Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Książki / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność / Film i Muzyka

Kasztanowa.com Opinie Klientów

4.80/5.00 - ilość ocen: 161
opinie o Kasztanowa.com
5 / 5 2019-03-18

Wszystko OK.

5 / 5 2019-02-25

SZYBKO, PROFESJONALNIE I ZGODNIE Z OPISEM. PEŁNY POZYTYW

5 / 5 2019-02-22

Profesjona obsługa jak najbardziej polecam ten sklep

4 / 5 2019-02-22

Polecam

5 / 5 2019-02-11

Szybka i profesjonalna obsługa

4 / 5 2019-02-11

ok polecam

3 / 5 2019-02-08

Towar według zamówienia wybrała opcje dostawa 48 h za co zapłaciłam a otrzymałam po 5 dniach

3 / 5 2019-02-07

prócz faktu, iż udało mi się zdobyć poszukiwaną książkę i była na miejscu reszta raczej przecietna

4 / 5 2019-02-06

Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-04

ok...

4 / 5 2019-01-27

Szybko,solidnie,godne polecenia.

5 / 5 2019-01-26

polecam z całego serca - dobre ceny i super obsługa

5 / 5 2019-01-13

Profesjonalna i błyskawiczna obsługa. Polecam.

5 / 5 2019-01-13

super

5 / 5 2019-01-02

Szynka realizacja zamówienia i wysyłka,polecam.

5 / 5 2019-01-02

Polecam

5 / 5 2018-12-28

Bardzo dobry sklep, towar w 100% spełnił moje oczekiwania i przyszedł natychmiast.

5 / 5 2018-12-16

Szybko, profesjonalnie, bez zastrzeżeń. Polecam

4 / 5 2018-12-15

Wszystko przebiegło pomyślnie, polecam.

4 / 5 2018-12-10

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-03

Polecam

5 / 5 2018-11-27

jestem zadowolony 2 dni realizacji od zakupu.

5 / 5 2018-11-25

Szybko, sprawnie i solidnie - polecam !

5 / 5 2018-11-24

Szybko i w calosci przeslany towar polecam

5 / 5 2018-11-23

Wszystko ok i profesjonalnie

5 / 5 2018-11-13

Perfekcyjnie

5 / 5 2018-11-09

Przesyłka kompletna, szybki czas realizacji, produkty dobrze zapakowane z długim terminem przydatności. Polecam!

5 / 5 2018-11-09

Miła kompetentna szybka obsługa

5 / 5 2018-11-08

Transakcja szybka, wszystko w porządku.

5 / 5 2018-11-07

Polecam!

5 / 5 2018-10-31

Polecam!

5 / 5 2018-10-30

Sklep godny polecenia zakupy realizowane profesjonalnej

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalna obsługa , ekspresowa sprzedaż , gorąco polecam,

5 / 5 2018-10-04

Bardzo szybko wysłane i dostarczone. Towar zgodny z zamówieniem. Wszystko Ok. Polecam.

5 / 5 2018-10-03

szybko i sprawnie.

1 / 5 2018-09-30

Sprzedający na medal. Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Zakupy w tym miejscu to czysta przyjemność. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-09-29

Szybka przesyłka, super produkty

5 / 5 2018-09-27

Wszystko przebiegło pomyślnie

5 / 5 2018-09-15

Rzetelna obsluga..wszystko sprawnie.polecam!

5 / 5 2018-09-15

Super sklep

5 / 5 2018-09-09

all ok

5 / 5 2018-09-06

ok, polecam

5 / 5 2018-09-06

Atrakcyjne ceny, szybka przesyłka!

5 / 5 2018-08-30

Pełny profesjonalizm, polecam.

5 / 5 2018-08-19

Towar szybko dostarczony. Polecam ten sklep

4 / 5 2018-08-16

Szybko otrzymałam informacje o nadaniu przesyłki - wszystko w porządku.

5 / 5 2018-08-16

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-10

Supe

5 / 5 2018-08-10

Polecam

5 / 5 2018-08-10

Szybka i sprawna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-08-04

wszystko super

5 / 5 2018-07-31

Solidna firma polecam

4 / 5 2018-07-28

Wszystko wzorowo.

5 / 5 2018-07-21

Polecam !!!

5 / 5 2018-07-11

Polecam

5 / 5 2018-07-08

Wszystko jak trzeba

5 / 5 2018-06-29

Profesjonalna obsługa w tym sklepie, polecam!

5 / 5 2018-06-29

Super obsługa Polecam

4 / 5 2018-06-28

Zakup u was był bez przeszkód będę częściej robiła zamówienia

5 / 5 2018-06-25

Bardzo atrakcyjne ceny suuuper obslu

5 / 5 2018-06-19

TOWAR ZGODNY Z OPISEM ORAZ EKSPRESOWA PRZESYŁKA . WSZYSTKIM POLECAM :)

4 / 5 2018-06-08

zadowalająca

5 / 5 2018-06-07

Bardzo profesjonalny sklep, przesyłka zapakowana bez żadnych zarzutów, cała transakcja przebiegła sprawnie więc Polecam. Pozdrawiam całą załogę skepu :)

5 / 5 2018-06-04

Wszystko ok bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2018-06-03

Realizacja ze strony sklepu bardzo dobra. Jeżeli chodzi o dostawę przez kuriera Pocztex nie polecam. Kurier nawet nie był z paczką tylko od razu dostałam informację sms, że paczka jest do obioru na poczcie, gdy chciałam ją odebrać okazało się, że jej tam nie ma, na drugi dzień kolejny sms, że paczka jest do odbioru ale na innej poczcie w innej dzielnicy. Płaci się za kuriera a odbierać trzeba samemu na poczcie i to jeszcze w innym miejscu.

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalnie, extra szybko, produkty super spakowane.

5 / 5 2018-05-20

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-05-10

Towar najwyższej jakości i wzorowa obsługa klienta. Z czystym sumieniem mogę polecić Galerię Kasztanową :)

4 / 5 2018-05-07

Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2018-04-25

Ok polecam

5 / 5 2018-04-22

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-04-19

Polecam

5 / 5 2018-04-13

Wszystko jak sie należy.Mily kontakt ,szybka wysylka,towar zgodny. Polecam!!!

4 / 5 2018-04-13

Polecam!

5 / 5 2018-03-31

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-03-24

Polecam

5 / 5 2018-03-21

Ok polecam

4 / 5 2018-03-21

Polecam zakupy w tym sklepie, dobry kontakt ze sprzedajacym

5 / 5 2018-03-18

Ekspresowa przesyłka, b. dobrze zapakowane, sprawna obsluga. Na pewno jeszcze tu wrócę :-) Polecam.

5 / 5 2018-03-17

Dostawa bardzo szybka.

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka

5 / 5 2018-03-12

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-05

Bardzo miła, profesjonalna obsługa, właścicielka, doskonale doradza w zakres doboru kosmetyków, suplementów do problemu ze skórą. Polecam sklep

5 / 5 2018-02-28

Pierwszy zakup w tym sklepie i bardzo miła niespodzianka , szybko i sprawnie otrzymałam zamówienie ,polecam .

2018-02-22

Marek

5 / 5 2018-02-19

Błyskawiczna realizacja zamówienia i dostawa, w ciągu jednego dnia miałam paczkę u siebie. Informacje o przesyłce na bieżąco. Polecam.

5 / 5 2018-02-18

Polecam

4 / 5 2018-02-11

Jabłczan magnezu w niewielu sklepach dostępny a tu jest ;]

5 / 5 2018-02-10

Miła kompetentna szybka obsługa

5 / 5 2018-02-09

szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-01-30

Łatwośc w skladaniu zamówienia, szybka realizacja i dostawa

5 / 5 2018-01-25

jak najbardziej polecam sklep. Miła obsługa, szybka przesyła, zero problemów

5 / 5 2018-01-20

Szybka obsługa polecam

5 / 5 2018-01-13

O.K. Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Nie powinniście zmuszać klientów do zakładania konta. W wielu sklepach internetowych jest opcja kup bez rejestracji. Jeśli kupuję jednorazowo towar , po co mi konto. Tracicie wielu klientów. Mnie zniechęciliście. Pozdrawiam

5 / 5 2017-12-07

Ptofesjonalna obsługa polecam i będę dalej korzystac z ich uslug

5 / 5 2017-12-03

Sprzedający na medal. Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Zakupy w tym miejscu to czysta przyjemność. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-03

transakcja szybka i sprawna.

4 / 5 2017-12-02

Polecam

5 / 5 2017-12-02

polecam

5 / 5 2017-12-01

Transakcja bezproblemowa. Szybka wysyłka - zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-11-30

Bardzo polecam!!!!!

5 / 5 2017-11-30

.....

5 / 5 2017-11-26

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalna i szybka obsługa

5 / 5 2017-11-12

Polecam zakupy w Galerii Kasztanowej, profesjonalna obsługa, przystępne ceny za bardzo dobre produkty.

5 / 5 2017-11-10

Polecam, wszystko szybko i przyjemnie.

3 / 5 2017-11-07

Jest OK

5 / 5 2017-11-06

Polecam zakupy w tym sklepie. Towary zgodnie z zamówieniem, bardzo dobrze zapakowane. Szybko dotarły do celu w nienaruszonym stanie.

5 / 5 2017-11-05

towar zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-11-01

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-30

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-10-15

To kolejny mój zakup. Przesyłka przyszła szybko. Towar bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2017-10-12

Wszystko bez zarzutu

5 / 5 2017-10-11

Zamówienie zostało bardzo szybko i sprawnie zrealizowane - niecałe dwa dni.

5 / 5 2017-10-09

Profesjonalna obsługa ,jestem zadowolona .

4 / 5 2017-10-07

polecam

5 / 5 2017-10-06

Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2017-09-24

Wszystko w porządku, polecam. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów, pozdrawiam

5 / 5 2017-09-22

super polecam

5 / 5 2017-09-15

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-14

polecam jak zawsze szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-12

Jestem bardzo zadowolona, jak zawsze szybko i bezproblemowo! Polecam!

5 / 5 2017-09-05

Wszystko OK!

3 / 5 2017-09-02

Polecam

5 / 5 2017-08-24

Profesjonalizm.

5 / 5 2017-08-23

Bardzo zadowolona z zakupow,napewno wroce:):)

5 / 5 2017-08-23

ok ok ok

5 / 5 2017-08-21

Szybko i miło

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalna, szybka obsługa.

5 / 5 2017-08-08

Polecam

5 / 5 2017-08-07

Jak zawsze szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem, wszystko dobrze zapakowane, dobre ceny, polecam!!!

5 / 5 2017-07-28

szybkie załatwienie

5 / 5 2017-07-27

Wszystko super, bezproblemowy zwrot jednego z zamówionych produktów :)

5 / 5 2017-07-24

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-22

Wszystko dobrze, polecam

4 / 5 2017-07-18

znalazłam tani interesujący produkt

5 / 5 2017-07-14

Transakcja przebiegła pomyślnie, dostawa w terminie i produkt zgodny z opisem. Polecam :-)

5 / 5 2017-07-13

polecam ten sklep

4 / 5 2017-07-02

Nie mam zastrzeżeń do realizacji zamówienia

5 / 5 2017-06-28

Już kolejny raz zamawiam w tym sklepie i jestem zadowolona z cen, dużego wyboru i szybkiej realizacji - polecam.

5 / 5 2017-06-26

Bardzo szybko zrealizowana transakcja. Zakupione produkty zgodne z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-06-26

Wszystko w porządku

4 / 5 2017-06-24

Pierwszy raz i nie zawiodłem się.Rzecz cała przebiegała szybko,sprawnie,zgodnie z ofertą.

5 / 5 2017-06-13

Bardzo sprawna transakcja

5 / 5 2017-06-13

Profesjonalna i szybka obsługa! Polecam :)

5 / 5 2017-06-10

Moja opinia w każdym z wymienionych wyżej zagadnień jest jak najbardziej pozytywna. Jestem z obsługi bardzo zadowolony. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-06-08

Profesjonalna obsługa, bezproblemowe załatwianie transakcji, korzystne ceny

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybka realizacja zamówienia i miła obsługa!

5 / 5 2017-05-27

Super

5 / 5 2017-05-16

Wszystko w porządku. OK !

5 / 5 2017-05-15

Polecam towar zgodny z opisem szybka dostawa

4 / 5 2017-05-10

Wszystko super, trzeba było chwile czekać (6dni), ale to nie wina sklepu, tylko dostawców.

4 / 5 2017-05-05

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2017-05-01

Wszystko poszlo śmigajaco!

5 / 5 2017-04-29

Polecam zakupy w tym sklepie:)

5 / 5 2017-04-27

super bezproblemowo, polecam

5 / 5 2017-04-24

Profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-03-31

Z czystym sumieniem polecam

5 / 5 2017-03-31

Bardzo sprawna przesyłka. Produkt super, dokładnie tego szukałam.

5 / 5 2017-03-30

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie :-))

Rzetelne opinie o Kasztanowa.com

Kasztanowa.com

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.kasztanowa.com

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
662377038

Infolinia
-

Logowanie