Kategorie: / Komputery / RTV

Ivio.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Ivio.pl
5 / 5 2019-03-16

Chciałbym na forum tego portalu podzielić się pozytywnymi spostrzeżenianimi odnośnie firmy Spaceone. Otóż zadzwoniłem do firmy z prośbą o doradzenie mi projektora w kwocie do 3.5 tys. Uprzejmy Pan poświęcił mi naprawdę sporo czasu przez telefon, potem dostałem podsumowanie naszej rozmowy na pocztę email, a na koniec zrobił mi najlepszą cenę w internecie. Czego można chcieć więcej??? Polecam serdecznie i pozdrawiam załogę! Tak trzymać!

5 / 5 2019-03-11

polecam

5 / 5 2019-03-06

Obsługa sklepu w profesjonalny sposób poradziła sobie z nieprzewidzianymi trudnościami w realizacji zamówienia. Jestem pod wrażeniem zarówno wiedzy technicznej jak i podejściem do klienta osoby obsługującej moją transakcję (zakup projektora i kilku akcesoriów). Kontakt mailowy bardzo szybki. Szczerze polecam ten sklep a sam zamierzam zakupić tu jeszcze ekran projekcyjny.

5 / 5 2019-03-04

Polecam

5 / 5 2019-03-01

Jak najbardziej polecam sklep. Profesjonalizm w czystej postaci. sama trnsakcja błysk. iphone dotarł do mnie cały i zdrowy :)

2019-02-26

Sklep taki jak być powinien. Dobra komunikacja i wysyłka zgodnie z podanym terminem. Mam zastrzeżenia co do kuriera, ale to już chyba nie do końca wina sklepu

2019-02-19

Bez obaw można w tym sklepie kupować. Obsługa zna się na asortymencie i chętnie doradza.

5 / 5 2019-02-18

Wszystko szybko i fajnie... Polecam

5 / 5 2019-02-17

Bardzo miła obsługa potrzebowałam małego i lekkiego laptopa bo czesto się przemieszczam kupiłam u nich TZ21XN/B małe zgrabne "cacko", a i cena nawet przystępna i jestem super zadowolona.

5 / 5 2019-02-07

Trochę zakupów w internecie już zrobiłem, więc mam porównanie. W tym sklepie wszystko wygląda tak jak powinno, począwszy od fachowej porady, poprzez rzetelną informację odnośnie dostępności, a na niskiej cenie i dobrze spakowanej paczce skończywszy. Polecam zakupy, bo taka obsługa to na pewno nie przypadek!

5 / 5 2019-01-28

Polecam! Wszystko ok!

2018-12-30

Ok.

5 / 5 2018-12-11

Polecam sklep! Transakcja przebiegła bezproblomowo.

2018-11-27

dobry kontakt, sprawna realizacja zamówienia.

2018-11-09

Bardzo dobry sklep z bardzo atrakcyjnymi cenami. Kontakt z pracownikami rewelacyjny. Zamówiony notebook przyszedł praktycznie na następny dzień- był dobrze zapakowany przez co transport kurierem nie uszkodził go nawet w najmniejszym stopniu. Na dodatkową pochwałę zasługuje postawa sklepu- na zwrócenie mu uwagi, że w otrzymanym przeze mnie notebooku jest mniej ramu niż było w specyfikacji na stronie internetowej sklep bez żadnych zbędnych dyskusji zaproponował, że brakującą kość dośle na własny koszt kurierem, co też uczynił. Jeżeli będziecie szukać notebooka to proponuję zrobić to właśnie w sklepie ivio.pl.

5 / 5 2018-11-07

Zakupiłem w tym sklepie laptopa Sony VAIO i nie mam zastrzeżeń do transakcji. Czas oczekiwania na kuriera zgadzał się z podanym przez pracownika sklepu, a do tego najlepsza cena. Polecam

2018-10-31

Wszystko tip - top.

5 / 5 2018-10-22

szybko i profesjonalnie VPCSA3N9E/Xi -13,3" WWAN-3G procesor i5

5 / 5 2018-10-13

Bardzo fajny kontakt ze sklepem, szybka dostawa, kurier też ok - Polecam

5 / 5 2018-10-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sklep

5 / 5 2018-09-15

OK

2018-09-14

Wspaniała obsługa klienta w sklepie młoda acz bardzo rzeczowa i konkretna obsługa oby tak dalej - sprzęt 1 klasa :)

5 / 5 2018-09-09

witam, kupiłem w tym sklepie sony vaio fz21m i jestem super zadowolony i z laptopa i z fachowej obsługi, sprzedawcy doradzili mi ten model i jestem zadowolony bo był tańszy o 500zł od fz31m a ma to samo, pozdrawiam i polecam sklep www.spaceone.pl

5 / 5 2018-09-09

bardzo pozytywnie, sprawnie i bez problemowo;-) polecam

2018-09-05

Powiem krótko. REWELACJA obsługa i sprzęt!

5 / 5 2018-09-03

Transakcja błyskawiczna, świetny kontakt ze sklepem, uczciwie, przyjaźnie, dobre ceny, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-08-30

Wszystkim gorąco polecam sklep. Super fachowa obsługa (a do tego całkiem miła). Wyjaśnili mi wszystko jak należy. Laptopa miałem następnego dnia, z którego notabene jestem super zadowolony. Polecam sklep i laptopa.

5 / 5 2018-07-30

Oceniam sklep bardzo wysoko. Świetny kontakt telefoniczny i mailowy, duża pomoc w załatwieniu reklamacji z serwisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-07-21

Szybki dobry kontakt ze sklepem, otrzymanie konkretnych informacji. Miła i rzetelna obsługa, bez problemowa

5 / 5 2018-07-13

Polecam sklep. Zamówiłem iPhon'a 5S. Dotarł szybciutko, dobrze zapakowany i działa bez zarzutów! Tak powinny właśnie wyglądać zakupy przez Internet. Pozdrawiam obsługę.

5 / 5 2018-07-08

Polecam ten sklep! Szybko i bez żadnych problemów. Gdyby tak działały wszystkie sklepy w internecie to naprawdę nie trzeba się niczego obawiać!

5 / 5 2018-07-07

Sklep pierwsza klasa , pełna kultura i profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-01

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2018-06-05

Zakupiłem w tym sklepie laptopa Sony VAIO. Bardzo szybka wysyłka i wszystko zgodne z ustaleniami. Polecam sklep.

2018-06-02

Poleam

5 / 5 2018-05-27

Wszystko ok! Polecam!

5 / 5 2018-05-24

Sklep bardzo profesjonalny, godny polecenia

5 / 5 2018-05-24

Super.Zdecydowanie polecam za jakość obsługi,niskie ceny oraz bardzo szybką dostawę bardzo dobrze zabezpieczonego sprzętu.

5 / 5 2018-05-15

Polecam sklep

5 / 5 2018-05-12

Zakupiłem w sklepie ekspres kawowy Jura i jestem bardzo zadowolony. Wszystko odbyło się bez zarzutów. Szybka wysyłka i merytoryczna obsługa

5 / 5 2018-05-02

Polecam bez zastrzeżeń. W przyszłości będę korzystała.

5 / 5 2018-03-28

Polecam sklep, złożyłem zamówienie wieczorem, towar został nadany na następny dzień i jeszcze na następny dotarł. Wszystko dobrze zabezpieczone i zgodne z zamówieniem. Sklep na wysokim poziomie i śmiało mogę go polecić innym.

2018-03-13

Rewelacyjna obsługa, ekspresowo i bezproblemowo zrealizowane zamówienie.

2018-03-12

Wszystko sprawinie i na czas

5 / 5 2018-02-24

Bardzo dobry sklep. Świetny kontakt ze sprzedającym. Polecam!

5 / 5 2018-02-18

Polecam sklep

2018-02-15

Błyskawiczna transakcja i przesyłka. Bardzo solidny sklep.

5 / 5 2018-02-10

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, zarówno jeśli chodzi o czas dostawy jak i doradztwo w zakupie. Za pośrednictwem Spaceone zakupiłem 2 laptopy AR17 i FW21, oraz 2 drukarki (Hp i Brother) - wszystkie produkty były do odbioru następnego dnia. Bezkonkurencyjnie najlepszy sklep.

5 / 5 2018-01-26

Bardzo szybka realizacja. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-12-29

Fachowa i sympatyczna obsługa. Dziękuję i polecam z przekonaniem...

5 / 5 2017-12-25

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Szybka reakcja, szybka wysyłka, towar zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-12-23

wszystko ok.

2017-12-11

wszystko OK!

2017-12-03

Chcialam zakupic Sony Vaio FW11S-ale gdy zamowilam to okazalo sie ze cena jest nieaktualna bo laptop wychodzi z produkcji itp:).-po prostu jeszcze jeden sposob zeby sie znalezc na topie listy z najnizszymi cenami.

5 / 5 2017-12-03

profesjonalnie!szybko!miła obsługa!sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-11-19

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie na iPhone 5S. Wieczorem zamówiłem, a rano już miałem sprzęt u siebie.

5 / 5 2017-11-17

Błyskawiczny zakup! Polecam sklep!

5 / 5 2017-11-16

Polecam sklep

2017-11-14

sprawnie, bez problemów

5 / 5 2017-11-11

Moja opinia o Spaceone jest zgodna z opisem sklepu na Ceneo: 'duży wybór VAIO i profesjonalne doradztwo'. Przez cały czas realizacji, miałem bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu: natychmiastowo mogłem sprawdzić stan zamówienia i dowiedzieć się o szczegóły parametrów kupowanego komputera. Sama przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona (w dodatkowy, oprócz oryginalnego, karton), a sprzęt taki jak miał być. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Spaceone.

2017-11-04

Sklep taki jak być powinien. Nie miałam żadnych problemów z zamówieniem.

2017-10-30

łatwy kontakt, mila obsługa, jeden minus nie dostałem ani paragonu, ani faktury lecz gdy się upomniałem wszystko przyszło w mgnieniu oka!

2017-10-27

Szczerze mówiąc pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i rzetelną obsługą. Zadziwiająco dobry,stały kontakt, zapewniający brak niepotrzebnej obawy o los naszej przesyłki.Naprawdę sklep na 5+ .

5 / 5 2017-10-17

Bardzo dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-10-15

Transakcja udana. Polecam ten sklep ze względu na szybką wysyłkę i niską cenę.

5 / 5 2017-10-13

Zakupiłam w tym sklepie laptopa Sony Vaio i jestem zadowolona zarówno ze sklepu jak i samego komputera. Obsługa fachowo mi doradziła i dodatkowo dostałam rabat od i tak najniższej już ceny w internecie. Pozdrawiam i polecam!

2017-09-30

Jestem zawiedziony tym sklepem na 10 notebookow Sony Vaio 8 nie jest dostepnych i konsultant na siłe wciska mi inne modele. Poniewaz akurat znam sie na temacie, to musze powiedziec ze byly to niekoniecznie lepsze modele. Przykro mi ze sklep w taki sposob manipuluje klientami

5 / 5 2017-09-25

Stara przedwojenna szkoła handlu mówi się ze Lwowa a myśli o Wroclawiu same superlatywy Pozdrawiam serdecznie załogę i życzę dalszych zadowolonych klientów

5 / 5 2017-09-22

Polecam sklep, wszystko ok!

2017-09-21

OK!

5 / 5 2017-09-10

Polecam ten sklep. Kontakt telefoniczny bez zastrzeżeń, wysyłka tego samego dnia, co złożyłem zamówienie i toar następnego dnia był u mnie w domu. Miło, że są sklepy, które tak działają i na pewno mogę ten sklep polecić. Kupiłem iPhon'a 5S i jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-09-09

Rewelacyjny sklep! Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2017-08-30

Wszystko jak najbardziej ok

5 / 5 2017-08-30

Wszystko w porządku. Polecam sklep ze względu na szybkość realizacji zamówienia i niską cenę

5 / 5 2017-08-30

Ekspresowa wysyłka, pełny profesjonalizm i niska cena przedmiotu (dysk przenośny, kupiłbym drugi ale cena wzrosła ;) ) Dużym plusem również była wysyłka gratis.

5 / 5 2017-08-21

Bardzo szybka i sprawna wysylka

5 / 5 2017-08-15

Bezproblemowa transakcja. Polecam sklep

2017-08-13

spoko

5 / 5 2017-08-09

Polecam zakupyw tym sklepie. Kupiłam ekspres kawowy Jura. Dostawa w ciągu 1 dnia od zamówienia.

5 / 5 2017-08-05

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, a ceny mają bardzo atrakcyjne! POLECAM ten sklep!!!

5 / 5 2017-07-27

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-07-24

Ekspresowa wysyłka i niska cena. Polecam

2017-07-15

Rewelacyjna obsługa. Mili i rzeczowi sprzedający. Błyskawiczna realizacja i zero problemów z kontaktem. BRAWO!!!

5 / 5 2017-07-12

Sony KDL 46W905A Transakcja przebiegła pomyślnie. Realizacja szybka i zgodna z zamówieniem. Profesjonalna obsługa i fachowe doradztwo. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-07

Wszystko Ok. Uwaga co do firmy kurierskiej - prosiłem o kontakt w dniu doręczenia a kontaktu nie było - szczęście że mnie kurier zastał.

5 / 5 2017-07-06

Wszystko ok. polecam

5 / 5 2017-07-05

Polecam ten sklep .

2017-06-25

bARDZO DOBRY

2017-06-17

przyjazny klientowi

5 / 5 2017-06-16

Jestem zadowolony, znalazłem poszukiwany towar po bardzo nisko cenie - połowa ceny z innych sklepów. Nie podano numeru przesyłki, nie mogłem śledzić jej przebiegu.

5 / 5 2017-05-12

Szybka i sprawna obsługa, zero zastrzeżeń (5 z plusem).B.K śmiało polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-11

Doskonały kontakt, informacja, błyskawiczna wysyłka. Jednymi słowy wszystko jak powinno być w przyzwoitym sklepie. Polecam wszystkim zakupy w Ivio.pl z wielką przyjemnością.

5 / 5 2017-05-06

Polecam zakupy w tym sklepie. Po złożeniu zamówienia otrzymałem potwierdzenie, że towar jest dostępny i na drugi dzień był u mnie za pośrednictwem firmy DPD. Obyło się bez żadnych kłopotów. Na pewno w przyszłości również skorzystam.

5 / 5 2017-05-01

Wszystko ok! Polecam sklep

5 / 5 2017-04-26

Wszystko szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-04-23

Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-02

Bardzo ok, Pan Tomek działa mega sprawnie.

5 / 5 2017-03-27

Bardzo dobry sklep Polecam wszystkim Szybko Sprawnie i jeszcze spełniajá życzenia)))Po prostu SUPER

2017-03-26

Bardzo dobry sklep

Rzetelne opinie o Ivio.pl

Ivio.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.ivio.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 722 42 82

Komórka
-

Infolinia
0800702020

Logowanie