Kategorie: / Dom

Isotrade.pl Opinie Klientów

4.80/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o Isotrade.pl
1 / 5 2021-11-23

Iso Trade opinie praca w Legnicy. (także Maxy.pl, Maxy.eu. hurtownia Maxy) To jest firma dla osób bez moralności i godności osobistej. Jeśli chcesz tylko kasy i będziesz ślepo wypełniać polecenia szefowej w obawie, że możesz coś zrobić, co się nie spodoba, choć właściwie nie wiesz co to mogłoby być, bo nie ma zasad, procedur, a decyzje podejmowane są od humoru i widzimisię, to jest to jak najbardziej miejsce dla ciebie. Oczywiście musisz się też liczyć z tym, że klienci, twoje koleżanki i koledzy z firmy będą traktowani jak gó.. jeśli akurat tak się komuś zachce, ale jeśli będziesz siedzieć cicho dla pieniążków lub czerpać z tego satysfakcję to jeszcze raz polecam. Licz się jeszcze z tym, że wszędzie są krewni i znajomi, ale wszyscy w tej samej paranoi, więc musisz uważać z kim rozmawiasz, bo może się okazać, że rzekomo cały sztab popleczników słyszał coś czego nie mówiłeś. Ale swój do swego ciągnie, więc będzie ci dobrze, aż do czasu gdy nagle może się okazać, że ktoś inny chce lizać d.. bardziej i dogłębniej i nie będziesz musiał nawet się pakować przed zwolnieniem, pomogą ci, dobrzy ludzie

1 / 5 2021-11-19

Jeśli masz wykształcenie czy umiejętności, czy zdolność do samodzielnego myślenia i/lub godność człowieka, to niech ci nawet nie przyjdzie do głowy składać tam CV. Firma ma tak sprytnie porozstawianych prymitywów, którzy w swojej niezdrowej obawie, że czyhasz na ich miejsce, pozbędą się ciebie w ten czy inny sposób. Najżałośniejsze, że wszystko idzie z samej góry.

5 / 5 2019-03-18

super obsługa , szybko i sprawnie , nie to co u konkurencji , profesjonalne szkolenie .aby tak dalej !

5 / 5 2019-03-17

SUPER sprawnie,szybko bardzo dobry kontakt,i miła obsługa.

5 / 5 2019-03-06

Bardzo profesjonalny kontakt i doradztwo techniczne. Błyskawiczna przesyłka. Wszystkim gorąco polecam !!!

5 / 5 2019-01-13

Miła, fachowa obsługa, pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-12-29

Dobry kontakt. Bezproblemowa i szybka wysyłka. Sam proces zakupu mogę ocenić bardzo dobrze.

5 / 5 2018-12-23

Miła, szybka i sprawna obsługa - polecam

2018-12-20

Ekspresowa realizacja zamówienia:-)

5 / 5 2018-12-20

Bez zarzutu .obsługa w pełni profesjonalna.Znakomity kontakt..Cenne porady,podpowiedzi techniczne.Szybka przesyłka. Piątka z plusem.Polecam!

Rzetelne opinie o Isotrade.pl

Isotrade.pl

Siedziba
PIOTRKÓW TRYB

WWW
http://www.isotrade.pl

Email
-

Telefon
607 098 852

Komórka
607 098 852

Infolinia
-

Logowanie