Kategorie: / Ogród / Dom

Makita.hermesalfa.net Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Makita.hermesalfa.net
5 / 5 2019-03-16

szybka wysyłka towar zgodny z zmówieniem

2019-03-15

Wszystko w najlepszym porządku. Zarówno towar jak i obsługa I klasa.

5 / 5 2019-03-11

Super sklep. Kupiłam juz kilka narzedzi w nim i bardzo szybko dostałam przesyłke do domu. Super zapakowaną, zgodną z zamówieniem. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-02-27

Serdecznie polecam. Bardzo szybko, bardzo sprawnie i profesjonalnie zrealizowane zamówienie. Super kontakt.

2019-02-20

bardzo dobry olecam

2019-02-03

Doskonały sklep

5 / 5 2019-02-01

profesjonalna obsługa, szybkie załatwienie sprawy, terminowa dostawa....

5 / 5 2019-01-29

Wszystko w najlepszym porządku. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-21

sprawnie i szybko

5 / 5 2019-01-19

Szybka realizacja zamówienia, godna pochwały.Towar wysłany w dniu zamówienia, dostarczony następnego dnia.Polecam

5 / 5 2019-01-11

Pełny profesjonalizm,gorąco polecam

2019-01-08

Godny polecenia-ok

5 / 5 2019-01-06

Kontakt i transakcja wspaniała. Super sklep a w nim niskie ceny.

5 / 5 2018-12-26

Pewne miejsce do kupowania narzędzi. Szybka realizacja, towar dobrze zapakowany i zabezpieczony na czas transportu. Większość sprzedawanych rzeczy dostępna od ręki.

2018-12-24

Towar zgodny z opisem. Expresowa dostawa.

5 / 5 2018-12-18

Pierwszy zakup w tym sklepie dlatego: szybkość standardowa( 1 dzień zamówienie i przelew, 2 dzień pakowanie i wysyłka, 3 dzień spedytor jedzie nie tam gdzie trzeba, 4 dzień - dotarła do celu). Ale komunikacja ze sklepem wzorowa i uprzejma, dodatkowe wyjaśnienia. Jest O.K.

5 / 5 2018-12-16

bardzo dobra i szybka obsługa.polecam

2018-12-04

Bardzo dobry

5 / 5 2018-12-02

Pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalne narzędzia - zakup jak najbardziej udany. Polecam.

5 / 5 2018-11-25

OK

5 / 5 2018-11-02

SZYBKO ZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE,TOWAR ZABEZPIECZONY,BARDZO MIŁA OBSŁUGA. Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM ZAKUPY

5 / 5 2018-10-30

Bardzo miły kontakt. Sprawna i szybka obsługa oraz wysyłka zamówionego towaru. Towar bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem. Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-10-29

Rzetelny sprzedawca- towar zgodny z zamówieniem, miły kontakt i super ekspresowa dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-10-23

Profesjonalizm.

2018-10-23

Wszystko sprawnie łączność pod telefonem.

5 / 5 2018-10-15

BARDZO JESTEM ZADOWOLONY

5 / 5 2018-09-17

ok

2018-09-13

Jak zawsze towar zgodny z zamówieniem, dostarczony ekspresowo.

5 / 5 2018-09-10

Transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Nic, tylko polecać :)

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalne podejście do klienta. Towar uszkodzony w czasie transportu wymieniony od ręki.

5 / 5 2018-09-04

Bardzo kompetentna obsluga, bardzo polecam.

5 / 5 2018-08-23

Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-07-27

ok

5 / 5 2018-07-15

Polecam,bardzo szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-07-09

DOSTAWA SZYBKA ,TOWAR ZGODNY Z OPISEM POLECAM.

5 / 5 2018-06-21

Wszystko w najlepszym porządku. Szybka realizacja zamówienia. Ekspresowa dostawa. Towar najtaniej na "Skąpcu"

2018-06-20

Godny polecenia

5 / 5 2018-06-17

Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem. Super.

5 / 5 2018-06-13

Wszystko funkcionowalo bezblednie - od zamowienia do przesylki. Jestem w 100%-ach zadowolony i polecam dalej!

2018-05-30

Wzorowa transakcja, chociaż nie zwykłem nikomu kadzić. Firma godna polecenia.

5 / 5 2018-05-18

Szybko i sprawnie. Dobry kontakt. Gorąco polecam.Piotr

5 / 5 2018-05-16

Fachowe doradztwo, b. szybki czas realizacji zamówienia!

5 / 5 2018-05-05

POLECAM!

5 / 5 2018-04-28

polecam

2018-04-26

wspaniała obsługa

5 / 5 2018-04-16

Towar zgodny z opisem. Szybka obsługa i bardzo dobra informacja o czasie dostawy.

2018-04-06

We wtorek w nocy zamawiałem, czyli włąściwie w środę, a w piątek po przyjściu z roboty już mogłem brać się do koszenia. Dzięki!

5 / 5 2018-04-05

Zrealizowano moje zamówienie całościowo (trzy różne części) do kosiarki kompetentnie, fachowo i szybko.

5 / 5 2018-03-31

towar zgodny z opisem.Dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka przesyłka

2018-03-31

Obsluga sklepu bardzo przyjemna, mała wada przy transporcie sie trafila, ale ogólna opinia jest pozytywna.

2018-03-24

Rewelacja!

5 / 5 2018-03-21

polecam

5 / 5 2018-03-13

ok

2018-03-01

długo szukałem towaru który chciałem kupić, jeszcze nie wiem czy dobrze wybrałem ponieważ nie został użyty ale sklep działa bez zastrzeżeń

2018-02-24

wszystko blyskawicznie i bez zadnych problemow.oby wiecej takich sklepow!

5 / 5 2018-02-24

Wszystko w jak największym porządku, polecam sklep !!

5 / 5 2018-02-14

BARDZO POLECAM.SZYBKA REALIZACJA

2018-02-13

Tranzakcja przebiegła błyskawicznie. Oby jak najwięcej takich sprzedawców

5 / 5 2018-01-20

Profesjonaliści pod każdym względem od ceny do odbioru.

5 / 5 2018-01-19

Sprawnie, szybko (dostawa 22 godz. od zamówienia) - żadnych problemów

5 / 5 2018-01-18

Polecam tego sprzedawce

2018-01-04

Bez zastrzeżeń.OK!

5 / 5 2017-12-15

jest ok

2017-12-14

Bardzo korzystna cena, przy zakupie oryginalnego produktu.

5 / 5 2017-12-10

bardzo szybka realizacja zamówienia, wzorowy kontakt

2017-12-07

Kupiłem kilka rzeczy w hermselfa, jedną niestety przysłali nie taką jaka zamawiałem reakcja sklepu na pomyłkę była błyskawiczna. Mam zamiar wrócić do tego dostawcy.

2017-12-05

ocena bardzo dobra towar otrzymałem dnia następnego po zamówieniu (zapłata przy odbiorze) zgodnie z wybranym asortymentem

5 / 5 2017-11-09

szybko , solidnie

5 / 5 2017-11-05

Szybko.Profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Polecam , wszystko ok .

5 / 5 2017-10-14

solidna szybka dostawa

5 / 5 2017-10-09

pełen profesionalizm,szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem Gorąco polecam

2017-10-07

Wszystko w najlepszym porządku. Sklep, jak najbardziej godny polecenia.

2017-09-30

wszystko przebiegło pomyślnie :-)

5 / 5 2017-09-28

Szybko,sprawnie,bezproblemowo, jednym słowem SUPER

5 / 5 2017-09-23

polecam

5 / 5 2017-09-18

pozytywna

5 / 5 2017-09-17

Bardzo solidny sklep,szeroka oferta,towar szybko dostarczony.

5 / 5 2017-09-15

Wszystko OK błyskawiczna przesyłka Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2017-09-01

Sklep OK,godny polecenia.

5 / 5 2017-08-29

Super sprzedawca

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalizm w każdym calu,nic dodać nic ująć.Dziękuję za udane zakupy.

5 / 5 2017-08-20

szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-27

Bardzo dobry sklep, szybka obsługa - polecam

5 / 5 2017-07-25

Sklep godny polecenia. Towar dokładnie tai jakiego oczekiwałem, do tego bardzo szybka dostawa

5 / 5 2017-07-20

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2017-07-20

Szybko profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-18

szybka realizacja towar oryginalny

5 / 5 2017-07-16

szybki termin realizacji zamówienia, sklep godny polecenia,

5 / 5 2017-07-05

Bardzo bobry kontakt , błyskawiczna realizacja. POLECAM

5 / 5 2017-06-13

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie. Jestem zadowolona z produktu i czasu realizacji zamówienia. Polecam innym.

5 / 5 2017-06-12

Super towar ,byskawiczna przesyłka

5 / 5 2017-05-21

W pełni profesjonalny sklep internetowy . Łatwy kontakt telefoniczny , szybka dostawa towaru zgodnego z opisem . Polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie

5 / 5 2017-05-14

Bardzo polecam

5 / 5 2017-05-13

Super szybka i fachowa obsługa, towar pierwsza klasa, czego chcieć więcej?

2017-05-11

Sklep spełnił nasze oczekiwania

5 / 5 2017-05-08

Bardzo dobra i szybka obsługa. Polecam

5 / 5 2017-05-06

Bardzo szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-05-03

Bardzo dobra obsługa i szybka i fachowo wykonana przesyłka na 2 dzień byłem zaskoczony polecam.!

5 / 5 2017-04-24

Sklep HERMESALFA NARZĘDZIA z czystym sumieniem mogę polecić. Bardzo dobry kontakt, rzetelna i miła obsługa. Opisy sprzedawanych narzędzi w 100% prawdziwe. Bardzo szybka przesyłka.

5 / 5 2017-04-11

Błyskawiczna wysyłka, towar zamówiony w poniedziałek dostawa we wtorek. Super. Dobry kontakt telefoniczny i mailowy. Piła dobrze zapakowana. Polecam sklep !!

5 / 5 2017-04-10

szybko, tanio. Poleam

5 / 5 2017-04-02

Szybko konkretnie oraz rzetelnie. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-03-30

Wszystko w najlepszym porządku. Szczerze polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Makita.hermesalfa.net

Makita.hermesalfa.net

Siedziba
Biała Podlaska

WWW
http://makita.hermesalfa.net

Email
[email protected]

Telefon
601 590 492

Komórka
601 590 492

Infolinia
-

Logowanie