Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Sport

Lucas24.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 145
opinie o Lucas24.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. zdecydowanie polecam zakupy w sklepie lucas24.Pełen pozytyw.

5 / 5 2019-03-20

Serdecznie polecam SPRZEDAWCE! Transakcja szybka i bezproblemowa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-13

Bardzo duży wybór produktów dla zwierząt. Profesjonalna obsługa klienta.Polecam zakupy w sklepie lucas24 wszystkim posiadaczom czworonożnych przyjaciół:)

5 / 5 2019-03-12

polecam, bez zarzutów, miła obsługa i pełne zaangażowanie w przypadku braku na magazynie.pozdrawiam!

2019-03-08

Jestem pod wrażeniem firmy. Czas i sposób dostarczenia zakupionego przedmiotu jest b dobry. Oby tak dalej a ilośc klientów będzie zapewne duża. Pozdrawiam

2 / 5 2019-03-03

Zamówienie 3505/2012-02-29. Kilka dni po zamówieniu okazało się, że nie ma jednego produktu - mieli zwrócić mi pieniądze w ciągu 7 dni. Po tygodniu anulowałem całe zamówienie, ponieważ nie otrzymałem ani zwrotu ani zamówionych produktów (tłumaczono się brakami segregatorów). Czekam drugi tydzień na zwrot środków. Kiedy telefonuję zapewnia się mnie, że są one wykonywane na bieżąco przez księgową - jak widać, nie. Ponadto księgowa jest "obecnie niedostępna" telefonicznie. Kontakt z obsługą jest poniżej krytyki - telefony rzadko są odbierane, na GG odpisują raz po raz, na e-mail odpisano mi tylko raz. Właśnie wychodzę złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, które sobie przygotowałem. Nie polecam.

5 / 5 2019-02-28

Pozytywne wrażenia, polecam!

5 / 5 2019-02-26

Wysyłka szybka, żadnych zakłóceń realizacji zamówienia, polecam gorąco

5 / 5 2019-02-26

Zdanie na temat firmy od dawna jest jak najbardziej pozytywne ! Pełen profesjonalizm, szybka dostawa towaru, bezproblemowa wymiana jak coś nie odpowiadało. Dziękuję! Korzystam dalej!

5 / 5 2019-02-20

Sklep mnie przyjemnie zaskoczył pisemnym, imiennym podziękowaniem za wybranie go spośród konkurencji, które znalazłem w otrzymanej paczce. Drobny szczegół, a buduje pozytywny stosunek klienta. W kwestiach technicznych (czas realizacji, jakość opakowania itp.) wszystko również na wysokim poziomie. Jak najbardziej polecam.

Rzetelne opinie o Lucas24.pl

Lucas24.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.lucas24.pl

Email
[email protected]

Telefon
(61) 64 29 160

Komórka
-

Infolinia
801 011 106

Logowanie