Kategorie: / AGD / Zdrowie I Uroda

Lokikoki.pl Opinie Klientów

4.94/5.00 - ilość ocen: 300
opinie o Lokikoki.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo szybka obsługa klienta, polecam

4 / 5 2019-03-23

Serdecznie polecam, wszystko w porządku.

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam!

5 / 5 2019-03-14

Gorąco polecam !!!

5 / 5 2019-03-14

Sklep godny polecenia

5 / 5 2019-03-13

Sprawna obsługa, szybka przesyłka i gratisowe próbki w prezencie. Super! Polecam

5 / 5 2019-03-11

Bardzo szybka wysyłka, zgodna z moim zamówieniem. Sprawne i przyjemne zakupy, polecam!

5 / 5 2019-03-04

Bardzo szybka realizacja zamówienia, ładnie zapakowane, miniaturki produktów w prezencie

5 / 5 2019-03-01

Jestem bardzo zadowolona, realizacja zamówienia błyskawiczna, zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania!

5 / 5 2019-02-27

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa - zresztą jak zawsze. Bardzo polecam sklep!

5 / 5 2019-02-25

Rekord świata w szybkości dostarczania przesyłek, starannie zapakowanych, polecam serdecznie zakupy w LokiKoki.

5 / 5 2019-02-24

Polecam!

5 / 5 2019-02-24

Najlepszy sklep internetowy jaki znam. Szybkie zamówienia, szybka wysyłka i bardzo wysokiej jakości kosmetyki ❤️ cudownie polecam

5 / 5 2019-02-19

Wszystko na najwyższym poziomie. Szybka wysyłka i reszta także ok. Polecam.

5 / 5 2019-02-17

Jak zawsze jestem baaardzo zadowolona :)

5 / 5 2019-02-16

Szybka i profesjonalna obsługa ;)

5 / 5 2019-02-15

Polecam zakupy w tym sklepie !

5 / 5 2019-02-14

Szybko, sprawnie, polecam !

5 / 5 2019-02-14

Szybko profesjonalnie zdecydowanie polecam !!!

5 / 5 2019-02-11

Świetny sklep, szybka dostawa. Dbałość o klienta. Doceniam i polecam!!!

5 / 5 2019-02-08

Bardzo polecam! Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona kiedy otrzymałam zamówienie!

5 / 5 2019-02-06

Zakup i obsługa bardzo dobra. Polecam.

5 / 5 2019-01-31

Każdemu polecam ten sklep szybka obsługa super produkty .jestem bardzo zadowolona z zakupów. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócę

5 / 5 2019-01-28

wzystko ok

5 / 5 2019-01-27

polecam sklep, super obsługa i ekspresowa przesyłka

5 / 5 2019-01-26

Szybka wysyłka, towar jak dotąd zawsze zgodny z zamówieniem. Polecam serdecznie!!!:)

5 / 5 2019-01-21

polecam!!!!!!!!

5 / 5 2019-01-20

POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM!!! SZYBCIUTKO I PROFESJONALNIE!!!

5 / 5 2019-01-19

Bardzo fajny sklep. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-15

Profesjonalna i szybka obsluga.

5 / 5 2019-01-14

Bardzo szybka dostawa. Super

5 / 5 2019-01-13

Bardzo dobry sklep super lokòwka

5 / 5 2019-01-11

Polecam ten sklep. Szybka przesyłka i duży wybór produktów.

5 / 5 2019-01-07

Jak zawsze :-) szybko,tanio i prezencik

5 / 5 2019-01-06

Jakość bardzo dobra. Produkt ten kupuje tylko w tej firmie. Często kupuje osobiście Ale tym razem wysyłkowo.Szybka dostawa i ślicznie zapakowany produkt. To miłe gdy jest się klientem prywatnym i kupuje tylko dla siebie. To było urocze Dziękuję

5 / 5 2019-01-06

20 godzin od złożenia zamówienia do dostarczenia do paczkomaty, to jest wyczyn!

5 / 5 2019-01-05

Zamówienie złożyłam w piątek, w sobotę rano przesyłka była już u mnie. Wow ;)

5 / 5 2019-01-05

Wszystko bardzo szybko było załatwione. Paczka była za dwa dni. Polecam

5 / 5 2018-12-28

Obsługa profesjonalna, szybka wysyłka, dodatkowo oprócz zamówionych produktów prezent. Polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2018-12-27

Super. Tak trzymać !!!

5 / 5 2018-12-25

Bardzo polecam! Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona kiedy otrzymałam zamówienie!

5 / 5 2018-12-22

Profesjonalna obsługa, profesjonalne produkty. Rewelacja :)

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-12-17

Jestem Mega zadowolona ze sklepu internetowego . Co prawda pierwszy raz korzystałam z usług tego sklepu , ale na pewno będę zamawiać częściej! Produkty które zamówiłam bardzo szybko i bezproblemowo do mnie dotarły , A dodatkowo co Mega bardzo mi się spodobało były pięknie zapakowane !!!!! Moje zamówienie w 100 %się zgadzało A w gratisie dostałam probke bardzo dobrego szamponu do przetestowania!!! Polecam

5 / 5 2018-12-17

Polecam

5 / 5 2018-12-16

Super sklep prpfesjonalna obsługa

5 / 5 2018-12-15

Bez uwag. Polecam

5 / 5 2018-12-15

Polecam!

5 / 5 2018-12-11

Gorąco polecam, na pewno skorzystam jeszcze nie raz z Waszych usług. Ekspresowy czas realizacji zamówienia :)

5 / 5 2018-12-08

☺ jestem zadowolona

5 / 5 2018-12-08

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep:)

5 / 5 2018-12-05

Polecam.

5 / 5 2018-12-05

profesjonalna i szybka obsługa polecam ten sklep

5 / 5 2018-12-05

Polecam!

5 / 5 2018-12-03

Ekspresowa realizacja zamówienia; swietne, pachnące opakowanie; cudowne produkty. Droga przyjemność, ale zdecydowanie warta swojej ceny! To były pierwsze, ale na pewno nie ostatnie zakupy na loki koki! Polecam!!!

5 / 5 2018-11-29

Rewelacja! Polecam! Profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa,. Byłam miło zaskoczona prezencikiem ;-) .Kosmetyki najwyższej jakości . Zdecydowanie dokonam ponownie zakupów

5 / 5 2018-11-24

Polecam! expresowa przesyłka, dobrze zapakowane, gratisy:)

5 / 5 2018-11-21

Wszystko na 5! Polecam każdemu ;)

5 / 5 2018-11-19

Szybka realizacja jak i szybka wysypka,zero problemow. Polecam.

5 / 5 2018-11-17

Profesjonalna obsługa szybki czas relizacji zamówienia :) Polecam !

5 / 5 2018-11-16

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-11-16

POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE PROFESJONALNIE I SZYBKO

5 / 5 2018-11-16

Bardzo zadowolona Polecam

5 / 5 2018-11-16

Rewelacja. Błyskawiczna wysyłka. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-15

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Dodatkowo próbka gratis i upust na kolejne zakupy. Polecam.

5 / 5 2018-11-15

Zamówienie zostało zrealizowane szybko, super zapakowane, Dziękuje

5 / 5 2018-11-12

Profesjonalne podejście do klienta, szybka dostawa. Bardzo polecam

5 / 5 2018-11-12

polecam w 100%

5 / 5 2018-11-12

Ekspresowa wysyłka, wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam w 100%.

4 / 5 2018-11-09

Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrze zapakowane. Polecam!

5 / 5 2018-11-06

Polecam. Bardzo dobre oryginalne produkty. Próbki jakby czytali w potrzebach klienta

5 / 5 2018-11-04

Jestem bardzo zadowolona! Kosmetyki cudowne, ekspresowe dostarczenie paczki i pięknie zapakowane! Polecam!

5 / 5 2018-11-02

Witam !!! Wszystko zgodne jedynie co to podczas transportu był cały pognieciony kartonik. Ale otwarlam przy kurierze i było wszystko ok.

5 / 5 2018-10-28

Polecam serdecznie, szybka wysyłka, produkty odpowiednio zapakowane oraz urocze prezenty. Sama przyjemność !!!

5 / 5 2018-10-25

Sklep godny polecenia. Kupuję w nim już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Oceniam go na 5 w skali 1-5. Do każdego zakupu dodawane są miłe prezenciki. Pozdrawiam

5 / 5 2018-10-25

Super polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-23

Szybko, zgodnie z zamówieniem, zawsze dodany prezencik, polecam.

5 / 5 2018-10-22

Polecam

5 / 5 2018-10-18

Polecam, szybka dostawa, bardzo miła niespodzianka w prezencie :)

5 / 5 2018-10-14

REWELACJA, polecam wszystkim gorąco .

5 / 5 2018-10-12

Bardzo miła obsługa. Zamówienie zgodne z opisem, zrealizowane i dostarczone bardzo szybko. Na pewno jeszcze skorzystam :)

5 / 5 2018-10-12

Bardzo szybka wysyłka, towar ślicznie zapakowany, drobne upominki do zamówienia! Polecam!!!

5 / 5 2018-10-11

Świetny sklep, szybka dostawa. Dbałość o klienta. Doceniam i polecam!!!

5 / 5 2018-10-04

Szybko, bezproblemowo, profesjonalnie

5 / 5 2018-09-29

Super sklep, bardzo dobra komunikacja że sprzedającym , towar wysłany ekspresowo. Polecam

5 / 5 2018-09-27

Zawsze szybka wysyłka, ładnie zapakowane i zawsze gratis do zamówienie. Polecam.

5 / 5 2018-09-26

Wysoko oceniam towar i jakość obsługi .Wszystko w najlepszym porządku.Oczywiście sklep polecam.

5 / 5 2018-09-25

Polecam szybką dostawa

5 / 5 2018-09-24

Dziękuję i polecam z całego serca! :) rewelacyjna obsługa, szybka wysyłka i świetne prezenty do kolejnych zamówień! :)

5 / 5 2018-09-24

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, produkt zgodny z opisem. Polecam !

5 / 5 2018-09-23

Zakupy w tym w sklepie jak najbardziej na plus. Szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka, polecam

4 / 5 2018-09-21

Szybka przesyłka próbki innych produktów ale zamawialam juz dwa razy szampon firmy Kemon i dwa razy był wylany. Oprócz dobrego zabezpieczenia wszystko jak najbardziej w porządku !

5 / 5 2018-09-15

świetny sklep, szybka dostawa, staranne zapakowanie, miłe są upominki niespodzianki do zamówienia!

5 / 5 2018-09-14

Zawsze wszystko zgodne z opisem, wysyłka błyskawiczna i dodatkowo miniaturki produktów w prezencie!!!! Polecam

5 / 5 2018-09-13

Rewelacja w 100% zadowolona :)

5 / 5 2018-09-12

Polecam sklep godny zaufania

5 / 5 2018-09-10

Szybko i sprawnie , produkt jak na moje włosy kręcone jest rewelacyjny

5 / 5 2018-09-04

Szybka i profesjonalna obsługa. polecam sklep, moje zakupy były kolejne i zapewne nie ostatnie.

5 / 5 2018-09-01

polecam serdecznie

5 / 5 2018-08-28

Bardzo fajny sklep. Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-08-28

Szybko, sprawnie zrealizowane zamowienie. Bardzo polecam

5 / 5 2018-08-27

Szybko, zgodnie z zamówieniem, zawsze dodany prezencik, polecam.

5 / 5 2018-08-23

Bardzo szybka wysyłka, pięknie opakowane produkty, dołączane próbki.

5 / 5 2018-08-10

Polecam. Dodatkowo do zamówienia otrzymała prezenty.

5 / 5 2018-08-04

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam na 100 %.

5 / 5 2018-08-03

Polecam ten sklep w 100%. Skorzystam z ich oferty jeszcze nie jeden raz :)

5 / 5 2018-07-30

zdecydowanie polecam ten sklep, szybka dostawa, towar solidnie zapakowany

5 / 5 2018-07-28

Polecam sprzedawcę wszystko szybko dojdzie do was i jeszcze upominki super .

5 / 5 2018-07-26

Super.Polecam.

5 / 5 2018-07-22

Bardzo szybka wysyłka, produkty o wysokiej jakości, szczerze polecam sklep

5 / 5 2018-07-20

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamowienia, dostalam probki kosmetykow gratis,czego sie nie spodziewalam:) Polecam!!

5 / 5 2018-07-19

Jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalna obsługa szybki czas relizacji zamówienia :) Polecam !

5 / 5 2018-07-14

Polecam !!!!

5 / 5 2018-07-13

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, polecam sklep.

5 / 5 2018-07-07

Bardzo profesjonalne podejście do klienta . Wysoka jakość produktów za dobrą cenę

5 / 5 2018-07-07

POLECAM !!!

5 / 5 2018-07-06

Zdecydowanie polecam. To moje kolejne zakupy w sklepie i jestem bardzo zadowolona. Obsługa, produkty, dostawa-wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2018-07-03

Sprawnie i szybko zrealizowane zamówienie. Polecam

5 / 5 2018-07-01

Jak zawsze, pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-06-28

Duży wybór produktów, bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-06-28

Produkty pięknie zapakowane. Wszystko zgodne z opisami na stronie internetowej. Brakuje mi tylko możliwości osobistego odbioru zamówionych produktów w sklepie.

5 / 5 2018-06-25

Bardzo dobry sklep. Szybka wysyłka. Informacje o wysyłce na bieżąco. Towar solidnie zapakowany. Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-06-24

Wszystko zgodne z opisem.

5 / 5 2018-06-22

Polecam.Pełny profesjonalizm,błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2018-06-21

Polecam!

5 / 5 2018-06-18

Wszystko na 5+ Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2018-06-16

Zdecydowanie polecam będę kupować cały czas!!!

5 / 5 2018-06-16

Najlepsze produkty w przystępnych cenach . Do tego szybka wysyłka , polecam

5 / 5 2018-06-08

Kolejne zakupy i wszystko bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-06-07

Bardzo miłe zaskoczenie w postaci prezentu do zamówienia :) Szybka realizacja, delikatny produkt - ampułki - zapakowany idealnie :)

5 / 5 2018-06-05

Jedyny taki sklep, z którego za każdym razem zamówienie trafia do mnie w trzecim dniu po jego złożeniu ❤, brak pomyłek. Choć ostatnim razem po raz pierwszy nie otrzymałam gratisu z okazji kolejnego zamówienia ;-) to i tak gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-06-01

Bardzo jestem zadowolona z obsługi . Paczka przychodzi na czas nigdy się nie zawiodłam . A dodatkowo zawsze dostaje jakiś miły upominek .

5 / 5 2018-05-28

Świetna obsługa klienta-mailowa i telefoniczna, serdecznie polecam ! Napewno jeszcze tu zajrzę :)

4 / 5 2018-05-25

nie jestem zdowolona poniewaz mieszkam w Niemczech a Firma nie wysyla produktow za granice

5 / 5 2018-05-21

Szeroki asortyment i przystępne ceny, polecam :)

5 / 5 2018-05-19

Bardzo szybko zrealizowano moje zamówienia, bezpieczne opakowanie. Jestem w 100 % zadowolona. Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-19

Jestem bardzo zadowolona z transakci. Zreszta juz nie pierwszy raz. Polecam serdecznie.

5 / 5 2018-05-19

polecam, super sklep i produkty, zawsze fajny prezent

5 / 5 2018-05-16

Naprawdę jestem zadowolona :) w sklepie dostanę wszystkie dobrej jakości produkty , szybka wysyłka , żadnych problemów!

5 / 5 2018-05-15

Szybko i sprawnie. Polecam tego sprzedawcę.

4 / 5 2018-05-14

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-05-10

Szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie, a przede wszystkim w sklepie internetowym jest taniej niż w sklepie stacjonarnym.

5 / 5 2018-05-06

Błyskawiczna realizacja, polecam w 100%

5 / 5 2018-04-28

Wszystko zgodnie z ofertą, szybka dostawa, dobre produkty,polecam.

5 / 5 2018-04-26

Towar zapakowany super, zabezpieczone zakrętki taśmą . w kartonie obłożony folią , ekspresowa realizacja zamówienia , sprzedawca zasługuje na najwyższą ocenę pod każdym względem ,gorąco polecam .

5 / 5 2018-04-21

Wszystko OK . polecam w100%

5 / 5 2018-04-18

Polecam!!!

5 / 5 2018-04-17

Pełna profesjonalność. Na pewno będę stałą klientką. Polecam.

5 / 5 2018-04-08

Świetny sklep

4 / 5 2018-04-08

Przesyłka zgodna z opisem. Czas transportu był opóźniony o parę dni ale to zapewne spowodowane okresem noworocznym. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-08

Nie mam żadnych zastrzeżeń, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-04-07

super sklep. POLECAM

5 / 5 2018-04-05

wszystko na plus . polecam bardzo

5 / 5 2018-04-03

Szybko profesjonalnie bez jakichkolwiek problemów i zawsze jakiś prezencik ;)

5 / 5 2018-04-03

Pozytywna opinia . Polecam

5 / 5 2018-03-29

Super exstra

5 / 5 2018-03-20

Polecam ,kosmetyki bdb (kemon)

5 / 5 2018-03-17

Błyskawiczna przesyłka, produkty cudowne i gratisy ;) POLECAM!

5 / 5 2018-03-11

! Szybko, bez problemów, fajnie zabezpieczone Dodatkowo zawsze jakiś miły prezencik :-) POLECAM !!

5 / 5 2018-02-28

Wszystko idealnie, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-02-27

Rewelacyjna obsługa i rewelacyjne produkty , gorąco polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2018-02-24

Szeroki asortyment, dobre ceny, bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam :)

5 / 5 2018-02-22

Bardzo szybka wysyłka, paczka dobrze zabezpieczona, polecam :)

4 / 5 2018-02-20

Produkt zgodny z opisem. Cena możliwa. Tylko słabo zabezpieczony produkt, buteleczki z cienkiego tworzywa, ale na szczęście mimo braku foli bąbelkowej produkt dotarł cały. Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-20

Witam !!! Wszystko zgodne jedynie co to podczas transportu był cały pognieciony kartonik. Ale otwarlam przy kurierze i było wszystko ok.

5 / 5 2018-02-15

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-14

Polecam ten sklep. Szybka przesyłka i duży wybór produktów.

5 / 5 2018-02-12

Jestem bardzo zadowolona. Szybko i sprawnie. Jeszcze nikt tak ładnie nie zapakował mi pianki do włosów :) Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Wysyłka dotarła do mnie bardzo szybko, została również starannie zapakowana. Jestem bardzo zadwolona i skorzystam ponownie z tego sklepu. :)

5 / 5 2018-02-02

Polecam, szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-02-02

Doskonałe produkty, błyskawiczna realizacja zamówienia, dobra informacja, miłe gratisy : )

5 / 5 2018-02-01

Świetny sklep, zero problemów z przesyłką a kosmetyki rewelacyjne !

5 / 5 2018-01-30

Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie.Jako jedyny zawsze dodaje super upominki,a nie byle jakie jak inne sklepy.Polecam,by sie przekonać.

5 / 5 2018-01-26

Jak zwykle jestem bardzo zadowolona. Wysyłka ekspresowa, a sposób pakowania kosmetyków jak zwykle mnie rozczula :) i miły gratis :) polecam!

5 / 5 2018-01-20

Polecam !

5 / 5 2018-01-07

Super sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

4 / 5 2018-01-06

Polecam!

5 / 5 2018-01-06

W 100%polecam sklep. Duży wybór. Szybka dostawa

5 / 5 2018-01-05

Zawsze szybko i sprawnie. Kurier jest w ciągu max. 2 dni. Zawsze jakieś gratisy :)

5 / 5 2018-01-01

Dobrej jakości towar, dobrze zapakowany, darmowa wysyłka i to w ekspresowym tempie. Polecam

5 / 5 2018-01-01

Szybka wysyłka, doskonały towar, a do drugiego zamówienia dostałam dodatkowe dwa produkty gratis - miła niespodzianka :-) Polecam i jeszcze nie taz bede tam zamawiać!

5 / 5 2017-12-28

Pełen profesjonalizm. Przemiła obsługa, szybka wysyłka i prezenciki które uwielbiam :). Polecam !!!!

5 / 5 2017-12-26

Bardzo polecam ten sklep!

5 / 5 2017-12-19

Profesjonalna obsługa :)

5 / 5 2017-12-19

Przesyłka szybka, wszystko estetycznie zapakowane. Ceny korzystne. Polecam

5 / 5 2017-12-18

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka dostawa i bezproblemowa. Do tego ślicznie zapakowane produkty co świadczy o niezwykłej dbałości o klienta! W gratisie kupon zniżkowy. Zamówione produkty - wysokiej jakości w pełni spełniły moje oczekiwania . Gorąco wszystkim polecam!!!

5 / 5 2017-12-16

Wszystko na 5*

5 / 5 2017-12-09

Zdecydowanie polecam sklep. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalne podejście do klienta. Polecam na 100 %.

5 / 5 2017-12-06

Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, produkty szczelnie zapakowane, informacje o statusie nadania.Pole cam ;)

5 / 5 2017-12-02

przesyłka błyskawiczna, gorąco polecam :)

5 / 5 2017-11-30

Bardzo polecam sklep. Szybka i profesjonalna obsługa. Duży wybór produktów. Jeszcze raz gorąco polecam

5 / 5 2017-11-29

Jestem bardzo zadowolona jak zawsze . Dziekuję bardzo za wszystkie prezenty .Są piękne. Pozdrawiam Jola

5 / 5 2017-11-27

Sprawna przesyłka, dobrze zabezpieczona. Produkty zgodne z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2017-11-22

Polecam zakupy u tego sprzedawcy... Łatwo...szybko...sprawnie..

5 / 5 2017-11-21

Zdecydowanie polecam! Produkty ładnie opakowane i dobrze zabezpieczone. Szybka przesyłka. Dodatkowo otrzymałam gratis i kupon rabatowy.

5 / 5 2017-11-17

Bardzo sprawna sprzedaż i szybka dostawa polecam

5 / 5 2017-11-14

Super , mega szybko, paczka była na następny dzień, byłam miło zaskoczona.Produkty solidnie zapakowane.Polecam.Taniej niż w innym znanym internetowym sklepie:)

4 / 5 2017-11-13

Szybko, sprawnie, dobre ceny i oryginalne produkty

Rzetelne opinie o Lokikoki.pl

Lokikoki.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://lokikoki.pl

Email
[email protected]

Telefon
52 325 20 80

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie