Kategorie: / Książki / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Artykuły Zoologiczne / Hobby

Konik.com.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 179
opinie o Konik.com.pl
1 / 5 2020-09-25

Nie polecam.w spodniach Bryczesach kupionych za 599zl po dwóch tygodniach odpadly silikonowe kropki trzymające w siodle. Odesłaliśmy do reklamacji. Nie uznali!

5 / 5 2019-03-25

Szybka wysyłka, towar zgodny

2019-03-23

Godny polecenia.

5 / 5 2019-03-20

Polecam

5 / 5 2019-03-18

Polecam.

5 / 5 2019-03-15

WSZYSTKO SUPER!!!

5 / 5 2019-03-13

Super transakcja. Rzetelny, sympatyczny, solidny i godny zaufania sprzedawca. Dziękuję!

5 / 5 2019-03-11

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

2019-02-20

Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2019-02-17

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-02-15

Polecam ten sklep, dobry towar, miła obsługa, szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-05

Super sklep !!! Czytelna strona i szeroka oferta ! Szybka obsługa i wysyłka !!! Serdecznie polecam !!!

5 / 5 2019-02-05

Bardzo polecam :)

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalnie. Miło. Szybko.

5 / 5 2019-01-31

Zawsze robię tu zakupy. Bardzo miła obsługa, pracownicy są kontaktowi i pomocni. Towar zamówiony przez neta dociera na czas - chociaż czasem jest poślizg, zazwyczaj gdy sklep czeka na dostawę od producenta (wtedy lepiej zadzwonić i podpytać). Podoba mi się to, że jeśli danego produktu nie ma na magazynie - w dniu przyjęcia zamówienia wysyłają SMS i proponują jakieś rozwiązanie - np. towar podobnej jakości w podobnej cenie. Bardzo szeroki asortyment, przystępne ceny, dobra jakość. Polecam.

2019-01-24

Solidny kontrahent.

5 / 5 2019-01-21

Pozytywna

5 / 5 2019-01-19

polecam

2019-01-18

Najlepszy sklep jeździecki !!! Mój numer 1.

5 / 5 2019-01-17

Super

5 / 5 2019-01-16

Bardzo miła obsługa, produktów potrzebowalam do końca tygodnia, wszystko poszło szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-14

Bardzo dobry sklep, szybka dostawa towaru, produkty zgodne z opisem, polecam

5 / 5 2019-01-08

Szybka realizacja, sprawnie zrealizowane zakupy, gorąco polecam.

2019-01-08

dobry

5 / 5 2019-01-06

Od wielu lat kupuję w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona, no i chyba najlepiej zaopatrzony sklep

2019-01-05

świetny sklep

5 / 5 2019-01-05

Bardzo profesjonalnie, miło, szybko

2019-01-01

rewelacja

5 / 5 2018-12-31

Polecam

2018-12-28

W sklepie znalazłam co chciałam. Bardzo łatwa obsługa. Nie było żadnych problemów :)

5 / 5 2018-12-22

Sklep ma szeroki wybór akcesori... Brakuje tylko więcej kompletów np. ochraniacze/ owijki, nauszniki, czaprak. Przesyłka przychodzi bardzo szybko jestem bardzo zadowolona

2018-12-15

W miare dobra

5 / 5 2018-12-15

Jak zwykle szybko i sprawnie, towar dokładnie jak w opisie.

5 / 5 2018-12-12

Szybka wysyłka, świetny kontakt, rabaty dla stałych klientów, częste promocje.

5 / 5 2018-12-12

SUPER WSZYTSKO :)

5 / 5 2018-12-07

Jeden z niewielu sklepów jeździeckich w którym był dostępny produkt, jaki mnie interesował. Szybka wysyłka, Poprawne informacje o produkcie oraz o tym co się z nim dzieje po wysłaniu paczki.

2018-12-05

sklep jest godny uwagi

5 / 5 2018-12-03

Polecam

5 / 5 2018-12-01

Szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-23

Polecam sklep, szybka i sprawna transakcja.

5 / 5 2018-11-23

Transakcja udana, szybka, prosta. Polecam sprzedawcę.

2018-11-22

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-21

szybka wysylka , dobry kontakt . polecam

5 / 5 2018-11-20

Jak zawsze szybko, sprawnie i bezproblemowo :)

5 / 5 2018-11-19

Wysyłka szybka, kontakt dobry, wszystko przebiegło pomyślnie. :)

5 / 5 2018-11-18

POLECAM

2018-11-03

Sklep wysyła paczki wręcz błyskawicznie, co jest jego zaletą.

5 / 5 2018-10-25

Szybko, sprawnie i tak jak powinno. Polecam!

5 / 5 2018-10-23

w samych superlatywach

5 / 5 2018-10-22

Świetny kontakt. Duży wybór, szybka wysyłka.

2018-10-21

Bardzo dobry

5 / 5 2018-10-14

Super

2018-10-14

Świetna obsługa, towar dostarczony w terminie i dobrej jakości, jest taki jak został zamówiony.

5 / 5 2018-10-11

Duży wybór asortymentu,atrakcyjne ceny i bardzo dobra jakość. Naprawdę polecam

5 / 5 2018-10-10

Bardzo przystępne ceny, szybka wysyłka i oczywiście wspaniała obsługa.

5 / 5 2018-10-09

Szybka,profesionalna obsluga,znakomity kontakt.Towar zgodny z opisem pod wzgledem jakosci,rozmiaru.

5 / 5 2018-10-09

świetny kontakt,super oferta,towar zgodny z opisem i oczekiwaniami,szybka wysyłka i dostawa,polecam gorąco

2018-10-08

sklep godny polecenia. Wielokrotnie korzystałam i wszystko przebiega bez zarzutu. Obsługa sklepu bardzo pomocna.

5 / 5 2018-10-07

Świetny sklep, jestem bardzo zadowolona z zakupów. Błyskawiczna realizacja i niskie koszty przesyłki.

5 / 5 2018-10-05

Świetna obsługa, szybka realizacja zamówienia oraz szybkie odpowiedzi na pytania. Wspaniale produkty,

5 / 5 2018-09-23

Profesjonalnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2018-09-21

Polecam

2018-09-19

nie było tego co zamówiłem ale jakoś udało się sfinalizować zamówienie

5 / 5 2018-09-18

Super kontakt, jeśli był jakiś problem, to obsługa sklepu próbowała dzwonić wiele razy :)

5 / 5 2018-09-12

Bardzo profesjonalne podejście

2018-09-05

Sztbka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-09-04

pozytywna

5 / 5 2018-09-02

super współpraca

2018-08-30

wszystko w porządku, nie mam zastrzeżeń :)

5 / 5 2018-08-28

Jak najbardziej polecam!

2018-08-25

bardzo dobra

2018-08-24

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2018-08-21

Super sklep

5 / 5 2018-08-19

Nie pierwszy raz zamawiam w koniku i nie ostatni,super kontakt ze sklepem,błyskawiczna przesyłka. Polecam i jeszcze raz polecam !

2018-08-15

Wyjatkowy i orginalny, działający bardzo dobrze na potrzeby klienta

5 / 5 2018-08-03

Super

5 / 5 2018-08-01

polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-07-31

Najlepszy sklep jeździecki na świecie! Szybka wysyłka, w razie niepewności można zawsze zapytać obsługę. Najważniejsze jest to że mają dużą ilość rzeczy 24h i nie trzeba czekać kilku tygodni.

5 / 5 2018-07-27

Super

5 / 5 2018-07-22

Jak zawsze doskonała i profesjonalna obsługa

2018-07-16

bardzo dobry sklep

2018-07-05

rzetelny

5 / 5 2018-06-30

polecam!

5 / 5 2018-06-30

Szybka bezproblemowa dostawa produkt zgodny z opisem :)

5 / 5 2018-06-27

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i sprawnie, polecam!

5 / 5 2018-06-23

Miła i szybka obsługa.

5 / 5 2018-06-11

Bardzo sprawna i szybka obsługa!

5 / 5 2018-06-09

ok

5 / 5 2018-06-06

Przyjemny i profesjonalny

5 / 5 2018-06-06

Polecam.Bardzo duży wybór i super obsługa.

5 / 5 2018-06-02

szybka wysyłka, polecam, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-06-01

Super :)

5 / 5 2018-05-30

Bardzo szybka i rewelacyjna obsługa. Paczki przyszły w ciągu 24h od dokonania opłaty. SUPER!

5 / 5 2018-05-29

Skutecznie i szybko

5 / 5 2018-05-27

Bardzo dobrze i sprawnie szybka wysyłka, jedynie nie zawsze sa dostępne rzeczy w sklepie takie jak sa w internecie

5 / 5 2018-05-25

Świetny kontakt, zero problemów z wymianą, towar wysokiej jakości! Polecam!

5 / 5 2018-05-20

ok

2018-05-14

dobrze działa

5 / 5 2018-05-10

Bardzo miłe zaskoczenie, gdy odebrałam telefon odnośnie mojej paczki. Obsługa miła, szybka realizacja zamówienia. Polecam serdecznie sklep konik ;)

5 / 5 2018-05-09

Sklep bardzo dobry, zero problemów z przebiegiem transakcji. Brakuje mi jednak wysyłania potwierdzenia wpłynięcia wpłaty, w przypadku płatności przelewem. Zamówiony produkt dotarł do mnie w nienaruszonym stanie i był odpowiednio zapakowany. Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie i będę dalej w nim kupować.

5 / 5 2018-05-04

Polecam,szybko i bezproblemowo!!

5 / 5 2018-05-03

Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja. Szybka a towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-04-30

OK

5 / 5 2018-04-27

Super

5 / 5 2018-04-25

Dobra obsługa, duży wybór produktów, szybka dostawa

2018-04-22

BARDZO DOBRY SKLEP

5 / 5 2018-04-21

Polecam.

2018-04-19

Wszystko idzie sprawnie.

2018-04-17

Uwielbiam !

5 / 5 2018-04-16

Jestem zadowolona, będę nadal zamawiać w tym sklepie

2018-04-14

Sprawna realizacja zamówienia, duży wybór produktów.

5 / 5 2018-04-13

Szybko, sprawnie. POLECAM

5 / 5 2018-04-03

Ja akurat nie zamawiłam ale byłam w sklepie w Toruniu. Bardzo niska pani z 160 cm ok. W ciemnych włosach i okularach Bardzo niemiła wszystko było robione takie z łaska ciągle nade mną stała i sie patrzyła bardzo niemile zaskoczona byłam. Poza tym towar pierwsza klasa super duzy wybór .

2018-03-30

Bardzo solidny , towar dostarczany sprawnie.

5 / 5 2018-03-28

Szybka realizacja zamówienia, produkty wysokiej jakości. Polecam, Joanna.

5 / 5 2018-03-24

Polecam z całą odpowiedzialnością. Szybko i solidnie

5 / 5 2018-03-12

ok

5 / 5 2018-03-09

Wszystko ok

2018-03-07

Uwielbiam ten sklep !!!

5 / 5 2018-03-01

Wszystko OK

2018-02-28

zdecydowanie polecam !

5 / 5 2018-02-27

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-02-25

Polecam ,szybka i profesjonalna obsługa .

2018-02-19

Najlepszy sklep jeździecki w jakim zamawiałam.

5 / 5 2018-02-18

Sklep godny polecenia, miła i fachowa obsługa. Dodatkowo szybka realizacja zamówień.

5 / 5 2018-02-16

Super!

5 / 5 2018-02-15

wszystko super

5 / 5 2018-02-15

ok, będę robiła zakupy

2018-02-06

Świetny

2018-02-04

Bardzo dobry kontakt, pomocna obsluga

5 / 5 2018-01-29

Bardzo dobra komunikacja, szybka przesyłka.

5 / 5 2018-01-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-27

polecam

5 / 5 2018-01-24

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-09

Szybka realizacja zamówienia. Polecam!

2018-01-07

godny polecenia

5 / 5 2017-12-29

Bardzo dobra i szybka obsługa

5 / 5 2017-12-27

Wszystko super!

5 / 5 2017-12-27

Dobrze zaopatrzony sklep, szybka wysyłka, pełen profesjonalizm

2017-12-22

Bardzo dobry.

2017-12-20

Bardzo dobry sklep jeździecki!

5 / 5 2017-12-18

Super sklep .Szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem.Polecam.

5 / 5 2017-12-11

Sklep uważam za godny zaufania. Transakcja pzeszła pomyślnie. Polecam!!!!

2017-12-10

Rewelacja

5 / 5 2017-12-10

Sklep z prawdziwego zdarzenia Szybka wysylka towaru a to dla mnie najważniejsze nie czekam po kilka dni na potrzebne zamowione rzeczy Dzieki)))

5 / 5 2017-12-09

Super!

5 / 5 2017-12-07

Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2017-12-07

Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, szybka realizacja zamówień, miła obsługa, jestem pod wrażeniem, jeśli chodzi o wiedzę osób tam pracujących. Polecam!!!

5 / 5 2017-12-06

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam z przyjemnością.

5 / 5 2017-12-04

Polecam

2017-12-01

Czytelna strona, duży wybór

5 / 5 2017-11-27

Po raz kolejny zamówienie bez zarzutu. Szybka wysyłka. Bez problemowa obsługa, towar zgodny z opisem oraz bardzo dobry stosunek jakość do ceny. Polecam.

5 / 5 2017-11-27

Bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówienia, towar pełnowartościowy. Prawidłowo zapakowany.

5 / 5 2017-11-23

transakcja przebiegła pomyślne, gorąco polecam. Błyskawiczna wysyłka :)

5 / 5 2017-11-21

Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa, szybka przesyłka. Serdecznie polecam

2017-11-18

zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-11-16

ok

5 / 5 2017-11-14

POLECAM !!

2017-11-08

Uwielbiam ten sklep.

5 / 5 2017-10-28

pozytywna

5 / 5 2017-10-25

jestem bardzo zadowolona, przesyłka szybka, wszystkim bardzo polecam

2017-10-23

Sklep jest świetny

5 / 5 2017-10-20

Ok.Polecam

5 / 5 2017-10-19

bardzo szybka wysyłka

2017-10-13

porządny sklep, często oferujący produkty w promocyjnych cenach

5 / 5 2017-10-06

super sklep ;)

5 / 5 2017-10-06

bardzo mila i profesjonalna obsluga- szybka realizacja zamowienia

2017-10-05

Godny polecenia.

5 / 5 2017-10-05

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-10-01

szybka przesyłka sklep super

5 / 5 2017-09-29

Szybko i sprawnie. Jak obiecują tak robią.

2017-09-19

Bardzo dobra

5 / 5 2017-09-15

Bardzo fajny tani sklep:) szybka przesyłka .Polecam:)

5 / 5 2017-09-15

Bardzo fajny sklep godny zaufania. Obsługa jest bardzo miła. Przesyłka została wysłana bardzo szybko. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-13

Jestem zadowolona z zakupów w Koniku. Zamówione fanty przyjechały dokładnie w ten dzień, w który miały przyjechać. Obsługa miła, sympatyczna i kompetentna. Polecam

5 / 5 2017-09-05

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami.

5 / 5 2017-09-02

Łatwo i szybko udało mi się skompletować zamówienie, błyskawiczna realizacja i wysyłka. Towar w 100% zgodny z opisem.

2017-08-29

o.k.

2017-08-29

Sklep bardzo rzetelny z niesamowitym podejściem do klienta. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-08-28

Transakcja na wysokim poziomieszybka przesyłka i swietnie zapakowana serdecznie polecam i pozdrawiam

5 / 5 2017-08-20

Super szybko sprawnie

5 / 5 2017-08-18

Bardzo duży asortyment, szybką wysyłka

5 / 5 2017-08-16

Polecam!

5 / 5 2017-08-11

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

2017-08-09

Bez zastrzeżeń. Wszystko bardzo dobrze i sprawnie.

5 / 5 2017-08-05

Bardzo dobra i szybka obsługa.

5 / 5 2017-08-05

BARDZO FAJNY SKLEP Z SUPER OBSŁUGĄ, POLECAM GORĄCO

5 / 5 2017-08-05

Super sprzedawca.

2017-08-03

rzetelna obsługa, szeroki asortyment

5 / 5 2017-07-31

Polecam

5 / 5 2017-07-21

Polecam

5 / 5 2017-07-20

super, wszystko git

5 / 5 2017-07-19

Polecam

5 / 5 2017-07-18

Szybka realizacja zamówienia- polecam

5 / 5 2017-07-14

ok

2017-07-14

Sklep wart polecenia

2017-07-05

Bardzo fajny sklep.

2017-06-30

Zakupy przebiegły sprawnie, dobre zaopatrzenie, duży wybór produktów, tylko w tym sklepie był towar, który chciałam kupić :)

5 / 5 2017-06-28

Polecam

2017-06-26

bdb

Rzetelne opinie o Konik.com.pl

Konik.com.pl

Siedziba
Toruń

WWW
http://konik.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
56 6604460

Komórka
608415128

Infolinia
-

Logowanie