Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Gry

Memotech.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Memotech.pl
5 / 5 2019-03-24

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2019-03-23

Bardzo dobry kontakt, pozytywne relacje, szybka wysyłka. Jestem w pełni zadowolony ze współpracy

2019-03-18

Sklep godny polecenia. Towar zakupiony osobiście w siedzibie firmy. Obsługa kontakt realizacja na najwyższym poziomie. Był to mój kolejny zakup w tym sklepie i na pewno jeszcze tutaj zajrzę. Serdecznie polecam ten Sklep.

2019-03-16

To już mój kolejny zakup, sklep ogólnie godny polecenia.

2019-03-09

SKLEP Z SZEROKIM ASORTYMENTEM

2019-03-09

Rewelacja...

5 / 5 2019-03-07

Polecam. Choć sklep mógłby dawać jakieś potwierdzenie o otrzymaniu kasy i wysłaniu towaru, to mimo wszystko akcja sprawna, szybka. Przesyłka w sensownej cenie. Myślę, że jeszcze nie raz skorzystam z oferty.

2019-03-03

Solidny sprzedawca, współpraca bez zastrzeżeń!

5 / 5 2019-02-24

Zamówienie zrealizowe zgodnie z ustaleniami, szybko i profesjonalnie. Polecam.

2019-02-15

W sklepie Memo Tech pl. zakupiłem mysz bezprzewodową optyczną Bluetooth Media-Tech MT1083 Reloaded. Jak dla mnie plus za możliwość osobistego odbioru lub dostawa na terenie Szczecina gratis.

5 / 5 2019-02-13

Sklep ce***e się niską ceną co nie wpływa na jakość obsługi, do której nie mam zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2019-02-10

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-02-05

Wszystko w najlepszym porządku, zamówienie zrealizowane rzetelnie i bardzo szybko, zero problemów, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-02-05

Ogólnie jestem zadowolona ze sklepu. Fakt, że obsługa przez gg dość marna, miałam wrażenie, że mi bardziej zależy na kupnie, niż rozmówcyna sprzedaży, jednak kontakt tel. mile mnie zaskoczył. Z czystym sumieniem ten sklep polecam, jednak w razie pytań radzę kontaktować się telefonicznie.

5 / 5 2019-01-02

Sklep w porządku, towar przywieźli w umówione miejsce, POLECAM!

5 / 5 2018-12-30

Wszystko OK, dowóz sprawny, informacja rzetelna i szybka.

5 / 5 2018-12-25

Szybko i sprawnie realizowane są moje zamówienia. Polecam sklep.

5 / 5 2018-12-19

Bardzo miły szybki kontakt super szybka realizacja zamówienia - POLECAM GORĄCO ten SKLEP

5 / 5 2018-12-09

Jestem bardzo zadowolony z przebiegu transakcji jak i z samego zakupionego towaru! Bardzo słowny sprzedawca z olbrzymim zaangażowaniem! Z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić ten sklep!

5 / 5 2018-12-08

Jestem zadowolona z transakcji. Łatwy i miły kontakt, szybka dostawa, a do tego ceny przyzwoite:) Polecam!

5 / 5 2018-11-29

Profesjonalizm w 100%-ach !!!

5 / 5 2018-11-28

Mila i profesjonalna obsluga!Przesylka blyskawicznie dostarczona!Polecam ten sklep z przyjemnoscia!!!Dziekuje i pozdrawiam!

5 / 5 2018-11-23

Bardzo dobry, sprawnie działający, profesjonalny sklep.

5 / 5 2018-11-22

Bardzo profesjonalna obsługa, doradztwo przy dokonywaniu wyboru i czas realizacji. polecam wszystkim!!!!

2018-11-18

Obsługa zamówienia bez zarzutu, wszystko O.K.

5 / 5 2018-10-24

Transakcja zrealizowana szybko i z dużym zaangażowaniem ze strony firmy MEMOTECH, dodatkowo w bardzo przyjaznej atmosferze.

5 / 5 2018-10-13

Obsługa Profesjonalna Szybka i Fachowa

5 / 5 2018-10-11

Wszystko super, paczka dostarczona bardzo szybko, towar w nie naruszonym stanie wszystko OK. Bardzo polecam ten Sklep, obsługa rzetelna i słowna. Pozdrawiam,

5 / 5 2018-10-05

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Miła i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-09-29

Transakcja szybko i sprawnie, sklep bardzo elastyczny w podejsciu do potrzeb klienta, same plusy !! Polecam !!

2018-09-07

Wszystko w jak najlepszym porzadku

2018-09-01

Przyjazny dla klienta.

5 / 5 2018-09-01

Rekord czasu realizacji mojego zamówienia przez sklep internetowy MemoTech trudno będzie komukolwiek pobić. Profesjonalna obsługa, rewelacyjny czas realizacji zamówienia i bardzo miły kontakt. Polecam wszystkim w 100% !!!

5 / 5 2018-08-23

Jestem zadowolona z obsługi sklepu, miła fachowa obsługa - pełny pozytyw

5 / 5 2018-08-08

Miła fachowa obsługa. Dobry kontakt POLECAM

5 / 5 2018-07-31

Pierwszy raz skorzystałam z usługi. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i terminu zrealizowania zamówienia.

5 / 5 2018-07-28

Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-06-29

Dobrze zaopatrzony i godny zaufania. Wysyłka dostarczona na czas i produkt zgodny z opisem. Szczerze Polecam.

2018-05-16

pozytywnie!!

5 / 5 2018-05-10

Miła, szybka i kompetentna obsługa.

5 / 5 2018-05-08

Polecam ten sklep. Jak w temacie - szybko, profesjonalnie i taniej od innych.

2018-05-03

zamawiany router otrzymałem na drugi dzień po zamówieniu, transakcja sprawna bez zbędnych formalności

5 / 5 2018-04-26

Szybka finalizacja,doskonała informacja o etapach realizacji zamówienia.

2018-04-21

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-04-20

Lodówka jest cicha, fajna z wyglądu, póki co działa b. sprawnie. Szybka przesyłka, towar jak najbardziej w porządku i zgodnie z wymogami.

5 / 5 2018-04-18

Super sklep POLECAM

5 / 5 2018-04-05

Szybka i dobra transakcja ja jestem zadowolony w 100% bdb kontakt telefoniczny polecam wszystkim nie będziecie zawiedzeni.

5 / 5 2018-03-08

Godny polecenia sklep.Szybko.sprawnie no i tanio.Jestem zadowolony z mojego tv.

2018-03-06

Zamówienie złożyłem w piątek, towar odebrałem w poniedziałek. Dotarł na czas pomimo faktu iż w sobotę było Wszystkich Świętych. Towar prosto z palety i kompletny.

5 / 5 2018-03-05

Super sprzedający. Rewelacyjny kontakt. Błyskawiczny odbiór. Gorąco polecam !

5 / 5 2018-02-13

pan miła rozmowa, TORBA DO NOTEBOOKA porządku OK.

5 / 5 2018-02-11

Jestem zadowolony z obsługi tego sklepu fachowo szybko i profesjonalnie. Życzyłbym sobie takiej obsługi przez innych sprzedawców

5 / 5 2018-02-09

Szybko, konkretnie i z kulturą. Towar w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-02-06

Nie mam żadnych uwag co do obsługi. Wszystko terminowo i bez żadnych problemów. Polecam.

5 / 5 2018-01-23

Super sklep. Łatwy kontakt, dobra cena. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-22

Łatwy kontakt, szybkie sprowadzenie towaru, odbierałem osobiście - sympatyczny sprzedawca

5 / 5 2018-01-06

polecam! transakcja bez uwag

2018-01-04

konkretna i miła obsługa towar bez zarzutu sklep godny polecenia

5 / 5 2017-12-29

Zamówienie LCD dokonane telefonicznie w środę wieczorem z przedpłatą, przesyłka była w piątek u mnie (a zależało mi na dostawie przed weekendem). Obsługa telefoniczna pozytywna - sprawnie i konkretnie. Towar zapakowany bez zastrzeżeń. Ocena 5+ (plus za szybka wysyłkę)

5 / 5 2017-12-17

Wszytsko w pełni profesjonalnie. Szybko, tanio i dobrze.

5 / 5 2017-12-16

profesjonalne podejscie,oraz dobry kontakt.polecam

5 / 5 2017-12-03

Bardzo sprawna, szybka realizacja zamówień. Polecam! Krzysiek Gackiewicz

2017-11-19

Projesjonalnie , sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-17

Szybko, sprawnie , nawet w przypadku bledu ze strony nabywcy.Rewelacja!!! Polecam.

5 / 5 2017-10-25

Bardzo dobra cena, rewelacyjny kontakt, szybka obsługa :o) Polecam wszystkim!

2017-10-19

Dnia 11.04 złożyłem zamówienie 2262 na obiekty nikkor 18-200 VR II. Obiektyw był dostępny w sklepie co zgodnie z regulaminem potwierdziłem na stronie sklepu. Bez żadnego kontaktu zamówienie zostało anulowane po około 30 minutach. Powód: "MemoTech.pl informuje, że w związku z brakiem towaru OBIEKTYW NIKON 18-200mmF/3,5-5,6 G IF-ED AF-S VRII (FOTNIKOBI0042) - 2 355.39 zł x 2 = 4 710.78 zł na stanie magazynu zamówienie nr 2262 nie może być zrealizowane i zostało anulowane." Uważam, że każdy sklep powinien brać odpowiedzialność za to co wystawia i podaje jako dostępne, tym bardziej, że taki zapis ma w regulaminie. Jest mi bardzo przykro, że nawet nikt nie przeprosił mnie za błąd tylko po prostu anulował zamówienie.

2017-10-04

Bardzo dziękuję , za sprawne zrealizowanie zamówionego towaru.Klimatyzer dotarł w 48 godzin ,sprawny i spełniający moje oczekiwania. Pozdrawiam michał zieliski

5 / 5 2017-10-03

Opinia pozytywna! Towar zgodny z opisem. Szybka obsługa. Dobry kontakt. Polecam!

5 / 5 2017-09-26

Wszystko super od płatności do dostarczenia.Kontakt w zasadzie 24h na dobę.Różne opcje kontaktu,były dla mnie pozytywnym zaskoczeniem,nie zdziwiłbym się,gdyby jeszcze sprzedawca nie używał CB radia ;).Towar zapakowany fabrycznie,zero ingerencji sprzedawcy do wnętrza zawartość to ogromny plus.Mamy pewność,że nikt towaru nie macał przed nami.Naprawdę można poczuć,że dostajesz towar tak,jakbyś poszedł do sklepu i otworzył go po przyjściu z zakupów we własnym domu :)

5 / 5 2017-09-25

Świetny kontakt, kompetentny sprzedawca, dobry towar. Polecam

5 / 5 2017-09-21

Jedyny sklep, który pisząc że ma towar faktycznie go miał. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-09-15

Z usługi jestem bardzo zadowolony na bieżąco byłem telefonicznie informowany o zamówieniu na wszelkie pytania dotyczące sprzętu dostawałem odpowiedź polecam

5 / 5 2017-09-15

bardzo szybka dostawa.wszystko było jasne od poczatku do końca. żadnego ściemniania. bardzo dobry sklep!polecam!!!!:)

5 / 5 2017-09-03

jestem zadowolona

5 / 5 2017-08-12

Dabra cena. Szybka dostawa. markowy produkt.

5 / 5 2017-08-11

super sprzedawca.towar bez wad i szybko przygotawany a do tego w przystepnej cenie.polecam

2017-08-11

godny polecienia

5 / 5 2017-07-26

Super !! strasznie szybka oblsuga bardzo profesjonalnie bez problemów rewelacja

2017-07-23

Sprawna obsługa

5 / 5 2017-07-23

Bardzo miły kontakt z właścicielem sklepu.Umiał naprawdę fachowo doradzic produkt.Super szybka wysyłka,doskonale zabezpieczona.Z czystym sumieniem mogę polecić sklep MemoTech.pl Uwazam,że naprawdę warto robić w nim zakupy!

5 / 5 2017-07-02

Dobry kontakt, szybka reakcja na zamówienie, wszystko zgodnie z opisem. Osobiście polecamten sklep.

5 / 5 2017-06-27

Szybko i rzeczowo. Dobry kontakt, Pełne informacje o przesyłce - polecam

5 / 5 2017-06-21

polecam bo warto sprawna obsługa i bardzo dobry kontakt dostawa przyszła nawet szybciej niż się spodziewałem i za to wielki plus :-)

5 / 5 2017-06-17

Wszystko szybko i sprawnie. Zadowolony z uslug tego sklepu

5 / 5 2017-06-06

Fachowo, szybko i sprawnie. Konsultacja i zakup zgodnie z oczekiwaniem. Polecam

5 / 5 2017-05-31

Jestem bardzo zadowolony z zakupu i z tej FIRMY, miły kontakt, rzetelna informacja gdy miałem pytania.Wszystko sprawnie i bezproblemowo.No i towar pierwsza klasa!!!Gorąco polecam!!!, I WŁAŚNIE TAK TRZEBA PODCHODZIĆ DO KLIENTA. - WZOROWA FIRMA - Polecam -

5 / 5 2017-05-28

Sympatyczny, konkretny i profesjonalny Sprzedawca. szybka przesyłka. Polecam!!

5 / 5 2017-05-24

Oceniam obsługę bardzo wysoko - to przyjemność robić zakupy w tym sklepie. Szybkość, komunikatywność, elastyczność i zrozumienie potrzeb klienta - właściciel rozumie o co chodzi w handlu. Polecam

5 / 5 2017-05-21

Bardzo solidny sprzedawca!! Bardzo szybka dostawa i bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą!! Dbałość o klienta!! Gorąco polecam!!

5 / 5 2017-05-09

Jestem zadowolony z szybkości zamówienia - realizacja w 24 godziny od złożenia zlecenia zakupu.

5 / 5 2017-04-30

Profesjonalna obsługa klienta

5 / 5 2017-04-30

100% pozytyw za miłą i błyskawiczną obsługę. Dziękuję i polecam wszystkim.

5 / 5 2017-04-27

Towar na następny dzień - miło i sprawnie - polecam

2017-04-08

rewelacja

5 / 5 2017-04-05

Jestem zadowolona z transakcji i ze sprzętu, szybko sprawnie, doskonały kontakt z prowadzącym sprzedaż. POLECAM!!!!

5 / 5 2017-03-30

Sklep naprawde godny polecenia. Bardzo dobry kontakt. Towar dostarczony szybko i dogodnie dla klienta.

2017-03-30

To sklep z bardzo elastycznym podejściem do Klienta oprócz oczywistej fachowości i bardzo miłej obsługi:)!

5 / 5 2017-03-29

szybko sprawnie i rzetelnie - polecam - dobry kontakt

Rzetelne opinie o Memotech.pl

Memotech.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.memotech.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie