Kategorie: / Usługi

Klik-24 Ltd Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Klik-24 Ltd
5 / 5 2021-05-21

Tani i sszybki sposób na wysyłanie pieniędzy, polecam wszystkim

5 / 5 2020-09-21

Zawsze korzystny kurs wymiany i szybkie transfery, polecam

5 / 5 2020-08-13

Postanowiłem przetestować i jestem zadowolony. Widać, że się starają i szybko wysyłają pieniądze.

5 / 5 2020-08-12

Korzystam regularnie, zawsze korzystnie i terminowo

5 / 5 2020-07-31

Super stronka, polecam

5 / 5 2020-07-30

Korzystny kurs i tanie przelewy do Polski

5 / 5 2020-07-29

Polecam wszystko jak w ofercie, terminowo i bez dodatkowych opłat

5 / 5 2020-07-27

Super, wszystko sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2020-07-21

Pieniądze otrzymałam w szybkim czasie. Polecam

5 / 5 2020-07-20

Polecam, przelew otrzymałem szybko :)

5 / 5 2020-07-17

Przelew dotarł na czas bez żadnych dodatkowych kosztów.

5 / 5 2020-07-16

Bez zastrzeżeń, pieniądze na czas

5 / 5 2020-07-16

Polecam

5 / 5 2020-07-15

Usługa godna polecenia, przelewy realizowane terminowo. Polecam

5 / 5 2020-07-15

Trafiłem na waszą stronę z polecenia od znajomego. Dobry kurs wymiany i szybka wysyłka, więc również polecam

5 / 5 2020-07-14

Korzystam z waszych usług do przesyłania funtów do Polski. Jestem zadowolona z serwisu.

5 / 5 2020-07-10

Korzystam już od kilku lat. Pieniądze już w kilka godzin na koncie. Zawsze korzystny kurs wymiany i darmowe przelewy do Anglii. Polecam usługi Klik-24

5 / 5 2020-06-30

Jestem klientem od 2015 roku i jak do tej pory wszystko na 5+. Szybko, tanio i po korzystnym kursie.

5 / 5 2020-06-24

Jestem zadowolony z usług tej firmy. Pomogli mi wysłać znaczna sumę za granicę. Pani na infolinii pomogła mi w zleceniu przelewu. Mam dodanego stałego odbiorce i teraz sam wykonuje regularnie przelewy.

5 / 5 2020-06-01

Super, przelew dotarł do Anglii za darmo.

5 / 5 2020-05-18

Jak zawsze wszystko szybko i sprawnie. Usługa godna polecenia

5 / 5 2020-05-12

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2020-04-23

Żadnych problemów. Pieniądze na czas bez dodatkowych kosztów.

5 / 5 2020-04-09

Bardzo wygodny serwis. Pomocny dział obsługi klienta. Szybkie i tanie przelewy bez ukrytych opłat. Jestem z tą firmą od 4 lat, zawsze pieniądze na czas.

5 / 5 2020-04-08

Polecam usługi tej firmy, zasługuje na pozytywną opinię. Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2020-03-27

Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Szybki I prosty sposób na wysyłanie piniędzy. Polecam Robert

5 / 5 2020-03-13

Przesyłam pieniądze na tej platformie od kilku miesięcy. Jak do tej pory bez żadnych problemów. Wszystkie transakcje docierają terminowo.

Rzetelne opinie o Klik-24 Ltd

Klik-24 Ltd

Siedziba
Londyn

WWW
https://klik-24.com

Email
[email protected]

Telefon
+48 71 66 11 460

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie