Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Odzież i Obuwie / Sport / Artykuły Medyczne

Lensbase.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 57
opinie o Lensbase.pl
5 / 5 2019-03-10

Szeroki asortyment (w moim przypadku soczewki Oasys dla astygmatyków), bardzo przyjemna obsługa, realizacja zamówienia bardzo szybka, komunikacja bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2019-02-28

Jak zwykle jestem zadowolona ze sklepu. Szybka realizacja zamówienia, jestem zadowolona :) zamówienie zgodne z opisem i szybka dostawa, bardzo miła :)

2019-02-08

Swietnie przygotowana strona, realizacja w terminie. A Panowie, z którymi miałam przyjemność rozmowy-przesympatyczni i słowni. Pozdrawiam

5 / 5 2019-02-04

Transakcja przebiegła sprawnie i szybko, z wymianą też nie było problemu (mój błąd w zamówieniu), polecam serdecznie i na pewno skorzystam z usług tego sklepu. Pozdrawiam :)

5 / 5 2019-01-25

Zamówienia realizowane są bardzo szybko, kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. POLECAM

5 / 5 2019-01-15

Jestem bardzo zadowolona z kolejnych zakupów w sklepie Lensbase.pl. Dobre ceny, dobre produkty, super szybka wysyłka! Polecam gorąco!

5 / 5 2018-12-29

B.szybka wysyłka zamówienia, towar bardzo dobrze opakowany, dobry kontakt ze sprzedającym, transakcja bez zarzutu.

5 / 5 2018-12-27

Świetna obsługa, bardzo szybki termin realizacji - od chwili telefonicznego potwierdzenia modelu okularów do otrzymania przesyłki minęło mniej niż 24h. Jestem bardzo zadowolona i na pewno wrócę na ponowne zakupy - tym bardziej, że model okularów, który wybrałam był dokładnie o połowę tańszy niż w innym sklepie stacjonarnym. Dziękuję i polecam w 100%.

5 / 5 2018-12-19

Zakupiłem zapas soczewek i płyn do oczu aqua comfort, o którym słyszałem dobre opinie. Zamówienie złożyłem poprzez ten sklep i jestem więcej niż zadowolony :) bardzo fajny intuicyjny interfejs, ceny niedrogie, a paczka dotarła błyskawicznie!!

5 / 5 2018-12-17

Jak zwykle wysyłka błyskawiczna. Zamówienie złożyłam ok. godz. 14.00 we czwartek, a w piątek ok. 11.00 miałam już przesyłkę w domu. A przy tym rzetelna informacja o stanie przesyłki. Kupować u Państwa to zawsze duża przyjemność :-)

Rzetelne opinie o Lensbase.pl

Lensbase.pl

Siedziba
Amsterdam

WWW
http://www.lensbase.pl

Email
[email protected]

Telefon
517905150

Komórka
517905150

Infolinia
517905150

Logowanie