Kategorie: / Transport i logistyka / Usługi

JAS FBG Opinie Klientów

3.38/5.00 - ilość ocen: 16
opinie o JAS FBG
5 / 5 2021-04-09

Firma tragiczna. Ciągle kręcą, kłamią a towaru jak nie było tak nie ma. Po kontakcie z kurierem, okazało się że był 10 km od naszego miejsca zamieszkania. Ale nie pozwolono mu tu jechać. Już się boję jak będą wyglądały te płytki jak one cały czas na pace jeżdzą.

5 / 5 2021-03-25

Od 7 dni dostarczają przesyłkę. Boję się już jak ona będzie wyglądała. Porażka jakaś. Nie polecam tej firmy przewozowej

5 / 5 2021-03-18

Kurier zostawił paletę z przesyłką w innym miejscu niż wskazanym a przy okazji zniszczył mienie prywatne , nie poczekał 5 minut na mój powrót do domu i nie odbierał telefonów (odrzucał połączenia) a kierownictwo regionu w Poznaniu nie wiele lepsze totalne chamstwo brak dobrej woli wyjaśnienia sprawy. jeśli macie możliwość to korzystajcie z innej spedycji.

1 / 5 2020-10-19

Zero szacunku do Klienta!!! NIGDY WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2020-10-19

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!! Kurier odmówił pomocy wniesienia ciężkiej paczki na palecie, stał i patrzył jak męczyłam się z jej wniesieniem!!! Jestem oburzona jego postawą, zgłosiłam to jego przełożonemu, który nie zareagował na problem!!! WSTYD!!!!!! NIGDY WIĘCEJ NIE SKORZYSTAM Z USŁUG TEJ FIRMY KURIERSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2019-02-15

Kierowca-Kurier bez żadnej ogłady i szacunku do Klienta, o kulturze to już całkiem zapominając. Agresywny, opryskliwy skory do rękoczynów. Rozmowa z Przełożonym choć uprzejma to w kierunku tolerowania takiego zachowania. Do Dostawcy wysłałem prośbę o dostarczenie dodatkowej części zamówienia inną Firmą. Radzę omijać z daleka aby nie narazić się na nieprzyjemności. Osobiście nie będę korzystał z zamówień których dostawcą jest ta Firma.

2019-01-31

Towar dostarczono uszkodzony. Reklamację odrzucono. Radzę skorzystać z innych firm.

2 / 5 2018-11-11

Paczka została dostarczona w terminie i wszystko było z nią ok. Jednakże chamstwo kuriera nie pozwala pomyśleć pozytywnie o tej firmie. Zero chęci współpracy, kurier zachowuje się i odzywa do klienta jakby pracował tam za karę. Na pytanie w jakich godzinach mogę się go spodziewać (co było dla mnie dość ważne ponieważ nie mogłem siedzieć i czekać cały dzień na miejscu) otrzymałem, że jak będzie to będzie. Na prośbę, aby w takim razie zadzwonił do mnie wcześniej, stwierdził, że zadzwoni jak będzie pod bramą. Totalnie nie polecam.

5 / 5 2018-10-31

Szybka dostawa dużej przesyłki (820kg) poniżej 24 godzin. Pan zostawił paletę w wyznaczonym przez klienta miejscu. Bez najmniejszych problemów. Polecam.

5 / 5 2018-10-28

Kurier bardzo miły i komunikatywny. Żeby dotrzeć do miejsca odbioru przesyłki musiałem "urwać" się z pracy i dojechać 5 km. Kurier dzwonił do mnie z trasy 3 razy i synchronizowaliśmy spotkanie. Udało się co do minuty. Pan pomógł mi rozładować ponad 40 paczek paneli podłogowych. Kurier bardzo miły, sympatyczny i kulturalny. Polecam.

Rzetelne opinie o JAS FBG

JAS FBG

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.jasfbg.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie