Kategorie: / Odzież i Obuwie

Kontri.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.88
opinie o Kontri.pl
5 / 5 2019-03-25

Już kilka lat jestem wierna temu sklepowi, nigdy się nie zawiodłam, jestem bardzo zadowolona z jakości towarów

5 / 5 2019-03-20

Profesjonalne doradztwo podczas odbioru w punkcie na Białówny.

5 / 5 2019-03-18

Polecam

5 / 5 2019-03-18

Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo, niezmiennie od lat, polecam gorąco :)

5 / 5 2019-03-12

szybko. sprawnie, jestem bardzo zadowolona i polecam

5 / 5 2019-03-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Kontri. Kupuję tu już od paru lat.

5 / 5 2019-03-04

Zawsze jestem zadowolona zarówno z zamówionych produktów jak i poziomu obsługi klienta. Świetny sklep!

5 / 5 2019-03-02

Jak zawsze świetnie

5 / 5 2019-02-23

super

5 / 5 2019-02-22

Polecam, super obsługa!!

5 / 5 2019-02-22

Pierwszy raz robiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona.Towar taki jak na zdjęciu,jakościowo dobrze wykonany,a co najważniejsze leży idealnie.Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-02-18

Profesjonalnie!

5 / 5 2019-02-17

Przyjemna obsługa

5 / 5 2019-02-13

Nie pierwszy raz kupuję w firmie Kontri. Za każdym razem obsługa jest w pełni profesjonalna, dostawa mega szybka. Co ważne - nigdy nie miałam problemów ze zwrotem albo wymianą rozmiaru. Gdy miałam problem z zapłatą - kartą - też szybciutko poprzez BOK uzyskałam informację - co zrobić dalej. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-10

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-02-08

Wszystko ok. Polecam

4 / 5 2019-02-08

Wszystko super

5 / 5 2019-02-07

super

5 / 5 2019-01-30

Polecam wszystkim ten sklep

4 / 5 2019-01-21

Bez zastrzeżeń.

4 / 5 2019-01-19

Wszystko super

5 / 5 2019-01-18

Polecam :-)

5 / 5 2019-01-17

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-16

Obsługa szybka i fachowa,wysyłka expresowa.

5 / 5 2019-01-10

Polecam wszystkim ten sklep

5 / 5 2019-01-09

Jak zawsze świetnie

5 / 5 2019-01-08

pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2019-01-06

Zawsze jestem bardzo zadowolona z zakupów

5 / 5 2019-01-04

Polecam zakupy w tym sklepie w 100%

5 / 5 2019-01-03

Polecam

5 / 5 2019-01-02

Polecam , solidny i rzetelny sprzedawaca

5 / 5 2018-12-22

Bez zastrzeżeń

4 / 5 2018-12-15

Jestem zadowolona, bardzo polecam

4 / 5 2018-12-11

obsługa ok. trochę trwało doręczenie

5 / 5 2018-12-08

Transakcja udana, rozmiarów zgodna. Jestem bardzo zadowolona .

5 / 5 2018-12-02

REgularnie kupuję u nich, jestem bardzo zadowolona i polecam innym

5 / 5 2018-12-01

Polecam sklep I asortyment

5 / 5 2018-11-30

Szybka dostawa, bezproblemowy zwrot (pierwszy biustonosz okazał się nie w moim rozmiarze). Duży wybór biustonoszy w nietypowych rozmiarach, bardzo dobra jakość towaru. Na pewno jeszcze skorzystam z usług Kontri. Polecam!

5 / 5 2018-11-25

Wszystko przebiegło super szybko i sprawnie. Polecam!!

5 / 5 2018-11-25

Towar znakomity! Super obsługa! Polecam!!!

5 / 5 2018-11-23

wszystko ok.

5 / 5 2018-11-18

Poza tym, że ceny za normalne majtki damskie są strasznie wysokie, to wszystko jest OK

5 / 5 2018-11-17

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-11-17

Ok polecam

5 / 5 2018-11-14

Wszystko ok. Polecam sklep i bieliznę

5 / 5 2018-11-10

Jestem bardzo zadowolona, biustonosze leżą idealnie,są bardzo solidnie i ładnie wykonane. Zakupiłam trzy firmy AVA w różnych kolorach. Naprawdę polecam !

5 / 5 2018-11-08

Sprawdzona jakość, szybkość. Polecam

5 / 5 2018-11-03

Polecam ten sklep, 100% satysfakcja

5 / 5 2018-11-01

Jak najbardziej Polecam.Profesjonalna obsluga.Transakcja szybko I przyjemnie.

5 / 5 2018-10-28

ok,polecam

5 / 5 2018-10-24

Polecam

5 / 5 2018-10-18

Zdecydowanie polecam.

3 / 5 2018-10-17

Dobra obsluga. Szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-10-14

transakcja ok

5 / 5 2018-10-06

Towar super i szybka wysyłka polecam

5 / 5 2018-10-06

Super sklep i ekspres jesli chodzi o dostawę Często do niego wracam

5 / 5 2018-10-06

Profesjonalna obsługa.Zamówienie realizowane jest bardzo szybko.Wszystkim znajomym polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-02

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka. Dobry kontakt ze sklepem, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-29

Profesjonalna usługa.

5 / 5 2018-09-26

Wszystko ok. Polecam sklep i bieliznę

5 / 5 2018-09-25

Profesjonalna obsługa, odzież bardzo dobra gatunkowo.

5 / 5 2018-09-22

super biustonosz

5 / 5 2018-09-22

REgularnie kupuję u nich, jestem bardzo zadowolona i polecam innym

5 / 5 2018-09-22

xxxxx

5 / 5 2018-09-13

Super, polecam!!!

4 / 5 2018-09-10

Polecam.

5 / 5 2018-09-09

polecam

5 / 5 2018-09-04

Polecam

5 / 5 2018-08-30

Bardzo dobra i szybka obsluga godna polecenia

5 / 5 2018-08-24

Polecam

5 / 5 2018-08-13

Piękny i wygodny

5 / 5 2018-08-13

ok,polecam

5 / 5 2018-08-12

Od dłuższego czasu korzystam z zakupów na kontri. pl i jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-08-12

Jestem w pełni zadowolona z produktów, które zakupiłam, oraz z obsługi. Śmiało mogę polecić sklep znajomym

5 / 5 2018-08-06

Szybka dostawa, bezproblemowy zwrot (pierwszy biustonosz okazał się nie w moim rozmiarze). Duży wybór biustonoszy w nietypowych rozmiarach, bardzo dobra jakość towaru. Na pewno jeszcze skorzystam z usług Kontri. Polecam!

5 / 5 2018-08-06

Jak najbardziej polecam zakupy.

5 / 5 2018-07-31

Polecam!!

5 / 5 2018-07-29

Obsługa bez zarzutu. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep każdemu.

5 / 5 2018-07-23

Zawsze jestem zadowolona zarówno z zamówionych produktów jak i poziomu obsługi klienta. Świetny sklep!

5 / 5 2018-07-21

szybko. sprawnie, jestem bardzo zadowolona i polecam

5 / 5 2018-07-20

Super, dziękuję.

4 / 5 2018-07-15

Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-12

Zakupy bez zarzutu.

5 / 5 2018-07-09

Wszystko super :)

5 / 5 2018-07-06

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, gorąco polecam

5 / 5 2018-07-03

usługa na wysokim poziomie

5 / 5 2018-07-02

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Kontri. Kupuję tu już od paru lat.

5 / 5 2018-07-01

Obsługa bez zarzutu. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep każdemu.

5 / 5 2018-06-30

Bardzo polecam ten sklep, szybko i sprawnie, bardzo dobra jakość bielizny.

5 / 5 2018-06-25

super obsługa, jak zawsze

5 / 5 2018-06-20

Wszystko OK.

5 / 5 2018-06-19

super, polecam

5 / 5 2018-06-18

Jestem zadowolona z produktu, przesyłka przebiegła szybko i pomyślnie

5 / 5 2018-06-13

super

5 / 5 2018-06-13

polecam zakupy w sklepie

4 / 5 2018-06-09

Polecam.

5 / 5 2018-06-09

Zamówiony towar dotarł szybko . Zgodny z tym czego oczekiwałam i dobrze opakowany.

3 / 5 2018-06-05

bardzo jestem zadowolona

5 / 5 2018-05-30

Jak najbardziej polecam zakupy.

5 / 5 2018-05-27

Profesjonalne doradztwo podczas odbioru w punkcie na Białówny.

5 / 5 2018-05-26

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-25

Oferta pełna zgodna z oczekiwaniem

5 / 5 2018-05-20

Jestem bardzo zadowolona , polecam :))

5 / 5 2018-05-19

Jak zawsze profesjonalnie,szybko,milo.Polecam!!!

5 / 5 2018-05-17

Polecam, nawet jak cos nie pasuje to można wymienić łatwo i szybko.

5 / 5 2018-05-09

Wszystko na piątkę :)

5 / 5 2018-05-05

Obsługa na najwyższym poziomie . Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-05-04

Super sklep i ekspres jesli chodzi o dostawę Często do niego wracam

5 / 5 2018-05-02

Jak zawsze szybko, w dobrej jakości i niezłej cenie.

5 / 5 2018-05-01

Oferta pełna zgodna z oczekiwaniem

5 / 5 2018-04-15

100% satysfakcja polecam

5 / 5 2018-04-06

Błyskawiczne dostawy, towar dobrej jakości, wygodna forma zwrotu -poprostu super

5 / 5 2018-04-04

Dobrze

5 / 5 2018-04-03

Polecam, nawet jak cos nie pasuje to można wymienić łatwo i szybko.

5 / 5 2018-04-03

zawsze zadowolenie

5 / 5 2018-04-02

Od dłuższego czasu korzystam z zakupów na kontri. pl i jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-04-01

wszystko ok, choć część zamówienia musiałem zwrócić (bo rozmiar / materiał) - ze zwrotem nie było problemu

5 / 5 2018-03-29

Super obsługa. Zakupiony towar bardzo dobrej jakości. Polecam sklep.

3 / 5 2018-03-27

Dobra obsluga. Szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2018-03-16

zakup sprawny godny polecenia

4 / 5 2018-03-13

Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-03-13

Jak zawsze szybko, w dobrej jakości i niezłej cenie.

5 / 5 2018-03-08

polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2018-02-28

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-28

Goraco polecam :-)

5 / 5 2018-02-24

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie KONTRI.pl., szczerze polecam.

5 / 5 2018-02-22

Jestem bardzo zadowolona , polecam :))

5 / 5 2018-02-18

Przyjemna obsługa

5 / 5 2018-02-17

Kolejne zakupy i po raz kolejny jestem mega zadowolona. Najlepszy sklep internetowy z bielizną. Polecam!

5 / 5 2018-02-16

firma godna polecenia, towar super

5 / 5 2018-02-13

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie KONTRI.pl., szczerze polecam.

5 / 5 2018-02-10

Uwielbiam ten sklep.

5 / 5 2018-02-10

Super sklep

5 / 5 2018-02-08

Pełne zadowolenie z zakupów ;-)

5 / 5 2018-02-08

Pełne zadowolenie z zakupów ;-)

5 / 5 2018-02-07

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-06

Transakcja przebiegła bez problemów. Towar wysokiej jakości dotarł bardzo szybko.

5 / 5 2018-01-30

55555

5 / 5 2018-01-29

Szybko i sprawnie, produkt zgodny z opisem

4 / 5 2018-01-29

wszystko ok

5 / 5 2018-01-15

Polecam

5 / 5 2018-01-11

rewelacyjna obsługa

5 / 5 2018-01-11

Wszystko w należytym porządku , ale myślę że jako sklep internetowy powinniście Państwo pomyśleć o refundowaniu kosztu wysyłki, koniec końców sam biustonosz w promocji plus koszt waszej wysyłki, mojego zwrotu, wymiany na inny rozmiar i ponowne odesłanie nie były tego warte. Pozdrawiam

5 / 5 2018-01-07

55555

5 / 5 2018-01-01

Nie pierwszy raz kupuję w firmie Kontri. Za każdym razem obsługa jest w pełni profesjonalna, dostawa mega szybka. Co ważne - nigdy nie miałam problemów ze zwrotem albo wymianą rozmiaru. Gdy miałam problem z zapłatą - kartą - też szybciutko poprzez BOK uzyskałam informację - co zrobić dalej. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-27

Szybko i sprawnie, produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-20

Polecam

5 / 5 2017-12-19

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2017-12-11

Ok polecam

5 / 5 2017-12-09

Sklep zdecydowanie wart polecenia.

5 / 5 2017-12-04

Polecam , solidny i rzetelny sprzedawaca

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalna obsluga jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazala sie szybka i przyjemna.Z powazaniem Jaga Smolinska.

5 / 5 2017-11-26

Polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2017-11-24

Już kilka lat jestem wierna temu sklepowi, nigdy się nie zawiodłam, jestem bardzo zadowolona z jakości towarów

5 / 5 2017-11-23

Super

4 / 5 2017-11-20

zakup sprawny godny polecenia

5 / 5 2017-11-13

Obsługa na najwyższym poziomie . Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-11-13

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-11

super, polecam

5 / 5 2017-11-11

Transakcja udana, rozmiarów zgodna. Jestem bardzo zadowolona .

4 / 5 2017-11-10

Jestem zadowolona, bardzo polecam

5 / 5 2017-11-05

Profesjonalna obsługa, szybka, sprawna wysyłka towaru polecam

5 / 5 2017-11-04

Transakcja szybka i przyjemna. Polecam.

5 / 5 2017-11-04

Sklep zdecydowanie wart polecenia.

5 / 5 2017-11-03

Polecam!!

4 / 5 2017-10-22

Szybko, sprawnie , punktualnie. towar można zwrócic bez problemów jeśli nie pasuej.

5 / 5 2017-10-18

Serdecznie polecam

5 / 5 2017-10-16

Wszystko super

5 / 5 2017-10-15

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2017-10-07

Profesjonalna obsługa. Bardzo dobrze zapakowana przesyłka.

5 / 5 2017-10-07

Polecam sklep.

5 / 5 2017-10-04

Polecam

5 / 5 2017-10-03

Świetna obsługa, bezproblemowe zwroty, dobre ceny. Polecam.

5 / 5 2017-09-29

Jak zawsze 100 % zadowolenia.

5 / 5 2017-09-26

Szybko i bezproblemowo. Jak zawsze.

5 / 5 2017-09-23

Jak zawsze 100 % zadowolenia.

5 / 5 2017-09-17

Wszystko na najwyższym poziomie!!!!!!!

5 / 5 2017-09-14

Bardzo dobra i szybka obsluga godna polecenia

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-09-09

jest ok

5 / 5 2017-09-05

Jak zawsze profesjonalnie,szybko,milo.Polecam!!!

5 / 5 2017-09-04

Polecam ten sklep, 100% satysfakcja

5 / 5 2017-09-04

Zdecydowanie polecam

4 / 5 2017-08-28

POLECAM

5 / 5 2017-08-24

super obsługa, jak zawsze

5 / 5 2017-08-23

Polecam towar ,tj. jakość zakupionej bielizny i odzieży , oraz całą obsługę zakupu dostawy. Pozdrawiam.

4 / 5 2017-08-21

Szybko, sprawnie , punktualnie. towar można zwrócic bez problemów jeśli nie pasuej.

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalna obsługa.Zamówienie realizowane jest bardzo szybko.Wszystkim znajomym polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko ok. Piękne rzeczy.

5 / 5 2017-08-13

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-08-05

obsługa doskonała

5 / 5 2017-08-03

Już kilka lat jestem wierna temu sklepowi, nigdy się nie zawiodłam, jestem bardzo zadowolona z jakości towarów

5 / 5 2017-07-25

jest ok

5 / 5 2017-07-24

Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem naprawdę zadowolona.

4 / 5 2017-07-24

Polecam

5 / 5 2017-07-18

Jestem zadowolona z produktu, przesyłka przebiegła szybko i pomyślnie

5 / 5 2017-07-16

Bardzo dobry sklep. Konkurencyjne ceny. Polecam!!!

5 / 5 2017-07-12

super biustonosz

5 / 5 2017-07-09

Polecam zakupy w tym sklepie....

5 / 5 2017-06-29

Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo, niezmiennie od lat, polecam gorąco :)

Rzetelne opinie o Kontri.pl

Kontri.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.kontri.pl

Email
[email protected]

Telefon
(+ 48 85) 740 40 76

Komórka
(+ 48) 601 567 806

Infolinia
-

Logowanie