Kategorie: / Motoryzacja / Usługi

Joymile.com Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 20
opinie o Joymile.com
5 / 5 2019-01-04

Serdecznie polecam joymile wszystkim którzy chcą znaleźć sprawdzone auto oraz skorzystać z profesjonalnej pomocy ekspertów którzy auto zaproponują oraz zweryfikują. Osobiście szukałem auta przez 4 msc, z Joymile w niespełna 2 tygodnie udał mi się znaleźć bardzo dobry samochód i dopiąć wszystkie szczegóły. Po otrzymaniu ogromnego raportu czas jaki poświęciłem na oglądanie samochodu to od 1,5 min do 2 min. :)

5 / 5 2018-12-15

Polecam, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-26

Rzetelne osoby z pasją, super pomysł na firmę, ponieważ wiele osób (w tym ja) nie zna się na samochodach, ani nie ma wujka Mietka mechanika- są one łatwym celem dla handlarzy i innych nie uczciwych sprzedawców. Dzięki firmie Joymile wiem co kupiłam. Do tego profesjonalne negocjacje od strony pracownika sprawiły, że koszt usługi zwrócił się z nawiązką. Polecam z całego serca!

5 / 5 2018-09-04

O firmie Joymile przeczytałem w reklamach pojawiających się na portalach społecznościowych, jednak do skorzystania z ich usług przekonała mnie opinia znajomego, których zakupił samochód z ich pomocą ( jest z transakcji bardzo zadowolony). Moje pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne. miły a przede wszystkim łatwy kontakt, konkretne rzeczowe przedstawienie oferty. Znalezienie konkretnego interesującego mnie samochodu trwało mniej niż tydzień, inspekcja, negocjacje cenowe, załatwienie wszelkich formalności, aż do odebrania kluczyków kolejnych kilka dni (tylko i wyłącznie związane z moim tymczasowym pobytem za granicą). Tutaj muszę pochwalić pracowników Joymile, gdyż całą transakcja i związane z nią formalności zostały skoordynowane perfekcyjnie, przy jednoczesnym stałym kontakcie telefonicznym. Umowa przedwstępna, zaliczka na samochód, rezerwacja pojazdu itd, to wszystko panowie przeprowadzili bardzo sprawnie dzięki czemu mogę cieszyć się i korzystać z nowo nabytego pojazdu. Jestem wymagającym klientem. Ze współpracy z Joymile jestem na prawdę zadowolony i z czystym sumienie poleciłbym tę firmę każdemu, kto szuka pewnego auta. Co przesądziło o pozytywnej opinii? - kontakt - łatwy, rzeczowy, miły - odpowiedzialność - firma zleca inspekcje osobom trzecim. Inspekcje są bardzo szczegółowe, jednak jakieś drobne niezgodności mogą sie zawsze pojawić - w tym przypadku Joymile zwróciło mi część poniesionych dodatkowych kosztów - gwarancje i umowa - tutaj też miałem kilka uwag, jednak panowie z Joymile zgodzili się uzupełnić zapisy umowy o punkty dotyczące gwarancji i i odpowiedzialności w zakresie świadczonych usług, tak że obie strony były zadowolone. Podsumowując, Joymile to firma w pełni profesjonalna, odpowiedzialna i gwarantująca zadowolenie każdego klienta (moje na pewno). A co gdy nie uda się znaleźć interesującego pojazdu? Firma zwraca opłatę.

5 / 5 2018-08-08

Poszło gładko. Wcale dlatego, że się znam. . . :-) Pojęcia o samochodach nie mam. Najpierw Car Hero zbadał samochód i Joymile wystawiło certyfikat.. chętny znalazł się szybko, bo samochód był sprawdzony, a z dokumentu wystawionego przez Joymile wynikał stopień jego zużycia. Potem, natychmiast otrzymałam z Joymile ofertę sprzedaży dokładne takiego auta, jakie chciałam kupić. Bez wycieczek po Polsce i godzin spędzonych na porównywaniu ofert i szukaniu zasadzek. Sprzedałam jeden i kupiłam drugi samochód z pomocą Joymile, a dzięki kompleksowej ofercie zaoszczędziłam czas i ograniczyłam ryzyko do minimum. Dla mnie Joy to nowoczesność i wygoda. Przyszłość rynku używanych samochodów. Z założenia samochody to domena mężczyzn i wielu tylko prześwietli przymrużonym okiem, a wie wszystko, powącha, posłucha i wie czy można kupić, co działa, co zepsute. Taki sobie poradzi, jeśli wytrwały. Osobom takim jak ja, szczególnie kobietom, co to nie muszą znać się na wszystkim, które nie mają doświadczenia na rynku motoryzacyjnym, świadomym ryzyka, polecam profesjonalną pomoc Joymile. Jak się człowiek nie zna na czymś to nawet nie wie gdzie szukać żeby nie dać się oszukać. Pierwszy raz sprzedaż samochodu była prosta i szybka, a kupno używanego auta tylko przyjemnością. Zespół Joymile - nieoceniona pomoc w najwyższym standardzie. Ludzie o wysokim poziomie kultury osobistej. Dziękuję. Polecam. Warto. Kinga z Krakowa (bardzo wymagająca klientka).

5 / 5 2018-07-13

Joymile pokazał, że w Polsce da się robić client service z prawdziwego zdarzenia. Poziom responsywności, profesjonalizmu, zaangażowania i wiedzy rzuca na kolana w porównaniu do polskich standardów. To szczególnie ważne w kontekście branży samochodowej gdzie kupującego traktuje się zazwyczaj bardziej jak problem niż klienta. Bardzo dziekujemy całej ekipie Joymile za pomoc - cieszymy się bardzo naszym nowym Volvo :)

5 / 5 2018-06-29

Joymile to z jedna z najbardziej profesjonalnych firm z jakimi przyszło mi kiedykolwiek wspołpracować w Polsce. Panowie bardzo dobrze zbadali rynek aut używanych w naszym kraju i mają bardzo efektywny plan pracy. Dzięki temu współpraca z Nimi to czysta przyjemność. Podsumowując pracę z Joymile tylko utwierdziłem się w przekonaniu że w mojej skromnej ocenie nie wyobrażam sobie innej formy kupna auta używanego niż z firmą Joymile. Jestem przekonany że pieniądze zainwestowane w pakiet zwróciły mi się przez to że przez cały proces nie musiałem wychodzić z domu i umawiać się na spotkania z handlarzami, wszystkim zajmował się Joymile. Co więcej bezpieczeństwo zakupy z dużą dozą prawdopodobieństwa zwróci się w przyszłości przez zminimalizowanie ryzyka kupna auta z jakąś wadą której sam nie byłbym wstanie sprawdzić podczas zakupu (Panowie potrafili znaleźć mega dużo poważnych uszkodzeń w historii auta mimo tego że handlarz wystawiał auto z informacją która zupełnie by na to nie wskazywała). Dziękuje Wam serdecznie za współpracę i życzę samych sukcesów. Adrian

5 / 5 2018-06-13

Z zakupionego z pomocą Joymile samochodu jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-11

Szukałem przez długi czas nowego samochodu, na początku nie byłem przykonany do tego rodzaju usług, ale po zniechęceniu się niewiarygodnymi ofertami, wróciłem do Joymile i pomogli mi znaleźć samochód po rocznym wynajęciu w bardzo dobrym stanie z którego jestem bardzo zadowolony. Polecam!

5 / 5 2018-02-03

Profesjonalni, znający się na swojej robocie ludzie. Dobry kontakt, duże zaangażowanie oraz indywidualne podejście do klienta. Polecam!

5 / 5 2017-12-23

Z poczatku mialem watpliwości czy warto. Z biegiem czasu bylem pewien, że kazda wydana złotówka opłacała się. Firma ma indywidualne i bardzo profesionalne podejscie do klienta. Z tego miejsca podziękowania dla P.Krzysztofa K., szefa inspekcji. Zakupiony samochod Honda Accord VIII przeswietlony został od A do Z. Mam pewnośc ze wydane pieniadze nie zostały wyrzucone w błoto a samochodem bede cieszył się przez długi czas. Warto za stosunkowo niewielkie pieniazki powierzyć szukanie wymarzonego samochodu profesionalistom. Osobiscie jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Szczerze polecam. Paweł B.

5 / 5 2017-11-05

Złożyłem zamówienie na kupno samochodu o określonej specyfikacji. otrzymałem kilka naście ofert które były przeze mnie wybierane lub odrzucane ,ale każda oferta była weryfikowane na podstawie VIN i dalszej ekspertyzie samochodu na miejscu. Aż w końcu wybrałem jedną z której jestem zadowolony. dziękuję p. Maciąg i p. Kałuża , nie mieli ze mną łatwo byli bardzo mili i sympatyczni ( więcej takich pracowników należy im się solidna premia za uprzejmość i pozytywne załatwienie sprawy). Na pewno będę polecał tę firmę znajomym którzy będą chcieli dokonać zakupu samochodu.

5 / 5 2017-10-14

Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Wszystko OK. Kupiłem samochód w 15 dni.

5 / 5 2017-10-09

Z firmą Joymile nawiązałem kontakt w okolicach maja 2018, uzupełniając formularz. Niezobowiązująco chciałem zobaczyć co słychać na rynku aut używanych, jak kształtują się ceny oraz upewnić się czy firma Joymile, jeśli zdecyduję się na zakup auta, pomoże mi znaleźć to właściwe. W tamtym czasie moje oczekiwania nie były sprecyzowane, natomiast z racji powiększającej się rodziny w grę wchodziło jedynie kombi. Moim opiekunem od samego początku był Pan Piotr Oramus przesyłając mi różne oferty, pomógł mi odnaleźć markę/model idealnie dopasowaną do moich potrzeb. przez kilka miesięcy przerobiliśmy sporo aut. Pan Piotr był w stanie wskazywać wady i zalety poszczególnych ofert, a także (i co najważniejsze) nie próbował mi niczego narzucać. Za bardzo profesjonalne uważam wsparcie w określeniu potrzeb, zamiast nakłaniać do zakupu, jak to często sprzedający robią mając same "okazje", szukaliśmy aż do skutku. Myślę, że byłem trudnym klientem, ponieważ z jednej strony byłem uprzedzony do aut używanych, a z drugiej z ograniczonym budżetem, a jednocześnie próbowałem znaleźć “igiełkę”. Wybór padł na Volvo v60, dzięki czemu zawęziliśmy znacząco oferty do sprawdzenia. W trakcie naszej współpracy pojawił się program pilotażowy, taki dla vipów, gdzie mogłem liczyć na większe wsparcie, weryfikacje telefoniczne, historię pojazdu oraz negocjacje cenowe. To był bardzo dobry wybór, ponieważ Pan Piotr wykonał wiele telefonów szukając dla mnie auta wśród ofert dostępnych na rynku. Oszczędziłem dzięki temu mnóstwo czasu, Pan Piotr wiedział o co pytać sprzedających. Szybko znaleźliśmy auto, które wydawało się być warte sprawdzenia przez eksperta. Dostałem raport na podstawie VINu, to pozwoliło na kolejną weryfikację. Później ekspert techniczny z Joymile Pan Krzysztof Kałuża zajął się organizacją weryfikacji auta na żywo przez specjalistę i późniejszym omówieniem stanu technicznego. Auto okazało się strzałem w 10. Pojechałem odebrać auto. Negocjacje cenowe poprowadzone przez Joymile zwróciły koszt obsługi Joymile. Swoim "nowym" Volvo v60 jeżdżę już kilka miesięcy, jedyna wymiana obejmowała filtry, olej i opony zimowe. Auto jest w super stanie, doskonale się prowadzi.zero ukrytych wad. Na dzień dzisiejszy autem przejechałem 6000 km, zakupione przy przebiegu 207000 km. Bardzo dziękuję Panu Piotrowi Oramusowi za pomoc, proaktywność i efektywność. Polecam usługi firmy Joymile, to profesjonaliści i pasjonaci, którzy pomogli mi znaleźć wymarzone i pewne auto.

5 / 5 2017-09-13

Wszystko zgodnie z ofertą , kupiłem samochód w niespełna miesiąc , Dzięki pomocy Joymile uniknąłem zakupu samochodu z ukrytymi wadami , weryfikowane oferty odpadały jedna po drugiej ( oferty z całej Polski ) aż w końcu trafiła się prawdziwa "perełka" :). Polecam każdemu - nigdy wcześniej kupno samochodu nie było tak proste i bezstresowe . Jurek. Chełm Śląski

5 / 5 2017-08-21

Poszukujący auta nie z najwyższej półki i z racji na cenę – już „przechodzonego”, narażeni są na ryzyko wciśnięcia egzemplarza, który na pierwszy rzut oka nieźle się prezentuje, ale w krótkim czasie po zakupie ujawnia wiele usterek i ukrytych wad. Tak bywało wcześniej i w moim przypadku, zwłaszcza, że w kwestii znajomości samochodów jestem przysłowiowa blondynką (mąż też). Polecanie „pewnego” sprzedawcy przez brata, czy znajomego kończyło się najczęściej klapą i auto więcej czasu spędzało u mechanika, niż na drodze. Przy ostatnim poszukiwaniu samochodu właśnie Joymile wybawił nas z kłopotu. Wiedzieliśmy, czego chcemy i przyznaję, że oferty znajdywaliśmy sami. Pozostawiliśmy jednak fachowcom weryfikację namierzonych aut. Nam większość ofert wydawała się mniej lub bardziej atrakcyjna. Niektóre odpadły już po wstępnej weryfikacji przez panów z Joymile (otrzymałam obszerne relacje z rozmów z właścicielami samochodów wraz z oceną wiarygodności tychże właścicieli i podstawowymi informacjami nt. aut). Co do pozostałych egzemplarzy sytuację rozjaśniła wykonana przez Joymile analiza numeru VIN pod względem historii internetowej. Wreszcie decyzja – w podjęciu której bardzo pomógł Pan Krzysztof – które z aut oddać inspekcji terenowej – bardzo szczegółowej … Jeszcze negocjacje cenowe (na szczęście bez naszego udziału, a bardzo dla nas korzystne) i … kupujemy. Co najlepsze – po „załatwieniu” sprawy, nie spuszczono nas po brzytwie, choć Joymile zrobił swoje. Pana Krzysztof podczas kilku długich rozmów telefonicznych cierpliwie tłumaczył blondynce wyniki inspekcji, uczulał na co zwrócić uwagę, a potem – jeszcze mailowo przypominał, co należy zrobić w autku w pierwszej kolejności… Bardzo polecam pomoc fachowców z Joymile, przekonaliśmy już do tego kilku znajomych. Nie tylko dlatego, by ustrzec się kupowania kota w worku. Panowie z Joymile są nie tylko kompetentni, są niezłymi psychologami (rozmowy z potencjalnymi sprzedawcami) ale, co ważne, nie traktują nieobeznanego w świecie motoryzacji z pobłażliwością, czy jak kolejnego klienta, którego trzeba jak najszybciej odfajkować. Traktują cię jak człowieka, któremu trzeba po prostu pomóc… Dziękuję.

5 / 5 2017-06-22

Pierwszy raz kupowałam samochód używany przy wsparciu firmy Joymile. Szczerze polecam - profesjonalna obsługa, duża cierpliwość dla klienta, fachowe doradztwo na każdym etapie oraz skuteczne negocjacje tak w kwestii ceny auta, leasingu i ubezpieczenia. Joymile - inny wymiar kupowania samochodu !

5 / 5 2017-05-21

Firma Joymile to bodajże najlepsza na rynku firma udzielająca wsparcia przy zakupie samochodu na polskim rynku wtórnym. Dzięki wykupieniu szerokiego pakietu usług nie musiałem trudzić się wynajdowaniem i sprawdzaniem ofert upatrzonego przeze mnie samochodu. Pracownicy firmy są niezwykle profesjonalni i skupieni na potrzebach klienta. Potrafią doradzić, a co najważniejsze odradzić samochody, które na pierwszy rzut oka wydają się idealne, a dopiero po szczegółowym zbadaniu okazują się szrotami. Polski rynek aut używanych jest niezwykle trudny i ryzykowny, ale dzięki Joymile można to ryzyko znacząco zmniejszyć. Z firmą kupowałem Volvo S60. Zajęło nam to 4 miesiące, ale ostateczny efekt to zakup auta w bardzo dobrym stanie, bez żadnych niespodzianek i z pełną historią serwisową i remontową. Wydane na tę usługę pieniądze zwracają się z nawiązką, bo kupujemy pełnowartościowy samochód, a nie wyrób samochodopodobny, który grozi wydaniem minimum kilku tysięcy na specjalistyczny remont. Dodatkowo udało nam się wynegocjować sensownym rabat na zakup, a poprzedni właściciel umożliwił zakup oryginalnych części serwisowych z dużą zniżką. Szczególne podziękowania kieruję do pana Krzysztofa Kałuży, który cierpliwe pracował ze mną przez te 4 miesiące i cały czas szukał najlepszych ofert, nawet wtedy kiedy po 10+ autach straciłem już nadzieję na zakup wartościowego auta używanego. Polecam firmę Joymile każdemu, kto chce kupić pewne auto używane w dobrej cenie i jakości. Ma ona szansę zmienić na lepsze nasz bardzo trudny rynek samochodów używanych.

5 / 5 2017-04-23

Polecam wszystkim, którzy nie mają sami czasu na poszukiwanie w necie ogłoszeń samochodów używanych ani na podróże po Polsce w celu weryfikacji technicznej auta.

5 / 5 2017-03-30

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy Super obsługa,kompetentni ludzie,bardzo dobra współpraca,Bardzo pozytywne wrażenie.ludzie znają się na tym co robią.Dużo aut sprawdzonych,ale najważniejsze cel osiągnięty autko kupione.Z całą opowiedzialnością mogę polecić joymile każdemu kto szuka auta sprawdzonego.Super.

Rzetelne opinie o Joymile.com

Joymile.com

Siedziba
Kraków

WWW
https://joymile.com/pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 732 051 999

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie