Kategorie: / Książki

Libra Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 27
opinie o Libra
5 / 5 2019-03-07

Polecam. Zamawiałem już kilka razy i nigdy nie było problemów.

5 / 5 2019-02-21

Duży asortyment, jest z czego wybierać ! Klient ciągle jest informowany o statusie swojego zamówienia co jest bardzo pomocne. Fajna sprawa - polecam !

2019-02-19

Książki przyszły w nienaruszonym stanie, zgodne z opisem. Cena również satysfakcjonująca. Wystawiam pozytywną ocenę.

5 / 5 2019-02-17

Szybko, sprawnie i rzeczowo. Książka zgodna z opisem i w dobrej cenie.

5 / 5 2019-01-04

Duży wybór książek, szybka i tania wysyłka, nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam!

5 / 5 2018-11-12

Jestem zadowolony z zakupu, książka bardzo ciekawa, pewnie jeszcze nie raz skorzystam z oferty księgarni Libra

2018-11-09

Libra to na prawdę bardzo dobra księgarnia ! Posiadają ogromny asortyment książek oraz służą fachową pomocą. Do tego błyskawiczna wysyłka wraz z atrakcyjną ceną !

5 / 5 2018-11-01

Ładnie wyglądająca strona internetowa, prosta obsługa sklepu internetowego, szybka przesyłka, towar zgodny z opisem kupiony w promocyjnej cenie. Polecam.

5 / 5 2018-09-23

Szukałem książki na temat biegania i znalazłem ją w księgarni Libra.pl, jestem bardzo zadowolony z zakupu, bardzo atrakcyjna cena i szybka wysyłka. Polecam!

2018-09-12

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do księgarni. Bardzo duży wybór, przystępne ceny, nic tylko kupować!

Rzetelne opinie o Libra

Libra

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://libra.pl

Email
[email protected]

Telefon
17 86 21 316

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie