Kategorie: / Odzież i Obuwie

Jete.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 1.20
opinie o Jete.pl
1 / 5 2019-01-12

Oszuści czy ktoś zgłaszał to na policje, podaję e-mail [email protected] proszę o kontakt osób które już były na policji chcę dołączyć swój wniosek o oszustwo.

1 / 5 2018-11-27

Uwaga to oszusci, radzę zgłaszać sprawę na Policję im nas będzie więcej tym większa szansa że się ich złapie, pieniędzy nie da się odzyskać

1 / 5 2018-10-06

To oszuści. Kupiłem czapeczkę z daszkiem. Do dziś ani czapki ani kasy. Złożyłem doniesienie na Policji. Po miesiącu dostałem z sądu pismo informujące o odmowie wszczęcia postępowania. Cztery strony bełkotu na temat nikłej szkodliwości społecznej i zero informacji, jakie czynności zostały podjęte. Dodam, że konto mają (mieli) nie gdzieś na Kajmanach, ale w banku Pekao S.A., więc wystarczyło minimum wysiłku Policji, aby dotrzeć do oszusta. Nie chodźcie na policję, szkoda czasu, przyjmijcie na klatę i zapomnijcie. W tym państwie widać jest przyzwolenie na oszukiwanie ludzi. Pozdrawiam.

2 / 5 2018-09-13

OSZUSTWO, zamawiałam dwie pary butów Conversy i adidasy. Otrzymałam jedną parę, adidasy. Nie mam żadnej odpowiedzi na moje maile. Strata pieniędzy. Adidasy, które przyszły to najgorszej jakości podróbki typowo chińskie, nie wygodne oraz mają różnice w wyglądzie w porównaniu do oryginalnych. NIE POLECAM!

2018-08-29

OSZUŚCI!!! Buty zamówione, zapłacone ale brak dostawy. Przestrzegam wszystkich przed zakupami w pseudo sklepie.

1 / 5 2018-07-09

Ehhh jak zwykle nie mam nic nowego do dodania oszustwo tak jak pisali inni. Również zastanawiamy się nad zgłoszeniem sprawy na policję. Podaje email- [email protected] jeżeli ktoś zgłaszał to dajciznać jak to się toczy .

1 / 5 2018-06-26

witam, mam zapytanie czy ktoś posiada dane firmy JETE , abo posiada kserokopię paragonu zakupionego towaru ? Jest mi potrzebny , gdyż chciałabym aby ktoś zajął się tymi Oszustami ,dlatego zgłoszę sprawę do Wojewódzki Inspektorat Inspekcji Handlowe. WAŻNE .PROSZĘ O POMOC

2018-05-16

Zostalam oszkuana wplacilam pieniezki i do tej pory nic nikt nie odpisuje i zastanawiajace ze nie ma nawet numeru telefonu podanego . Zamowilam trampki i ani pieniedzy ani butow

2018-02-18

Zamówiłam buty (Adidasy) w tamtym miesiącu i czekam już prawie 2 miesiąc i do tej pory mi nie przyszły. Złodzieje a nie silep z butami. Pieniądze poszły się je*ać!

2017-11-03

Ktokolwiek orientuje się jak mogę odzyskać swoje pieniądze? Buty idą już ponad miesiąc, a z tego co widzę po innych opiniach nie ma co na nie czekać. Jestem po prostu wściekła. Kontakt naukowy [email protected]

1 / 5 2017-07-14

Oszuści !! Buty zamówione w kwietniu , do dnia dzisiejszego brak przesyłki . Zero kontaktu !!

2017-07-11

Oszuści ! buty zamówione miesiąc temu.. miały być 2maja.. paczka nadal widnieje w Chinach ! Ludzie nie zamawiajcie z tej strony ! Nawet nie odpisują na email..

1 / 5 2017-06-20

Ja też zostałam oszukana. Przyszły chińskie podróbki a wykonanie dramatyczne. Zero kontaktu ze sklepem. Oni nadal oszykuja ludzi i zarabiaja dobra kasę. Jak tak można? Czy ktoś już podejmował jakieś kroki w tej sprawie? Zgłosił na policję albo do rzecznika praw konsumentow? Zbiorowa skarga ma większe szansę

1 / 5 2017-04-20

Oszuści... idę na policje z tym

2 / 5 2017-04-04

Nie Polecam, buty zamówione przyszły po 3 mies od zamówienia, jakość obuwia jak za cenę tragiczna, nie przypomina ani w 1% jakości Adidas. Buty odesłałam, zwrotu pieniędzy się nie doczekałam do dnia dzisiejszego. Kontakt z obsługa zerowy, nie raczą nawet odpisać. Trzymajcie się z dała od tego sklepu. NIE WARTO.

Rzetelne opinie o Jete.pl

Jete.pl

Siedziba
-

WWW
http://jete.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie