Kategorie: / Komputery i Internet / Serwis / Usługi

MacLife.pl Opinie Klientów

3.70/5.00 - ilość ocen: 10
opinie o MacLife.pl
1 / 5 2019-03-18

Do maclife wysłałem przeszło pół roku temu macbooka do naprawy portu zasilającego magsafe. Kontakt, wysyłki kurierami itd. przebiegły bardzo sprawnie. Z komputerem przesłałem jednak zasilacz, którego nigdy już z powrotem nie otrzymałem - firma stwierdziła, że zasilacz był niesprawny, i że gdzieś im się zapodział (został wyrzucony?), a osoba serwisująca komputer jest na urlopie itd. Inną rzeczą jest to, że do serwisowania, firma używa czasami części niekompletnych/używanych (o czym mówią sami w wywiadze zamieszczonym na internecie) i tak oto naprawiany port magsafe w moim komputerze wyglądał po naprawie jakby był zdezelowany i używany przez 10 lat (popękana wyściółka portu). Podsumowując jednak, naprawa została przeprowadzona pomyślnie i port działa. Należy zatem pamiętać, że firma Maclife.pl nie jest autoryzowanym serwisantem firmy Apple, i pomimo że naprawy są u nich tańsze niż w Apple, czasami można dostać gorszą/niekompletną część lub nie otrzymać wszystkiego w paczce powrotnej tak jak to było w moim przypadku z zasilaczem. Po wielu namowach emailowych o odesłanie zasilacza firma potraktowała mnie finalnie milczeniem/zostałem zignorowany. Odkupienie drugiego zasilacza kosztowało mnie później 114,99zł używanego z Allegro, a nigdy sam nie miałem okazji stwierdzić osobiście o uszkodzeniu tego pierwszego (tym bardziej, że przed wysyłką zasilacza do MacLife, był on sprawny). Uznałem, że faktycznie jest możliwość że zasilacz im się spalił i że go wyrzucili, i dlatego odpuściłem. Ale mój komentarz będzie służył dla innych osób, by byli bardziej rozważni w interesach z tą firmą. REASUMUJĄC: Wierzę, że dobrze i tanio naprawiają sprzęt, ale czasami można zostać potraktowanym troszkę nieprofesjonalnie tak jak w moim przypadku - poziom serwisu MacLife odbiega od poziomu serwisu autoryzowanej placówki serwisowej Apple.

2 / 5 2019-03-05

hehe mam mała przygode z serwisem Maclife , gdy mój telefon Iphone 6 wrócił z powszedniego pseudoserwisu który nie umiał naprawić usterki tj ( nie włączał sie wogóle) stwierdzili że telefon ma zepsuta płyte główna i nic nie da sie zrobić więc poszperałem w necie i znalazłem firme Maclife więcv zdecydowałem że wyśle im telefon do sprawdzenia jak sie okazało telefon udało się im przywrócić do życia ;) i działał ale?! po rozmowie z konsultantem dowiedziałem sie ponadtto że mój telefon ma na wyświetlaczu jakieś plamy i pytali czy mają to naprawic stwierdziłem że nie bo za drogo ale zdenerwowałem sie bo telefon był we wczesniejszym serwisie bez jakiejkolwiek wady wyświetlacza nie zdecydowałem sie na wymiane następnie dostałem informacje że mam uszkodzone kodeki audio przez co działała tylko jedna słuchawka i pytali czy mają sie tym zająć również odmówiłem bo z moją zleconą naprawą kosztowałoby to wszystko razem jakieś 1100 zł , gdy udało im sie przywrócic telefon do życia tak jak zleciłem wysłali mi do domu ( dużo zapłaciłem ale udało sie i chwała im za to) jak sie okazało wyświetlacz był w nienaruszonym stanie (chyba prubowali wyłudzić lekkie pieniądze) za coś co działa bardzo dobrze do tej pory) natomiast mówili prawde z kodekami owszem działała tylko jedna słuchawka niewiadomo z jakiej przyczyny , nie poleciłbym tego serwisu ponadtto oświadczają że są ofijalnym serwisem Aplle w Polsce a tak nie jest, najbliższy seris znajduje sie w Berlinie stanowczo nie polecam płacić za coś czego sie nie widzi na oczy pozdrawiam i przestrzegam

