Kategorie: / Zdrowie I Uroda

Iperfuma.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Iperfuma.pl
5 / 5 2019-03-18

Polecam

5 / 5 2019-03-02

ok

5 / 5 2019-02-22

jestem bardzo zadowolona z otrzymanych perfum

5 / 5 2019-02-09

Jestem bardzo zadowolona z szybkości z jaką realizujecie zamówienia. Będę polecała znajomym.

2019-01-31

Sklep godny polecenia! Towar świetny, zgodny z opisem a realizacja zamówienia ekspresowa :)

5 / 5 2019-01-17

nie oceniam szybkosci realizacji zamowienia bo towar odbieralam osobiscie. ciezko trafic do miejsca o dbioru przesylki, zadnych oznaczen na budynku ani w srodku. Panie siedzace w tym "biurze" bardzo niesympatyczne, nie powinny pracowac w obsludze klienta.

2019-01-07

Bardzo sprawny przebieg transakcji, perfumy zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-01-05

Szybko sprawnie

5 / 5 2018-12-24

Wszystko OK! Polecam!

5 / 5 2018-12-22

Super, na pewno skorzystam ponownie

5 / 5 2018-12-17

Ok,ok ok ok ok..............................................................................................................

5 / 5 2018-12-15

Polecam

5 / 5 2018-12-06

Jedne perfumy super,inne mniej...ale sklep ok.Nigdy żadnego spóźnienia,przesyłka baqrdzooooooo szybko dostarczona

5 / 5 2018-12-03

Wszystko przebiegło sprawne. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-11-24

Polecam

2018-11-24

Rewelacja;rewelacja jeszcze raz rewelacja

2018-11-13

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-03

Towar pierwsza klasa. Perfumy kupiłam jako prezent - siostra była zachwycona! Szybka wysyłka - polecam gorąco!

5 / 5 2018-10-31

Ok

2018-10-11

Bardzo dobra perfumeria posiadająca niedostępne w innych sklepach produkty w niskich cenach.

5 / 5 2018-10-10

Perfumy oryginalne, przesylk ekspresowa. Polecam!!!

5 / 5 2018-10-01

Szybko, profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-09-30

Przesyłka przyszła przemoczona. Dobry kontak szybka ponowna wysyłka bez odsyłania produktów zniszczonych

5 / 5 2018-09-26

Polecam, wszystko profesjonalnie, na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-09-14

Jestem zadowolona z zakupów, chętnie wrócę do tego sklepu. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-08-27

ok

2018-08-18

bardzo dobry, dobrze wyposażony, dobre ceny

5 / 5 2018-08-14

Ok

2018-07-16

jak najbardziej sklep godny polecenia

5 / 5 2018-07-15

Jestem bardzo zadowolona! Dostawa na czas!!

2018-07-14

Same pozytywy .

2018-07-05

bez zarzutu

2018-06-30

SOLIDNY DOSTAWCA

5 / 5 2018-06-18

Profesjonalizm i szybka wysyłka.

2018-06-12

Dobry

5 / 5 2018-06-11

Wszystko w najlepszym porządku. Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2018-06-11

ok

5 / 5 2018-06-06

polecam choć dzwonią i namawiają na zamówienie dodatkowych produktów

5 / 5 2018-05-25

Super. Towar w 100% oryginalny. Ekspresowa przesyłka. Kolejny udany zakup. Dziękuję

5 / 5 2018-05-24

Dobry sklep. Szybko realizuje zamówienie

2018-05-20

Bardzo dobrze oceniam kontakt ,pomoc,,informację o produkcie w sklepie

5 / 5 2018-05-05

Towar zgodny z zamówieniem, zapach super znam bo kupuję już kolejny raz. Polecam sprzedawcę solidna i rzetelna firma Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z pewnością skorzystam jeszcze nie raz z oferty Iperfuma.pl

5 / 5 2018-04-30

Szeroki asortyment. Szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-04-24

Szybka dostawa, towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam

5 / 5 2018-04-22

profesjonalna obsługa ,terminowa dostawa

5 / 5 2018-04-08

super

2018-04-03

Wszystko przebiegło pomyślnie.

2018-03-19

bogata oferta w atrakcyjnych cenach, przesyłka ekspresowa

5 / 5 2018-03-14

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja i przystępne ceny. Z przyjemnością ponownie skorzystam z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-03-11

polecam!

5 / 5 2018-02-12

Sklep internetowy na 5+. Polecam wszystkim zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-01-15

Szybko i konkretnie:)

5 / 5 2018-01-10

Dziękuję super szybka dostawa.

2018-01-01

W porządku

2017-12-27

Sklep bardzo fajny. Towar na 5 - kontakt na 5 - wsssytko na 5

5 / 5 2017-12-23

ok

5 / 5 2017-12-15

Kupowałam pierwszy raz, jestem zadowolona . Perfumy oryginalne, takie jak kupuję w perfumeriach. Przesyłka nie uszkodzona, szybko dostarczona. Polecam

5 / 5 2017-11-30

Bardzo udana transakcja i świetny sklep - gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-22

Wszystko w jak najlepszym porządku Szybko i sprawnie

2017-11-18

ok można polecić wszystko zgodne

5 / 5 2017-10-24

OK

2017-10-22

godny polecenia robiłem już zakupy w tym sklepie kilka razy i zawsze otrzymane produkty były zgodne z opisem i zamówieniem.

2017-10-14

Pełen pozytyw!

5 / 5 2017-10-07

Wszystko ok. Przesyłka szybko dotarła. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

2017-09-29

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-14

Szybko, sprawnie, perfumy oryginalne.

2017-09-08

Solidny i fachowy a ceny przystępne

5 / 5 2017-09-07

ok

5 / 5 2017-09-06

Wszystko OK, cena, jakość, czas realizacji. Polecam.

2017-09-04

Produkt bez zastrzeżeń, obsługa bez zastrzeżeń.

2017-08-28

Ekspresowa realizacja zamówienia, perfumy otrzymałam w przeciągu 24h. Kolejną sztukę zamówię na pewno z tej perfumerii ;)

5 / 5 2017-08-27

Transakcja przebiegła wzorowo. Super kontakt ze sprzedawcą, perfumy oryginalne, wszystko w jak największym porządku. Polecam serdecznie!

5 / 5 2017-08-24

Jak najbardziej pozytywna pod każdym względem-polecam!

2017-08-09

bardzo doby i rzeteny

5 / 5 2017-07-28

Polecam!

5 / 5 2017-07-14

polecam

5 / 5 2017-07-08

bardzo szybka obsługa

5 / 5 2017-07-08

Ok

2017-06-21

Totalna porażka. Tydzień od przelania kasy oczekiwałem na towar. Po wykonaniu telefonu do firmy miła Pani poinformowała mnie, że przesyłka zaginęła.

2017-06-19

Moje pierwsze zakupy tutaj. Dobra cena. Wrażenia pozytywne

5 / 5 2017-06-10

ok

5 / 5 2017-05-25

super sklep polecam

5 / 5 2017-05-19

Gorąco polecam. Wrócę tu jeszcze nie raz!

5 / 5 2017-05-18

Sklep jest super, szybka dostawa, profesjonalna obsluga

5 / 5 2017-05-17

ok

2017-05-15

Wszystko jak najbardziej w porządku. Perfum dokladnie taki jak miał być :)

5 / 5 2017-04-18

Polecam

2017-04-16

Solidna firma

5 / 5 2017-04-08

Polecam, szybko sprawnie i bez problemów.

5 / 5 2017-04-01

Polecam zakupy w sklepie.

Rzetelne opinie o Iperfuma.pl

Iperfuma.pl

Siedziba
Dzierżoniów

WWW
http://iperfuma.pl

Email
[email protected]

Telefon
74 831 11 76

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie