Kategorie: / Budownictwo

Kaflando Opinie Klientów

4.83/5.00 - ilość ocen: 23
opinie o Kaflando
5 / 5 2021-01-18

Szczerze polecam zakupy w Kaflado. Jestem zachwycona nie tylko wyglądem i jakością otrzymanych płytek, ale także profesjonalizmem oraz fantastycznym podejściem do klienta. Gdy domawiałam płytki, poproszono mnie o zdjęcie opakowania z pierwszego zamówienia. Tym sposobem otrzymałam płytki dokładnie z tej samej partii. Ogromny plus za to, że to Zespół Kaflando wyszedł z taką inicjatywą. Dodatkowo otrzymałam niesamowite wsparcie na każdym etapie zamówienia oraz podczas kłopotów ze spedytorem. Dzięki pomocy Pani Patrycji i Pana Piotra (BARDZO DZIĘKUJĘ :)), sprawę udało się znacznie przyspieszyć oraz szybko rozwiązać. Mogę sobie tylko życzyć, aby każde zakupy wiązały się z tak wysoką jakością obsługi klienta.

5 / 5 2020-09-02

Polecam sklep kaflando. Zamawiałem tu gres i jest wszystko dobrze, wysoka jakość i trwałość.

5 / 5 2020-09-02

Sprzedają wysokiej jakości glazurę. Płytki do łazienki są super, zamówienie zrealizowane terminowo i bardzo miła obsługa :)

5 / 5 2020-09-02

Wszystko dobrze, firma wysłała zamówione płytki na czas. Polecam.

5 / 5 2020-08-25

szybki kontakt, bezproblemowa obsługa i pomoc przy wyborze kafelek.

5 / 5 2020-08-14

Bardzo fajny sklep z dużą ilością płytek.Ja do swojej łazienki wybrałem płytki marmurowe. Bardzo dobre ceny, polecam :)

5 / 5 2020-08-13

Płytki marmuropodobne które kupiłem do salonu wyglądają lepiej niż na zdjęciach na stronie , jak będę miał kupować płytki to ponownie wybiorę ten sklep.Polecam

5 / 5 2020-08-12

Płytki super jakości. Dostawa w terminie, polecam.

5 / 5 2020-08-11

Jestem bardzo zadowolony z dostarczonego mi produktu.Płytki betonopodobne, jakościowo naprawdę super. Bardzo polecam.

5 / 5 2020-08-11

Konkretny wybór, świetne ceny i przede wszystkim szybka dostępność zamówionego towaru :)

Rzetelne opinie o Kaflando

Kaflando

Siedziba
Szczecin

WWW
https://kaflando.pl/

Email
[email protected]

Telefon
511-323-505

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie