Kategorie: / Komputery

Kombo.krakow.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 87
opinie o Kombo.krakow.pl
5 / 5 2019-03-15

Zamówiłem zestaw wraz z montażem i jestem w pełni zadowolony z tego co otrzymałem (Solidnie złożony zestaw, bardzo dobrze zabezpieczona paczka oraz miły kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy).

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalne podejście do klienta !!!

5 / 5 2019-03-12

Bardzo profesjonalny sprzedawca ,nastawiony na potrzeby klienta ,zaproponował mi alternatywne tańsze ,bardziej opłacalne komponenty do złożenia komputera od od które sam wybrałem. duży plus za cierpliwość i wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania klienta.

5 / 5 2019-03-09

Profesjonalna miła obsługa wysokiej jakości podzespoły oraz szybka wysyłka. Zawsze na nim będę kupować części do komputera. Serdecznie wszystkim polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-03

Wszystko jak najbardziej w porządku. Dostawa faktycznie w 24 h. Komputer złożony bardzo profesjonalnie. Obsługa bardzo miła i pomocna .Bardzo polecam każdemu ten serwis .

5 / 5 2019-02-26

Bardzo dobry kontakt, właściciel bardzo kulturalny i uprzejmy, odbiera telefony nawet po godzinach pracy. Wysyłka ekspresowa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2019-02-22

Pełne zadowolenie. Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-05

Wszystko OK. Realizacja zgodnie z opisem na stronie.

5 / 5 2019-01-29

Witam serdecznie, jeżeli tak jak ja zastanawiacie się nad wyborem pomiędzy jakością a ceną polecam wam z 100% gwarancją firmę Kombo, ale zacznijmy od początku: -Doskonałe doradztwo -Profesjonalne podejście do indywidualnego klienta -Niewygórowane ceny jak w przypadku konkurencji -Kontakt o każdej porze i każdego dnia tygodnia Jeżeli to co napisałem powyżej cię nie przekonuje to proszę wziąć pod uwagę to że nie byłem typowym(tak mi się wydaje) klientem ponieważ nie co dzień ktoś daje zlecenie na Zestaw komputerowy za 11.5 tysiąca złotych :D . Jedynie do czego mogę się przyznać jest to, że ten zestaw który złożyłem jest tak mocny że żaden ekran w domu nie chce go obsłużyć i muszę teraz kupić nowy ekran 4K poza tym to nie było nic do czego mógłbym na siłę się przyczepić no bo 2 rzeczy mogły wydarzyć się w trakcie transportu tz. plastikowa stopka z slotu pcie latała po obudowie i jedna z skrętek od anteny wi-fi była poluzowana(możliwe że od drgań) a tak to jak wyżej napisałem wszystko było profesjonalnie i szybko(porównując do konkurencji) wykonane z jak najwyższą starannością i za niewielką cenę(odliczając elementy komputera cena złożenia zestawu była prawie za darmo). Podsumowując opłacalnie, profesjonalnie i szybko co więcej można powiedzieć polecam serdecznie i będę kupował także w przyszłości.

5 / 5 2019-01-08

Miła i rzetelna obsługa. Dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-05

Wszystkie podzespoły, które zamówiłem są ładnie zapakowane i wszystko jak najbardziej w należytym porządku.Obsługa profesjonalna. Błyskawiczne dostarczenie wszystkich zamówionych podzespołów zaraz na drugi dzień. To moje pierwsze i nie ostatnie zamówienie w tym sklepie. Szkoda, tylko, że tak póżno się dowiedziałem o tym sklepie. Kolejna zamówienia już niebawem:-) Pozdrawiam i jak najbardziej polecam!

5 / 5 2019-01-04

2 raz już składam zamówienie w tym sklepie i nie pozostaję mi nic innego, jak napisanć, że jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta z szybkiej realizacji zamówienia i dobrze zapakowanych zamówionych podzespołów.

5 / 5 2019-01-02

Placilem bitcoinem wszystko się udało polecam

5 / 5 2018-12-30

Profesjonalna miła obsługa. Błyskawiczna dostawa

5 / 5 2018-12-23

Wszystko oK Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-11-26

Wzorowa obsługa klienta, sprzedający udzielał mi wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania, bardzo szybka wysyłka towaru zaraz po zaksięgowaniu wpłaty. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-11-24

Towar tańszy niż w innych sklepach dostarczony szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-22

Wszystko szybko i profesjonalnie. Na pewno jeszcze nie raz w przyszłości zajrzę na ich stronę internetową, aby przejrzeć oferty.

5 / 5 2018-11-19

super sklep, doskonała obsługa, gorąco polecam

5 / 5 2018-11-15

Wszystko OK.

5 / 5 2018-11-12

Wszystko OK.

5 / 5 2018-11-10

Wszystko tak jak powinno być. Jestem zadowolony z zakupu w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-10

Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka. Towar następnego dnia u mnie.Polecam.

5 / 5 2018-11-04

Osobiście nie podważam opinii zadowolonych klientów, jednak mam drobną sugestię, sklep przyciąga do siebie dosyć niskimi cenami, mam na mysli podzespoły komputerowe,jednak te w najlepszej cenie na, ogół są niedostepne. Na pytanie o ich dostępność klient otrzymuje informację,że w najbliższym czasie nie przewiduje się dostawy tych podzespołów (w szczególności karty graficzne),natomiast cena równożędnych komponentów, które są dostepne jest niestety bardzo wysoka. Mam nadzieję,że sytuacja ta ma jakieś logiczne wytłumaczenie z korzyścia dla dokonującego zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-04

Dobre doradztwo. Sprawna obsługa. Profesjonalizm.

5 / 5 2018-10-27

Jestem bardzo zadowolony ze sklepu oraz obsługi. Szybka dostawa ( zamówione w niedzielę dostarczone w środę).

5 / 5 2018-10-24

Najlepszy sklep w jakim kupowałem. Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa, towar wysyłany błyskawicznie i odpowiednio zapakowany.

2018-10-22

Wszystko w porządku. Bardzo dobry kontakt telefoniczny. Wysyłka dobrze zabezpieczona. Złożony zestaw komputerowy działa bez zarzutu.

2018-10-01

Rewelacja! Życzę każdemu sklepowi internetowemu takiej obsługi klienta: pan ze sklepu zadzwonił z informacją o świeżej dostawie towaru na który czekałem (nigdzie nie można dostać tego modelu) -> przelew i wysyłka tego samego dnia -> nazajutrz (dzisiaj) płyta główna jest u mnie:)

2018-09-15

Bardzo miła i fachowa obsługa. Szubka wysyłka towaru. Dobry kontakt. Wszystko poszło sprawnie.

2018-09-07

Rewelacyjny sklep. Aż dziw, że tak późno go odnalazłem. Niskie ceny i poważne podejście do klienta (o co w dzisiejszych czasach trudno). Firma znalazła sobie w mojej osobie stałego klienta na przyszłe lata.

5 / 5 2018-08-28

super sklep, doskonała obsługa, gorąco polecam

5 / 5 2018-08-18

Bardzo podobał mi się Konfigurator PC, głównie to zachęcało mnie do zakupu w sklepie Kombo, a pozytywne oceny tylko mnie w tym utwierdzały. Po złożeniu zamówienia w bardzo profesjonalny sposob zostało one zrealizowane. Rewelacyjny kontakt i informacje o stanie zamówienia to ogromny plus tej firmy. Bardzo, bardzo polecam u nich zakupy. Wierzę, że się nie zawiedzecie :)

2018-08-16

Zakupiłem w owym sklepie zestaw komputerowy z własnych komponentów. Wszystko jak najbardziej na plus, świetny kontakt jak i realizacja.

5 / 5 2018-08-06

Wszystko na bardzo wysokim poziomie, bardzo szybka wysyłka i sprawna obsługa klienta. Jedyny mankament to kurier DHL (nie polecam nikomu tej firmy), który zostawia przesyłki u sąsiadów i nie dzwoni do odbiorcy w celu omówienia godziny dostawy. Na kilka przesyłek dostarczonych przez DHL zawsze tak było.

2018-07-19

Wszystko w jak najlepszym porządku. Zadzwoniono do mnie ze sklepu, z pytaniem czy ten na pewno monitor bo on nie miał jakichś tam funkcji, zaproponowali mi 50 złotych droższy ale lepszy i kabel do tego.

5 / 5 2018-07-17

Jednym zdaniem: rewelacyjny sklep z rewelacyjną obsługa. Super sprzęt mi złożyli za rozsądne pieniądze. Polecam.

2018-07-16

Towar odpowiada opisowe, starannie zapakowany, wysłany na czas. Same naj...naj. Na pewno w przyszłości nie raz wrócę do tego sklepu.

5 / 5 2018-07-15

Pierwszy raz miałem styczność z tym sklepem, ale jestem pozytywnie zadowolony z zakupów w tym sklepie, dobry kontakt, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-07-09

Sklep pierwsza klasa, informacje o towarze i stanie zamówienia na bieżąco aktualizowane, w razie potrzeby kontakt telefoniczny bezproblemowy i profesjonalny. Obsługa Ekstra. Polecam

5 / 5 2018-06-16

Znakomita obsługa , super kontakt,wysyłka tak szybka jak obiecują ,gorąco polecam. Sebastian

5 / 5 2018-06-09

Polecam sklep wszystkim ,to były moje pierwsze wieksze zakupy przez internet.

5 / 5 2018-05-27

Bardzo szybki i dokładny sklep. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz z usług sklepu komBo. Gorąco polecam!!!!;)

2018-05-26

Kontakt osobisty bardzo dobry, informacje na bieżąco. Co prawda cena okazała się wyższa niż na stronie, ale telefon od pracownika zaraz po zamówieniu. Nic tylko kupować. :)

5 / 5 2018-05-09

SZYBKO ,TANIO ,PROFESJONALNIE. POLECAM WSZYSTKIM.

5 / 5 2018-04-25

Profesjonalna firma, dla której zadowolenie klienta to priorytet. Doskonały i kulturalny kontakt telefoniczny i e-mailowy, najwyższej jakości sprzęt oraz świetna obsługa klienta to podstawowe atuty sklepu. ZAKUPY W TYM SKLEPIE TO PEWNOŚĆ, ZAUFANIE I WYGODA, polecam

5 / 5 2018-04-18

Fantastyczna obsluga., pomocna , uprzejma I nader punktualni. Co do minuty byla dostawa I wszystko jak nalezy **** 5 gwiazdek I nawet wiecej. Polecam wszystkim . Przyjemnosc robic zakupy z taka firma. pozdrawiam I mysle ,ze do uslyszenia Hanna Styczen

5 / 5 2018-04-04

Mówiłam wcześniej, że z przyjemnością kiedyś znowu zrobię zakupy w tym sklepie ...i właśnie jakiś czas temu kupiłam monitor, miałam co prawda inny na oku, ale doradzono mi zupełnie inny, lepszy model i nie żałuję podjętej decyzji, ani pieniędzy :) Komputer, który zamawiałam również świetnie mi służy i jestem bardzo, bardzo zadowolona :D Polecam !

5 / 5 2018-03-23

Zamówienie zosatło zrealizowane bardzo szybko, profesjonalnie bez najmniejszych przeszkód ani niedogodnień :) jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze nie raz odwiedze wasza stronę i skorzystam z waszych usług :P Pozdrawiam

5 / 5 2018-03-10

Sprawnie i szybko. Byłem informowany o każdym etapie transakcji. Sklep na światowym poziomie. Polecam

5 / 5 2018-03-10

Wspaniały sklep, fachowa obsługa. Zakupiłem w czwartek odebrałem w sobotę, choć nie płaciłem za sobotni ekspres. Dobry kontakt, śledzenie paczki na bieżąco, powiadomienia na email no i telefony od właściciela mówią same za siebie. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-07

Bardzo dobry sklep służą fachową poradą i pomocą techniczną. Polecam

2018-02-28

Zaraz po zamówieniu produktu kontakt. Rzetelna informacja o dostępności. Zamieniłam bez problemu jeden produkt na inny- swietnie polecony i się sprawdza.

5 / 5 2018-02-28

Jestem pod ogromnym, pozytywnym wrażeniem. Szczerze jak żyję, nie spotkałam się jeszcze z takim profesjonalnym podejściem do klienta, bardzo fachowa i kompetentna obsługa, bardzo dobry i rzetelny kontakt. Zamówienie zostało zrealizowane niezwykle błyskawicznie, nawet z części, których chwilowo nie posiadali w magazynie (co, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, nie wpłynęło to na jakieś duże opóźnienie). Wszystko b.dobrze podłączone, towar bardzo szczelnie zapakowany, jestem w 1000% zadowolona i czuję, że niedługo znowu coś zamówię ;D Oby tak dalej !

2018-02-21

Kupiłem już kilka komputerów w życiu, każdy w innym sklepie z różnych powodów... Teraz już wiem, że każdy kolejny będę kupował w tym samym. KomBo to sklep naprawdę konkretny. W kwestii kontaktu trudno oczekiwać lepszej obsługi - począwszy od konfigurowania zestawu aż do otrzymania przesyłki. Zamiast próbować wcisnąć byle kit czy drożyznę - rady są naprawdę fachowe i optymalne. Sam sprzęt został poskładany bez zarzutu - wszystko na swoim miejscu, bez bałaganu wewnątrz obudowy, szczelnie opakowane, dobrze zabezpieczone w transporcie. A przy tym ceny bardzo konkurencyjne. Czego chcieć więcej? Jedyne czego mi brakowało to możliwości odbioru przesyłki osobiście. Czas realizacji zamówienia też mógłby być ciut szybszy. Poza tym bdb. Zdecydowanie polecam i polecać będę znajomym.

5 / 5 2018-01-26

Polecam zdecydowanie. Szybka przesyłka, solidnie zapakowana. Kupujący w przypadku problemów z towarem nie jest zostawiany sam sobie, pan sprzedający bardzo cierpliwie odpowiada na każde pytanie i udziela pomocy ;) Stosunek jakości do ceny na tle innych sklepów wypada bardzo korzystnie. Wygląda na to, że zostanę wierną klientką.

5 / 5 2018-01-12

NAPRAWDĘ POLECAM WSZYSTKIM TĄ FIRMĘ PEŁEN PROFESJONALIZM BARDZO MIŁA OBSŁUGA I EXPRESOWA WYSYŁKA

5 / 5 2018-01-11

Świetny kontakt,niskie ceny,brak jakichkolwiek problemów. Stanowczo polecam !!

5 / 5 2018-01-02

WIELKI PLUS !!!! a było tak >> kupiłem kilka żeczy do komputera dokonalem przelewu na podane konto w poniedzialek wszystko zostalo zatwierdzone i wysłane a odebralem paczke juz na drugi dzien , JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!!!!!!!!! A paczka , super to mało powiedziane wręcz profesjonalnie zapakowane co pozwoliło na dotarcie sprzętu bez uszkodzeń. Naprawdę bardzo polecam kupujcie do fachowość pro. , przesyłka pro. , kontakt pro. i ceny profesjonalnie niskie.

5 / 5 2017-12-30

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, doskonały kontakt, komputer solidnie złożony z podzespołów kupionych przeze mnie, przesyłka także zapakowana bardzo solidnie i starannie. Wszystko działa elegancko i bez zarzutów. Sklep godny polecenia.

2017-12-26

Towar zgodny z opisem. Bardzo dobry kontakt, informacje o stanie realizacji zamówienia. Ekspresowa wysyłka. Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalne podejście do klienta, informacje o stanie zamówienia na bieżąco, miałam tylko obawy co do firmy kurierskiej DPD ale okazało się ze nie było powodu, polecam sklep kombo :)

5 / 5 2017-12-24

Bardzo szybka wysyłka, potrzebowałem pamięci na drugi dzień. Dziękuję jeszcze raz, na pewno będę tu kupować w przyszłości.

5 / 5 2017-12-20

Polecam wszystkim ten sklep! Bardzo dobry kontakt i pomoc. Raz zdarzyło się mi napisac maila o 22 w niedziele i ok godz 23 otrzymałem już odpowiedź:) Towar do 24 h był u mnie ( nie liczac soboty i niedzieli kiedy kurier nie pracował) Prowadzący sklep dba o swojego klijenta :) POLECAM

5 / 5 2017-12-13

Jest to mój pierwszy kontak z telefonią internetową, ale zakup Fritz!Box Fon 7050 WLAN okazał się strzałem w dziesistkę. Wspaniałe urządzenie, prosta konfiguracja, ogromne możliwości i niezawodność. Jeśli chodzi o sprzedającego to wspaniały kontakt i pomoc w razie jakichkolwiek wątpliwości. Wysyłka można by żec błyskawiczna, jdenym słowem polecam.

5 / 5 2017-12-07

Pełny profesjonalizm w odsłudze klienta, miły kontakt, błyskawiczna dostawa towaru. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-27

Zakupiłem wcześniej komputer z którego jestem bardzo zadowolony (zasługa doradcy Pana Krzysztofa), a teraz monitor. Zdecydowanie polecam, obsługa bardzo profesjonalna, doradztwo - bardzo rzetelne, terminowość - drugi dzień i towar był w domu.

5 / 5 2017-11-14

jak najbardziej jestem zadowolony z zakupu, profesjonalne doradztwo, szybka wysyła, i łatwy kontakt z firmą. jestem jak najbardziej zadowolony ;)

5 / 5 2017-11-10

miła i rzetelna obsłuA , szybka wysyłka , towar w 100 % sprawny co najważniejsze :) Jestem zadowolony Polecam :).

5 / 5 2017-11-10

Kupowałem telewizor Samsung 55" 55" LCD 4K UE55KU6500, zakup na raty. Wczesniej zadzwoniełme i zapytałem czy na pewno jest dostepny, dostałem potwierdzenie ze jest dostepny od ręki. Dzieki temu że mam konto w mbanku wniosek ratalny został zaakceptowany bardzo szybko, sklep dostał pieniądze z banku a telewizor miałem w domu nastepnego dnia! Sam telewizor jest super, sklep także sie w 100% wywiązał z zadania. tak trzymac, na pewno jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2017-11-03

Szybko tanio i solidnie

5 / 5 2017-11-03

Bardzo szybka wysyłka, praktycznie na drugi dzień, miła obsługa, polecam każdemu zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-02

Wszystko w najlepszym porządku!!! SUPER szybka wysyłka ( czekałam tylko jeden dzień), towar zgodny z opisem (AUTOMAT DO WYPIEKANIA CHLEBA MOULINEX OW 5020). Sklep godny polecenia!!!

5 / 5 2017-10-29

Szybko i na temat. Polecam.

5 / 5 2017-10-28

Dostawa monitora szybko i sprawnie. Oryginalny produkt fabrycznie zapakowany. Inne sklepy powinny brać z nich przykład.

5 / 5 2017-10-26

Zamówiłem komputer w tym sklepie wszystko bardzo ładnie zapakowane kable uporządkowane polecam!

5 / 5 2017-10-12

Bardzo polecam sklep.Szybko zrealizowane zamówienie,szybki kontakt,miła obsługa

5 / 5 2017-10-05

Perfekcyjna transakcja. Najlepsze wrażenie jakie pozostawił na mnie do tej pory jakikolwiek komputerowy sklep wysyłkowy. Przyznaję że do niedużego, nieznanego mi sklepu podchodziłem z pewną dozą nieufności. Bardzo miło się rozczarowałem - szybkość realizacji błyskawiczna, cały czas wyczerpująca informacja o stanie zamówienia i wreszcie doskonale zabezpieczona przesyłka. Towar nowiutki, pudełka zafoliowane bez śladu ingerencji, gwarancja przyszła pocztą. Serdecznie polecam! Ja sam następne sprzętowe zakupy rozpocznę od sprawdzenia oferty tego sklepu.

5 / 5 2017-09-27

Dostawa w 24 godziny szybko i solidnie.

5 / 5 2017-09-21

Wszystko w najlepszym porzadku, fachowa obsługa i profesjonalne podejście do klienta. Polecam!

2017-09-01

Rewelacja, od kliknięcia koszyka w sklepie do dostania w ręce 24 godziny!

5 / 5 2017-08-11

bardzo sprawna i kulturalna obsługa polecam

5 / 5 2017-08-11

Bardzo porządny sklep. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. Zestaw złożony z zamówionych części. W przypadku problemów czy pytań zawsze udzielona pomoc/informacja nawet po godzinach otwarcia. Polecam wszystkim którzy cenią wysoki standard obsługi !

5 / 5 2017-08-11

Polecam ten sklep wszystkim! Wysylka DPD, które również spisało się bez zarzutu, mimo wielu kiepskich opinii na ich temat.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo profesjonalne podejście do klienta.Doskonaly kontakt i pomoc doradcza w kwesti wyboru i złożenia zamówienia.Polecam

5 / 5 2017-06-17

Sklep bardzo dobry, polecam!

5 / 5 2017-06-14

Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu ten sklep. Bardzo profesjonalna obsługa, dobry kontakt, szybka wysyłka. Oby standard utrzymał się na długie lata ;)

5 / 5 2017-05-31

Przygotowałem sobie do złożenia zestaw komputerowy, jednak przeczuwałem, że nie jest on skonfigurowany optymalnie. Zwróciłem się o Pana Krzysztofa z prośbą o poradę. Dzięki jego sugestiom uzyskałem lepszy zestaw, który ostatecznie kosztował mnie mniej. Przesyłka dotarła profesjonalnie zapakowana. Najpierw pudło zbiorcze, w środku odpowiedni wypełniacz, folia i dopiero karton. Wszystko bardzo starannie przygotowane. Z mojej strony pełna rekomendacja. Będę polecał znajomym, polecam też Państwu.

5 / 5 2017-05-29

Jestem, b. zadowolony, profesjonalnie, szybko i na temat.

2017-05-29

Bardzo dobry sklep, kontakt ze sprzedającymi bardzo łatwy.

2017-05-28

Rewelacja, o takie kupowanie w internecie chodzi.Świetny konfigurator, na bieżąco aktualizowany, żadnych numerów jak w innych sklepach, że sorry ale towaru nie ma aktualnie. Fachowa dorada, na co zmienić, jak ulepszyć swój zestaw. Jak chcesz sobie złożyć nowego kompa to TYLKO TU.

5 / 5 2017-05-03

Sklep idealny. Służą pomocą i szybko realizują zamówienie.

5 / 5 2017-05-01

Pan Krzysztof, szybko, profesjonalnie i bez żadnych problemów zadbał o realizację zamówienia. Paczka szybko dotarła, dobrze zabezpieczona. Polecam bardzo, na pewno wrócę.

5 / 5 2017-04-21

KomBo po kilku zakupach na przestrzeni 2,5 roku (przeważnie podzespoły komputerowe do poskładania w całość) ma we mnie wiernego klienta. Zawsze jest szybko, porządnie zapakowane, kontakt wręcz wzorowy (mail/telefon). Przy tym niskie ceny i duży wybór. Mimo niezmiennie pozytywnych opinii Pan Krzysztof nie osiada na laurach ;-) i równie niezmiennie dba o wysoki poziom. Szczerze POLECAM!!!

5 / 5 2017-04-21

Zamawiałem zestaw komputerowy. Plusy: + fachowa obsługa i doradztwo, + dobry kontakt na wszelaki sposób (mail, telefon), + bardzo dobrze zapakowane towary, + wszystko poskładane estetycznie, fachowo. Pluso/minus +/- przeciętny czas oczekiwania na przesyłkę. Zostałem poinformowany o natłoku zamówień i ich wpływie na szybkość obsługi. 4 dni od przelanych pieniędzy uważam za wynik przeciętny, który był uwarunkowany zdarzeniami losowymi. Podsumowując: Poleciłbym sklep każdemu. Pan Krzysztof jest bardzo elastycznym człowiekiem, da się wiele rzeczy dowiedzieć, uzgodnić a nawet zmienić w ostatnim momencie. Dodatkowo napomknę: Chcąc zamówić/złożyć zestaw komputerowy, wiedziałem jakim budżetem dysponuję. Wysłałem zapytanie do innej firmy, co da się w tej kwocie złożyć. Wynik był porażający: Ryzen 5 1600 -> Ryzen 3 1200 16 gb ramu -> 8 gb ramu Plyta gówna seria 350 -> seria 320 To chyba mówi już o wszystkim. Jeżeli zastanawiasz się czy warto wejść we współpracę ze sklepem KomBo. Nie myśl - naprawdę warto.

5 / 5 2017-04-19

Wszystko profesjonalnie.

5 / 5 2017-04-19

Firmę znalazłem "przypadkiem" szukając 2080 TI. Transakcja błyskawiczna, wysyłka tego samego dnia co przelew, od następnego dnia karta siedzi już w "budzie". Bardzo dobry kontakt z klientem, błyskawiczna realizacja, towar który widnieje w sklepie jako dostępny, faktycznie jest na magazynie. Ceny towaru który szukałem 2080TI bardzo konkurencyjne. Jestem mega zadowolony z zakupu, kontaktu, szybkości realizacji zamówienie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-04-15

Wszystko ok. Informowanie na bieżąco o stanie towaru. Profesjonalna obsługa. Polecam gorąco.

5 / 5 2017-04-12

Super sklep, potrzebowałam komputera do zadań graficznych, mocniejszego niż mój laptop. Mniej wiecej wiedziałam co potrzebuję, jaki procesor, ile pamieci - ale liczyłam też na poradę i nie zawiodłam się. Otrzymałam propozycje 3 zestawów, wybrałam "środkowy" jako optymalny dla mnie zarówno pod względem mocy jak i ceny. Szybka dostawa, solidne opakowanie, komputer gotowy do pracy, wszystko trwało w sumie 3 dni. Polecam.

5 / 5 2017-04-02

To mój trzeci zakup w tym sklepie i po raz trzeci wszystko poszło idealnie. We czwartek złożyłem zamówienie, w piątek przyjechał kurier z paczką. Wysoko oceniam także kontakt i informacje o dostepności towaru. Jednym słowem - profesjonalizm, tak trzymać.

5 / 5 2017-03-29

Fachowa pomoc w doborze podzespołów, świetny kontakt i ekspresowa przesyłka. Szczerze polecam!

Rzetelne opinie o Kombo.krakow.pl

Kombo.krakow.pl

Siedziba
Krzeszowice

WWW
http://www.kombo.krakow.pl

Email
[email protected]

Telefon
012 3982226

Komórka
504 108 612

Infolinia
-

Logowanie