszkodzony itd itd., wysyłamy pocztą polską paczką priorytetową). Radzę omijać szerokim łukiem tego sprzedawcę. Sami wystawiają sobie komentarze.

5 / 5 2017-07-15

Zamówiłem pierścionek zaręczynowy + kolczyki w zestawie. Realizacja jak na ręcznie robione rzeczy dość szybka. Co do jakości nie mam żadnych zastrzeżeń. Szkoda, że trzeba dość długo czekać, ale nie jest to towar produkowany na dalekim wschodzie, a dobry przedmiot wymaga czasu. To jest dla mnie zrozumiałe, choć nie ukrywam, że ciężko się czeka jak człowiek jest ciekawy jaki finalnie produkt otrzyma. Opakowanie super, pasuje do biżuterii. Certyfikat solidny, na plastiku. W przyszłości rozważam zakup obrączek z rabatem jaki otrzymałem wraz z zakupem w/w biżuterii. Polecam tym, którzy szukają dobrze zrobionej biżuterii i są trochę bardziej cierpliwi :)

2 / 5 2017-06-23

KŁAMCA, OSZUST i KRĘTACZ! Nigdy więcej. Nie polecam. Sprawa zgłoszona na policję, pieniądze odzyskane po 2 miesiącach.

2017-06-17

Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia, totalne dno i kilo mułu bo inaczej tego określić nie można. Po miesiącu nie odbierania telefonów ani maili w końcu szanowny pan odebrał i powiedział mi że zepsuła im się maszyna i zamówienie nie zostanie zrealizowane (bez wcześniejszej wiadomości o tym). Poinformował mnie też o tym, że pieniądze zostaną mi zwrócone dnia następnego, najpóźniej za 3 dni, minął tydzień i nic. Piszę codziennie maile, dzwonię i zero odezwu. Jutro idę do Rzecznika konsumentów i zakładam temu sklepowi sprawę w sądzie, będę także żądał zadośćuczynienia, bo to się w głowie nie mieści jak można sobie olewać klienta.

1 / 5 2017-04-26

UWAGA! SKLEP ATRAPA! Po złożeniu zamówienia, które miało zostać zrealizowane w przeciągu 4 dni roboczych, musiałem wielokrotnie sam się dopominać, dodzwaniać o jakiekolwiek informacje o zamówieniu, które były kłamstwami.I wtedy zaczęły się wszytkie zwodzenia, a to coś nie tak z próbą złota, a to jutro wysyłąmy, a to paczka utknęłą, a to paczka się zgubiła. Oczywiście kłąmał że jestem pierwszym klijentem któremu to sie przytrafiło. W międzyczasie ignorowanie telefonów, nie odbiera. Po dwóch miesiącach nerwów i szarpaniny sprawa poszła do prokuratury, musiałem czekać kolejne dwa miesiące na zwrot pieniędzy. UWAGA TO OSZUST!

2 / 5 2017-04-21

OSZUŚCI! Nie wysłał zamówionego pierścionka. Maile wysłane do działu obsługi klienta pozostały bez odpowiedzi. Po kilkukrotnych rozmowach telefonicznych, dostałam potwierdzenie wiadomością MMS o wysłaniu paczki która nie dotarła. Brak profesjonalizmu. Brak informacji. Brak inicjatywy ze strony sprzedawcy. Kłamca! Serdecznie NIE polecam. Sam wystawia sobie pozytywne komentarze.

2 / 5 2017-04-17

Szkoda nerwów na tego krętacza i cwaniaka, Brak kontaktu, brak możliwości odbioru osobistego. Nie polecam, omijać szerokim łukiem!

Rzetelne opinie o Impressimo.pl

Impressimo.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.impressimo.pl

Email
[email protected]

Telefon
513 466 882

Komórka
513 466 882

Infolinia
-

Logowanie