Kategorie: / Dom

Isotrade.pl Opinie Klientów

4.80/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Isotrade.pl
5 / 5 2018-12-12

Świetna obsługa i błyskawiczna przesyłka, można liczyć na fachową poradę w wybieraniu produktu dzięki czemu zaoszczędziliśmy przy ociepleniu łazienki. Ogólnie- szczerze polecam tę firmę.

5 / 5 2018-12-09

100% zadowolenia, bardzo miła obsługa, fachowa pomoc, polecam!!!

5 / 5 2018-10-10

Bardzo dobry kontakt i wsparcie polecam

5 / 5 2018-09-26

wszystko ok , polecam

5 / 5 2018-09-25

Sprawnie i fachowo. 100% profesjonalizmu. Polecam!!!

5 / 5 2018-09-22

wszystko w porzadku , szybka realizacja zamówienia, kupiłem na miejscu .towar dostarczono w terminie.dziękuję.dużo szczegółowych informacji .polecam

5 / 5 2018-09-18

zamówienie zrealizowane i dostarczone , miła szybka obsługa , fachowe porady super , oby więcej takich sprzedawców

5 / 5 2018-08-11

wszystko ok , szybka realizacjia i obsługa.

2018-07-26

FATALNA OBSŁUGA NIE UMIEJĄCA CZYTAĆ. W zamówieniu napisałem prośbę aby kurier przed wyjazdem do mnie zatelefonował celem podania mu dojazdu. Mieszkam pod miastem na dużym terenie za lasem. Dostałem e- maila, że kurier podejmie doręczenie przesyłki. Odpisałem, żeby zatelefonował. Nikt się nie zgłosił. Na drugi dzień inny kurier napisał,że przyjedzie. Znowu napisałem, żeby zatelefonował. Nikt się nie zgłosił. Po kilku dniach napisano, że przesyłka wróciła i zapytano, co mają zrobić. Odpisałem, że mają przesłać ponownie. Odpisali, żebym zapłacił ponownie za przesyłkę. Odpisałem, że albo prześlą za darmo, albo zwrócą pieniądze. Odpisali, żebym podał nr konta. Odebrałem maila po 3 tygodniach bo wyjechałem zagranicę na urlop, gdzie nie mailuje. Odpisałem niegrzecznie, żeby się ogarnęli, bo mają nr konta na wpłacie, podałem jednak konto. JEŻELI NIE CHCECIE NADWYRĘŻAĆ NERWÓW TO NIE ZADAWAJCIE SIĘ Z TĄ FIRMĄ. Dyletanci!!! TO SAMO DOSTANIECIE W INNYCH SKLEPACH, CHIŃSZCZYZNA JEST WSZĘDZIE. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!

5 / 5 2018-07-23

wszystko ok , bardzo dobre podejście do klienta i dziękuję za udzielone wskazówki był bardzo pomocne

Rzetelne opinie o Isotrade.pl

Isotrade.pl

Siedziba
PIOTRKÓW TRYB

WWW
http://www.isotrade.pl

Email
-

Telefon
607 098 852

Komórka
607 098 852

Infolinia
-

Logowanie