Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność / Pozostałe

Jardin24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 99
opinie o Jardin24.pl
2019-03-17

godny polecenia

5 / 5 2019-03-15

OK

5 / 5 2019-03-08

z przyjemnością polecam

2019-03-04

To mój drugi zakup na jardin24.pl Konsultacja telefoniczna rzeczowa i bardzo pomocna, przesyłka błyskawiczna, artykuły szklane dobrze zabezpieczone.

2019-02-13

bardzo dobry

2019-02-03

Wszystko wzorowo

5 / 5 2019-02-02

Szybka dostawa z gratisem i broszurką na temat innych artykułów. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-01

Wszystko ok., przesyłka bardzo szybka, fajny dodatek.

2019-01-29

bardzo dobra

5 / 5 2019-01-28

Przypadkowo trafiłam na ten sklep poszukując herbatki z "czystka".Dokonałam zakupu przy okazji i innych produktów z których jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-01-24

Szybko ,sprawnie i dokładnie.

2019-01-23

Wszystko świetnie, błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z zamówionym i bardzo trafiony gratisik. Dziękuję, na pewno wrócę :)

5 / 5 2019-01-20

Super polecam.:-)

2019-01-13

ytrudno ocenic po pierszym zakupie,ale oceniam na 5

2019-01-11

wszystko wzorowo

2019-01-06

Sklep wart polecenia.Wysyłka bardzo sprawna.Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-25

Gorąco polecam

2018-12-20

bardzo dobry

5 / 5 2018-12-19

Polecam produkty. Zazwyczaj nie korzystam z zakupów w Internecie, ale tutaj obsługa jest bardzo dobry. Paczkę dostałam w terminie. , a produkty zgodne z informacjami na stronie. Napewno tu wrócę.

5 / 5 2018-12-13

ok

5 / 5 2018-12-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!! Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-02

Szybka dostawa, zgodność towaru z zamówieniem. Polecam.

2018-11-29

bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-11-22

Miła i profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka, towar pierwszej jakości.Polecam ten sklep z przyjemnością.

5 / 5 2018-11-20

jestem bardzo zadowolona

2018-11-14

Pierwsze zakupy udane

2018-11-13

Transakcja przebiegła wzorowo + drobne gratisy.

5 / 5 2018-11-03

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-10-28

Wspaniała profesjonalna obsługa i szybka przesyłka.

5 / 5 2018-10-18

Szybka przesyłka , Polecam :)

5 / 5 2018-10-12

Bardzo dobry i szybki

5 / 5 2018-10-11

Profesjonalizm !

5 / 5 2018-10-10

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobre zabezpieczenie butelek przed rozbiciem. Natomiast brak informacji o terminie przydatności, no i okazał się krótki.

2018-10-05

sklep fajnie zaopatrzony

2018-10-04

wspaniala obsluga

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-23

Transakcja przebiegła bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM

2018-09-22

bardzo dobry sklep, fajne dodatki

5 / 5 2018-09-10

Wszystko Super

5 / 5 2018-08-16

Szybka realizacja zamówienia.Polecam.

2018-08-08

Moje pierwsze zakupy w tym sklepie uważam za udane

5 / 5 2018-08-04

Super

5 / 5 2018-08-03

Bardzo polecam ten sklep, towar jakościowo bardzo dobry.

5 / 5 2018-07-26

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy , szybko i solidnie.

5 / 5 2018-07-14

sklep ok

2018-07-13

Miłym dodatkiem są dołożone do zamówienia gratisowe niespodzianki

2018-07-12

Bardzo dobry, przyjazny sklep, Miła i fachowa obsługa. Poważne podejście do klienta.

5 / 5 2018-07-08

OK

5 / 5 2018-07-06

bardzo szybka, profesjonalna i sympatyczna obsługa

5 / 5 2018-06-30

W 100% polecam wszystkim sklep Jardin24. Wszystko sprawnie, szybko i rzetelnie.

5 / 5 2018-06-28

Sprawnie i bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-06-22

szybka realizacja zamówienia, błyskawiczna dostawa. Produkty swietnej jakosci. Dodatkowo w paczce miałam gratis i informacje o innych produktach. Rewelacja!

2018-06-22

Blyslawiczna wysylka, dodatkowo dostalam mnostwo dodatkowych informacji o zamowionym produkcie

5 / 5 2018-06-21

Miło, szybko, bezproblemowo. Zdecydowanie polecam wszystkim ;-)

5 / 5 2018-06-20

Bardzo szybka obsługa.

2018-06-10

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2018-06-06

szybka dostawa, sklep godny polecenia

5 / 5 2018-05-27

Bardzo solidny sklep i życzliwa, bardzo uprzejma obsługa. polecam w 100%

2018-05-22

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-05-14

Szybko i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-05-12

Gorąco polecam sklep Jardin. Kupuje już tu nie pierwszy raz i wszystko realizowane jest w największym porządku

5 / 5 2018-05-11

ok

2018-05-05

Bardzo dobry, sprawdzony sklep

5 / 5 2018-05-04

Sklep polecam w 100%. Profesjonalna realizacja zamówienia. szybko, sprawnie. Jestem zadowolona z zakupów.

2018-04-19

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-04-18

Herbata z czystka, którą kupiłam w sklepie Jardin jest bardzo smaczna. Polecam. Obsługa bardzo miła!

5 / 5 2018-04-18

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-04-08

Jestem od dawna klientką sklepu,zawsze robię w nim zakupy i zawsze jestem bardzo zadowolona.Towar jakościowo bardzo dobry,zgodny z opisem a przesyłka błyskawiczna!Wszystkim poleca,bo naprawdę to super sprzedawca!!!

5 / 5 2018-04-01

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-27

Sklep ma szeroka ofertę produktów. Jestem zadowolona z zakupu. Transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-03-23

Bardzo dobry sklep, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, bardzo dobra miła obsługa, bardzo dobry kontakt. gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-20

szybka i profesjonalna obsługa. Produkty zamówione są godne polecenia, dodatkowa informacja o produktach znajdujących się w sklepie super przydatna, gratisy w prezencie super pomysł

5 / 5 2018-03-18

Błyskawiczna dostawa, zamówienie zgodne z opisem, gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-18

Super obsługa i towar! POLECAM

5 / 5 2018-03-16

Opinia pozytywna - produkt został wysłany bardzo szybko.

5 / 5 2018-03-07

Sklep rzetelny, szybka realizacja, polecam korzystanie.

5 / 5 2018-03-06

Ok

5 / 5 2018-03-01

Szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-02-24

Wszystko OK. Na prawdę polecam

2018-02-21

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2018-02-14

Błyskawiczna dostawa , polecam sklep

5 / 5 2018-02-08

Polecam- super sklep!

5 / 5 2018-02-04

Super

5 / 5 2018-02-01

Ekspresowa wysyłka. Z produktów jestem w 100% zadowolony.

5 / 5 2018-02-01

Jestem bardzo zadowolona ze wspólpracy , szybko i solidnie

5 / 5 2018-01-27

Bardzo dobry sklep ,slidna szybka obsluga.

5 / 5 2018-01-26

transakcja przebiegła bez problemu, super szybka przesyłka - po prostu super, tak trzymać - pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-23

Szybka przesyłka, miły kontakt, najlepsze produkty...Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-01-21

Szybko i sprawnie. POLECAM !

5 / 5 2018-01-04

Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-01-04

Super sklep, szybko zrealizowane zamowienia z prezentami :) Naprawde polecam. Stala klientka :)

5 / 5 2017-12-26

bardzo szybka wysylka.polecam

5 / 5 2017-12-24

szybka i rzetelna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-12-17

OK

5 / 5 2017-11-15

Produkty dotarły szybko i sprawnie. W paczce znajdowało się również "merytoryczne wsparcie" czyli trochę teorii na temat produktów, które zamówiłem - niby detal ale jakże pomocny. Polecam i pozdrawiam prowadzących sklep!

2017-11-07

cała transakcja przebiegła błyskawicznie :) wysyłka ekspresowa !!! MEGA POZYTYW :)

2017-10-26

godny polecenia

5 / 5 2017-10-16

WSZYSTKO W NAJLEPSZYM PORZĄDKU. POLECAM

5 / 5 2017-10-04

Bardzo dziękuję za szybką obsługę i mam nadzieję ,że otrzymany od Państwa lek o nazwie "omułek nowozelandzki" pomoże poprawić stan zdrowia. Bardzo miło było otrzymać dodatkowy upominek- dziękuję

5 / 5 2017-09-21

Pozytywna

2017-09-18

Różnorodna oferta. Produkty wysokiej jakości. Obsługa zamówień na wysokim poziomie.

5 / 5 2017-09-09

bardzo szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam

5 / 5 2017-09-08

Bardzo profesjonalne podejście .Miła Pani z duża wiedza na temat interesującego mnie produktu.. Przesyła błyskawiczna. Z przyjemnością polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym kosmetykami bez zbędnej chemii i naturalnymi preparatami poprawiającymi nasz stan zdrowia.

5 / 5 2017-09-07

Korzystam od kilku lat z tego sklepu internetowego. Najbardziej cenię w nim, jakość oferowanego towaru, szybkość dostawy, oraz co jest dla mnie bardzo ważne osobiste zaangażowanie prowadzących sklep, którzy kontaktują się, np. w przypadku braku jakiejś pozycji, żeby nie opóźniać całej dostawy. Brawo 10/10 tak trzymać!

5 / 5 2017-08-29

Super sklep

2017-08-27

Również prowadze sklep internetowy i realizuje wysyłki-nie zrobilabym tego lepiej, bo już się nie da. :)

5 / 5 2017-08-22

Super! Szybko i solidnie! Brawo!!!!

5 / 5 2017-08-22

Polecam, szybka dostawa, chęć pomocy klientowi, bardzo dobre produkty. To nie ostatnie moje zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-21

Bogaty asortymet produktow.Szybka i mila obsluga.

5 / 5 2017-08-21

ok

2017-08-16

dobrze opisane produkty, duży asortyment

5 / 5 2017-08-14

dla mnie ok,godny polecenia

5 / 5 2017-08-11

Jak najbardziej polecam !

5 / 5 2017-08-07

szybka i sprawna obsługa

5 / 5 2017-08-04

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu !

5 / 5 2017-08-01

polecam

5 / 5 2017-07-18

SZYBKO, PROFESJONALNIE

5 / 5 2017-07-12

ok

5 / 5 2017-06-30

Na sklep trafiłam poszukując herbatki z "czystka".Zamówiłam na próbę jeszcze kilka innych produktów m.in doskonały krem zawierający kolagen i karoten ,niemieckiej firmy.Będąc na targach w Warszawwie spotkałam przedstawicieli firmy wystawiali swoje produkty.Otrzymałam próbki z doskonałymi opisami.Sklep super i obsługa również.Polecam doskonałe produkty.

2017-06-21

bardzo dobry, godny polecenia

5 / 5 2017-06-16

Szybkie i bezproblemowe zakupy, solidne i bezpieczne opakowanie, czyli wszystko ok.

5 / 5 2017-06-12

Jestem zadowolna zarówno z obsługi sklepu jak i z jakości produktów. Informacje o produktach przydatne, ciekawe, wyczerpujące temat. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-05-29

Szybka wysyłka

2017-05-25

Sklep bardzo dobry.

5 / 5 2017-05-22

Super kontakt :) błyskawiczna realizacja .Polecam

2017-05-19

bardzo porządny sklep, fajne produkty, błyskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-04-26

super polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-13

Polecam Serdecznie.

5 / 5 2017-04-07

Towar b.dobrze zabezpieczony.Przesyłka błyskawiczna. Polecam

5 / 5 2017-04-04

Wszystko zgodnie z opisem,szybką wysylka .

5 / 5 2017-03-28

Szybko, sprawnie, bezproblemowo- czyli tak jak lubię:)

Rzetelne opinie o Jardin24.pl

Jardin24.pl

Siedziba
ORZESZE

WWW
http://www.jardin24.pl

Email
[email protected]

Telefon
32 22 10 280

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie