Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Sport

Lucas24.pl Opinie Klientów

4.86/5.00 - ilość ocen: 145
opinie o Lucas24.pl
5 / 5 2019-03-25

Bardzo profesjonalna obsługa klienta. zdecydowanie polecam zakupy w sklepie lucas24.Pełen pozytyw.

5 / 5 2019-03-20

Serdecznie polecam SPRZEDAWCE! Transakcja szybka i bezproblemowa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-03-13

Bardzo duży wybór produktów dla zwierząt. Profesjonalna obsługa klienta.Polecam zakupy w sklepie lucas24 wszystkim posiadaczom czworonożnych przyjaciół:)

5 / 5 2019-03-12

polecam, bez zarzutów, miła obsługa i pełne zaangażowanie w przypadku braku na magazynie.pozdrawiam!

2019-03-08

Jestem pod wrażeniem firmy. Czas i sposób dostarczenia zakupionego przedmiotu jest b dobry. Oby tak dalej a ilośc klientów będzie zapewne duża. Pozdrawiam

2 / 5 2019-03-03

Zamówienie 3505/2012-02-29. Kilka dni po zamówieniu okazało się, że nie ma jednego produktu - mieli zwrócić mi pieniądze w ciągu 7 dni. Po tygodniu anulowałem całe zamówienie, ponieważ nie otrzymałem ani zwrotu ani zamówionych produktów (tłumaczono się brakami segregatorów). Czekam drugi tydzień na zwrot środków. Kiedy telefonuję zapewnia się mnie, że są one wykonywane na bieżąco przez księgową - jak widać, nie. Ponadto księgowa jest "obecnie niedostępna" telefonicznie. Kontakt z obsługą jest poniżej krytyki - telefony rzadko są odbierane, na GG odpisują raz po raz, na e-mail odpisano mi tylko raz. Właśnie wychodzę złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, które sobie przygotowałem. Nie polecam.

5 / 5 2019-02-28

Pozytywne wrażenia, polecam!

5 / 5 2019-02-26

Wysyłka szybka, żadnych zakłóceń realizacji zamówienia, polecam gorąco

5 / 5 2019-02-26

Zdanie na temat firmy od dawna jest jak najbardziej pozytywne ! Pełen profesjonalizm, szybka dostawa towaru, bezproblemowa wymiana jak coś nie odpowiadało. Dziękuję! Korzystam dalej!

5 / 5 2019-02-20

Sklep mnie przyjemnie zaskoczył pisemnym, imiennym podziękowaniem za wybranie go spośród konkurencji, które znalazłem w otrzymanej paczce. Drobny szczegół, a buduje pozytywny stosunek klienta. W kwestiach technicznych (czas realizacji, jakość opakowania itp.) wszystko również na wysokim poziomie. Jak najbardziej polecam.

2019-02-19

Realizacja zakupu kamery i sposób jej przeprowadzenia jeszcze mnie nie oczarowała, ale skompletowanie do tej kamery osprzętu (którego firma nie miała w swojej ofercie) na miarę jej wymagań i moich możliwości finansowych,przekonało mnie, że Lucas jest drużyną, która gra w europejskiej lidze, a p.Małgosia jest przodującym zawodnikiem tego zespołu. Na podkreślenie zasługuje ekspresowa realizacja zamówienia w trudnym przedświątecznym okresie.

1 / 5 2019-02-17

Jak na razie bardzo , bardzo negatywna , ponieważ w przesyłce było brak zamówionego aparatu canon ixus 10000 o wartości 1179 zł.Z kurierem spisaliśmy protokół i wysłałam telefoniczną i mailową reklamację. Czekam na pozytywny finał....

5 / 5 2019-02-16

W Lucas GSM od lat naprawiam telefony. Muszę powiedzieć, że sklep wygrywa naprawde profesjonalnym serwisem, glowny sszef serwisu jest po wyzszych studiach elektronicznych i umie zdzialac cuda. Nigdy w zyciu mnie tam nie naciagnieto, czasy oczekiwania sa praktycznie zerowe. Polecam z calego serca.

2019-02-16

Podziekował za transakcje :)

1 / 5 2019-02-14

Tragedia! Dostałem zamówienie w stanie powiedzmy delikatnie złym. Dokonałem zwrotu bodajże 23.02.2012 i to jest najlepsze JESZCZE NIE DOSTAŁEM ZWROTU KASY. Tłumaczenie firmy - 'brak środków' KPINA KPINA KPINA A oczywiście Pani z obs.klienta miła i sympatyczna ale w działaniu nic.

5 / 5 2019-02-13

Jestem bardzo zadowolona i z obsługi klienta i z towaru jak i bonusa. Cała transakcja była prowadzona na bardzo wysokim poziomie. Polecam jak najbardziej:)

5 / 5 2019-02-08

Szybka dostawa ,pełna informacja o produkcie, profesjonalna obsługa ,żadnych problemów przy dostawie, towar oryginalny zgodny z zamówieniem. *****

2019-02-06

skasowali za towar . ani towaru ,ani zwrotu pieniędzy. tłumaczą ,że mają problemy z plynnością finanmsową, ponad 200zl straciłam !

2019-02-01

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2019-01-21

GORĄCO POLECAM. Bardzo miła i fachowa obsługa;szybka dostawa. Pierwszy raz skorzystałam z lucas24.pl ale teraz będę to robić częściej; jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-01-21

Towar szybko dotarł do mnie, zgodny z opisem, miły kontakt, wróce na pewno

2 / 5 2019-01-13

NIE POLECAM - 24.01.2012 zakupiłam brulion cena 18.99 + koszt wysyłki 19zł otrzymałam towar 07.02.2012 po wcześniejszej interwencji ps za opóźnienie zaproponowano mi cienkopis

5 / 5 2019-01-07

polecam Innym sklep, fajna strona, przejrzysta, będę kupował częściej

5 / 5 2018-12-30

Lucas24 w pełni spełnił moje oczekiwania względem sklepu internetowego. A z powodu braku czasu często do takich zaglądam. Produkty na stronie są rzetelnie opisane i przedstawione, dobre fotografie przedmiotów, a to jest podstawą, bo po co zadawać zbędne pytania mailem? To jest klucz do sukcesu dobrego sprzedawcy, by klient znalazł odpowiedzi na swoje pytania na stronie i nie musiał pytać dodatkowo. Oczywiście, czasami zdarzy się konieczność wysłania zapytania, nie zaprzeczam. Obsługa sprawna, byłam informowana mailem o każdym posunięciu sklepu od momentu złożenia zamówienia do otrzymania go. Dlatego z przyjemnością wystawiam pozytywną opinię. Mam nadzieję, że moja maszynka będzie sprawowała się długo i niezawodnie! Pozdrawiam! Zadowolona klientka!

5 / 5 2018-12-19

Oby więcej takich sprzedawców ! Kupiłem wiele rzeczy i wszystkie spełniają moje wymagania od laptopa po budy włącznie. Szybka przesyłka a do tego solidna obsługa. Pozdrawiam i POLECAM WSZYSTKIM !!

5 / 5 2018-12-17

Mój pupil jest zadowolony, dziękuję za dobrej jakości towar, tym którzy chcą coś kupić w Lucas 24 polecam bardzo cały asortyment

2018-12-13

bardzo poleam

5 / 5 2018-12-10

miły kontakt, szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-09

Zamówiłem papier do drukarki i 2 tonery. Na razie drobnica bo chialeam sprawdzic ten sklep. Jestem zadowolony jak najkbradziej z obslugi. Bardzo fachowo podeszli do tematu. I zamowilem pocztą za porbaniem a wysłali mi kurierem. 2 dni oczekiwania.

5 / 5 2018-12-02

Obsługa sklepu na 5+, szybko zrealizowane zamówienie i świetny kontakt ze sprzedającym. Na pewno skorzystam ponownie z oferty sklepu.

5 / 5 2018-11-28

szeroki wybór, polecam zakupy w lucas 24. miła obsługa, szybkie odpowiedzi na maile, dziekuje

2018-11-23

Nic ponadto. Tak trzymać..! Dziękuję.Janusz.

5 / 5 2018-11-19

Polecam ! Super sklep !!! Duży wybór sprzętu.

5 / 5 2018-11-17

Bardzo miła i profesjonalna obsługa!

5 / 5 2018-11-05

super

2018-11-05

Rewelacyjne podejście do klienta.

5 / 5 2018-10-29

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w tym sklepie, wysyłka błyskawiczna, kontakt z obsługą sklepu przyjemny, kolor zakupionej bluzy idealny ze zdjęciem, polecam sklep z czystym sumieniem!

5 / 5 2018-10-29

Transakcja przebiegła pomyślnie,towar zgodny z opisem,szybka wysyłka,polecam!

5 / 5 2018-10-27

Bardzo dory kontakt towar zgodny z opisem polecam w 100 procentach

5 / 5 2018-10-23

Wszystko wzorowo, polecam sklep

5 / 5 2018-10-15

polecam sklep

5 / 5 2018-10-12

polecam!!! szybko, tanio, profesjonalnie!!!

5 / 5 2018-10-03

Prawdziwa fachowa obsługa,dobry kontakt i szybki termin realizacji...polecam

5 / 5 2018-09-27

Zamówiłem wkłady do pióra. Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-09-26

Obsługa sprawna, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2018-09-23

Duży wybór produktów.Miła i szybka obsługa,1 jakość produktów,bezpieczna iszybka przesyłka towaru.Polecam!

5 / 5 2018-09-22

OK

5 / 5 2018-09-21

Super sprawa godna polecenia.

2018-09-15

Sklep zasługuje na wielki pozytyw, dziękuję i pozdrawiam !

2018-09-09

świetny kontakt, świetni pracownicy, bogaty asortyment.

2018-09-05

Czuję się oszukany! Nic dodać, nic ująć. Zdefraudowali moje pieniądze i od dwóch miesięcy nie mogę się z nikim skontaktować w sprawie zwrotu gotówki. Nie aktualizują strony, klient kupuje produkt, którego nie ma w sklepie. Ludzie nie kupujcie u nich, uważajcie na ten sklep i na właściciela.

5 / 5 2018-09-02

Sklep jest rewelacyjny zarówno pod względem szybkości realizacji zamówienia, jak również zgodności opisów produktów. Polecam.

2018-09-01

Wszystko zgodnie z umową - po 4 dniach informacja o tym, że towar jest gotowy do odbioru. Patelnia Tefal Sensorielle 32 cm - kupiona w Lucas24.pl po 90,99 PLN, w dużym markecie taka sama kosztuje powyżej 160 PLN. W pełni zasłużona laurka dla sklepu.

5 / 5 2018-08-24

OK! Polecam!

2018-08-13

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-08-11

Wszystko bez zarzutu

2018-08-11

Zamówienie zrealizowane bez zarzutów - 4 dni robocze w okresie przedświątecznym ;) i do tego sympatyczna pani zadzwoniła i zapewniła że jeśli jeszcze nie doszło to na pewno przed świętami dojdzie :)

5 / 5 2018-08-08

Można powiedzieć, że jestem weteranem zakupów online i szczerze polecam Wam ten sklep. Wiadomo, że w necie jest zwykle taniej niż offline, ale nie zawsze lepiej, a ja lubię być dopieszczonym klientem, skoro mam dać komuś moje ciężko zarobione pieniądze. Obsługa w Lucas24 jest na 6 z plusem i to sobie najbardziej cenię. Przed zakupem zadzwoniłem do nich, bo nie mogłem się zdecydować. Doradzili mi, a nie jak gdzie indziej przeczytali opis z opakowania. Wysyłka ekspres, płatności, zorientowani sprzedawcy itp. Profesjonalny sklep i tyle. Polecam.

5 / 5 2018-08-06

Polecam sklep i towar biurowy

2018-08-03

Bardzo dobrze oceniam jakosc realizacji zamowienia. Blyskawiczna reakcja, telefon uscislajacy zamowienie, ktore z mojej strony bylo niedokladnie zlozone. Jedyne zastrzezenia, ktore mam dotycza tego, ze w sklepie internetowym bylo podanych wiecej dostepnych kolorow bluzek, niz w rzeczywistosci. pozdrawiam

5 / 5 2018-08-02

Jest bardzo przyjazny. Obsługa jest niesamowicie szybka, udało się znaleźć produkt o który mi chodziło i w pełni mnie zadowolić.

2018-08-02

jest swietny

2018-08-01

nie pamiętam ile razy robiłam zakupy w lucas24 ale nie przypominam sobie aby były jakieś problemy. nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-07-31

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Lucas 24, Towar odpowiadał opisowi,dostałam go szybko i dobrze zapakowany.Gorąco polecam

2018-07-27

Bardzo elegancki i solidny sklep.Fachowa i miła obsługa.Pełna informacja telefoniczna o posiadanych produktach oraz o stanie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-07-25

Dobry kontakt z Konsultantem, towar mieli na miejscu, wysylka w mniej niż dobe, kuriera dostałam gratis ( wybrałam pocztę). Jestem w pełni zadowolona z usług tego sklepu.

5 / 5 2018-07-21

Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem - 0 zastrzeżeń.

5 / 5 2018-07-18

Towar zgodny z opisem. Szybka, dobrze zapakowana przesyłka. Jestem zadowolony i poleciłbym sklep znajomym.

5 / 5 2018-07-16

Bardzo dobry kontak, miła obsługa, w miarę szybka dostawa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-07-06

Wszystko w jak najlepszym porzadku. Bardzo dobry kontakt, dostawa w umowionym terminie. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-06-26

Produkt kupiony w sklepie szybko dostarczony a na tym mi zależało.

2018-06-23

Znalazłem tu czajnik jakiego szukałem od kilku miesięcy. W tym sklepie było ich 84 do wyboru!

5 / 5 2018-06-13

wszystko OK, towar zgodny z opisem bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka przesyłka, polecam :)

2018-06-10

Sklep jest OK!

2018-06-09

Dziękuję za miłą obsługę, na pewno wrócę po inne przedmioty.

5 / 5 2018-06-06

Wszystko solidnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2018-06-04

Bardzo dziękuję Panu Dawidowi za bardzo szybkie, profesjonalne załatwienie mojego zamówionego produktu. Bardzo dawno nie spotkałam się z tak miłym potraktowaniem. Pan Dawid obdzwonił wszystkie możliwe punkty, aby załatwić mi towar, którego nie miał na stanie. Jeszcze raz bardzo dziękuję, polecam wszystkim i pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-02

Bardzo sprawna i profesjonalna oraz miła obsługa. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Konkretny i rzetelny dostawca.

5 / 5 2018-05-28

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam!

5 / 5 2018-05-21

POLECAM na pewno wróce po kolejne zakupy, innym polecam także.

5 / 5 2018-05-16

Szybka, miła obsługa, zero problemu z gwarancją. Polecam!

5 / 5 2018-05-15

polecam,100% zadowolenia,produkt taki jaki chciałam,na pewno jeszcze coś zamówię bo mój pupil jest tego wart.DZIĘKUJĘ

5 / 5 2018-05-11

Bardzo dobry kontakt, szybkie, wyczerpujace odpowiedzi, bardzo dobry asortyment. Polecam.

5 / 5 2018-05-08

Szybka dostawa, kompetentna obsługa. POLECAM

5 / 5 2018-05-05

Przesyłka zrealizowana była szybko, produkt spełnił moje oczekiwania

5 / 5 2018-05-04

Zakupy w sklepie internetowym Lucas24.pl są prawdziwą przyjemnością. Już wiele razy kupowałam tam produkty dla psa i jeszcze ani razu nie zawiodłam się; towar został bardzo szybko dostarczony a obsługa klienta jest naprawdę na bardzo wysokim poziomie.

5 / 5 2018-05-04

dobra jakosc towaru, szybka dostawa, na pewno nie raz zrobie zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-23

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa, POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-22

bardzo miła obsługa polecam ten sklep zibi

5 / 5 2018-04-15

Jestem bardzo zadowolony z usług tego sklepu.Szybka i tania wysyłka,miła obsługa.Musiałem wymienić buty(te o numeracji,którą zazwyczaj kupuję okazały się za ciasne)i nie było z tym żadnego problemu.Polecam z czystym sumieniem!Pozdrawiam!

5 / 5 2018-04-12

Polecam! Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania - fachowa obsługa, szeroki wybór produktów oraz szybka dostawa.

5 / 5 2018-04-02

Profesjonalny sprzedawca- bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka,towar zgodny z opisem i zdjęciem. Jestem zadowolona z zakupu. Polecam.

5 / 5 2018-03-30

Wszystko ok towar zgodny z opisem.Szybka dostawa.

2018-03-29

Świetny kontakt i natychmiastowa wysyłka. Bardzo poważne traktowanie klienta niezależnie od kwoty zamówienia:)

2018-03-21

Towar zakupiony w sklepie jest dobrej jakosci. Swietny kontakt ze sprzedajacymi, ktorzy chetnie pomogą w dokonaniu zakupu. Obrusy ktore do mnie dotarly juz nastepnego dnia byly bardzo dobrze zapakowane dzięki czemu uniknelam niepotrzebnych zgięć. Sklep warty polecenia.

5 / 5 2018-03-14

Zakupy godne polecenia! Przesyłka doszła bardzo szybko. Profesjonalny kontakt z klientem. W przypadku pytań czy wątpliwości - natychmiastowa odpowiedź.

5 / 5 2018-03-13

Uważam, że sklep ten posiada bardzo dobrze wykwalifikowaną kadrę .Pracownicy doskonale potrafią doradzić klientowi.Poziom obsługi klienta jest na najwyższym poziomie .Przesyłki pakowane są bardzo schludnie i dokładnie:)Osobiście polecam każdemu robienie zakupów w tym sklepie , gdyż osobiście jestem bardzo zadowlona i niezamieniłabym na żaden inny:):):)

5 / 5 2018-03-12

Szybka dostawa, doskonały kontakt z pracownikami i profesjonalna obsługa, polecam!

5 / 5 2018-03-10

Ogólnie jestem zadowolony z usługi i na pewno skorzystam ponownie.

2018-03-01

Sklep jak najbardziej godny polecenia! Duży wybór, niskie ceny i przemiła obsługa. Zawsze do niego wracam, wiedząc że wybrane przeze mnie produkty będą dokładnie takie same jak prezentowane na stronie sklepu i zostaną mi błyskawicznie dostarczone.

2018-02-27

Tak jak powinno być, wszystko w klasie

5 / 5 2018-02-19

Zamówiony towar jak najbardziej spełniał moje oczekiwania (nie licząc paru rysek). Zamówienie zrealizowane szybko, i fantastyczna obsługa. Polecam!

2 / 5 2018-02-18

folię zamówiłam 27 grudnia a otrzymałam 14 lutego i to po dwukrotnej interwencji telefonicznej!Za pierwszym razem mówili, że muszę czekać 21 dni roboczych, folia jest sprowadzana ze Stanów. Przysłali folię gdy zadzowniłam za drugim razem, czekałam za towarem w sumie 1,5 miesiąca! nikt nawet nie przysłał mi e-maila z info,żadnego przepraszam za opóźnienie itp. NIE POLECAM

5 / 5 2018-02-14

Sklep godny polecenia. Tanio,szybko,towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-10

Dostawa zgodna z zamówieniem, zrealizowana błyskawicznie, bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-02-09

Bardzo szybka realizacja zamówienia, bardzo przyjemny kontakt ze sprzedającym, profesjonalnie i bezproblemowo. Sklep godny polecenia z czystym sumieniem;)

5 / 5 2018-02-04

wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-01-30

Szybka obsługa strój kąpielowy który kupiłam jest dobrej jakości w niskiej cenie

5 / 5 2018-01-28

Bardzo dobry sklep! Wzorowa obsługa. Idealny kontakt. Miła współpraca. Fachowe porady. Sklep warty uwagi. POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-19

Zakupiłem towar i zostałem miło obsłużony. Super Sklep :)

5 / 5 2018-01-16

szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-01-13

Bez zastrzeżeń, polecam sklep, obsługa na najwyższym poziomie, towar zgodny z opisem :)

5 / 5 2018-01-12

Polecam sklep Lucas24.

5 / 5 2018-01-04

Szybko sprawnie i profesjonalnie, polecam.

2018-01-04

Zachęcam innych do zakupu, dziekuje za towar

5 / 5 2018-01-02

Zamówienie dostarczenie przed czasem. indywidualne podejście do klienta. Pani Asia doradziła co kupić dla mojego pieska. Polecam produkty dla zwierząt w lucas 24 - posiadają specjalistyczną karmę w przystępnej cenie - o wiele taniej niż u weterynarza!!!!

5 / 5 2017-12-28

Szybka przesyłka. profesjonalna obsługa. dobra cena, polecam

5 / 5 2017-12-28

Super obsługa :)- łącznie z korespondencją mailową i powiadomieniem telefonicznym, że produkt czeka na odbiór (zależało mi na osobistym odbiorze). Dziękuję i już opowiadam koleżankom o zaletach kupowania tutaj i bdb jakości produktu - zaraz będą w Państwa sklepie Biustonosz silikonowy samonośny z ramiączkami UnBr

5 / 5 2017-12-25

bardzo szybka przesyłka, miła obsługa, bardzo solidne opakowanie przesyłki. na moje pytanie o produkt dostałem odpowiedź na e-mail po ok. 5 minutach. serdecznie polecam sklep.

5 / 5 2017-12-02

Szybko, sprawnie i przyjemnie. Telefon przyszedł bardzo szybko, starannie zapakowany i ubezpieczony przed uszkodzeniami. Polecam!

2017-12-01

duże opóżnienie produktu,który zakupiłam,ale to był okres przedswiateczny także pewne rzeczy można zrozumieć

5 / 5 2017-11-29

wszystko super. polecam.

5 / 5 2017-11-26

Profesjonalny sklep,brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-26

wszystko ok, miły kontakt i ceny ok

5 / 5 2017-11-16

dostalem to co chcialem po konsultacji ze sprzedawca i jestem zadowolony

5 / 5 2017-11-16

Bardzo przyjemna obsługa i wysoka jakoś usługi. Polecam.

5 / 5 2017-11-15

Szybka przesyłka; profesjonalne podejście do klienta.Bardzo szeroki wybór produktów dla zwierząt.Polecam zakupy w sklepie lucas24:)

5 / 5 2017-11-13

Pełna kultura i profesjonalizm !!!

2017-11-10

sklep z różnorodnym asortymentem, i tym co najważniejsze - niskimi cenami :)

5 / 5 2017-11-06

Miła rzeczowa profesjonalna obsługa,zamówiony towar dostępny do odbioru już następnego dnia.Zakupy w takim sklepie to prawdziwa przyjemność.Polecam wszystkim.

2017-11-02

Wszystko sprawnie polecam

5 / 5 2017-10-31

na pewno jeszcze kupię jakieś ąkcesoria dla czworonogów, dziekuje i polecam

5 / 5 2017-10-18

wszystko super

5 / 5 2017-10-13

Kupiłam w lucas24.pl kilka artykułów biurowych i jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka, mailowe powiadomienia o realizacji zamówienia, dobre zabezpieczenie przesyłki. Wszystko sprawnie, bezproblemowo i profesjonalnie. Jak najbardziej polecam ten sklep. :)

5 / 5 2017-10-09

Sklep bardzo wiarygodny, polecam w nim zakupy, dziękuję za szybką wysyłkę i realizację zamówienia

5 / 5 2017-10-05

jestem bardzo zadowolona z Państwa działania, dziękuje za super terminowe dostarczenie oraz rzetelnie i solidnie zapakowanie towaru :)

2017-10-03

Serdecznie polecam zakupy w LUCAS24 . Bardzo miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2017-09-26

WSPANIAŁE I PEŁNE PROFESJONALIZMU PODEJŚCIE DO ZAWIERANIA TRANSAKCJI. TAKIEJ WSPÓŁPRACY ŻYCZĘ WSZYSTKIM SPRZEDAWCOM ORAZ KUPUJĄCYM, GWARANTUJĄC UDANE ZAKUPY Z ZADOWOLENIEM DLA OBU STRON !!! POLECAM !!!

5 / 5 2017-09-23

Bardzo dobra obsługa, rzetelne informacje oraz szybka wysyłka - to podstawowe cechy lucas24.

5 / 5 2017-09-15

Wszystko Ok. Polecam.

5 / 5 2017-09-13

Jestem bardzo zadowolona, sklep spełnia moje oczekiwania, zamówienia są szybko realizowane oraz obsługa jest bardzo miła.

5 / 5 2017-09-09

Godny polecenia ze względu umiarkowane ceny, poziom oraz szybkośc obsługi.

5 / 5 2017-09-06

Bardzo profesjonalna i szybka obsluga, jestem mile zaskoczona ty bardziej, że zamawiałam chwile przed świętami.

2017-09-05

dobrze zabezpieczony towar, zgodny z opisem na stronie, fajna czytelna www, dokładają starań żeby wszystko było zgodnie z oczekiwaniami, a to cenię

5 / 5 2017-08-22

Transakcja przeprowadzona zgodnie z oczekiwaniami.Polecam.

5 / 5 2017-08-22

Wszystko,cały zakup przebiegł w jak najlepszym porządku.jestem zadowolony.ad1890

5 / 5 2017-08-19

Szybki kontakt, miła, fachowa obsługa. Pomimo mojego błędu przy składaniu zamówienia i marudzeniu, że cena zbyt wysoka (można się targować!), towar dotarł do mnie w ciągu 2 dni! Polecam. Mirosław

5 / 5 2017-08-17

szybko sprawnie i na temat POLECAM

5 / 5 2017-08-15

POLECAM!!! Bardzo miła i fachowa obsługa;szybka dostawa. Pierwszy raz skorzystałam z lucas24.pl ale teraz będę to robić częściej; jestem bardzo zadowolona!

2017-08-10

Swietny, gdony polecenia

5 / 5 2017-08-07

Sklep i świadczone przez niego usługi oceniam bardzo wysoko. Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Szybka dostawa.Produkt zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2017-08-06

Polecam ponownie, kolejne zadowolenie z zamówionego telefonu

2017-08-05

Bardzo miła obsługa. Bez problemu można znaleźć interesujący przedmiot, bo kategorie są czytelne. Produkty są dobre jakościowo, więc warto robić zakupy w tym sklepie:)

2017-08-01

Życzliwa, pełna sympatii i szczerego zainteresowania obsługa sklepu. W ramach rekompensaty za opóźnienie w dostawie ,zamówiony towar otrzymałem w prezencie. !!!

5 / 5 2017-07-14

gorąco polecam !!!

5 / 5 2017-07-11

Sklep solidny, towar zgodny. Polecam. W przyszłości na pewno wrócę.

5 / 5 2017-07-09

Jestem bardzo zadowolona z dokonywanych zakupów. Zachęcam innych do korzystania z oferty tego sklepu.

5 / 5 2017-07-07

Bardzo udane zakupy, jestem zadowolona zarówno z jakosci towaru jak i obsługi. Polecam.

2017-07-07

Sympatycznie, sprawnie, z pewnością jeszcze nie raz skorzystam z zakupów u Państwa :-) pozdrawiam serdecznie.

5 / 5 2017-07-06

Towar bardzo dobrej jakości; miła i fachowa obsługa; bardzo szybka przesyłka. Polecam zakupy w sklepie Lucas24.

5 / 5 2017-07-01

Bardzo miła obsługa, towar dokładnie taki, jaki został zamówiony, terminowa realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny. Naprawdę polecam!

5 / 5 2017-06-26

Szybka obsługa i bardzo atrakcyjne ceny towarów. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-24

kupiłam ostatnio perfumy, wszystko super,przesyłka na czas; pozdrawiam!

5 / 5 2017-06-23

Dobry kontakt i szybka dostawa. Towar zgodny z opisem.

2017-06-17

dobry punkt odbioru w Poznaniu(centrum miasta), bardzo miła obsługa

5 / 5 2017-06-01

Jestem zadowolony z zakupu w sklepie Lukas24

5 / 5 2017-05-29

Miła profesjonalna szybka i fachowa obsługa. Serdecznie polecam sklep lucas24

5 / 5 2017-05-19

W pełni profesjonalny sklep. towar zgodny z opisem. mila i profesjonalna obsluga. szybki termin realizacji. POLECAM!

5 / 5 2017-05-03

Wszystko w porządku- polecam!!!

5 / 5 2017-05-02

jestem zadowolona z zakupu w sklepie lukas24. Produkt jest zgodny z opisem, spełnia moje oczekiwania.Sprzedawca internetowy działu Agd jest kontaktowy,uprzejmy oraz rzeczowy.Życzę klientom waszego sklepu, takiego zadowolenia z zakupów w waszym sklepie jak moje.

2017-04-27

IDEALNIE W PUNKT.

5 / 5 2017-04-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupow w tym sklepie. Zamowienia realizowane sa bardzo szybko, bardzo dobry kontakt, bardzo mila obsluga. Goraco polecam ten sklep!

5 / 5 2017-04-24

Bez zastrzeżeń,polecam

5 / 5 2017-04-22

Szybka realizacja zamówienia, polecam ten sklep :-)

5 / 5 2017-04-20

Bardzo szybka wysyłka, rozsądne ceny, solidne opakowanie towaru do transportu.

2 / 5 2017-04-19

Niestety, nie polecam! Zamówiłam towar, zapłaciłam, ale minęło już ponad dwa miesiące i nie mam ani towaru, ani zwrotu pieniędzy. Sklep najpierw tłumaczył się kłopotami finansowymi, a teraz nie ma ze sklepem kontaktu. Nie odpowiadają ma maile.

5 / 5 2017-04-14

Zamówienie zrealizowane szybko i bez zastrzeżeń. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-04-12

Jestem BARDZO zadowolona!

2017-04-11

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu. Realizacja zamówienia nie budzi żadnych zastrzeżeń poza czasem dostarczenia towaru 9 dni (ale zrzućmy to na karb przedświątecznej gorączki). Wszystkiego dobrego

5 / 5 2017-04-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie Lucas 24,pomimo że kupiłam tylko jedną rzecz. Towar odpowiadał opisowi,dostałam go szybko i dobrze zapakowany.

2017-04-07

Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak KIEPSKĄ obsługą sklepu internetowego!!! Po 10 dniach od zaksięgowania przez sklep wpłaty i próbie kontaktu (m.in. telefonach, których nikt nie odbierał) zostałam uprzejmie poinformowana, iż najzwyczajniej towaru w sklepie nie ma. Dostałam też wiadomość, że muszę czekać aż zostanie dostarczony może w tym tygodniu, może w przyszłym (kto to wie, bo na pewno nie obsługa sklepu) a w nagrodę za cierpliwość otrzymać "jakiś artykuł biurowy". Zrezygnowałam więc z produktów których nie było, towar jaki był na stanie-plastikowe koszulki i blok zostały wysłane, ale w bardzo ciężkim i dużym opakowaniu... Dodam, że mieszkam za granicą a paczkę ze wszystkimi artykułami (także z innych sklepów, które wywiązały się z dostawy w wyznaczonym czasie) miałam odebrać z Polski, przez firmę lucas część rzeczy musiała zostać dodatkowo dosłana, co wiążę się z dodatkowymi kosztami i czasem...zupełny brak logiki i szacunku wobec klienta, strata pieniędzy, czasu i nerwów.... Radzę wybrać inny sklep.

5 / 5 2017-03-31

Atrakcyjne ceny! Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam i będę dalej zamawiać artykuły

5 / 5 2017-03-28

Szybka dostawa, dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-03-26

Szybko, sprawnie, świetny kontakt. Polecam

Rzetelne opinie o Lucas24.pl

Lucas24.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.lucas24.pl

Email
[email protected]

Telefon
(61) 64 29 160

Komórka
-

Infolinia
801 011 106

Logowanie