Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Film i Muzyka / Erotyka

Kinkywinky.pl Opinie Klientów

4.88/5.00 - ilość ocen: 241
opinie o Kinkywinky.pl
5 / 5 2019-03-19

Kubeczek menstruacyjny Mooncup z oferty Kinky Winky jest z wyższej półki, gdyż pozwolił mi uwolnić się od niekomfortowych, nieekologicznych i drogich podpasek i tamponów. Dodatkowo super wszystko zostało mi wyjaśnione w ich ulotce, dzięki czemu czuję się bezpiecznie i postępowo! Kubeczki menstruacyjne, które kupowałam w innym sklepie nie spełniały żadnego z powyższych warunków. Kinky Winky postępuje zgodnie z polityką firmy Mooncup tj. wysyłka ich produktów jest bezpłatna. Kubeczek mogłam odebrać już następnego dnia w majbliższym poczbox. Sklep Kinky Winky polecam wszystkim!

5 / 5 2019-03-17

Gorąco polecam, Towar, jego jakość i realizacja wzorowa.

5 / 5 2019-03-15

fajny sklep, funkcjonalnie rozwiązany, wszystko OK!

5 / 5 2019-03-13

Zakupione świeczki do masażu firmy Swede okazały się gwiazdkowym hitem. Zakupiłem je dla kilku osób i każdej przypadły do gustu. Przy następnej okazji z pewnością wrócę do tego sklepu. Obsługa klienta - pierwsza klasa :)

5 / 5 2019-03-12

Świetne podejście i realizacja zlecenia. Pomimo mojej pomyłki, zakupiony przedmiot dostarczony po raz drugi przez sklep, bez dopłaty jeszcze. Polecam :) PS. świetny przedmiot z nagrodą Red Dot! :)

4 / 5 2019-03-10

Produkty były szczelnie opakowane i zgodne z zamówieniem, wszystkie informacje znalazłam na stronie co pomogło wybrać konkretny produkt ;)

5 / 5 2019-02-28

Błyskawiczna i bezproblemowa obsługa, świetny kontakt ze sprzedającymi. Polecam z całego serca :)

5 / 5 2019-02-25

Jestem zachwycona obsluga i kontaktem z klientem. Polecam.

5 / 5 2019-02-22

Wszystko w jak najleszym porządku, szybki kontakt, sprawnie, dyskretnie, na najwyższym poziomie. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-18

jestem bardzo zadowolona, towar zgodny z opisem, bardzo bezpiecznie zapakowana i natychmiast nadana paczka (bez informacji sugerującej zawartość), w środku - dla mnie bardzo ważne - wyjątkowo estetycznie wykonany kupon rabatowy i to co mnie szczególnie ujęło, śliczna pocztówka oraz wielce pomocna wizytówka :), dodatkowo jestem bardzo zadowolona z przesympatycznej korespondencji mailowej (super fajna, tym bardziej, że to "automat"), wszystko super !!! POLECAM !!!

Rzetelne opinie o Kinkywinky.pl

Kinkywinky.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kinkywinky.pl

Email
[email protected]

Telefon
737 455 455

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie