Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Prawo / Usługi

Lex Kancelaria Odszkodowawcza Beata Jarzyna sp.k. Opinie Klientów

4.25/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Lex Kancelaria Odszkodowawcza Beata Jarzyna sp.k.
5 / 5 2021-05-31

Polecam tę Kancelarię. Jednocześnie uważam, że opinie negatywne z dużym prawdopodobieństwem przedstawia konkurencja Kancelarii pani Beaty Jarzyny poprzez swoich klakierów. To można porównać do zachowania ludzi PO, którzy, aby dorwać się do władzy i dużych pieniędzy kadzą w sposób niewybredny PIS-owi. Żal tyłek ściska, że reprezentanci PIS zarabiają i się ustawiają (w sensie wzmacniają), a PO-wcy nie mogą dorwać się ponownie do majątku narodowego, aby nim kupczyć i rozbierać kraj kawałek po kawałku, że nie mogą póki co oligarchii zachodniej/ masonerii oraz ludziom Putina lizać zada za marne srebrniki. Jakuba

5 / 5 2019-02-22

Jestem klientką Kancelarii Odszkodowawczej Lex i jestem bardzo zadowolona, poza tym w umowie z nimi miałam napisane że kwota należna trafia na moje konto wprost od ubezpieczyciela a prowizja da kancelarii na ich konto też wprost od ubezpieczyciela, więc nie wiem po co takie opinie o niewypłacalności skoro to mi ubezpieczyciel przelał należną kwotę a nie kancelaria. Polecam tę Kancelarię. Dzięki za pomoc w uzyskaniu stosownego odszkodowania!

5 / 5 2019-02-07

Profesjonalna obsługa , gorąco polecam

5 / 5 2019-02-06

Usługi świadczone przez tą kancelarię powinny być przykładem dla innych firm. Gorąco polecam!

2019-02-03

Witam . Chcę podzielić się wiadomością o firmie odszkodowawczą . Lex - Kancelaria Odszkodowawcza Beata Jarzyna z Krakowa . Jest to firma która nie wywiązuje się z umów zawieranymi z klientami , nie wypłacają należycie odszkodowań , po mino że odzyskali środki od ubezpieczyciela i mają pieniądze na swoim koncie to nie wypłacają przetrzymują je sobie . Po rozmowie z księgowością to wyznaczają daty wypłat tylko po to aby spławić klienta , i tak cały czas . Próbowałem porozmawiać z p. prezes to od pani sekretarki dowiedziałem się że p. prezes nie rozmawia z klientami. Teraz wiem że ta firma nie wypłaca , i że nie jestem jedyny po wpisach w internecie w opiniach tej firmy. UNIKAJCIE PRZEDSTAWICIELI TEJ FIRMY .

2018-11-16

Mogę polecić firmę, Jasno i precyzyjnie przygotowana umowa,.

5 / 5 2018-10-21

Bardzo polecam

5 / 5 2018-06-13

Jestem zadowolony - wszystko w terminie więc z czystym sumieniem mogę polecić.

1 / 5 2018-03-18

Lex Kancelaria Beaty Jarzyny zmieniała nazwe na Consensus by dalej okradać klientów. Banda złodziei- sprawy zgłoszone do prokuratury Omijajcie szerokim łukiem

2018-03-07

Ja muszę przyznać, że firma pomogła mi, jak nikt inny. Śmiało można się zgłosić do nich w sytuacji, gdy Wasz majątek jest bardzo zagrożony. Wyciągną Cię z każdej sytuacji i udzielą dobrych rad, jeśli ich potrzebujesz.

Rzetelne opinie o Lex Kancelaria Odszkodowawcza Beata Jarzyna sp.k.

Lex Kancelaria Odszkodowawcza Beata Jarzyna sp.k.

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.lex-kancelaria.pl

Email
[email protected]

Telefon
124210918

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie