Kategorie: / Dom / Artykuły Zoologiczne

Krakvet.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 237
opinie o Krakvet.pl
5 / 5 2019-03-21

Polecam

5 / 5 2019-03-19

Wszystko świetnie, polecam!

5 / 5 2019-03-16

Produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam sprzedającego

4 / 5 2019-03-12

Tanie i dobrej jakości produkty.szybka obsluga

5 / 5 2019-03-11

Profesjonalna i szybka obsługa. Jak najbardziej polecam sklep!

4 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Bardzo dobre ceny i szybka wysyłka, paczkę odebrałam już następnego dnia. Do tego gratisy do zamówienie. Polecam!

5 / 5 2019-02-25

Polecam

5 / 5 2019-02-21

Super

4 / 5 2019-02-20

Przyzwoicie.

5 / 5 2019-02-18

tak powinien wyglądać e handel

5 / 5 2019-02-09

Po raz kolejny zamawiałam w Kravecie i na pewno następne zamówienie też będzie u nich! Mega ceny i wysyłka w ten sam dzień!!

5 / 5 2019-02-09

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-02-07

Ceny atrakcyjne, expresowa wysyłka, obsługa sklepu Extra! 100% polecam

1 / 5 2019-02-01

Kolejny raz najsłabsze ogniwo to przesyłka i dobór firmy kurierskiej, a raczej wyegzekwowanie od nich zobowiązań. Przesyłka dotarła po 2 dniach do mojego miasta ale pod wskazany w zamówieniu adres po 5 dniach.

5 / 5 2019-02-01

wszystko super

5 / 5 2019-02-01

wszystko ok, bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2019-01-29

Polecam ekspresowa wysyłka w przyzwoitej cenie.

4 / 5 2019-01-27

Od lat zamawiam w tym sklepie. Cóż więcej można dodać... :)

5 / 5 2019-01-10

Polecam.

5 / 5 2019-01-08

Szybko i przyjemnie. Jak zawsze

5 / 5 2019-01-07

Profesjonalna obsługa! Ekspresowa dostawa! Serdecznie polecam!

5 / 5 2019-01-03

Profesjonalna obsługa klienta i szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-03

rzetelna firma

5 / 5 2019-01-02

Szybka i profesjonalna obsługa. Dostarczony towar zgodny opisem.

5 / 5 2018-12-24

Profesjonalna obsługa. Wszystko szybko i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-12-19

Jestem stałą klientką i polecam innym zakupy w Krakvet!

4 / 5 2018-12-19

Błyskawiczna realizacja zamówienia, zawartość zgodna z zamówieniem, może za dużo folii zabezpieczających

4 / 5 2018-12-18

Polecam!!!

5 / 5 2018-12-17

Szybko, sprawnie

5 / 5 2018-12-10

super

5 / 5 2018-12-10

pelny profesjonalizm

5 / 5 2018-12-04

Szybko i sprawnie! Polecam!

5 / 5 2018-12-02

Polecam

5 / 5 2018-11-29

Szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-11-28

Polecam :)

5 / 5 2018-11-27

Po ostatnim zamówieniu (listopad 2018) stwierdziłam że to był ostatni raz kiedy zamówiłam coś w Krakvecie. Ale przełamałam się i złożyłam zamówienie na początku marca. Byłam bardzo zszokowana ponieważ produkty dostałam po 2 dniach od zamówienia, a nie po 5 tygodniach jak to było ostatnio. Super!

5 / 5 2018-11-26

Wszystko w jak najlepszym porządku, mimo że były problemy z działaniem strony internetowej i płatności.

5 / 5 2018-11-24

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-11-23

Jak zawsze w 100% polecam!

5 / 5 2018-11-22

wszystko w porzadku

5 / 5 2018-11-22

Super!

5 / 5 2018-11-19

Artykuł zgodny z opisem,szybki bezproblemowa transakcja i szybka wysyłka produktów.Zakupy oceniam na 5 i polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-12

Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam

5 / 5 2018-11-12

Polecam

4 / 5 2018-11-08

Dość szybka wysyłka, towar w idealnym stanie,polecam

5 / 5 2018-11-07

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-11-07

wszystko ok

5 / 5 2018-11-06

Wszystko OK.

4 / 5 2018-11-06

Polecam

5 / 5 2018-10-29

Godne polecenia

5 / 5 2018-10-25

Jak zwykle wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie.

4 / 5 2018-10-22

ok...

4 / 5 2018-10-20

jestem zadowolona

5 / 5 2018-10-16

Polecam!

5 / 5 2018-10-16

Jak zawsze wszystko na piątkę.

5 / 5 2018-10-10

Zaskoczyła mnie szybkość dostawy.KK

5 / 5 2018-10-09

Wszystko zostało załatwiono szybko

2018-10-08

Masa maili po jednym zamówieniu karmy. Jednym słowem SPAM. Karta zapakowana była w folię spożywczą.

4 / 5 2018-10-07

Super sklep

4 / 5 2018-10-07

Polecam

5 / 5 2018-10-06

Szybko, sprawnie i wygodnie

4 / 5 2018-10-04

Transakcja przebiegła gładko. Polecam zakupy w gym sklepie.

3 / 5 2018-10-02

Brak zawiadomienia klienta o braku towaru. Dopiero po monicie firma poimformowała mnie o fakcie, że nie maja towaru w magazynie. na stronie internetowej widnieje informacja, że wysyłka po 10 dniach - i tak nie przyszła. Zmiana zamówienia na towar widniejący i gotowy do natychmiastowej wysyłki nie przyniosła skutku,poniewaz tego tez nie mieli. czekam na zwrot pieniędzy. obiecali w ciagu dwóch dni. Czekam.

5 / 5 2018-10-01

Polecam:)

5 / 5 2018-09-28

Polecam

5 / 5 2018-09-28

Super

4 / 5 2018-09-26

Wszystko ok. bez zarzutu

5 / 5 2018-09-21

Troche sie naczekalem ale na wlasne zyczenie (nie mieli na stanie brita). Szybka przesylka ,szczelnie opakowana. Gdy wystapil problem z dostepnoscia zostalem poinformowany telefonicznie. Jestem jak najbardziej zadowolony z zakupow. 5/5

5 / 5 2018-09-20

Duży wybór żwirków dla kotów ze zróżnicowanych materiałów i o szerokim zakresie cen.

5 / 5 2018-09-12

Super

5 / 5 2018-09-12

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-09-08

Pozytywnie

5 / 5 2018-09-06

Bardzo polecam

4 / 5 2018-08-30

Nie mam zastrzeżeń do obsługi jak również zamówionego produktu.Poprawy wymaga tylko jakość zapakowanej przesyłki.

5 / 5 2018-08-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-27

Pies skacze z radości!

4 / 5 2018-08-18

Dobry sklep, dobre ceny, miła obsługa.Polecam

5 / 5 2018-08-09

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-08-08

wszystko dobrze

5 / 5 2018-08-04

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-03

Zamówione rzeczy w stanie idealnym trafiły szybko pod nasz adres. Obsługa pierwsza klasa !

5 / 5 2018-07-31

wszystko sprawnie i realizacja wszybka

5 / 5 2018-07-28

Polecam

5 / 5 2018-07-27

Transakcja szybka i terminową Polecam

4 / 5 2018-07-25

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-24

Kupuję u nich od kilku lat, bywało różnie ale ciągle się poprawiają i teraz jest naprawdę dobrze. Polecam!

4 / 5 2018-07-23

Miła obsługa, terminowa dostawa i dobre ceny.

5 / 5 2018-07-20

Sprawnie i Szybko.Polecam

5 / 5 2018-07-15

Polecam sklep

4 / 5 2018-07-15

CZĘSTO KORZYSTAM Z USŁUG TEJ HURTOWNI. JEST OK.

5 / 5 2018-07-14

Szybka transakcja. Korzystałam z tego sklepu wielokrotnie.

5 / 5 2018-07-12

Zamawiam od lat i nigdy się nie zawiodłam. Wysyłka ekspres, bardzo polecam

5 / 5 2018-07-10

Szybko i sprawnie bardzo polecam

5 / 5 2018-07-01

Obsługa ok i szybka dostawa

5 / 5 2018-07-01

Polecam

5 / 5 2018-06-26

NA PEWNO JESZCZE RAZ ZAMÓWIĘ ,SUPER SZYBKO I PROFESJONALNIE.

5 / 5 2018-06-23

Wszystko zgodnie z planem

5 / 5 2018-06-18

Jest OK.

5 / 5 2018-06-17

Obsługa bardzo profesjonalna. Polecam

5 / 5 2018-06-16

Towar jak i obsługa najwyższej jakości. Polecam

5 / 5 2018-06-15

Stała klientka zadowolona. I kot też.

5 / 5 2018-06-10

Jestem zadowolony z jakości towaru i poziomu obsługi

4 / 5 2018-06-08

Bardzo miła obsługa telefoniczna i szybka realizacja. Szkoda, że chwilowo płatność kartą niemożliwa.

5 / 5 2018-06-07

Polecam, kupuje od lat :)

5 / 5 2018-06-04

polecam

5 / 5 2018-06-02

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-05-30

Towar zgodny z zamówieniem, dostawa szybka. Polecam

5 / 5 2018-05-27

Jak zwykle wszystko świetnie działa...Polecam!

5 / 5 2018-05-26

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-25

Duży wybór produktów, szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2018-05-22

Wszystko super

5 / 5 2018-05-18

Polecam sklep

5 / 5 2018-05-14

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-13

Profesjonalnie I szybko

4 / 5 2018-05-10

Dość szybka wysyłka, towar w idealnym stanie,polecam

5 / 5 2018-05-08

Super

5 / 5 2018-04-20

Polecam zakupy w sklepie. Jeśli są jakieś komplikacje, np. brak towaru, jestem o tym bardzo szybko informowany.

5 / 5 2018-04-20

Borzecka

5 / 5 2018-04-19

Polecam.

4 / 5 2018-04-18

Zakupy zakończyły się sukcesem

5 / 5 2018-04-16

Polecam

5 / 5 2018-04-15

Super.

5 / 5 2018-04-15

Błyskawicznie zrealizowane zamówienie i błyskawicznie dostarczona przesyłka przez DPD :) Serdecznie polecam

5 / 5 2018-04-10

Jak zawsze mega zadowola z przebiegu trasakcji jak i produktu.

4 / 5 2018-04-05

Wszystko Ok

4 / 5 2018-04-03

Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-04-02

Jestem zadowolona

4 / 5 2018-04-02

Bardzo szybki termin realizacji

4 / 5 2018-03-24

Chciałam kupić Josere Festiwal ... cena za 15 kg powaliła mnie ... ponad 200 zł... więc byłam zmuszona kupić mix chrupkow z josery...

5 / 5 2018-03-21

polecam

5 / 5 2018-03-21

Szybko sprawnie. Polecam bo warto robić tu zakupy.

5 / 5 2018-03-19

Szybko i rzetelnie. Gorąco polecam!!!

2018-03-17

Bez jakiejkolwiek konsultacji, zmieniono sposób dostawy z paczkomatu na innego dostawę przez kuriera

5 / 5 2018-03-16

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Gorąco polecam wszystkim !

5 / 5 2018-03-15

Bezproblemowa transakcja. Szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-03-08

polecam

5 / 5 2018-03-06

Wszystko super i dostawa błyskawiczna. Polecam !

5 / 5 2018-02-21

Tanio, szybka i prawidłowa przesyłka.

5 / 5 2018-02-19

szybko i w korzystnej cenie

4 / 5 2018-02-19

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-18

Polecam

5 / 5 2018-02-18

Ok polecam

5 / 5 2018-02-17

Polecam

5 / 5 2018-02-16

Najlepszy sklep

5 / 5 2018-02-12

Polecam zakupy w tym sklepie, wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-02-10

Super transakcja

5 / 5 2018-02-05

Bardzo wygodne zakupy (wybór jak i sposób płatności). Sprawdzony towar, Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-02-04

Towar zgodny z opisem. Wysyłka ekspresowa . Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-03

Idealnie!

5 / 5 2018-01-31

Wszystko Ok.

5 / 5 2018-01-28

Gwiazdki mówią za siebie

2018-01-25

Masa maili po jednym zamówieniu karmy. Jednym słowem SPAM. Karta zapakowana była w folię spożywczą.

5 / 5 2018-01-22

sklep ok

5 / 5 2018-01-21

Jestem zadowolony w 100 %

5 / 5 2018-01-14

Profesjonalnie, miło, szybko

5 / 5 2018-01-12

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-01-08

Idealnie

4 / 5 2018-01-03

dobra i szybka obsługa

4 / 5 2018-01-03

Solidnie i zgodnie z zamówieniem Polecam

5 / 5 2018-01-02

Bardzo sprawna obsługa. Towar bardzo dobry jakościowo.

5 / 5 2018-01-02

Pozytywnie

5 / 5 2018-01-01

Transakcja okazała się szybka i bezproblemowa

5 / 5 2017-12-31

Super

5 / 5 2017-12-29

Polecam

5 / 5 2017-12-25

bardzo ok

5 / 5 2017-12-23

POLECAM, SZYBKO I SPRAWNIE

5 / 5 2017-12-23

Szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2017-12-13

Wszystko ok. Ekspresowa przesyłka. Polecam

5 / 5 2017-12-10

W KrakVet zamawiam karmę od lat, nigdy nie miałam żadnych problemów. Kontakt i obsługa bardzo dobra.

5 / 5 2017-12-09

Wspaniała obsługa, bardzo życzliwa. Towar przyjechał prawidłowo zapakowany i rzeczy zamówione są dobrej jakości. Polecam

5 / 5 2017-12-03

jestem zadowolony

5 / 5 2017-11-30

Jest spoko....szybko i łatwo.

5 / 5 2017-11-28

Wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2017-11-24

Jak zawsze szybko i sprawnie :)

5 / 5 2017-11-22

Super

5 / 5 2017-11-21

Polecam ten sklep .

4 / 5 2017-11-06

Polecam

5 / 5 2017-11-04

Transakcja szybka i przyjemna.

1 / 5 2017-10-27

Już od wielu lat korzystam z usług Krakvetu. Do tej pory było dość dobrze. Ale ostatnie zamówienie to wielka porażka. Złożyłam je w styczniu. Potem długo, długo nic, nie można się było dodzwonić do biura obsługi klienta. Na mój e-mail otrzymałam odpowiedź o braku towaru i obietnicę wysyłki, gdy zgodziłam się na wymianę towaru na inny. Ale potem znowu długo żadnej reakcji. Ponowna wymiana e-maili i wreszcie w ubiegłym tygodniu otrzymałam zamówienie. Nie polecam.

5 / 5 2017-10-25

Profesjonalna obsługa! Polecam

5 / 5 2017-10-10

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-04

Super

5 / 5 2017-10-01

Bardzo wygodne zakupy w akceptowalnej cenie.

5 / 5 2017-09-30

Super. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-09-29

Super super super polecam

4 / 5 2017-09-27

Wszystko ok

5 / 5 2017-09-26

Polecam

5 / 5 2017-09-25

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka.

4 / 5 2017-09-24

Zakupy przebiegły bezproblemowo.

4 / 5 2017-09-24

Profesjonalna obsługa ,polecam.

5 / 5 2017-09-22

polecam

5 / 5 2017-09-10

Jedynym, ale istotnym minusem są ciągłe braki w oferowanym asortymencie, które trwają od wielu miesięcy. Dotyczy to np. suchych karm weterynaryjnych.

4 / 5 2017-09-07

ogólnie pk

5 / 5 2017-09-05

Wszystko ok

4 / 5 2017-08-31

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.

5 / 5 2017-08-25

Profesjonalna obsługa. Transakcja szybka i przyjemna. Polecam.

4 / 5 2017-08-25

wszystko ok

4 / 5 2017-08-15

Polecam zakupy w tym sklepie

Rzetelne opinie o Krakvet.pl

Krakvet.pl

Siedziba
Węgrzce Wielkie

WWW
http://www.krakvet.pl

Email
[email protected]

Telefon
733 400 445

Komórka
-

Infolinia
733 400 445

Logowanie