Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Korallo.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 114
opinie o Korallo.pl
5 / 5 2019-03-21

Szybko i sprawnie

2019-03-05

Był delikatny poślizg w wysyłce (z winy Poczty), ale jakość obsługi i zapakowania oraz radość z zawartości przesyłki rekompensuje wszystko!

5 / 5 2019-02-28

wszystko na wysokim poziomie, polecam

5 / 5 2019-02-22

Polecam. Bardzo duży asortyment produktów. Bardzo ciekawy i częsty dobór akcji promocyjnych. Szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-21

Czy osoby, które odbierają zamówienia osobiście są zadowolone z dodania 3 zł haraczu za NIC i tym samym wymuszania na kupującym wydania większej ilości świecidełek, które staną się niepotrzebne? Korallo na PRZESYŁKACH POCZTOWYCH zarabia KILKANAŚCIE TYSIĘCY miesięcznie, nie dzięki temu, że są " najlepsi", bo nie są, asortyment wcale nie jest duży. Dlatego postanowili wziąć te 3zł od klienta za karę, bo im nie daje połowy z kwoty na przesyłke, którą sobie biorą dla siebie za nic. W innych sklepach kwota za przesyłkę jest o połowę mniejsza niż w korallo, mimo iż przysyłają mi zamówienia z drugiego końca kraju. Korallo nie jest jedynym sklepem, w którym się zaopatrywałam. Robię zakupy w kilku sklepach internetowych i u nikogo nie ma tak bezczelnego haraczu, żeby płacić za NIC, płacić karę za to, że moje zamówienie opiewa na 14zł. Czy to zgodne z PRAWEM? Przestałam u nich kupować. To oszuści i naciągacze. Mam nadzieję, że splajtują. Mądre klientki powinny ich nauczyć rozumu i więcej u nich nie kupować. Ta czapa zaczarowana na waszej ladzie to jakiś mega kicz i dowód na to, że jesteście nawiedzeni i zabobonni. OBCIACH.

2019-02-20

Zawsze udane zakupy

5 / 5 2019-01-28

POLECAM

5 / 5 2019-01-27

Wszystkie przedmioty zgodne z opisem, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-18

Każde zamówienie w tym sklepie jest zrealizowane w 100% profesjonalnie. Produkty są również bardzo dobrej jakości, Polecam ten sklep !

2019-01-13

Transakcja na najwyższym poziomie. Przesyłka dotarła błyskawicznie, pięknie zapakowana i gratisikiem☺️

Rzetelne opinie o Korallo.pl

Korallo.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.korallo.pl

Email
[email protected]

Telefon
(0)58 35 222 88

Komórka
(0) 666 041 555

Infolinia
-

Logowanie