Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Żywność

Magicznyogrod.pl Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 240
opinie o Magicznyogrod.pl
5 / 5 2019-03-23

bardzo dobrze

5 / 5 2019-03-21

Super

5 / 5 2019-03-19

dobrze i wspaniale

5 / 5 2019-03-19

Wszystko przebiegło genialnie... Polecam i pozdrawiam! :-)

5 / 5 2019-03-18

Polecam

5 / 5 2019-03-14

Jestem zadowolona z zakupu . Wszystko OK !

5 / 5 2019-03-14

Zadowolona jestem z jakości produktu oraz przebiegu transakcji. Polecam!

5 / 5 2019-03-13

Szybka wysyłka, udany zakup.. Polecam

5 / 5 2019-03-13

Produkty wysokiej jakości, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-03-09

ok, jes

5 / 5 2019-03-08

Oceniam wysoko pod każdym względem.

5 / 5 2019-02-25

Szybka realizacja zamówienia, wysokiej jakości produkt

5 / 5 2019-02-23

Pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2019-02-23

Bardzo dobry kontakt, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-21

OK !!!!!

5 / 5 2019-02-20

Polecam, szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-02-19

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-19

100% satysfakcji

5 / 5 2019-02-19

Wszystko było ok

5 / 5 2019-02-18

Super

5 / 5 2019-02-10

.....

5 / 5 2019-02-06

Wszystko gitarra? Polecam allegrowicza

5 / 5 2019-02-02

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa. bardzo szybka dostawa.

5 / 5 2019-01-28

Wszystko zgodnie z opisem, szybko, polecam.

5 / 5 2019-01-24

Wszystko super

5 / 5 2019-01-24

bardzo dobra

4 / 5 2019-01-19

pozytywna

5 / 5 2019-01-12

Najlepszy sklep z ziołami w Europie.

5 / 5 2019-01-07

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-04

Ok, szybko i sprawnie polacam

4 / 5 2019-01-01

Dobra jakość. Polecam

5 / 5 2018-12-24

Wszystkie ok

5 / 5 2018-12-24

polecam ten sklep wszystkim znajomym i członkom rodziny

5 / 5 2018-12-16

Sprawnie...w porzadku... wrócę na zakupy

5 / 5 2018-12-15

Całość bez zarzutu zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-12-10

polecam

5 / 5 2018-12-05

Wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2018-12-03

polecam

5 / 5 2018-12-02

Wszystko szybko, sprawnie, produkt zgodny z opisem, oryginalny. Polecam :)

5 / 5 2018-11-30

Szybko i profesjonalnie, polecam.

5 / 5 2018-11-25

Wszystko super

5 / 5 2018-11-23

Polecam magiczny ogród, Szybka dostawa, rewelacyjny kontakt .

5 / 5 2018-11-22

Profesjonalna obsługa fachowa i szybka dostawa produktów. Polecam

4 / 5 2018-11-20

Szybka obsługa

5 / 5 2018-11-19

Spoko

5 / 5 2018-11-17

Super kontakt ze sklepem. Polecam.

5 / 5 2018-11-17

Polecam

5 / 5 2018-11-10

Super

5 / 5 2018-11-09

Polecam zakupy w tym sklepie, profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2018-11-08

Polecam

5 / 5 2018-11-08

Wszystko ok polecam

5 / 5 2018-11-04

szybko gladko Zadowolony

5 / 5 2018-11-04

Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-10-27

Profesjonalna obsługa szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-12

Transakcja bardzo szybka, wszystko w najlepszym porządku. Polecam !

5 / 5 2018-10-10

Profesjonalna obsluga, przesylka zapakowana bezpiecznie, polecam innym.

5 / 5 2018-10-09

Kurier InPost to porażka. Paczkomaty InPost ułatwiłyby odbiór.

5 / 5 2018-10-08

Polecam ten sklep

5 / 5 2018-10-04

Polecam!

5 / 5 2018-10-02

wszystko ok

5 / 5 2018-10-02

Towar zgodny z opisem, wysyłka szybka.

5 / 5 2018-09-17

Błyskawiczna realizacja. Zamówiłam i tego samego dnia towar był wysłany.

5 / 5 2018-09-17

Wszystko perfekcyjnie! Polecam :)

5 / 5 2018-09-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-09

Wszystko ok jak zawsze.

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalne podejście do klienta, szybka dostawa! Polecam!

5 / 5 2018-08-30

Wszystko ok :)

5 / 5 2018-08-29

Bardzo dobry Sprzedawca; godny polecenia

5 / 5 2018-08-24

Wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2018-08-15

Wszystko było w porządku a paczka dotarła nie uszkodzona..

5 / 5 2018-08-14

Polecam, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-08-13

Polecam sklep oraz produkty

4 / 5 2018-08-09

?co to

5 / 5 2018-08-06

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2018-08-01

Miło i szybko

4 / 5 2018-07-26

dobrze

5 / 5 2018-07-23

Wszystko sprawnie dostarczone i zgodne z zamowieniem. Na pewno skorzystam ponownie.

5 / 5 2018-07-20

Bardzo szybko i profesjonsnie

5 / 5 2018-07-19

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-07-17

Zamawiam tu kadzidełka,jestem zadowolona z produktów,a także z obsługi klienta.Polecam

5 / 5 2018-07-17

Polecam:)

5 / 5 2018-07-17

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-07-14

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem ,już poleciłam znajomym

5 / 5 2018-07-14

Polecam serdecznie

5 / 5 2018-07-13

Polecam

5 / 5 2018-07-13

Polecam

5 / 5 2018-07-11

Wszystko w porządku. O efektach zdrowienia jeszcze napisać nie mogę, za krótki czas.

5 / 5 2018-07-04

jedyny sklep w swoim rodzaju ,dzięki za szczegółową informacje o produktach,oraz za wyjątkowy asortyment,a także dobrą jakość produktów ,wiele wam zawdzięczam!Z wyrazami szacunku -kanapa0

4 / 5 2018-07-02

Wszystko profesjonalnie . Jednak zakupione rzeczy zawinięte zostały metrami plastiku, proszę wziąć pod uwagę bardziej przyjazne środowisku sposobu zabezpieczania przesyłanego towaru

5 / 5 2018-06-28

Zakup i dostawa bez problemów.

5 / 5 2018-06-23

Super

5 / 5 2018-06-23

Rewelacja już składam kolejne zamówienia sklep nr.1 na mojej liście polecam

5 / 5 2018-06-18

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-06-17

jestem zadowolona

5 / 5 2018-06-16

Jestem zadowolona !

4 / 5 2018-06-12

wszystko ok tylko czy te zioła są tym co zamówiłam bo słabe działanie mają

5 / 5 2018-06-09

Najlepszy niestacjonarny sklep zielarski. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-06-05

Szybka realizacja zamówienia, wysokiej jakości produkt

5 / 5 2018-06-05

Szybko, sprawnie, w pełnym asortymencie.

5 / 5 2018-06-05

jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-02

Polecam

5 / 5 2018-06-01

Wszystko dobrze

5 / 5 2018-05-30

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-05-30

Super profesjonalnie!

5 / 5 2018-05-26

Super sklep, wysoka jakość produktów, wszystko dobrze, estetycznie zapakowane. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-05-23

wszystko cacy

4 / 5 2018-05-18

Polecam ;)

5 / 5 2018-05-17

Zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-05-07

jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-06

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-02

Szybko, zgodnie z zamówieniem.Duży asortyment produktów.Polecam !!!!.

5 / 5 2018-04-29

Polecam. Wszystko ok i szybko

5 / 5 2018-04-28

Kolejny udany zakup. Polecam.

5 / 5 2018-04-25

Jestem bardzo zadowolona, zioła dobrze zapakowane i zabezpieczone. POLECAM!

5 / 5 2018-04-14

Dziękuję za możliwość zakupów w Państwa sklepie, napewno jeszcze skorzystam, znajomym polecam:)

5 / 5 2018-04-13

Oki spoko

5 / 5 2018-04-11

Bardzo dobry sklep, bardzo dobre produkty - zwłaszcza ziołowe wyciągi, nalewki, szeroki asortyment, bardzo szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt ze sprzedawcą. Szczerze polecam!

4 / 5 2018-04-10

Od dawana zamawiam zioła w tym sklepie. I nigdy sie nie zawiodlam.

5 / 5 2018-04-09

Wszystko SUPER

5 / 5 2018-04-09

Towar wysokiej jakości.

5 / 5 2018-04-07

Szybka realizacja, polecam.

5 / 5 2018-03-31

Wszystko bez zastrzeżeń. Korzystam z tego sklepu już od dawna.

5 / 5 2018-03-31

polecam

5 / 5 2018-03-29

Wszystko super, jak w czasach Perskich, handel idealny!

5 / 5 2018-03-24

polecam

5 / 5 2018-03-23

jest ok

5 / 5 2018-03-22

Polecam!

5 / 5 2018-03-21

Polecam, dobre produkty,. Sprawna transakcja

5 / 5 2018-03-20

Zamawiałem z tej strony pierwszy raz...i myślę że nie ostatni,polecam.

5 / 5 2018-03-18

jest OK

4 / 5 2018-03-16

jestem zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-03-12

Doskonały sklep-polecam

5 / 5 2018-03-08

Bardzo solidna firma, polecam

5 / 5 2018-03-06

Wszystko poszło sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-02-27

Najlepszej jakości zioła i preparaty. A także ogromny wybór, szczególnie produktów niedostępny gdzie indziej.

5 / 5 2018-02-26

polecam

4 / 5 2018-02-19

Intuicyjna forma wyboru kupna i rychłej sprzedaży .

4 / 5 2018-02-18

Super

5 / 5 2018-02-18

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

4 / 5 2018-02-05

Wszystko w Porządku;-)

4 / 5 2018-02-05

Polecam

5 / 5 2018-02-02

Super sklep pod wieloma względami.

5 / 5 2018-01-30

polecam,

4 / 5 2018-01-27

Polecam ;)

5 / 5 2018-01-27

Zioła dobrze zapakowane, wszystko zgodnie z opisem. Polecam tego sprzedawcę :)

5 / 5 2018-01-22

Korzystam z usług firmy od miesięcy. Bardzo profesjonalna i szybka obsługa!

5 / 5 2018-01-10

szybka odsługa , pełen profesionalizm.

5 / 5 2018-01-03

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-01-01

Nic dodać, nic ująć :)

5 / 5 2017-12-28

Błyskawiczna wysyłka. Super jakość towaru. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-27

Ok Polecam

5 / 5 2017-12-27

wszystko OK.

5 / 5 2017-12-27

Szybka dostawa, towar polecam.

5 / 5 2017-12-24

jestem zadowolona i chętnie skorzystam następnym razem

5 / 5 2017-12-22

Kapsułki bardzo dobrej jakości - wytrzymałe, ale łatwo rozpuszczalne. Obsługa wzorowa. Wszystko na tak :)

5 / 5 2017-12-22

eeeee

5 / 5 2017-12-21

Tak powinno być wszędzie.

5 / 5 2017-12-19

Polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-16

Bardzo dobry sklep i super produkty

5 / 5 2017-12-13

Firma z której można brać przykład

5 / 5 2017-12-13

Najlepszy sklep, profesjonalna obsługa,

5 / 5 2017-12-05

Profesjonalna, szybka obsługa korzystam z tego sklepu już kilka lat jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-12-04

Jak zawsze jestem zachwycona

5 / 5 2017-12-04

Jestem zadowolona z zakupu. Polecam

5 / 5 2017-11-30

Swietna obsluga, oferowane produkty sa wysokiej jakosci. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-11-19

Super

5 / 5 2017-11-15

Bardzo profesjonalna i szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-11-14

wszystko ok

4 / 5 2017-11-13

Super

5 / 5 2017-11-12

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-10

Szybko sprawnie i rzetelnie . Kawa bardzo dobrej jakości .Polecam

5 / 5 2017-10-27

Swietna obsluga, szybka wysylka. Dziekuje.

5 / 5 2017-10-10

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-08

Korzystam z usług sklepu co jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Wszystko bez zarzutu.

5 / 5 2017-10-06

Profesjonalna obsługa, świetny jakościowo towar i w niskiej cenie. Bardzo szybka przesyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-05

Polecam sklep

4 / 5 2017-10-05

Polecam

5 / 5 2017-10-02

Super

5 / 5 2017-10-02

Szybka transakcja. Polecam.

5 / 5 2017-09-28

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-09-16

Polecam

5 / 5 2017-09-14

Polecam zakupy w sklepie.

3 / 5 2017-09-13

Polecam zakupy w ten sposób.Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-09-05

Jak najbardziej polecam wszystkim :) dobra jakość produktów i szybka wysyłka

4 / 5 2017-09-03

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2017-08-31

Polecam ten sklep! Szybka wysyłka, swietnie zapakowane!

4 / 5 2017-08-29

polecam

5 / 5 2017-08-28

Wszystko super

5 / 5 2017-08-26

wszystko ok

5 / 5 2017-08-23

polecam wszystkim zainteresowanym

5 / 5 2017-08-22

Mój ulubiony sklep, artykuły solidnie zapakowane, szybka przesyłka. Produkty działają zgodne z opisem :)

5 / 5 2017-08-20

Wszystko super, bardzo dobra jakość produktów, polecam :)

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalnie i szybko od lat. Polecam

5 / 5 2017-08-08

Od dłuższego czasu współpracuję z tą firma i nigdy nie miałem problemu same superlatywy.Pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-08

POLECAM!!!

5 / 5 2017-08-07

Sprawna, szybka obsługa. Wszystko tak, jak powinno być :)

5 / 5 2017-08-04

super polecam

5 / 5 2017-08-02

Profesjonalna obsługa i bardzo miła,jestem w 100% zadowolona . Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-08-02

polecam firmę

Rzetelne opinie o Magicznyogrod.pl

Magicznyogrod.pl

Siedziba
Złotów

WWW
http://www.magicznyogrod.pl

Email
[email protected]

Telefon
(67) 349 15 00

Komórka
603 094 777

Infolinia
-

Logowanie