Kategorie: / Komputery i Internet / Reklama i Marketing / Usługi

Mayko Sp. z o.o Opinie Klientów

średnia ocen: 4.76
opinie o Mayko Sp. z o.o
4 / 5 2019-02-28

Jestem klientem firmy Mayko od ponad roku. Mimo tego, że zadowalające efekty pozycjonowania nie pojawiły się szybko (po ok. 5 miesiącach) to w tym momencie jestem bardzo zadowolony ze współpracy i zdecydowanie polecam firmę Mayko.

5 / 5 2019-02-22

Z firmą Mayko współpracuje od ponad 2 lat. Wcześniej miałem doświadczenie z innymi firmami świadczącymi usługi pozycjonowania, ale dopiero Mayko spełniło moje oczekiwania. Prowadzę sklep internetowy w dość konkurencyjnej branży, a ruch z Google to ok. 50% wszystkich wejść i to dzięki Mayko udało się uzyskać taki efekt. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-12-25

Polecam współpracę w zakresie AdWords. Dobry kontakt ze strony Mayko.

3 / 5 2018-12-22

Polecam

5 / 5 2018-11-28

Rzetelna znajomość SEM , profesjonalizm , szacunek i uczciwość wobec klienta oraz utożsamianie się z interesem pozycjonowanej witryny . Prawdziwy wyjątek wśród dominujących w tej branży oszustów i ignorantów. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-09-09

Współpracujemy od lat i bardzo polecamy. Fachowość i rzetelność to domena tej firmy.

5 / 5 2018-07-30

Jestem długoletnim klientem tej firmy i nie wyobrażam sobie wspólpracy z kimś innym.Uczciwość i rzetelność.Polecam wszystkim, którzy chca stworzyć profesjonalny sklep interentowy na Magento.Oczywiście polecam!

5 / 5 2018-06-07

Polecam firmę w szczególności za indywidualne podejście do mojego biznesu.

5 / 5 2018-05-16

Polecam i zapraszam do korzystania z serwisu Mayko. Dobre podejście, miła obsługa, czytelny przekaz. Adrian

5 / 5 2017-12-13

bardzo dobra współpraca w zakresie SEO

5 / 5 2017-11-27

Od 4 lat jestem klientem firmy Mayko. Dzięki temu nasza strona firmowa jest w TOP3 Google. Polecam

5 / 5 2017-11-18

Jestem klientem od 6 miesięcy i biorąc pod uwagę wcześniejsze firmy z jakimi współpracowałem jestem bardzo pozytywnie zaskoczony podejściem, obsługą i fachowością pracowników firmy Mayko Sp. z o.o. Analizują stronę pod względem potencjału, proponują zmiany sami wychodzą i inicjatywą co zmienić i ulepszyć, widać wiedze i doświadczenie. Pracownik firmy na moją prośbę dokonywał zmiany w optymalizacji strony w weekend co mówi samo za siebie że traktują klientów profesjonalnie. Z pełną odpowiedzialnością polecam usługi tej firmy.

5 / 5 2017-11-01

Do Firmy Mayko trafiłem z polecenia, miałem do czynienia z wieloma firmami SEO/SEM, gdzie płaciłem a nie widziałem efektów. Powoli traciłem nadzieję, jednak znajomy który sobie niezle radzi rozwijajac sklep internetowy zasugerował, żebym spróbował z Mayko. Po trzech miesiacach widziałem efekty, czego mi nie obiecywali i sam nie wierzyłem, bo najpierw trzeba posprzątać po poprzedniej agencji- jednak dla Mayko się udało. Pomagają mi rozwijać sprzedaż od roku 2014 i nie planuję zmieniać agencji SEO/SEM.

5 / 5 2017-10-23

Współpracujemy z firmą Mayko od 5 lat. Uważam że robią bardzo dobrą robotę na rzecz swoich klientów. Udostępniają szczegółowe raporty, analizują, poprawiają, podpowiadają. Naprawdę polecam współpracę.

4 / 5 2017-08-03

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-07-26

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Mayko. Mam już spore doświadczenie we współpracy z innymi firmami i dopiero firma Mayko spełniła moje oczekiwania. Dzięki pozycjonowaniu mój sklep zaczął w końcu przynosić zadowalające zyski, dzięki czemu mogę rozwijać swój biznes na rynkach zagranicznych. Jedyne czego żałuję to tylko to, że natrafiłam na Mayko tak późno. Polecam z czystym sumieniem!

5 / 5 2017-07-02

Polecam

Rzetelne opinie o Mayko Sp. z o.o

Mayko Sp. z o.o

Siedziba
Białystok

WWW
http://mayko.pl

Email
[email protected]

Telefon
(85) 811 01 68

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie