Kategorie: / Komputery i Internet / Reklama i Marketing / Usługi

INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 30
opinie o INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka
5 / 5 2019-03-25

Profesjonalna i miła obsługa. Współpraca na wysokim poziomie. Z czystym sumieniem polecam Marek Świerkot

5 / 5 2019-03-19

Miły i rzetelny kontrahent. Prosto, rzeczowo, lojalnie i na temat. POLECAM GORĄCO!

5 / 5 2019-03-15

W zakresie proponowanych usług firma INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka działa w sposób profesjonalny. Zamówiona strona internetowa jest przejrzysta, komunikatywna oraz wykonana z dużą starannością i rzetelnością.Doświadczenia mojej Kancelarii we współpracy z firmą INTERCEL POLSKA uzasadniają twierdzenie, że mocną stroną tej firmy jest też solidność i szybkość w wykonaniu usługi.

2019-02-21

Firma Intercel Polska Bogusław Ciejka dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Intercel Polska Bogusław Ciejka jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2019-01-10

Rekomendujemy firmę InterCel Polska jako profesjonalnego partnera w zakresie tworzenia stron internetowych. Efekty pracy spełniają wszystkie nasze oczekiwania i wymagania. Rzetelność oraz profesjonalnie podejście do wypełnianych obowiązków to jedna z wielu zalet firmy. Zapewniają również znakomitą obsługę klienta. Dotychczasowa współpraca daje nam podstawy do twierdzenia, że InterCel Polska doskonale poradzi sobie z zagadnieniami w podobnym zakresie. Serdecznie zapraszamy do korzystania z usług firmy InterCel Polska.

5 / 5 2018-12-04

Rzetelna i profesjonalna firma - polecam

5 / 5 2018-11-23

Firma bardzo solidna, wykonanie w 100% zgodne z oczekiwaniami. Szczerze POLECAM!!!

2018-10-27

Firma Intercel Polska Bogusław Ciejka dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Intercel Polska Bogusław Ciejka jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-09-24

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ, POLECAM !

5 / 5 2018-09-23

Bardzo miły kontakt z firmą i dobrze wykonana usługa. POLECAM

2018-09-06

Pierwszy kontakt z firmą Intercel Polska? Podszedłem jak pies do jeża, ale spokój i determinacja Pana [dane osobowe] w końcu rozwiała szereg moich wątpliwości. Generalnie bardzo dobry pomysł na reklamę w sieci i warto ją mieć w tej formie. Robota wykonana solidnie i terminowo, zobaczymy jak będzie z pozycjonowaniem. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna i mila obsługa jestem bardzo zadowolony z wykonanego zlecenia wysokiej jakości, polecam wszystkim. Czas realizacji bardzo szybki, komunikatywność bardzo dobra i atrakcyjna cena.

5 / 5 2018-07-19

Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Wykonawca zaangażowany w 100% w to co robi i dobrze wyczuwa oczekiwania klienta. Zdecydowanie polecamy usługi firmy

2018-07-18

Firma Intercel Polska Bogusław Ciejka dała się poznaż jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner.Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi Intercel Polska Bogusław Ciejka jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

2018-07-12

Konkretne i rzeczowe rozmowy.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo szybka realizacja i dobry kontakt z obsługą

2018-06-17

Firma Intercel Polska jest klientem firmy JMDI Jacek Maleszko od listopada 2011r. Współpraca od samego początku układa się prawidłowo, firma reguluje swoje zobowiązania względem operatora JMDI terminowo, co przyczyniło się do dalszego przedłużenia umowy.

5 / 5 2018-06-14

Firma rzetelna, profesjonalna. Usługi wykonywane są w sposób profesjonalny. Jako klient jestem bardzo zaskoczona tak szybko i konkretną pomocą. Polecam wszystkim. Z poważaniem Prezes Fundacji ,,Pomocna Dłoń''

5 / 5 2018-05-21

Bardzo życzliwa obsługa klienta.Polecam!

5 / 5 2018-05-12

Usługa zrealizowana profesjonalnie ,terminowo bez dodatkowych pytań. Wynik ostateczny bardzo zadowalający

2018-05-01

Firma "INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka" dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi "INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka" jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2018-04-13

Wszystkie zadania jakie zostały zlecone firmie INTERCEL POLSKA zostały wykonane w terminie i jakościowo bez zastrzeżeń. Wysoko oceniamy jakość wykonanej usługi, widać profesjonalizm zatrudnionych tam pracowników. Szczerze polecamy tę firmę

5 / 5 2018-04-03

Firma Intercel POLSKA Bogusław Ciejka jest profesjonalnym wykonawcą godnym polecenia na rzetelnego przedsiębiorcę wszystko jest wykonano terminowe a nawet przed terminem. Polecam naprawdę

5 / 5 2018-03-25

Profesjonalne podejście do klienta, najwyższa jakość usług - polecam.

5 / 5 2018-02-09

Z ogromną odpowiedzialnością polecamy usługi firmy INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka. Jakość wykonywanych usług i rzetelność tej firmy stawia ją w gronie sprawdzonych i polecanych przez nas firm na rynku, w zakresie usług, jakie świadczy. Pan Bogusław Ciejka ponadto świadczy wiele innych, konkretnych usług, które naszym zdaniem są wykonywane fachowo i z największą starannością. Gorąco polecamy.

5 / 5 2018-01-18

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-13

Polecamy wspólpracę z firmą INTERCEL POLSKA rozpoczeliśmy ją niedawno, ale układa się bez zarzutu.

5 / 5 2017-09-25

Firma Intercel Polska to solidny partner biznesowy. Przyjęte w umowie zadania zrealizował profesjonalnie i w termmie.

5 / 5 2017-09-02

Firma INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka wykonała dla nas nową stronę internetową. Dzięki zaangażowaniu i dobrym radom INTERCEL POLSKA udało nam się stworzyć stronę, która całkowicie spełniła nasze oczekiwania. Pracownicy tej firmy w trakcie prac nad stroną wykazali się elastycznością i niesamowitą cierpliwością oraz profesjonalizmem dzięki czemu ostateczny wynik zaskoczył nas samych. Polecam INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka - to miły, profejonalny i zgrany zespół. Współpraca z nimi to bardzo pozytywne doświadczenie zawodowe.

2017-08-23

Wszystko na najwyższym poziomie. Z całym przekonaniem polecamy jako Kancelaria Prawna tę firmę. Szczególnie polecamy cierpliwość firmy Intercel Polska, jej skuteczność oraz przede wszystkim kulturę obsługi Klienta. Firma Intercel Polska pokazała jak ważny dla nich jest Klient. Zdajemy sobie sprawę z tego, że są na rynku firmy, które nieuczciwie postępują ze swoimi kontrahentowi. Takie nieuczciwe firmy powinny brać przykład z firmy Intercel Polska, której właścicielem jest Bogusław Ciejka. Jesteśmy gotowi zrezygnować z usług innych firm reklamowych właśnie na rzecz Intercela. Polecamy, będziemy polecać i nadal będziemy korzystać z usług tej firmy!

5 / 5 2017-08-16

Firma INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka wykonała dla Nas prezentację multimedialną solidnie,profesjonalnie zgodnie z Naszymi oczekiwaniami. Z pełną odpowiedzialnością polecam tę firmę

5 / 5 2017-07-26

Firma Intercel solidnie i terminowo wywiązuje się z poczynionych ustaleń. Fachowo i sprawnie wykonuje zlecone prace. Stanowczo polecamy współpracę.

5 / 5 2017-07-02

3 x S - Szybko, sprawnie i solidnie.

5 / 5 2017-06-30

w kilku słowach: solidność, profesjonalizm (w tym obsługa posprzedażna), słowność, terminowość. Gratuluję!

5 / 5 2017-06-05

Firma INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka wykonała dla Nas stronę internetowa solidnie,profesjonalnie zgodnie z Naszymi oczekiwaniami.Znakomita i cierpliwa obsługa klienta. Rzetelna i terminowa Firma-POLECAM!

5 / 5 2017-05-25

Terminowa i rzetelna obsługa,super produkt.Polecam.

5 / 5 2017-05-18

Firma INTERCEL dokonała realizacji projektu profilu naszej firmy na portalu społecznosciowym.Usługa została wykonana w sposób profesjonalny, z uwzględnieniem wszystkich naszych potrzeb i uwag. Jesteśmy zadowoleni ze wspołpracy i polecamy firmę INTERCEL innym.

5 / 5 2017-04-06

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą INTERCEL POLSKA ponieważ są konkretni ,rzetelni i słowni . Bardzo , bardzo polecam .

Rzetelne opinie o INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka

INTERCEL POLSKA Bogusław Ciejka

Siedziba
Marki

WWW
http://www.intercel.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 11 05 545

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie