Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Korallo.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 115
opinie o Korallo.pl
5 / 5 2021-09-02

Zdecydowanie nie polecam. Składałam w tym sklepie 2 zamówienia. Pierwsze zamówienie było wybrakowane. Co prawda zostały potem pieniądze przelane na saldo, ale to i tak brak profesjonalizmu. W dodatku zamówione kulki ze stali nierdzewnej w kolorze złotym straciły kolor, a Pani nie chciała uznać reklamacji, wmawiając że utrata koloru to naturalny proces, gdzie nigdy wcześniej w stali nierdzewnej mi się to nie zdarzyło. Odradzam!

5 / 5 2019-03-21

Szybko i sprawnie

2019-03-05

Był delikatny poślizg w wysyłce (z winy Poczty), ale jakość obsługi i zapakowania oraz radość z zawartości przesyłki rekompensuje wszystko!

5 / 5 2019-02-28

wszystko na wysokim poziomie, polecam

5 / 5 2019-02-22

Polecam. Bardzo duży asortyment produktów. Bardzo ciekawy i częsty dobór akcji promocyjnych. Szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-21

Czy osoby, które odbierają zamówienia osobiście są zadowolone z dodania 3 zł haraczu za NIC i tym samym wymuszania na kupującym wydania większej ilości świecidełek, które staną się niepotrzebne? Korallo na PRZESYŁKACH POCZTOWYCH zarabia KILKANAŚCIE TYSIĘCY miesięcznie, nie dzięki temu, że są " najlepsi", bo nie są, asortyment wcale nie jest duży. Dlatego postanowili wziąć te 3zł od klienta za karę, bo im nie daje połowy z kwoty na przesyłke, którą sobie biorą dla siebie za nic. W innych sklepach kwota za przesyłkę jest o połowę mniejsza niż w korallo, mimo iż przysyłają mi zamówienia z drugiego końca kraju. Korallo nie jest jedynym sklepem, w którym się zaopatrywałam. Robię zakupy w kilku sklepach internetowych i u nikogo nie ma tak bezczelnego haraczu, żeby płacić za NIC, płacić karę za to, że moje zamówienie opiewa na 14zł. Czy to zgodne z PRAWEM? Przestałam u nich kupować. To oszuści i naciągacze. Mam nadzieję, że splajtują. Mądre klientki powinny ich nauczyć rozumu i więcej u nich nie kupować. Ta czapa zaczarowana na waszej ladzie to jakiś mega kicz i dowód na to, że jesteście nawiedzeni i zabobonni. OBCIACH.

2019-02-20

Zawsze udane zakupy

5 / 5 2019-01-28

POLECAM

5 / 5 2019-01-27

Wszystkie przedmioty zgodne z opisem, szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2019-01-18

Każde zamówienie w tym sklepie jest zrealizowane w 100% profesjonalnie. Produkty są również bardzo dobrej jakości, Polecam ten sklep !

2019-01-13

Transakcja na najwyższym poziomie. Przesyłka dotarła błyskawicznie, pięknie zapakowana i gratisikiem☺️

5 / 5 2019-01-13

Profesjonalnie, szybko, zakupy w Tym sklepie to czysta przyjemność

5 / 5 2019-01-10

Sklep polecam,produkty zgodne z opisem duży asortyment szybką i sprawna obsługa. Opakowanie super

5 / 5 2018-12-31

Dobra informacja o stanie zamówienia, produkty zgodne z opisem, piękne opakowanie, w samym sklepie olbrzymi wybór produktów - polecam gorąco!

5 / 5 2018-12-29

ok,nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-20

Super szybko i bezproblemowo. W dodatku szukałam tych elementów od dawna i nie mogłam dostać. polecam !

2018-12-19

Zawsze cieszę się z zakupów w tym sklepie. Dużo promocji i miły kontakt.

5 / 5 2018-12-07

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak uprzejmą i miłą obsługą, sprawnie odpowiadają na wiadomości, a w razie jakichkolwiek problemów bardzo szybko reagują i proponują najlepsze rozwiązania :)

2018-12-06

Uwielbiam kupować w Korallo :)

5 / 5 2018-12-02

Polecam!!!

2018-12-01

Nigdy się nie zawiodłam na zakupach w korallo :)

5 / 5 2018-11-29

Polecam. Koraliki searovski piękne .

2018-11-25

Cudowna ekipa

2018-11-24

Na swojej stronie internetowej Korallo bardzo chełpi się tym, że daje możliwość zwrotu towaru do 30 dni. Kiedyś zamówiłam muszlę Paua, kosztowała 38zł. Podczas odbioru przez dłuższą chwilę oglądałam muszlę, bo nie byłam pewna jaki ma kolor - oświetlenie w korallo nie służy ocenie produktu. Zapłaciłam za muszlę i tuż po wyjściu ze sklepu, kiedy zobaczyłam ją w świetle okazało się, że jest bladoróżowa, a nie koralowa, jak się zdawało w sklepie. Na szczeście wtedy miałam możliwość zwrócić muszlę. Po kilku minutach od zakupu muszla była zwrócona. Teraz usłyszałam od pracowniczki, że klient, który odbiera zakupy osobiście traci możliwość zwrócenia towaru. Dziwi mnie to, bo tego samego dnia byłam świadkiem jak jakiś klient odbierał towar i nie został o tym poinformowany (tylko mnie wytypowali do utraty prawa do zwrotu?), ani na stronie nie ma takiej informacji - jest za to podkreślona informacja, że każdy klient może zwrócić towar (nie tylko dlatego, że w korallo źle go było widac) ale jak się zwyczajnie ROZMYŚLI, a ja jestem dyskryminowana i mam kupowac towar w ciemno. "Jeśli zrobisz u nas zakupy i okaże się, że zamówiłeś za dużo lub po prostu rozmyślisz się, a zakupiony towar stanie Ci się niepotrzebny, możesz go zwrócić. Teraz wydłużamy ustawowy termin na zwrot towaru z dziesięciu do 30 dni! " Korallo zwyczajnie kłamie. Oficjalnie jest prawo do zwrotu, nieoficjalnie informują konsumenta, że takiego prawa nie ma. W regulaminie: "8.9.Prawo odstąpienia od umowy zawartej na odległość nie przysługuje konsumentowi w odniesieniu do umów: 8.9.1. (1) o świadczenie usług, jeżeli Sprzedawca wykonał w pełni usługę za wyraźną zgodą konsumenta, który został poinformowany przed rozpoczęciem świadczenia, że po spełnieniu świadczenia przez Sprzedawcę utraci prawo odstąpienia od umowy;"

5 / 5 2018-11-22

Wszystko okey polecam sklep .

5 / 5 2018-11-17

Produkty bardzo dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-11-09

Perfekcyjna obsługa , towar zgodny z opisem , 100 % pozytywizm .POLECAM

5 / 5 2018-11-04

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów oraz czasu i sposobu przesyłki.

5 / 5 2018-11-01

Polecam

5 / 5 2018-10-27

polecam

5 / 5 2018-10-25

profesjonalna szybka obsługa. Produkty super. Polecam :)

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalna i szybka obsługa. Produkty zgodne z tym co widać na stronie. Świetna jakość. Polecam wszystkim, którym zależy na jakości i czasie

5 / 5 2018-10-12

Szybka realizacja. Dobrze zabezpieczona przesyłka,towar zgodny z zamówieniem i zamieszczonymi na stronie zdjeciami.

5 / 5 2018-09-30

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-09-25

super - polacam

5 / 5 2018-08-22

Jak zawsze profesjonalna obsługa. Chętnie polecam wszystkim rękodzielniczkom.

5 / 5 2018-08-18

Polecam

2018-08-18

Dziękuję bardzo, wrócę do Waszego sklepu

5 / 5 2018-08-14

Lubię sklep Korallo i polecam wszystkim ,którzy interesują się wykonywaniem biżuterii.

5 / 5 2018-08-01

Transakcja odbyła się szybko i bez problemów. Zamówione produkty są ładne i dobrej jakości oprócz gumek do nawlekania koralików, które się zrywają przy zawiązywaniu. Mimo tego mankamentu polecam sklep.

5 / 5 2018-07-20

Już kilka razy zakupiłam akcesoria do biżuterii w Korallo i zawsze jestem zadowolona :)

2018-07-12

usługa na 5 dziękuje

5 / 5 2018-07-09

Jak zwykle - profesjonalnie i szybko.

5 / 5 2018-07-08

Wszystko super - ciekawa oferta, promocje, gratisy, szybkie rozwiązanie sprawy reklamacji pomyłkowo wysłanego towaru. Jeden mały minus - po raz kolejny moje uwagi do zamówienia nie zostały uwzględnione. Jeżeli mogłabym też coś podpowiedzieć: często dostaję ciekawe gratisy, chętnie zamówiłabym je później, niestety nie mogę, bo nie są podpisane i trudno mi je zidentyfikować w sklepie.

5 / 5 2018-07-07

Polecam!

5 / 5 2018-07-02

Gorąco polecam

5 / 5 2018-06-26

Produkty jak zawsze super zapakowane. Szybka przesyłka, fajny prezent . Bardzo dziękuję i gorąco polecam

5 / 5 2018-06-07

POLECAM TEN SKLEP :)

2018-06-04

Jak zawsze wszystko w porządku

5 / 5 2018-05-30

Szybko.Sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-05-23

Jestem zadowolona z jakości produktów z których mogę wykonać biżuterię

5 / 5 2018-05-19

Jestem bardzo zadowolona. Wszystko w porządku. Pozdrawiam i POLECAM!

2018-05-18

nie zawiodłam sie

5 / 5 2018-05-15

Polecam sklep wszystkim zainteresowanym!

5 / 5 2018-05-14

Profesjonalna i bardzo szybka realizacja zamówienia.

2018-05-12

Bardzo dobrze dbają o klienta . Za każdym razem kiedy otwieram od nich paczkę zapiera mi wdech piersiach.

5 / 5 2018-05-12

Po co dużo pisać jest SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

5 / 5 2018-05-08

Polecam wszystkim. Szybko, tanio i solidnie. Gdyby wszyscy mieli takie podejście do klienta było by super. Polecam i dziękuję.

5 / 5 2018-04-26

Szybko, profesjonalnie, bardzo ładne kamienie.

2018-04-25

Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-05

Często korzystam ze sklepu . Polecam

5 / 5 2018-04-04

towar - super, kontakt - okej, tylko czas realizacji zamówienia mógłby się co nieco skrócić, Ale i tak będę u Was kupowała od czasu do czasu :D

5 / 5 2018-03-21

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-21

Przesympatyczni dział obsługi. Szybka dostawa! polecam serdecznie !

5 / 5 2018-03-16

bardzo super, lubię ten sklep

5 / 5 2018-03-16

Transakcja przyjemna i jestem zadowolona z zakupów. Szkoda, że nie można kupować bezpośrednio w sklepie, a jedynie przez internet.

2018-02-25

Wszystko idealnie, nie ma do czego się przyczepić :)

5 / 5 2018-02-06

Ogromny wybór, błyskawiczna przesyłka. Niskie ceny. Polecam!

5 / 5 2018-02-04

Polecam zakupy na tej stronie

2018-01-26

Sklep dla koralikujących rękodzielników na 6+

5 / 5 2018-01-23

polecam, sprawna obsługa

5 / 5 2018-01-21

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam transakcje w tym sklepie

5 / 5 2018-01-21

Super

5 / 5 2018-01-18

Jestem ogromnie zadowolona zarówno z zawartości przesyłki, zgodna z opisem itd jak i z czasu i jakości realizcji zamówienia i na pewno nie będzie to mój pierwszy raz. A w Korallo jest z czego wybierać dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2018-01-17

Zawsze i wszystkim polecam, obsługa bardzo miła i uprzejma - wiem bo zawsze odbieram osobiście zamówienia - w paczuszce zawsze jakiś przydatny gratisik od firmy, bardzo lubię robić tu zakupy !

5 / 5 2018-01-15

Wszystko super! Sprawnie bezproblemowo i szybko. Polecam

5 / 5 2018-01-11

Profesionalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-05

Sklep jest godny polecenia. Profesjonalnaobsługa, wysoka jakość produktów. Jestem zadowolona z zakupów w tm Sklepie :)

5 / 5 2018-01-05

Super towar, świetny sklep

2017-12-24

Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-12-20

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa , polecam .

5 / 5 2017-12-20

Korallo to niezawodny sklep! Polecam!

5 / 5 2017-12-12

Super sklep ,jestem bardzo zadowolona z jakości towaru.

5 / 5 2017-12-03

Fantastyczna obsługa, szybka wysyłka, świetna jakość. Tylko radzę podawać inny mail niż apple’owski, bo maile systemowe lubią na niego nie przychodzić - ale to wina Apple, a nie Korallo, informacje o zamówieniu dostałam praktycznie natychmiast i bez problemu, gdy się w tej sprawie skontaktowałam. Zdecydowanie wrócę po więcej zakupów w przyszłości :)

5 / 5 2017-12-01

Polecam gorąco!!!!!wszystko super.

5 / 5 2017-11-26

Produkty najwyżej jakości. Pięknie zapakowane. Wysyłka ekspresowa. Zawsze otrzymuję coś w gratisie. Na pewno tam wrócę. Polecam.

5 / 5 2017-11-09

Profesjonalna obsluga i wysoka jakość towaru w związku z czym gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-01

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem. Przy zakupie towaru wartości powyżej 100zł. spotkała mnie miła niespodzianka w postaci gratisowych 4 opakowań różnych rozmiarów koraliczków kolorystycznie dopasowanych do zamówionych kaboszonów

5 / 5 2017-10-29

Wszystko super !

5 / 5 2017-10-29

Bardzo szybka przesyłka i bardzo sympatyczny kontakt po mojej pomyłce. Na pewno będę wracać.

5 / 5 2017-10-24

Błyskawiczna przesyłka, towar bezpiecznie zapakowany, do zamówienia dołączony był prezent. Polecam

5 / 5 2017-10-16

Szybka sprawna obsługa, towar zgodny z zamówieniem

2017-10-04

świetnie, choć tym razem nieco wolniej niż zwykle.

5 / 5 2017-10-03

Wszystko SUPER!!!

5 / 5 2017-09-27

Polecam, szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-09-26

wszystko super

5 / 5 2017-09-21

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-16

Transakcja szybka towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-09-07

Profesjonalna obsluga. Polecam

2017-09-05

Nie mogło być lepiej :)

2017-09-04

Realizacja zamówienia na medal

5 / 5 2017-09-04

świetnie jak zwykle! polecam

5 / 5 2017-08-25

Towar zgodny z ofertą , jestem bardzo zadowolona z obsługi . Polecam!

5 / 5 2017-08-21

Podobają mi się prpmocje kamieni- jestem b,zadowolona. Polecam.

5 / 5 2017-08-18

Od lat kupuje w Korallo. A skoro nadal kupuje to znaczy jestem zadowolona. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-08-16

Szybkie zakupy. Na pewno zajrzę tu nie raz!

5 / 5 2017-08-12

Wszytko super

5 / 5 2017-08-07

profesjonalnie ,szybko,super

5 / 5 2017-08-05

Obsługa szybka, profesjonalna. Zamówione przedmioty zgodne z oczekiwaniem, bardzo starannie zapakowane.

5 / 5 2017-08-04

Polecam zakupy w Korallo!

5 / 5 2017-07-30

Trochę było zamieszania z moim zamówieniem, bo część kulek była innej wielkości niż zamawiałam. Jednak zostały bez problemu wymienione na nowe. Może obsługa mailowa mogłaby być nieco sprawniejsza, jednak finalnie jestem naprawdę zadowolona, a kot dostępu to już w ogóle petarda

5 / 5 2017-07-17

Transakcja przebiegła bardzo szybko. Polecam

5 / 5 2017-07-16

Transakcja szybka, wszystko zgodnie z opisem, polecam!

5 / 5 2017-07-15

super

2017-07-07

Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bez zarzutów.

5 / 5 2017-07-03

Szybko,sprawnie, towar zgodny z opisem,ceny przystępne. Polecam.

5 / 5 2017-06-30

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wkrótce ponownie zamówię i skorzystam z otrzymanego kuponu

5 / 5 2017-06-27

Transakcja szybka i przyjemna. Informowanie klienta co dzieje się z przesyłką.

5 / 5 2017-06-26

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zakupiony produkt bardzo dobrej jakości, ładnie zapakowany i zabezpieczony. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-06-26

Polecam

5 / 5 2017-06-15

Wspaniały sklep pod każdym względem..... TANIO, SZYBKO oraz BARDZO MIŁO. POLECAM

5 / 5 2017-06-08

Wszystko ok, szybka wysyłka

2017-05-30

bardzo fajne koraliki, szkoda, że nie wszystkie dostępne

2017-05-24

1. Od momentu złożenia zamówienia do "zamówienie gotowe do odbioru" czeka się 3 dni. Kiedyś tak nie było, więc pogorszyło pod tym względem. 2. Na stronie, oficjalne info o prawie do zwrotu, a gdy klient odbiera osobiście dowiaduje się, że nie ma prawa do zwrotu, bo zmienili regulamin. Jednak info na stronie nadal mylne. Korallo kłamie. Niech napisze komunikat ( obok tego przy prawie do zwrotu) o braku prawa do zwrotu u klientów odbierajacych towar osobiście. 3. Pieniędzy ze zwrotu, który jeszcze jakiś mc temu mogłam zrobic i zrobiłam, do dziś nie przelali mi na konto, tydzień temu gdy przyniosłam im wyciąg z banku z pytaniem co z pieniędzmi, bo już regulaminowe 14 dni mija, okłamano mnie, że pieniądze przelano dzień wczesniej, czyli 3 wrzesnia. Do dzisiaj nie ma ich na koncie. 4. Dziwnym zbiegiem okoliczności, po dodaniu mojej opinii na opineo nie mogłam zalogowac się do mojego konta w korallo, mimo moich dwóch telefonów i emaila nic z tym nie zrobili. Minęły juz dwa dni robocze. Dwa razy zmieniałam hasło i nic nie pomogło, wyczyszczenie ciasteczek i logowanie na innym komputerze tez nie pomogło, cały czas wychodzi mi info, że zostałam zbanowana.(pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło, 3 lata logowałam się bez problemu) 5. Nie komentuję nawet dziwnego zachowania jednego pracownika Korallo, który ostatnio podczas odbioru zamówienia pytał "do czego mi te koraliki potrzebne" i chciał pouczac jakie kolory ja mam chcieć i u nich kupować. Chyba mu się nie podobało, że aż minute zastanawiałam się czy brać. W Korallo jest ciemno, słabo widac i ciężko ocenic jaki coś ma kolor.

5 / 5 2017-05-17

Co tu dużo mówić wszystko jest super

5 / 5 2017-05-17

Wszystko super. Polecam!!

5 / 5 2017-05-13

Super profesjonalna obsługa w sklepie z całym mnóstwem doskonałych produktów! Polecam!!!

5 / 5 2017-05-12

polecam

5 / 5 2017-05-12

Szybko realizacji, wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2017-05-11

Jestem zadowolona z zakupów napewno jeszcze dokonam nie jednych...

5 / 5 2017-05-10

Pełna profesja.Polecam innym klientom.

5 / 5 2017-05-10

Świetna obsługa, szybka realizacja :) Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-05-10

Polecam.

5 / 5 2017-05-05

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-30

Fantastyczna obsługa, produkty dokładnie takie jak na stronie www, polecam!

5 / 5 2017-04-08

Polecam!!!

5 / 5 2017-04-02

profesjonalna obsługa, super produkty, polecam

Rzetelne opinie o Korallo.pl

Korallo.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.korallo.pl

Email
[email protected]

Telefon
(0)58 35 222 88

Komórka
(0) 666 041 555

Infolinia
-

Logowanie