5 / 5 2019-02-15

Bardzo szybko naprawiony komputer, drugi oszczali sprzęt , pomogli z iphonem 7 w niskiej cenie- jestem bardzo zadowolona. Do tego pracuje tam przemiła dziewczyna Paulina - takich ludzi nie ma w iSpot gdansk - same mruki

2019-02-05

Fantastyczna obsługa i pełne zaangażowanie w rozwiązanie problemu, świetna atmosfera i zorientowanie na klienta, konkurencyjne ceny usług. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-11-19

najlepszy serwis Apple w mieście. szybko, uczciwie (serwisant dzwoni, że właśnie rozkręcił komp., mówi co kompowi dolega, jakie czynności chce przeprowadzić, czy się zgadzasz) rozmowa miła, naprawa szybka, ceny niewygórowane (czyt. uczciwe). trafiłam do MacLife na Puławską po tym, jak fatalnie byłam potraktowana w iSpot przy Marszałkowskiej . Naprawdę bardzo polecam serwis MacLife Warszawa. Monika

2018-10-27

brak słów , nie naprawili a skasowali jak za zboże ! porażka jak najdalej od tego dziadostwa

2 / 5 2018-08-26

Jeżeli nie chcesz mieć problemów to NIE WYSYŁAJ TAM SWOJEGO SPRZĘTU!!!! Obsługa klienta jest dobra tylko jak przyjmują sprzęt a później się zaczyna dramat. NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-16

Laptopa MacBook Pro ,,17" z 2012r. z niesprawną kartą graficzną oddałem do naprawy o godz. 14-tej, a odebrałem z serwisu o godz. 18-tej. Szybko, sprawnie pełen profesionalizm. W innych serwisach termin naprawy miał wynosić około 3 dni, przy czym koszt naprawy miał być trzy krotnie wyższy. Jestem bardzo zadowolony z naprawy jak i z obsługi. Polecam.

2 / 5 2018-03-12

Nie polecam Maclife Wifi naprawiane pół roku i nic... tzn Naprawiali owszem, ale tylko na ok miesiąc i ponownie do nich (naprawa gwarancyjna) po czym mieli mnie dosyć i stweirdzli, że tasiemka mikrofonu do wymiany 210pln. Z tym, że jak się później okazało (własna naprawa Wifi z pełnym powodzeniem) żadnej tasiemki nie wymieniali -po otwarciu Iphona tasimka była wklejona fabrycznie, reszta laminat po przegrzewany i ogólnie widać ze sie w nim działo. Mało tego wysłali do mnie telefon jakiegoś klienta "(biały, na rogu utłuczony, po włączeniu na tapecie Facet w okularkach z dzieckiem - telefon zabezpieczony hasłem) i tylko dlatego udało mi się uniknąć naciągnięcia tzw wymiany tasiemki - byłem pewien ze działał bez zarzutu w dniu wysłania do nich. Cóż nazwa chwytająca i tylko tyle moim zdaniem serwis "drucik"

2018-02-13

Skorzystałem z opcji wymiany serwisowej Iphone. Niestety brak kompetencji pracowników jest rażący. Cena niezgodna(umawiałem się na 1400zł, wg informacji przekazanej przez pracownika przyjmującego sprzęt, a usługę wyceniono przy odbiorze na 1590zł. Po wyjaśnieniach zapłaciłem 1490, gdyż nie chciało mi się już kłócić, gdyż potrzebuję telefonu(otrzymałem jeszcze rabat w związku z wcześniej wykonaną ekspertyzą za którą zapłaciłem, jednak musiałem się o niego upominać, gdyż pracownik znów nie wiedział o co chodzi... Czas realizacji zlecenia miał wynosić ok. 10 dni roboczych, wyniósł 18 dni roboczych. Na wymieniony sprzęt dostałem świstek z drukarki termicznej w żaden sposób niepotwierdzający własności urządzenia, czy jego wymiany, gdyż nigdzie nie widnieje nowy numer IMEI. Utrudni to jego dalszą odsprzedaż(brak wiarygodności). Żeby tego było mało gwarancja miała trwać prawie rok, a w rzeczywistości to 3 miesiące. Nie polecam!

Rzetelne opinie o MacLife.pl

MacLife.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.maclife.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie