Kategorie: / Komputery / Foto

Jabbafoto.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Jabbafoto.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo w porządku. Szybka wysyłka i bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2019-03-21

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, fachowe doradztwo, szybka dostawa, jednym słowem super obsługa.

2019-03-03

Generalnie trudno sie do nich dodzwonic. Jak sie dodzwonilem to zapytalem o 3 produkty. Ani jednego nie mieli i nie potrafili podac terminu kedy miec beda. Kazali wyslac zapytanie mailowe co uczynilem. Do dzisiaj nie otrzymalem na nie odpowiedzi. Natomiast otrzymalem link do wypelnienia tej ankiety co niniejszym czynie.

5 / 5 2019-03-01

Sklep ogółem rewelacyjny. Bardzo niskie ceny w porównaniu do jakości ich asortymentu. Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny. Jednak nie spodobał mi się czas wysyłki. Zamówiłam paczkę kurierem w środku tygodnia, tylko dlatego, że pilnie potrzebowałam nowej torby, jednak paczka się bardzo spóźniła. Nie mem tego absolutnie za złe - wynagrodziła mi to jakość produktów. Były to moje pierwsze zakupy w tym sklepie, ale na pewno nie ostatnie! Polecam!

5 / 5 2019-02-07

Polecam JabbaFoto.

2019-02-03

wszystko w najlepszym porzadku

5 / 5 2019-02-02

Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. Dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka i dobre opakowania. JabbaFoto może być wzorem dla innych sklepów internetowych!

5 / 5 2019-02-01

Ogólnie jestem zadowolony z szybkości i jakości obsługi.

5 / 5 2019-01-31

Bardzo dobra obsługa. Szybka dostawa. Po prostu polecam!

5 / 5 2019-01-23

Polecam! Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2019-01-16

Gorąco polecam.

2019-01-14

nie ma do czego sie doczepic... ;)

5 / 5 2019-01-03

WoW..! Nawet się nie spodziewałem że tak szybko przyjdzie zamówiłem 16.08 o 15:50 .. a nastepnego dnia juz było o godz. 11:40.. naprawde wielki POZYTYW .. !!

2018-12-29

Hmmm I niestety znow to samo. Czyli problem z wysylka. Co do samego zalatwienia nie mam jako takich zastrzezn to do wysylek tak. Rozmawialem dokladnie tydzien temu rano z serwisem i powiedziano mi ze paczka zostanie wyslana dzis albo jutro. Mija tydzien dzwonie spytac czy wyslali na co slysze ze dzis to juz nie bo za pozno ale jutro juz powinna pojsc.... No kurde na moja uwage ze troche na to czekam. Usyszalem ze akcja darmowa przesylka spowodowala takie zawalenie ze nie dali rady. Rozumie nie dac rady dzien czy dwa ale tydzien ? Niestety dalem temu sklepowi druga szanse i wydalem ponad 400 zeta i jednak za tak dlugie czekanie chyba sie wiecej nie skusze :( A szkoda bo asortyment calkiem oki. Jutro znow zadzownie upewnic sie czy wyszlo bo widze ze jak sie nie pilnuje to hoho...

5 / 5 2018-12-23

szybko, sprawnie i miło - polecam

5 / 5 2018-12-02

Dla wszystkich pasjonatów fotografii oraz filmowania - gorąco polecam!

2018-12-01

Sklep jest ok! Pozdrawiam Jabba Foto!

2018-11-28

Godny polecenia.

5 / 5 2018-11-26

SUPER-polecam.

5 / 5 2018-11-26

Szybko, sprawnie, godny polecenia.

5 / 5 2018-11-23

Miła i rzeczowa obsługa, szybka informacja o dostępności towaru oraz realizacja. Takie zakupy przez Internet chciałby mieć zawsze :)

5 / 5 2018-11-19

Szybka i sprawna obsługa. Nie mam zastrzeżeń co do oferowanego sprzętu i plus za możliwość odbioru osobistego. Nie miałam problemów z zamówieniem.

2018-11-06

+++

5 / 5 2018-10-29

wszystko sprawnie i bez problemów. Polecam Jabbę!

5 / 5 2018-10-26

Kupiłem w tym sklepie statyw. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Bardzo dobry kontakt i obsługa. Przystępna cena, nigdzie taniej nie znalazłem.

5 / 5 2018-10-26

Wszystko super:)mega szybki kontakt ze sprzedającym. Obsługa rewelacyjna. Jakość towarów również. Gorąco polecam

5 / 5 2018-10-13

Gorąco polecam Jabba Foto - solidna obsługa i konkretni ludzie - WIELKI POZYTYW

5 / 5 2018-10-07

kupilam w tym sklepie statyw manfrotto. zostal szybko wyslany. bez wad. wyglada na to ze sklep jest w porzadku.

5 / 5 2018-09-30

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-29

Kolejny udany zakup w JabbaFoto Polecam

5 / 5 2018-08-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie. Bardzo konkurencyjne ceny, szybka i fachowa obsługa. Polecam.

2018-08-07

Bardzo dobry sklep.

2018-08-04

Pieniądze za przesyłkę pobrano jak za kuriera, paczka dotarła pocztą Polską. niestety musiałem się dopominać o zwrot pieniędzy....

5 / 5 2018-08-01

Bardzo dobry sklep! Polecam z czystym sercem. Towar bezpiecznie i porządnie zapakowany, jednym słowem bez zarzutów.

2018-07-31

Totalny chaos! Sklep sprzedaje towar, którego nie posiada na stanie. Sprzęt miał zostać sprowadzony dla mnie od dystrybutora. Nie zostałam powiadomiona o fakcie, że jednak nie ma takiej możliwości. Gdyby nie telefon z mojej strony mogłabym tak czekać w nieskończoność. Potem zapomniano do mnie wysłać drugą część zamówienia, potem znów zapomniano zwrocić pieniądze za część niezrealizowaną. O wszystko musiałam się upominać dodatkowymi telefonami lub mailami. Kiedy sytuacja zaczęła się robić niezręczna dla właściciela sklepu nieuprzejmie poinformował mnie, ze nie życzy sobie kontaktu telefonicznego i mam się kontaktować wyłącznie mailowo ze sklepem. Cała transakcja trwała 2 miesiące!

2018-07-30

Wyjątkowo sprawnie działający sklep.

2018-07-23

Brak zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-22

Bardzo solidy sklep.Polecam wszystkim.

2018-07-21

Dobry sklep można z niego korzystać

2018-07-20

dobra

5 / 5 2018-07-20

wszystko ok

2018-07-19

Świetny kontakt ze sprzedawcą, który od dawna już jest znany w gronie osób zainteresowanych. Można z nim spokojnie porozmawiać i uzgodnić warunki dostawy. Szczerze przedstawia sprawę z dostępnością lub nie towaru od ręki. Rzetelny i uczciwy. Sprzedawany towar - pierwsza klasa i w atrakcyjnych cenach.

5 / 5 2018-07-11

9 kwietnia zamówiłem w jabbafoto zestaw 3 filtrów połówkowych ND Hitech, pierścienie i uchwyty typu P na 55 i 67 mm i dekielek Cokina (oryginalny). Po czterech dniach czekania zadzwoniłem z pytaniem, co z moim zamówieniem. Okazało się, że nie ma oryginalnego uchwytu Cokina na 3 filtry, jest tańszy o 36 zł zamiennik. Zgodziłem się na zamianę i zwrot nadpłaty. Minęło kolejne 4 dni i nic. 17 kwietnia napisałem do nich z prośbą o informację o zamówieniu. Tym razem rzeczywiście wysłali. Po rozpakowaniu przesyłki okazało się, że zamiast oryginalnego dekielka Cokina jest używany zamiennik, zamiennik uchwytu nie nadaje się do niczego, a najgorsze, że jeden filtrów ma na całej powierzchni mazy (to akurat nie wina sklepu). Telefonicznie ustaliłem ze sklepem, że wyślę im ten wadliwy filtr i dekielek. Sklep odebrał przesyłkę 24 kwietnia i cisza. Dopiero jak zadzwoniłem, to udało mi się dowiedzieć, że filtr odeślą do dystrybutora. Minęły dwa tygodnie, sklep dalej się nie odzywa. Odczekałem dla pewności dwa dni i napisałem do nich, powołując się na ustawę o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej, że domagam się wymiany filtra i dekielka na nowe i zwrotu nadpłaty za uchwyt. Nic. Zero odpowiedzi. Skoro wychodzi na to, że w sklepie pracują niepiśmienni to zadzwoniłem. Sprzedawca oświadczył rozbrajająco, że czekają na filtr od dystrybutora. I ani słowa o dekielku i zwrocie pieniędzy. Na moje stwierdzenie, że to sklep jest stroną, nie dystrybutor odpowiedział, że filtra takiego filtra nie mają. Wniosek z tego taki, że sklep handluje wirtualnym towarem. Zdaję sobie sprawę, że trudno trzymać na stanie wszystko, co "ma się w ofercie", jednak sądząc po innych opiniach znalezionych w internecie unikanie kontaktu z klientem i problem ze zwrotem pieniędzy jest normą w przypadku jabbafoto a szeroka oferta na ich stronie służy tylko pozycjonowaniu sklepu w wyszukiwarkach. Jak długo korzystam ze sklepów internetowych, tak z takim brakiem profesjonalizmu i niekompetencją jeszcze się nie spotkałem.

5 / 5 2018-07-07

Wszystko Ok.Trochę trzeba było czekać na towar.

5 / 5 2018-07-05

wszystko ok

5 / 5 2018-06-06

obsługa ok, ale czas dostawy trochę za długi.

5 / 5 2018-06-02

Mogę wyrażać się o tym sklepie w samych superlatywach. Dobre ceny, miła obsługa i szybka realizacja zamówienia, czego chcieć więcej?

5 / 5 2018-05-24

Transakcja szybka i fachowa ! Polecam !

5 / 5 2018-05-23

Bardzo sprawna obsługa, szybka reakcja, mili ludzie, można dokonywać zakupy z pełnym zaufaniem.

5 / 5 2018-05-13

Wszystko sprawnie i bez problemów. Polecam!!

2018-05-04

bardzo rzetelna firma, zarówno jak chodzi o informację i porady jak i kontakt handlowy. Jestem zaskoczony cierpliwością z jaką odpowiadają na najdziwniejsze pytania.

2018-05-03

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-04-28

Mega! Mega! Mega! Pozytyw. Mimo braku finalizacji zamówienia ze względu na chwilową niedostępność produktu jestem bardzo zadowolona. Od sprzedawców oczekuję sie pełnego profesjonalizmu w realizacji zamówienia a sklep jabbafoto taki gwarantuje. Jabbafoto = profesjonalizm Z pełną swiadomością polecam w 100%. Natychmiastwy kontakt i chęć współpracy w rozwiązywaniu problemów. Pozdrawiam!!!!

2018-04-12

Bardzo miła obsługa, można się porozumieć.

2018-03-31

Kolejne moje zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatnie!

2018-03-18

Nigdy więcej zakupów w tym sklepie, mimo wpłaty pieniędzy na towar niemożna sie doczekać.Wysyłałam liczne maile z zapytaniem i Pani w bezczelny sposób KŁAMIE, że towar został wysłany, po kolejnych kilku dniach jak sie pytam to mówi, że jednak nie został wysłany i dopiero będą wysyłać.DNO A NIE SKLEP. ŻENADA!!!dostawa "do 4" mineły 2 tygodnie i przesyłki wciąż nie mam.

5 / 5 2018-02-20

Polecam zakupy w tym sklepie.Profesjonalna obsługa,szybka wysyłka,dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem!!! POLECAM!

5 / 5 2018-02-18

ok

5 / 5 2018-02-15

wszystko szybko i sprawnie. zadnych problemow. Polecam

2018-02-07

Zamówiłem, zapłaciłem, otrzymałem w deklarowanym terminie - zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2018-01-31

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-01-30

Ok, bez problemowo :) Polecam

5 / 5 2018-01-29

Z czystym sumieniem polecam Sprzedającego. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-29

Szybko, sprawnie i bez problemu.

5 / 5 2018-01-21

Super, byłem zdziwiony pozytywnie ofertę i cenami.

2018-01-02

Życzenie mam w zasadzie jedno- żeby wszystkie sklepy były na poziomie tego sklepu.

2017-12-25

Sprawnie działający sklep z dobrymi cenami

5 / 5 2017-12-09

świetny sklep, doskonały i bezproblemowy kontakt, błyskawiczna dostawa, towar solidnie opakowany, polecam znajomym.

2017-11-25

godny polecenia

5 / 5 2017-10-19

Sklep bardzo dobry, bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Szczerze powiedzieć nie spodziewałem się że tak szybko będę załatwiony.

2017-10-04

Kontakt bardzo poprawny. Towar zgodny ze specyfikacją. Ceny bardzo konkurencyjne.

5 / 5 2017-09-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobra komunikacja między sklepem a klientem. Bardzo dobry przepływ informacji. Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-09-19

Super kontakt i doradztwo.

5 / 5 2017-09-15

Sympatyczni ludzie via telefoniczne łącze jaki w realu (odbierałem osobiście zakupy). Sprzęt z gwarancją (korzystałem niestety z serwisu). Towar z półki dostępny bez czekania. Polecam

5 / 5 2017-09-06

Szybko i sprawnie.Dzięki

5 / 5 2017-08-12

Super sklep

2017-08-04

Porządna firma.

5 / 5 2017-07-30

Szybko, solidnie, tanio

2017-07-26

Wszystko odbyło się perfekcyjnie. Dobra cena, świetny kontakt i błyskawiczna przesyłka. Kolejny obiektyw kupię również w jabbafoto.

2017-07-20

Towar otrzymałem w ciągu kilku dni; jakość bez zastrzeżeń. Żadnych problemów.

5 / 5 2017-07-17

Bardzo dobry, miły i rzeczowy kontakt ze sklepem, profesjonalna i fachowa obsługa.

5 / 5 2017-07-15

Sklep działa bardzo sprawnie,Polecam!

5 / 5 2017-07-09

Bezproblemowo, bezpiecznie, towar zgodny z zamówieniem oraz F-VAT Polecam!

2017-07-04

Wczoraj o godzinie 14:30, zamówiłem towar telefonicznie, a dzisiaj o tej samej godzinie miałem go już u siebie.

2017-06-29

; ) elegancko

5 / 5 2017-06-13

Rzetelnie, szybko. Polecam.

2017-06-08

Zamówiłem akcesoria foto. Otrzymałem zamówiome pozycje w terminie zgognym z ofertą. Bezpośredniego kontaktu ze sklepem nie miałem. Asortyment, ceny zbliżone do innych ofert. Jeżeli u innych jest to samo za tą samą cenę - po co zmieniać?!

2017-05-21

Dobry kontakt

5 / 5 2017-05-18

polecam

5 / 5 2017-05-16

Profesjonalizm w każdym calu.

5 / 5 2017-05-10

Odpowiedzi na zapytania szybkie i rzeczowe, opakowanie transportowe staranne, rozwiązywanie problemów ekspresowe - wysoki poziom kultury obsługi klienta.

5 / 5 2017-05-04

OK

2017-05-03

wszystko w jak najlepszym porządku :)

5 / 5 2017-04-10

Szybka sprawna obsługa, przesyłka zapakowana profesjonalnie, gorąco polecam !!!

2017-04-06

ok. bez zastrzeżeń, nawet miła obsługa, można się dogadać.

Rzetelne opinie o Jabbafoto.pl

Jabbafoto.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.jabbafoto.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 - 251 41 29

Komórka
504 264 799

Infolinia
-

Logowanie