Kategorie: / Komputery / Telefony / Dla Dzieci

Mamsmartfona.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Mamsmartfona.pl
2019-03-22

Sprawna przesyłka, towar (etui na telefon) zgodny z opisem, chociaż wycięcia nieco krzywe.

2019-03-17

Obsługa rewelacyjna

5 / 5 2019-03-14

Szybka realizacja , dobry kontakt , godny polecenia

5 / 5 2019-03-03

Bardzo szybka wysyłka i dostarczenie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Produkt dobry jakościowo. Polecam.

2019-02-27

Nie jestem w stanie ocenić nie otrzymałam towaru...

5 / 5 2019-02-21

Jestem bardzo zadowolony z zakupu w Państwa sklepie. Informacje o przebiegu zakupu , terminach na wysokim poziomie.Na pewno od dziś będę polecał Państwa sklep.

2019-02-16

fachowa obsługa

5 / 5 2019-02-11

BARDZO SZYBKO I BARDZO SPRAWNIE

5 / 5 2019-02-07

Super. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Atrakcyjne ceny.

5 / 5 2019-02-03

Swietna firma, kolejny raz profesjonalnie

5 / 5 2019-01-23

Szybka i fachowa obsluga. Kolor etui taki jak na zdjęciu (chciałam czerwony,mam czerwony).

2019-01-23

Oceniam na 6

5 / 5 2019-01-21

Super sklep. Bardzo duży wybór akcesoriów. Profesjonalna obsługa. Będę często tu zaglądać

5 / 5 2019-01-21

Pozytywnie - polecam

2019-01-17

Nie miał bym uwag gdyby przesyłka została wysłana zgodnie z deklaracją przy zamówieniu. Sklep fajny, dobrze zorganizowana komunikacja z klientem.

5 / 5 2018-12-23

Polecam profesjonalizm w każdym calu

5 / 5 2018-12-13

Bezproblemowo, szybko, dobrze opakowane, niezła cena.

5 / 5 2018-12-12

Super sklep...szybko tanio i bez problemu...

5 / 5 2018-12-02

Profesjonalnie, szybko i tanio. Polecam!

5 / 5 2018-11-16

Polecam!

5 / 5 2018-11-15

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-09

rozmowa reklamacyjna OK zobaczymy jak Państwo wymienią uchwyt z

5 / 5 2018-11-09

jestem zadowolona z zakupu w waszym sklepie

5 / 5 2018-10-23

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem :) Pozytywnie w 100%

5 / 5 2018-10-22

Wszystko w najlepszym porządku, szybko sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-10-12

Bardzo fajny sklep i szybka realziacja

5 / 5 2018-10-06

Szybka realizacja

2018-09-27

Nie jestem w stanie ocenić nie otrzymałam towaru

5 / 5 2018-09-21

Obsługa jak i realizacja zamówienia przebiegły błyskawicznie oraz z pełnym profesjonalizmem. Jak najbardziej polecam sklep.

5 / 5 2018-09-16

Polecam, towar dotarł, i zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-14

polecam

5 / 5 2018-09-07

Bogaty wybór akcesoriów, szybka realizacja.

2018-09-01

Transakcja przebiegła sprawnie.

5 / 5 2018-08-30

Polecam :)!

5 / 5 2018-08-27

Polecam

5 / 5 2018-08-13

Super

2018-08-10

Sklep to ściema i kpina.

5 / 5 2018-08-01

Szybka realizacja zamówienia, wszystko zgodnie z opisem i z podanymi regułami - nie mam się do czego przyczepić.

5 / 5 2018-07-24

Szybko, sprawnie i na temat. Polecam!

5 / 5 2018-06-25

dobry sklep szybko sprawnie

5 / 5 2018-06-25

Bardzo dobry sklep polecam

2018-06-20

Wszystko cudnie

5 / 5 2018-06-12

OK

5 / 5 2018-05-21

fajny sklep! miła obsługa, wszystko na czas! super! szczerze polecam :)

5 / 5 2018-05-21

SUUUPER szybko i profesjonalnie. Z ogromną przyjemnością polecam.

5 / 5 2018-05-18

Super szypko etui takie jakie chcialem takie dostalem polecam.

5 / 5 2018-05-15

Szybka, profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-05-07

Polecam :)

5 / 5 2018-04-28

Jestem zadowolona z tranzakcji , szybko sprawnie, kontakt z klientem 100 %,

5 / 5 2018-04-23

Ok

2018-04-20

Duży wybór akcesoriów do telefonów i niskie ceny. Kupiłem etui i szkło do LG G3S, wysłali praktycznie od ręki. Pani na obsłudze klienta, kiedy prosiłem o numer nadania aż za miła ;)

5 / 5 2018-04-20

Zakup przebiegł bez zarzutów szybko sprawnie.Towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-04-13

Polecam.

5 / 5 2018-04-13

sklep super, bez problemowy

5 / 5 2018-03-25

Wszystko ok polecam

2018-03-23

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-03-09

Towar w bardzo dobrej cenie, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-03-04

Zakupy tutaj to sama przyjemność. Szybko i sprawnie tak jak lubie :) jeszcze wrócę :) Pozdrawiam

5 / 5 2018-02-24

Polecam, szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem,!

2018-02-17

Bardzo dobra.

5 / 5 2018-02-14

Szybka przesyłka,wytrzymały towat. Polecam

5 / 5 2018-02-01

Zakupy w miłej atmosferze, towar zgodny z opisem dobrze i bezpiecznie zapakowany, błyskawiczna wysyłka. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-22

Polecam!

5 / 5 2018-01-18

Świetne zakupy, duży wybór i bardzo szybka transakcja

2018-01-14

Wszystko sprawnie i zgodnie z opisem

5 / 5 2017-12-22

Super

5 / 5 2017-12-20

Swietna firma, kolejny raz profesjonalnie

5 / 5 2017-12-15

Jestem zadowolona z jakości produktów. Bardzo dobre wyposażenie asortymentu

5 / 5 2017-11-27

Jestem bardzo zadowolona z jakości produktu i sprawności zwdostarczeniu . Polecam

5 / 5 2017-11-26

dobry sklep szybko sprawnie

5 / 5 2017-11-19

Szybka wysyłka, etui idealne, polecam! Na pewno skorzystam z usług sklepu w przyszłości :)

5 / 5 2017-10-09

Szybko, tanio, profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2017-10-05

Transakcja przebiegła bardzo szybko. Towar zapowiedziany na czwartek przyjechał do paczkomatu już we wtorek. Etui 100% zgodne z opisem, w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu.

2017-10-04

oceniam sklep bardzo pozytywnie. Sprawna obsługa.

5 / 5 2017-09-26

Ładne opaowinięte, jak ze zdjęcia. Jestem zadowolona z zakupu.

2017-09-09

Bardzo dobra. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-07

szybka realizacja zamówienia i dostałam to co zamówiłam

2017-09-04

Fajny sklep

5 / 5 2017-08-18

Szybko, sprawnie a towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-15

ok

5 / 5 2017-07-25

Doskonała obsługa klienta mimo mojego błędu w zamówieniu - szybka i miła obsługa, gorąco polecam!

5 / 5 2017-07-19

Super wszystko

5 / 5 2017-07-17

Wszystko w porządku, obudowy dobrej jakości, polecam

5 / 5 2017-07-15

Szeroki asortyment.Świetny kontakt,jak mailowy tak i telefoniczny. Niskie ceny. I najważniejsze krótki termin realizacji zamówienia. Same superlatywy :)

5 / 5 2017-07-11

SPRAWNIE I PROFESJONALNIE

5 / 5 2017-07-10

Polecam

5 / 5 2017-07-08

POLECAM !!!

5 / 5 2017-07-07

Polecam - szybko i bez komplikacji

5 / 5 2017-06-23

Wszystko sprawnie i szybko.

5 / 5 2017-06-20

Polecam piękne obudowy do telefonu

5 / 5 2017-06-10

Bardzo dobra, szybka i miła obsługa.

5 / 5 2017-06-03

Towar otrzymałem błyskawicznie, dobra jakość, przystępna cena. Wszystkim polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2017-05-21

Wszystko w najlepszym porządku. Etui bardzo ładne, obsługa profesjonalna. Polecam!

5 / 5 2017-05-11

Wszustko przebiegło sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-05-03

OK

5 / 5 2017-04-10

Super,polecam. Tak jak obiecano tak też było. Przesyłka dotarła bardzo szybko mimo zblizących się świąt.

5 / 5 2017-04-08

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-03-26

Zamówienie, kontakt i dostawa bez zarzutu. OK.

Rzetelne opinie o Mamsmartfona.pl

Mamsmartfona.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://mamsmartfona.pl

Email
[email protected]

Telefon
690-448-535

Komórka
690-448-535

Infolinia
-

Logowanie