Kategorie: / Komputery i Internet / Reklama i Marketing / Usługi

Mayko Sp. z o.o Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 17
opinie o Mayko Sp. z o.o
4 / 5 2019-02-28

Jestem klientem firmy Mayko od ponad roku. Mimo tego, że zadowalające efekty pozycjonowania nie pojawiły się szybko (po ok. 5 miesiącach) to w tym momencie jestem bardzo zadowolony ze współpracy i zdecydowanie polecam firmę Mayko.

5 / 5 2019-02-22

Z firmą Mayko współpracuje od ponad 2 lat. Wcześniej miałem doświadczenie z innymi firmami świadczącymi usługi pozycjonowania, ale dopiero Mayko spełniło moje oczekiwania. Prowadzę sklep internetowy w dość konkurencyjnej branży, a ruch z Google to ok. 50% wszystkich wejść i to dzięki Mayko udało się uzyskać taki efekt. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-12-25

Polecam współpracę w zakresie AdWords. Dobry kontakt ze strony Mayko.

3 / 5 2018-12-22

Polecam

5 / 5 2018-11-28

Rzetelna znajomość SEM , profesjonalizm , szacunek i uczciwość wobec klienta oraz utożsamianie się z interesem pozycjonowanej witryny . Prawdziwy wyjątek wśród dominujących w tej branży oszustów i ignorantów. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-09-09

Współpracujemy od lat i bardzo polecamy. Fachowość i rzetelność to domena tej firmy.

5 / 5 2018-07-30

Jestem długoletnim klientem tej firmy i nie wyobrażam sobie wspólpracy z kimś innym.Uczciwość i rzetelność.Polecam wszystkim, którzy chca stworzyć profesjonalny sklep interentowy na Magento.Oczywiście polecam!

5 / 5 2018-06-07

Polecam firmę w szczególności za indywidualne podejście do mojego biznesu.

5 / 5 2018-05-16

Polecam i zapraszam do korzystania z serwisu Mayko. Dobre podejście, miła obsługa, czytelny przekaz. Adrian

5 / 5 2017-12-13

bardzo dobra współpraca w zakresie SEO

Rzetelne opinie o Mayko Sp. z o.o

Mayko Sp. z o.o

Siedziba
Białystok

WWW
http://mayko.pl

Email
[email protected]

Telefon
(85) 811 01 68

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie