Kategorie: / Biuro / Dom

Instalhurt24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 84
opinie o Instalhurt24.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo szybko i sprawnie. Kontakt przemiły. Wszystko tak, jak być powinno. Polecam!

2019-03-16

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-03-15

Szybka i sprawna obsługa. Polecam

5 / 5 2019-03-08

Wszystko jak należy. Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja. Polecam Sprzedawcę. Pozdrawiam

5 / 5 2019-03-02

Podchodziłem do sklepu z dużym dystansem bo obawiałem się rzetelności ze względu na małą liczbę komentarzy. Zamówiłem żarówki philipsa - taniej niż u wszystkich innych. Realizacja ekspresowa, obsługa bardzo miła. Jeśli będę potrzebował kolejne żarówy na pewno zwrócę się z zapytaniem o cenę właśnie do nich. Polecam bardzo serdecznie.

5 / 5 2019-02-27

wszystko super

5 / 5 2019-02-27

Sklep godny polecenia, towar wysłany szybko, przesyłka dobrze zabezpieczona, wszystko zgodnie z ustaleniami. Zadnych problemów.Do tego ceny naprawdę konkurencyjne.

5 / 5 2019-02-11

Polecam wszystkim bardzo serdecznie, profesjonalna załoga znająca się na rzeczy,fachowe doradztwo,tania błyskawiczna wysyłka.Możliwość dogadania się w każdej kwestii.

2019-01-31

miła,fachowa i konkretna obsługa

5 / 5 2019-01-22

Bardzo bobry kontakt, przesyłka bardzo szybko zrealizowana. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-01-14

Bardzo dobry kontakt, pomoc w doborze, szybka realizacja.

5 / 5 2019-01-11

Szybki i sprawnie

2018-12-30

Szyko, sprawnie i terminowo. Dziękuję.

5 / 5 2018-12-20

to moje pierwsze zakupy w tym sklepie ale jestem zadowolony

5 / 5 2018-11-17

Towar otrzymałem szybko.

5 / 5 2018-11-13

Jestem zadowolony. Szybko, fachowo i w terminie. Obsługa jest ok. Polecam innym.

5 / 5 2018-11-07

Jeżeli kupować to tylko w tym sklepie!!! Przemiła i cierpliwa obsługa, rzetelność i pełen profesjonalizm. POLECAM!!!

5 / 5 2018-11-02

Błyskawicznie i profesjonalnie, Bardzo polecam Piotr Czepiel

5 / 5 2018-10-21

Wszystko sprawnie i szybko-pełna informacje o etapach realizacji i przesyłce polecam!

5 / 5 2018-10-17

Bardzo dobre ceny. Polecam. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby umożliwili wybranie paczkomatów, jako jednej z opcji dostarczenia.

5 / 5 2018-10-07

Bardzo sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-02

Polecam ,szybka przesylka,dobry kontakt ze sprzedawcą

5 / 5 2018-09-11

Godny zaufania.Wszystko ok.

2018-09-10

Nie mam żadnych zastrzezeń

5 / 5 2018-09-09

Wszytsko bardzo sprawnie. Miły i rzeczowy kontakt. Bardzo szybka realizacja zamówienia, a co najwazniejsze oferowanie produktów które sklep posiada na stanie, a nie tylko "na stronie".

2018-09-04

Sklep wysłał zamówiony produkt po zaksięgowaniu przelewu (nie w dniu jego otrzymania) i paczka dotarła po kilku dniach.

5 / 5 2018-09-04

Towar dostarczono szybko bez problemu. Wszystko trafiło do rak własnych tak jak zostało zamówione polecam ta firme.

5 / 5 2018-09-03

Ekspresowa wysyłka, zamówione w piątek, otrzymane w we wtorek. Towar w 100% zgodny z opisem. Absolutnie zero problemów. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-08-21

Przedmioty zgodne z opisem dostarczone szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-08-15

Bardzo dobry! Polecam!

2018-08-14

Dobra cena do jakości

5 / 5 2018-08-02

Bardzo dobry i szybki kontakt zarówno e-mailem jak i telefoniczny. Bardzo miła i fachowa obsługa. Produkty z najwyższej półki w dobrych cenach.

5 / 5 2018-07-21

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Atrakcyjne ceny, duży wybór artykułów, zarówno sanitarnych jak i elektrycznych. Po złożeniu zamówienia przypomniałam sobie, że nie zamówiłam pewnego drobnego elementu. Skontaktowałam się mailowo ze sklepem i panowie dołożyli go gratis do przesyłki. Na pewno skorzystam w przyszłości z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-07-20

Działanie sklepu bez zarzutu. Szybko sprawnie i bez komplikacji.

5 / 5 2018-07-20

Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie, bez problemu.Mogę śmiało polecić.

5 / 5 2018-07-19

Szybko i sprawnie. Polecamy.

5 / 5 2018-07-15

Bardzo profesjonalna i uprzejma obsługa. Szeroka gama asortymentów i szybki czas realizacji zamówień. Bardzo dobre ceny za wysoką jakość produktów.

5 / 5 2018-07-11

Transakcje z takim kontrahentem to sama przyjemność . Wszystko przebiegło wzorowo, błyskawiczna przesyłka, doskonały kontakt, towar zgodny z opisem. Poważne i odpowiedzialne podejście do sprawy. GORĄCO POLECAM!!!

5 / 5 2018-07-06

Szybka realizacja, dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-05

Szybko i sprawnie - bez uwag.

5 / 5 2018-06-23

dobra architektura strony, dobre opisy produktów. realizacja zamówienia szybko i bez problemów. POLECAM!!!

5 / 5 2018-06-17

pozytywna

2018-06-11

Transakcja bez żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-06-10

polecam, najlepsza cena na rynku, produkt w 100% ok, dostawa w 24 godziny. Naprawde godne polecenioa!

5 / 5 2018-06-09

szybko, profesjonalnie, polecam

5 / 5 2018-06-03

Bardzo szybka realizacja. Towar zgodny z zamówieniem. Bez uwag.

2018-05-31

Zdecydowanie na plus trzeba zaliczyć kontakt ze sklepem. Nie było żadnej trudności z dodzwonieniem się i uzyskaniem informacji.

5 / 5 2018-05-31

To mój pierwszy zakup w tym sklepie.Transakcja sprawna,dostawa szybka.

2018-05-25

Napiszę tak. Dużo kupuję na Allegro i z przyjemnością stwierdzam ,że ten sklep jest również godny polecenia. ceny dostosowane do klienta. A co najważniejsze bezpieczne zakupy !!! Tak,tak

5 / 5 2018-05-25

Bardzo szybki kontakt. Bezproblemowa transakcja. Towardobrze zapakowany.

5 / 5 2018-05-10

Jestem zadowolona z zakupionego uchwytu i obsługi w sklepie. Wszystko w porządku, solidnie zapakowane i co jest dla mnie najważniejsze - dobry kontakt :)

5 / 5 2018-04-30

Solidna, rzetelna i uczciwa firma. Towary zgodne z opisem w rewelacyjnych cenach. Wysoka jakość i różnorodność sprzedawanych produktów. Można liczyć na fachową pomoc i szybką wysyłkę. Szeroka gama asortymentów umożliwia zakupy w jednym miejscu. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-26

polecam

5 / 5 2018-04-26

Szybka i dokładna wysyłka towaru.

5 / 5 2018-04-22

Bardzo solidna firma.Mila i fachowa obsluga. Panowie znaja sie na rzeczy , potrafia profesjonalnie doradzic w razie jakichs watpliwosci. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-04-12

Wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo życzliwa i kompetentna obsługa. Doradzają tańsze rozwiązania niż zaproponowałem i zaplanowałem a bardzo lubię drążyć temat i wielu sprzedawców "zaginałem" z nieznajomości tematu. Wysyłka błyskawiczna, tania i bardzo dobrze zabezpieczona. Moje zakupy opiewały na kwotę +/- 2000 zł, wybrałem przedpłatę i wszystko wzorcowo! Polecam!

5 / 5 2018-03-17

bardzo profesjonalna obsługa, świetny kontakt ze sprzedającym polecam i sam na pewno wrócę na kolejne zakupy w instalhur24.

5 / 5 2018-03-05

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-24

OK

5 / 5 2018-02-09

Zamówienie zrealizowane szybko. Niestety nie liczcie na pozytywne rozpatrzenie ewentualnej reklamacji. Kupiłem żarówkę metahalogenową o wartości ok. 100 zł i przysłano mi żarówkę spaloną (widać było gołym okiem), mimo tego dla sprawdzenia zainstalowałem żarówkę w latarni - faktycznie była spalona. Pomimo, że natychmiast poinformowałem o tym sklep, wysyłając w 5 minut po odebraniu żarówki od listonosza zdjęcie żarówki na którym wyraźnie widać ślady "okopcenia", otrzymałem odpowiedź, że to niemożliwe aby z ich magazynu wyszła spalona żarówka.

5 / 5 2018-02-09

jest ok , dobry opis częsci i w miare dokładne zdjęcia artykułu.

2018-01-30

Bardzo dobre podejscie do kienta

5 / 5 2018-01-20

Polecam!!! Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z opisem, dobrze zabezpieczona przesyłka

5 / 5 2018-01-19

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Sprawnie szybko i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2018-01-16

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

5 / 5 2018-01-16

Pozytywna

5 / 5 2018-01-13

ok

5 / 5 2017-12-08

Polecam sklep. Wszystko zgodne z opisem sprzedaży.

5 / 5 2017-11-13

Tanio, Szybko i mila obsluga.

2017-11-01

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-10-29

polecam

5 / 5 2017-10-13

Polecam wszystkim zainteresowanym,fachowcy 1-sza klasa wysyłka taniocha i bardzo szybko.

2017-10-13

Dobra obsługa

2017-10-07

Dobry kontakt ze sprzedawcą odnośnie dostępności towaru. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany i wysłany na czas.

2017-09-26

Sklep w wprowadza w błąd, ustawiając status "dostępny" dla towarów, których nie posiada i po zakupie oferuje realizację zamówienia w za... dwa tygodnie.

2017-09-24

Wszystko w najlepszym porządku

2017-09-19

Porządny sklep.

5 / 5 2017-09-08

Rewelacja POLECAM !

5 / 5 2017-08-18

OK POLECAM

5 / 5 2017-08-16

Sprawna i szybka obsługa mimo błędów po naszej stronie

5 / 5 2017-08-13

Polecam, szybko, sprawnie, bezproblemowo. Warto dokonywać zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-09

długi czas oczekiwania ,ale kontakt dobry , przeproszono mnie ,ogólnie sklep polecam

5 / 5 2017-08-04

Bardzo szybko, towar zgodny z zamówieniem

2017-08-02

Towar zgodny z opisem. Kontakt bardzo dobry. Czas realizacji zamówienia bardzo dobry. Jedyne zastrzeżenie można mieć do niejednoznacznej ceny za towar (nie wiadomo czy zł/m czy zł/szt).

5 / 5 2017-07-25

Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-16

Polecam

5 / 5 2017-07-14

polecam sklep, wiarygodny kontrahent, dobry kontakt mailowy

5 / 5 2017-07-04

Zamówiony przedmiot wysłany 3 dni od złożenia zamówienia i zaksięgowania przedpłaty. Poczta Polska dowiozła w 2 dni. Zamówiony przedmiot (szklany) był solidnie zapakowany. Polecam sklep.

2017-07-02

Doskonały kontakt, miła o kompetentna obsługa.

2017-06-27

sprzedawca zdecydowanie godny polecenia - z ogromną przyjemnością wystawiam najwyższą ocenę

5 / 5 2017-06-20

sklep posiada bogatą ofertę. Szybkie potwierdzenie zamówienia mailem. Towar przesłano w ciągu pięciu dni. Opakowanie staranne, towar zgodny z zamówieniem, pełnowartościowy.

5 / 5 2017-06-03

Profesjonalna obsługa bardzo dobry kontakt z pewnością to nie są ostanie moje zakupy w tym sklepie polecam

2017-05-29

wszystko zostało zrealizowane bez zarzutu

5 / 5 2017-05-16

wszystko OK

5 / 5 2017-05-15

Polecam

5 / 5 2017-05-03

Wszystko ok. Szybka wysyłka

5 / 5 2017-05-03

super kontakt, szybka dostawa, bardzo polecam

5 / 5 2017-04-18

Bardzo szybka dostawa Polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-17

Obsługa sprawna i bezproblemowa. Z zakupu jestem zadowolony.

5 / 5 2017-04-16

Polecam, sprawnie i szybko dostarczono.

2017-04-11

Towar dotarł do mnie w ciągu 48h od złożenia zamówienia. Polecem ten sklep.

5 / 5 2017-04-10

Bezproblemowa i błyskawiczna transakcja - polecam

5 / 5 2017-04-10

Polecam ten sklep, bez zbędnych formalności a przede wszystkim terminowo dostarczono do mnie zamówiony produkt.

5 / 5 2017-04-03

sklep godny polecenia, zrobiłem drugą transakcję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony pozdrawiam

5 / 5 2017-03-28

Pełen profesjonalizm - polecam

Rzetelne opinie o Instalhurt24.pl

Instalhurt24.pl

Siedziba
Świdnica

WWW
http://instalhurt24.pl

Email
[email protected]

Telefon
667049626

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie