Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Film i Muzyka / Erotyka

Kinkywinky.pl Opinie Klientów

4.88/5.00 - ilość ocen: 241
opinie o Kinkywinky.pl
5 / 5 2019-03-19

Kubeczek menstruacyjny Mooncup z oferty Kinky Winky jest z wyższej półki, gdyż pozwolił mi uwolnić się od niekomfortowych, nieekologicznych i drogich podpasek i tamponów. Dodatkowo super wszystko zostało mi wyjaśnione w ich ulotce, dzięki czemu czuję się bezpiecznie i postępowo! Kubeczki menstruacyjne, które kupowałam w innym sklepie nie spełniały żadnego z powyższych warunków. Kinky Winky postępuje zgodnie z polityką firmy Mooncup tj. wysyłka ich produktów jest bezpłatna. Kubeczek mogłam odebrać już następnego dnia w majbliższym poczbox. Sklep Kinky Winky polecam wszystkim!

5 / 5 2019-03-17

Gorąco polecam, Towar, jego jakość i realizacja wzorowa.

5 / 5 2019-03-15

fajny sklep, funkcjonalnie rozwiązany, wszystko OK!

5 / 5 2019-03-13

Zakupione świeczki do masażu firmy Swede okazały się gwiazdkowym hitem. Zakupiłem je dla kilku osób i każdej przypadły do gustu. Przy następnej okazji z pewnością wrócę do tego sklepu. Obsługa klienta - pierwsza klasa :)

5 / 5 2019-03-12

Świetne podejście i realizacja zlecenia. Pomimo mojej pomyłki, zakupiony przedmiot dostarczony po raz drugi przez sklep, bez dopłaty jeszcze. Polecam :) PS. świetny przedmiot z nagrodą Red Dot! :)

4 / 5 2019-03-10

Produkty były szczelnie opakowane i zgodne z zamówieniem, wszystkie informacje znalazłam na stronie co pomogło wybrać konkretny produkt ;)

5 / 5 2019-02-28

Błyskawiczna i bezproblemowa obsługa, świetny kontakt ze sprzedającymi. Polecam z całego serca :)

5 / 5 2019-02-25

Jestem zachwycona obsluga i kontaktem z klientem. Polecam.

5 / 5 2019-02-22

Wszystko w jak najleszym porządku, szybki kontakt, sprawnie, dyskretnie, na najwyższym poziomie. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-18

jestem bardzo zadowolona, towar zgodny z opisem, bardzo bezpiecznie zapakowana i natychmiast nadana paczka (bez informacji sugerującej zawartość), w środku - dla mnie bardzo ważne - wyjątkowo estetycznie wykonany kupon rabatowy i to co mnie szczególnie ujęło, śliczna pocztówka oraz wielce pomocna wizytówka :), dodatkowo jestem bardzo zadowolona z przesympatycznej korespondencji mailowej (super fajna, tym bardziej, że to "automat"), wszystko super !!! POLECAM !!!

5 / 5 2019-02-16

Szczerze polecam, mimo że nic nie kupiłem. Potrzebowałem w bardzo krótkim czasie (3 dni do wyjazdu) kupić produkt dostępny w sklepie w ciągu 14 dni. Na mail z prośbą o pomoc wysłany w !niedzielę!, w ciągu godziny dostałem odpowiedź, że producent obecnie nie prowadzi sprzedaży hurtowej i nie są w stanie szybciej zrealizować takiego zamówienia, ale produkty tego samego typu można dostać u !konkurencji!. Wraz z tą informacją dostałem konkretny adres do rzeczy którą potrzebowałem kupić. Obsługa klienta na najwyższym poziomie!

5 / 5 2019-02-06

Rewelacja! Swietny asortyment, życzliwa i rzetelna obsługa. Na pewno wrócę na zakupy.

5 / 5 2019-02-05

Transakcja przebiegała szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-03

Wszystko w jak najlepszym porządku, poszło szybko, zgrabnie i bezproblemowo. Polecam!

5 / 5 2019-01-31

polecam

5 / 5 2019-01-28

Zakupy u Was to czysta przyjemność. Przy zakupie późnym sobotnim wieczorem, paczka została nadana już w niedzielę, a za pośrednictwem Paczkomatów InPost znalazła się na drugim końcu Polski w nieco mniej niż 24 godziny (tym samym bijąc wszystkie rekordy wysyłkowe dotychczas przeze mnie [nie]naukowo zbadane ;) ). Schludna, dyskretna, nawet symetrycznie w środku zabezpieczona po obu stronach folią bąbelkową. Produkty oczywiście zgodne z zamówieniem. Na pewno wrócę po coś jeszcze :)

5 / 5 2019-01-27

Najlepszy! Paczka doszła bez zarzutu i bardzo szybciutko, obsługa klienta na wysokim poziomie... No i jak przyjaźnie! Zdecydowanie polecam. :)

5 / 5 2019-01-25

Wysyłka ekspresowa - towar dotarł do mnie w mniej niż dobę; muszę powiedzieć, że choć bardzo często kupuję różne rzeczy przez internet - tak szybka wysyłka nie zdarzyła mi się NIGDY! Mega plus! Oczywiście towar także najwyższej jakości. To był mój pierwszy w życiu kontakt z sex shopem, cieszę się, że aż tak pozytywny :)

5 / 5 2019-01-23

Kiedy robię zakupy u Kinky Winky, czuję się rozpieszczana. Obsługa z poczuciem humoru, profesjonalnie i szybko. Dbają o najdrobniejsze szczegóły. Fantastyczny sklep, polecam każdemu!

5 / 5 2019-01-23

Polecam! Jakość obsługi na najwyższym poziomie. Świetny asortyment.

5 / 5 2019-01-23

Pełen profesjonalizm, dyskrecja, bardzo wysoki poziom obsługi klienta. Wszystko super!

5 / 5 2019-01-23

Bardzo ciekawy i wysokiej jakości asortyment.

5 / 5 2019-01-12

Wg mnie najlepszy sklep z akcesoriami erotycznymi w Polsce. Świetny, klasowy asortyment, bardzo sympatyczne podejście do klienta (profesjonalnie, ale z dużym poczuciem humoru :-)). Na pewno jeszcze nie raz będziemy tam kupować :-)

5 / 5 2019-01-11

Serdecznie polecam, cała transakcja odbyła się bardzo szybko i bez żadnych problemów. Dodatkowy plus za pomysł na queerowy sex shop. Na pewno wrócę!

5 / 5 2019-01-07

Świetna obsługa, dobry asortyment i szybki czas wysyłki. Sklep idealny, widać, że mają poczucie humoru ;)

5 / 5 2019-01-06

Super sklep, ogromny wybór. Szybka przesyłka jestem zachwycony sklepem. POLECAM GORĄCO

5 / 5 2019-01-03

Znakomity sklep - fajna szata graficzna, świetna obsługa klienta, wszystko na czas i bardzo porządnie.

5 / 5 2018-12-31

Świetny sklep, obsługa i realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Przesyłka zapakowana dyskretnie i bezpiecznie. Na pewno wrócę po więcej :)

5 / 5 2018-12-29

Super :)

5 / 5 2018-12-27

Jak zwykle, rewelacja! Nie ma lepszego sklepu w tej tematyce ;)

5 / 5 2018-12-20

Jasna, przejrzysta strona, zupełnie bezproblemowe dostarczenie zamówienia i w dodatku bardzo dbają o klienta, regularne, sympatyczne maile :) zdecydowanie jestem na tak!

4 / 5 2018-12-20

Szeroki wybór produktów, proste zasady zakupu, błyskawiczna dostawa - aż ma się ochotę na więcej...

5 / 5 2018-12-19

Zakupy - sama przyjemność, dokładne opisy produktów, bardzo dobry kontakt ze sklepem, wszystko sprawnie, dostawa do paczkomatu gratis. Polecam.

5 / 5 2018-12-16

super!

5 / 5 2018-12-15

Świetny kontakt mailowy i błyskawiczna przesyłka. na pewno jeszcze w przyszłości skorzystam

5 / 5 2018-12-12

Super sklep! Duży wybór, szybka realizacja i cudowny kontakt ! Polecam :)

5 / 5 2018-12-11

Rewelacja

5 / 5 2018-12-11

Mój ulubiony sklep erotyczny. Sprzęt wysokiej jakości - jedyny, któremu ufam.

5 / 5 2018-12-08

Bardzo fajny i profesjonalny sklep - polecam :)

5 / 5 2018-12-06

Jak najbardziej godny polecenia. Obsługa szybka i sprawna, na każdym etapie informacja e-mail. Przesyłka odpowiednio zapakowana, bez znaków szczególnych.

4 / 5 2018-12-06

Sprawna obsługa

5 / 5 2018-12-04

Bardzo szybki kontakt, miła obsługa, dyskretnie zapakowana paczka i produkt najwyższej jakości,wszystkim gorąco polecam:)

5 / 5 2018-12-04

jak na pierwszy zakup, szybka dostawa i brak problemów przy zakupie i odbiorze

5 / 5 2018-11-30

wszystko ok!

5 / 5 2018-11-28

Świeże podejście do tematu - zarówno w kwestii fajnego wyglądu, szerszych opisów, jak i oferty, która jest bardzo starannie przygotowana - produkty są wysokiej jakości, nie ma tu gąszczu tandety przez który trzeba się przedzierać w innych sklepach. Ceny, po uwzględnieniu darmowej (zwykle) wysyłki oraz rabatu za zapisanie się do newslettera są całkiem atrakcyjne, do tego sprawna komunikacja i ekspresowa wysyłka - czego chcieć więcej? Jest to zdecydowanie mój ulubiony sklep w tej branży. Gorąco go polecam! :)

5 / 5 2018-11-27

Szybka i miła obsługa

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalne informacje o produktach, rzetelna i bardzo szybka obsługa. Przesyłka solidnie zapakowana, sprawnie wysłana. Polecam.

5 / 5 2018-11-21

Bardzo dobry kontakt mailowy oraz błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim którzy się zastanawiają :)

5 / 5 2018-11-18

Najbardziej sympatyczna i najbardziej profesjonalna obsługa wszech czasów !!

5 / 5 2018-11-18

Zakupy to czysta przyjemność, łatwo się nawiguje, produkty są dobrze opisane a dla każdej kategorii jest przewodnik, dzięki któremu zakupy stają się łatwiejsze a i aspekt edukacyjny jest nie do przecenienia :) Bardzo polecam, bo obsługa KinkyWinky robi wszystko, aby klient/ka byli zadowoleni!

5 / 5 2018-11-16

Szybki, miły, dyskretny i dowcipny sposób realizacji zlecenia. Do sklepu na pewno jeszcze wrócę. Z całego serca mogę go polecić innym.

5 / 5 2018-11-13

rewelacja!

4 / 5 2018-10-30

Znakomita, przejrzysta i atrakcyjna jednocześnie strona internetowa sklepu, atrakcyjne ceny i dodatkowe promocje. Może nieco za mały wybór produktów, ale z czasem będzie pewnie lepiej;)

5 / 5 2018-10-30

Bardzo dobra, szybka i sprawna wysylka. Polecam :)

5 / 5 2018-10-28

Super sklep, polecam!!!!!

5 / 5 2018-10-27

Szybko, dyskretnie, bezproblemowo. Dobre ceny, profesjonalne artykuły, które pomagają w wyborze towaru.

5 / 5 2018-10-19

Sklep z całkiem pokaźnym asortymentem dobrej jakości, polecam go znajomym i na pewno jeszcze kiedyś znowu w nim kupię.

4 / 5 2018-10-15

bez zastrzeżeń. Wysyłka expresowa, dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-10-10

szybko, sprawnie, dokładnie, profesjonalnie. Bardzo fobry kontakt z klientem.

4 / 5 2018-10-09

ok

5 / 5 2018-10-09

Świetnej jakości produkty, bardzo pomocna i kompetentna obsługa.

5 / 5 2018-10-08

Wspaniała obsługa, świetni ludzie i szeroka oferta produktów, których można być pewnym :)

5 / 5 2018-10-06

Bardzo dobre produkty. Wysoka jakość! fachowa i szybko reagująca obsługa. Uczciwość, rzetelność, profesjonalizm! POLECAM!!!!

5 / 5 2018-10-06

Świetny sklep z ciekawą ofertą. Bardzo miła i fachowa obsługa. Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Szukałem takiego sklepu z ciekawą, i wreszcie znalazłem

3 / 5 2018-10-01

Spoko choć produkt nie spełnił moich oczekiwań ale to dlatego, że inaczej jest coś oglądać na obrazku a inaczej mieć produkt w ręku. Na zdjęciach nie da się ocenić z czego produkt jest wykonany ani jego faktycznych rozmiarów ale to już raczej nie wina sklepu.

5 / 5 2018-09-30

Szybko, konkretnie i profesjonalnie. Serdecznie pozdrawiam !

5 / 5 2018-09-25

Zamówiłam lejek do siusiania i jestem po prostu ZACHWYCONA. Jest to świetne i nietuzinkowe rozwiązanie prozaicznego, lecz uciążliwego problemu. Co więcej, zamówienie zostało zrealizowane b. szybko i sprawnie, w bardzo sympatycznej atmosferze. Krótko mówiąc, polecam KinkyWinky :)

5 / 5 2018-09-23

Polecam zakupy w tym sklepie - wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Moje zamówienie miało dotrzeć do mnie dzień po walentynkach a sklep zrobił mi niespodziankę i na koszt własny wysłał zamówienie kurierem tak abym miała je w domu 14 lutego :)

5 / 5 2018-09-22

Wspaniały sklep, świetna estetyka, wspaniała i zawsze pomocna obsługa, świetny asortyment i duże zrozumienie naszych potrzeb ;) Polecam po stokroć!

5 / 5 2018-09-21

Znakomity sklep. Z olbrzymią klasą i kulturą. Właściciel jest fachowcem i nie wstydzi się ujawnić swojej tożsamości. Podobnie autorka świetnej szaty graficznej sklepu. Mawet jeśli są ciut drożsi od konkurencji, to wybieram własnie ten sklep, bo nie sposób go nie polubić. Ten sklep to jedna z niewielu uroczych wysp w oceanie tandety i obrzydliwości typowych polskich, internetowych sex shopów. Zdecydowanie polecam!!! Nie warto szukać gdzie indziej :-)

5 / 5 2018-09-21

Świetny kontakt ze sklepem, przesyłka zapakowana dyskretnie, błyskawiczna realizacja zamówienia- obsługa na najwyższym poziomie!

5 / 5 2018-09-19

Duży wybór produktów, przejrzysta strona internetowa. Szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-09-16

Fantastyczny, godny polecenia sklep.

5 / 5 2018-09-16

Szeroki wybór produktów. Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Jednym słowem rewelacja! :)

5 / 5 2018-09-12

rewelacja

5 / 5 2018-09-09

Szybko, sprawnie i to co zamówiłem

5 / 5 2018-09-07

Polecam!

5 / 5 2018-09-07

Polecam! miły kontakt, profesjonalne doradztwo, szybka wysyłka ! jestem bardzo zadowolona z zakupu i z kinky winky!

5 / 5 2018-09-04

Sklep oceniam na 6.Zamówienie według moich oczekiwań i zgodny z ofertą .Polecam:)

5 / 5 2018-09-02

Profesjonalni i sympatycznie :)

5 / 5 2018-08-31

Klasa! Bardzo ciekawy sklep, świetna obsługa. Tak trzymać! A wszystkim bardzo polecam :)

5 / 5 2018-08-31

W pełni profesjonalnie prowadzony sklep, znakomity kontakt z klientem, szybka przesyłka, starannie zapakowana przez Antoniego ;)

5 / 5 2018-08-29

Polecam

5 / 5 2018-08-27

Fachowa porada, ekspresowa wysyłka i szybki kontakt w przypadku wątpliwości lub pytań. Polecam wszystkim, także tym dociekliwym i wymagającym.

5 / 5 2018-08-27

OK, sprawna obsługa.

5 / 5 2018-08-25

Świetny sklep, świetna obsługa. Odświeżająca rewelacja na tradycyjnym i pruderyjnym łonie polskiej erotyki. Swobodnie, bez szokowania, bez sztandarów - swojsko, wesoło, przełomowo. R E W E L A C J A. Polecam.

5 / 5 2018-08-25

pozytywna

5 / 5 2018-08-12

Szybko, dyskretnie, sprawnie, zgodnie z opisem :)

5 / 5 2018-08-06

Przede wszystkim sprawna i szybka dostawa. Profesjonalna obsługa. Szczegółowy opis proponowanych produktów. Polecam.

5 / 5 2018-08-03

towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-08-01

Sklep jest fantastyczny! Produkty super jakości, pięknie zaprojektowane, filmy rewelacyjne, a obsługa wyjątkowa miła, kompetentna i dyskretna. Polecam!

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalnie, szybko, przyjemnie.Najwyższa jakość produktów!

5 / 5 2018-07-22

Kolejna świetna książka, którą dostałem w Kinky Winky! Widzę, że asortyment się zwiększa, ale jakość ciągle na najwyższym poziomie. To miłe. Już się cieszę na kolejne produkty. Będę na pewno zamawiał!

5 / 5 2018-07-20

Błyskawiczna wysyłka, miła i pomocna obsługa, jestem zachwycona :)

4 / 5 2018-07-18

Polecam, sprawna bezproblemowa wysyłka. Dyskrecja.

5 / 5 2018-07-07

Sklep wart polecenia ze względu na miłą obsługę, szybką dostawę i wysoką jakość

5 / 5 2018-07-01

super, polecam

5 / 5 2018-06-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-06-23

miło sprawnie i na temat

5 / 5 2018-06-21

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

5 / 5 2018-06-10

Szybka dostawa, świetne produkty, bardzo sympatyczny client service. Polecam z całego

5 / 5 2018-06-09

+++!!!! Kochani z pewnością to nie był mój ostatni u Was zapuk :D

5 / 5 2018-06-06

świetny sklep!! to że znajdziemy tu szeroki wybór asortymentu, widzimy już po wejściu na stronę :) ale nie każdy widzi z jak fantastycznym podejściem do klienta możemy mieć do czynienia. Przemiła obsługa! Przesyłka dyskretna i dokładnie przygotowana do transportu. Polecam!

4 / 5 2018-06-05

Jestem zadowolona z obsługi i produktów.

5 / 5 2018-06-02

Dobre miejsce!

5 / 5 2018-05-28

Rewelacja! Realizacja zamówienia błyskawiczna i bardzo profesjonalna, bardzo dobry kontakt. Można tylko korzystać i polecać ;)

5 / 5 2018-05-27

wspaniala obsluga

5 / 5 2018-05-26

Bardzo polecam ten sklep, wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie.

5 / 5 2018-05-25

Świetna,profesjonalna obsługa,expresowa przesyłka.Polecam!!!

5 / 5 2018-05-23

Profesjonalna, serdeczna obsługa nastawiona na indywidualne potrzeby klienta. Szybka wysyłka. Jednym słowem: super!

5 / 5 2018-05-22

Genialny pomysl na sklep z tzw. asortymentem erotycznym: lekkosc, otwartosc, szacunek dla roznorodnosci, przejrzysta estetyka i humor :) Obsluga: blyskawicznie, kompetentnie, dyskretnie i z cudowna lekkoscia :) Goraco polecam!

5 / 5 2018-05-20

Jak zwykle WZOROWO :))

5 / 5 2018-05-13

Zawsze niezawodny, szybka transakcja, dobra komunikacja ze sklepem, polecam serdecznie!

4 / 5 2018-05-10

Najlepszy sprzedawca z jakim miałem do czynienia od dawna.

5 / 5 2018-05-06

Polecam!

5 / 5 2018-05-02

Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-04-30

Wszystko ok!

5 / 5 2018-04-28

Wyraźnie wyróżnia się na tle innych sklepów tego gatunku!:)

5 / 5 2018-04-28

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie. Szybka wysyłka, miła obsługa, towar 110% zgodny z zamówieniem. Rewelacyjna paczka ( bardzo bezpieczna ) Polecam każdemu. :D

5 / 5 2018-04-26

Super:) Fajny sklep, asortyment z klasą, stronka fajna, przejrzysta, jasne zasady transakcji, stały i bardzo miły kontakt ze sklepem. Przesyłka b. dyskretnie i b.dobrze zabezpieczona. Z pewnością wrócę:)

5 / 5 2018-04-25

Świetny sklep! Czegoś takiego brakowało! Szczególnie powinien się spodobać początkującym, nieśmiałym i estetom :) Obsługa wyśmienita. Już gadam o nim na lewo i prawo, bo warto.

5 / 5 2018-04-24

Profesjonalna obsługa i to się ceni! Bezpieczeństwo i dyskretność, czyli to co lubię najbardziej :)!

5 / 5 2018-04-22

Bardzo miły kontakt i szybka realizacja zamówienia. Książka niezwykle ciekawa i na pewno wrócę po inne artykuły.

5 / 5 2018-04-21

Polecam!

5 / 5 2018-04-19

Już na samym początku urzekła mnie szata graficzna sklepu! Ocena bardzo, bardzo pozytywna, gdyby wszystkie sklepy tak działały, świat byłby dużo piękniejszy :)

5 / 5 2018-04-19

Wspaniały pomysł na sklep! Bardzo ciekawe produkty, których nie można dostać nigdzie indziej. Ja kupiłem lejek do sikania, dla przyjaciółki, która pojechała na drugi koniec Świata. Bardzo ładna, dopracowana graficznie strona, aż miło się przegląda. Rzeczywiście tchnie pozytywnym nastawieniem do seksualności. Opcja paczkomatu, z której skorzystałem, obniż koszty wysyłki i daje wygodę. Wady sklepu to nie dość szeroka oferta w niektórych działach, tak że nie można sobie złożyć jednego dużego zamówienia ze wszystkim, czego się akurat potrzebuje. Druga i największa wada, to mało konkurencyjne ceny w porównaniu z innymi sklepami internetowymi.

5 / 5 2018-04-16

Jestem bardzo zadowolona z obslugi w sklepie - mily, kulturalny kontakt, b. dobre ceny i asortyment. Za jednodniowe opoznienie w wysylce przedmiotu otrzymalam mily gratis. Jesli bede ponownie robic zakupy erotyczne, na pewno pierwsze kroki skieruje do Kinky Winky. Widac, ze sie staraja.

4 / 5 2018-04-16

Wszystko super ! Przesyłka doszła szybko i dyskretnie ;) Polecam Wszystkim !

5 / 5 2018-04-14

Najlepszy seks pozytywny sex shop w Polsce

5 / 5 2018-04-13

Szybko, konkretnie, na temat, przyszedł do mnie miły mikołajowy prezent.. :)

5 / 5 2018-04-08

szybka realizacja zamówienia, dyskretne opakowanie. Polecam

5 / 5 2018-04-06

Sklep Kinky Winky jest godny polecenia przede wszystkim dlatego, że to pierwszy queerowy sex shop, otwarty na wszystkie orientacje seksualne. Dobór produktów nie jest ukierunkowany na jedną markę i jej ustawiczne wciskanie. Asortyment, co widać, komponowany jest starannie i w przemyślany sposób, dzięki temu nie znajdziesz tam towarowych bubli, które powinny działać, ale "coś nie wyszło". Super obsługa i profesjonalne doradztwo!

5 / 5 2018-04-02

Bardzo dobrze mi tu doradzono :)

5 / 5 2018-03-30

Super sklep - inny niż wszystkie o podobnej tematyce. Normalny, przyjazny, dla ludzi - bez tandetnego wabienia obleśnymi zdjęciami, jakich wszędzie pełno. Zakupy tutaj należały do przyjemności i na pewno nie trzeba było się ich wstydzić - dzięki za stworzenie takiego miejsca! Sama obsługa również na najwyższym poziomie, a darmowa dostawa do paczkomatu to już wisienka na torcie :)

5 / 5 2018-03-24

dobry sklep, profesjonalna obsługa, dobry serwis, polecam

5 / 5 2018-03-10

Szybkosc, rzetelnosc, profesjonalizm obslugi, wzorowy wizerunek. Cechy najlepszych sklepow internetowych sa juz tutaj.

5 / 5 2018-03-09

sprawna obsługa, dobrze prowadzony sklep i profil fb i fajny asortyment!

4 / 5 2018-03-09

jestem bardzo, bardzo zadowolona! sposób obsługi bardzo odpowiedni do kategorii, czysta życzliwość i kompetencja, polecam!

5 / 5 2018-03-07

MEGA! Elegancko, szybko. Wielki plus!

5 / 5 2018-03-07

Super, przesyłka tak starannie zapakowana, że nie tylko nie ma szans aby ktokolwiek niepożądany tam do niej zerknął, ale jestem przekonana, że także spokojnie mogłaby okrążyć kulę ziemską, kilka razy, i doszłaby w nienaruszonym stanie :). A poza tym, fajna opcja z tym wysyłaniem powiadomień kiedy zamówienie jest zrealizowane, o której wysłane. Można dość precyzyjnie oszacować, kiedy paczka dojdzie.

5 / 5 2018-03-04

To moje niepierwsze zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-02

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam wszystkim w 100%.

5 / 5 2018-02-26

Bardzo fachowa i sympatyczna obsluga, bardzo ładnie i starannie zapakowana przesyłka. Czuje się, że po drugiej stronie są ludzie, a nie automaty i komputery :) Film, który zakupilismy, to rzeczywiście nowe spojrzenie na ten gatunek - prawdziwy artyzm, naprawdę warto zobaczyć!

5 / 5 2018-02-26

Świetny sklep! Po pierwsze - witryna wyróżnia się spośród innych brakiem wyzywających treści (inne sex shopy powinny brać przykład!), wszystko jest schludne i z poczuciem humoru, oferta przejrzysta i dobrze opisana. Obsługa bardzo miła, bardzo dobry kontakt :)

5 / 5 2018-02-18

Sympatyczna obsługa, szybka dostawa :3 Nic dodać nic ująć. Myślę, że każdy powinien znaleźć tu coś dla siebie.

5 / 5 2018-02-17

profesjonalna obsluga, fachowa porada, terminowa przesylka. Polecam!

5 / 5 2018-02-15

Polecam!

5 / 5 2018-02-14

Troskliwa, uprzejma obsługa. Błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-14

przesyłka szybka, dyskretna z opcją paczkomatu- dla mnie super!

5 / 5 2018-02-13

Fachowa i szybka obsługa. Fajne produkty. POLECAM!

4 / 5 2018-02-12

jestem zadowolona z zakupów, odpowiedz szybka i dostawa też, polecam :-)

5 / 5 2018-02-12

Świetny sklep i jednocześnie mój pierwszy sex - shop;). Cierpliwie odpowiadali na moje maile, wyjaśniali wątpliwości, doradzili dobrze - Lelo Mia jest super - bardzo skuteczna;). Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-02-04

Goraco polecam, ekspresowa przesylka

5 / 5 2018-02-04

Obsługa- wspaniała. Miałam problem z zamówionym przedmiotem, napisałam w tej sprawie, reakcja natychmiastowa, konkretna i dodatkowo miła. To się ceni. Profesjonalnie, a zarazem indywidualnie. Będę kupować tutaj jeszcze wiele razy :3

5 / 5 2018-02-03

Mam z tego sklepu "lejek" shewee i jest to bardzo praktyczne rozwiązanie, zwłaszcza dla kobiet, które tak jak ja często podróżują pkp. Obsługa na poziomie, opakowanie przesyłki dyskretne, cały proces bardzo sprawny. Polecam.

5 / 5 2018-01-21

Bardzo dobre produkty. Wysoka jakość! Niezwykle miła, fachowa i szybko reagująca obsługa. Uczciwość, rzetelność, profesjonalizm! Polecam najbardziej na świecie! :)

5 / 5 2018-01-15

Bardzo ciekawy i profesjonalny sklep. Polecam!

5 / 5 2018-01-02

Dyskretny, przyjazny i fajny. Dziękuję :)

5 / 5 2018-01-02

Szybko, profesjonalnie - tak trzymać!

5 / 5 2017-12-30

Jestem zachwycona. Przesyłka dostarczona do mnie błyskawicznie, kontakt ze sklepem szybki i bezproblemowy, a sam sklep wspaniały.

5 / 5 2017-12-30

Szybko, sprawnie i dyskretnie. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2017-12-27

Fantastyczny pomysł!Bardzo ładna strona i przemiły kontakt.Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-12-26

Sklep jest bardzo sprawny - klient jest informowany o statusie zamówienia w bardzo miły i przyjazny sposób. Dodatkowym plusem jest szybkość realizacji zamówień. Ladies and Gentlemen - polecam!

5 / 5 2017-12-22

Szybka realizacja. Profesjonalna obsługa. Duża elastyczność -produkty odebraliśmy w Trójmieście.

5 / 5 2017-12-21

Mam wszelkie powody do zadowolenia:) przesympatyczny kontakt oraz idealna współpraca. Gorąco POLECAM bo taki sprzedawca to prawdziwy SKARB! Pozdrawiam serdecznie

5 / 5 2017-12-20

Fajny sklep i obsługa

5 / 5 2017-12-20

Kontakt - super. Przesyłka - z prędkością światła. Produkt - wypas. Przejrzysta stronka z fajnym dizajnem. Z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z oferty Kinky'ego!

5 / 5 2017-12-14

Świetny sklep: fajne zaopatrzenie, niezwykle pomocna i miła obsługa, szybka wysyłka - ekstra :)

5 / 5 2017-12-12

W mojej opinii (chyba eksperckiej z racji zawodu ;)) Kinky Winky to najlepszy sex shop w Polsce. Szybko, edukacyjnie, różnorodnie, bardzo elegancko. Polecam swoim klientkom i co ważniejsze sama tu robię zakupy dość regularnie. Nowości nigdy nie brakuje.

5 / 5 2017-12-08

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie i zamówienie dotarło błyskawicznie, dobrze zabezpieczone, do tego gratis. W razie problemów błyskawiczna wymiana zwrot za dodatkowe poniesione koszty i znowu gratis !!! Polecam !!!

4 / 5 2017-12-08

Super obsluga. Sxybka wysyłka.

5 / 5 2017-12-05

Bardzo polecam ten sklep, wysyłka poszła szybko i sprawnie, w razie jakichkolwiek problemów można się skontaktować, po ludzku odpiszą na każdy email i czuć, że sklep obsługują bardzo sympatyczne osoby.

5 / 5 2017-12-03

super

5 / 5 2017-11-28

Sklep posiada asortyment znakomicie urozmaicający życie intymne :)

4 / 5 2017-11-28

Rewelacyjny poziom obsługi klienta. Tylko tak dalej!

4 / 5 2017-11-27

Fajny sklep. Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-11-26

Wspaniały sklep, profesjonalny! Polecam zakupy i korzystanie z ich bogatej oferty!!

4 / 5 2017-11-26

Jestem zadowolony z usług tego sklepu, towar zgodnie z oczekiwaniami. Dobry szybki kontakt odnośnie nietypowych zagadnień związanych z zamówieniem.

5 / 5 2017-11-17

Rewelacja!

5 / 5 2017-11-11

Świetny kontakt, obsługa, asortyment - POLECAM!!

5 / 5 2017-11-02

Najlepszy sklep z akcesoriami erotycznymi, profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, pracownicy bardzo uprzejmi, co sprawia, że już przy składaniu zamówienia jest się usatysfakcjonowanym.

5 / 5 2017-10-31

Super!

4 / 5 2017-10-26

Opinia? Tylko dobra !Wszystko w jak najlepszego pozadku. Kontakt ze sprzedawca- rewelacja produkt swietnie zapakowany nie widoczny dla innych,produkt wysokiej jakosci.... Polecam !!!!!!

4 / 5 2017-10-20

Super! Polecam Wszystkim!

5 / 5 2017-10-16

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Jak zawsze błyskawiczna wysyłka, a przesyłka zapakowana wyjątkowo dyskretnie. Polecam - ja na pewno wrócę.

5 / 5 2017-10-13

6 gwiazdek za caloksztalt-profesjonalne i sympatyczne podejscie do klienta,expresowa wysylka,towar zgodny z opisem-zycze samych takich kontrahentow!

5 / 5 2017-10-02

Duży wybór, rzetelne opisy, sympatycznie i z klasą. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-09-27

Wzorowe i profesjonalne podejście do klienta, gorąco polecam! Na pewno będę wracał.

4 / 5 2017-09-22

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-09-20

Najbardziej pozytywne doświadczenie ze wszystkich sklepów internetowych, w których kiedykolwiek robiłem zakupy.

5 / 5 2017-09-19

Fajne miejsce z dobrym wyborem ciekawego towaru z otoczką interesujacych artykułów i rozpowszechniania pozytywnych informacji w swojej dziedzinie :)

5 / 5 2017-09-14

Polecam. Pozdrowienia dla obsługi z olbrzymim… poczuciem humoru. :)

5 / 5 2017-09-10

Jak dla mnie-rewelacja!!!! Szybko-fajnie-pelna profeska!!! Milo mi sie zrobilo jak zauwazyli ze jestesmy sasiadami:))) Cala naprzod ku nowej przygodzie:)))))

5 / 5 2017-09-03

Zaskakujaco angazujaca sie obsluga w sprawy transakcji. Rewelacyjny kontakt i profesjonalne podejscie! Napewno zajrze do nich jeszcze nie raz, bez slodzenia naprawde jestem b. zadowolony i polecam wszystkim!

5 / 5 2017-08-28

Wszystko tak jak być powinno. Produkt zgodny, wysyłka natychmiastowa. Dziękuję!

4 / 5 2017-08-26

Wspaniały dobór produktów, mam przekonanie, że nawet akcesoria z niższej półki są dobrej jakości i bezpieczne.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko super! Polecam!

4 / 5 2017-08-18

Bardzo dobry kontakt, super przejrzysta strona i pomocna obsługa.

4 / 5 2017-08-15

ok.

4 / 5 2017-08-13

Bardzo dobra

Rzetelne opinie o Kinkywinky.pl

Kinkywinky.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.kinkywinky.pl

Email
[email protected]

Telefon
737 455 455

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie