Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Zdrowie I Uroda / Książki / Ogród / Biuro / Militaria / Odzież i Obuwie / Dom / Dla Dzieci / Zegarki i biżuteria / Sport / Motoryzacja / Gry

Max24.pl Opinie Klientów

4.34/5.00 - ilość ocen: 116
opinie o Max24.pl
5 / 5 2019-03-22

O=S=T=R=Z=E=G=A=M !! jestem w sytuacji podobnej jak goss. Po wpłacie pieniędzy za grzejnik Instal Projekt ok. po tygodniu dostałem e-maila z księgowości, że pieniądze zostaną zwrócone do 25.11.2010. Czekam, oczywiście zero kontaktu. na e-maile i tel nie odpowiadają.

2019-03-20

Jak klient jest konkretny to i obsługa jest konkretna

5 / 5 2019-03-19

Bardzo polecam!!!!! Sympatyczny i bieżący kontakt, fachowa porada, szybka realizacja. To już kolejne moje zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie.

5 / 5 2019-03-18

Miła obsługa, rabacik do ceny i szybka realizacja zamówienia:)

2019-03-16

na czas

2019-03-15

Po zaksięgowaniu wpłaty za towar okazało się, że nie ma go na stanie, o czym zostałem poinformowany w automatycznym mailu bez informacji co dalej. Po moim telefonie zmieniliśmy kolor zakupionego przedmiotu, ale wysłana była dopiero 2 dni robocze później - po moim kolejnym telefonie. Opiekun produktu nie spełnia swojej roli- za to miły Pan z infolinii, mimo, że powolny to jednak skuteczny. Sklep ma zawyżone ceny wysyłki sugerując dowóz własny, przy czym wysyłają go kurierem.

5 / 5 2019-03-12

Kilkakrotnie juz kupowalem w max24.pl - zawsze bez zarzutu - szybka reakcja - towar jak w opisie - bez usterek

5 / 5 2019-03-11

Bardzo szybka dostawa, miły kontakt przez telefon. Wszystko zgodnie z ustaleniami.

2019-03-07

Poza Panią pod numerem telefonu sekretariatu (pozdraiwam Panią seredecznei) tzw. konsultant nie interesował się moim zamówieniem w ogóle. Dokonałam błyskawicznej zapłaty, a produkt, po moich licznych interwencjach, dotarł do mnie w terminie powyżej 2 tygodni od daty zamówienia(tylko dzięki uprzejmości Pani z sekratariatu). Nie polecam sklepu.

5 / 5 2019-02-26

Bardzo dobra i szybka obsługa.Naprawdę polecam.

Rzetelne opinie o Max24.pl

Max24.pl

Siedziba
Nowa Sól

WWW
http://www.max24.pl

Email
[email protected]

Telefon
68 387 09 13

Komórka
-

Infolinia
68 387 09 13

Logowanie