Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne / Erotyka

Menspace.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 83
opinie o Menspace.pl
5 / 5 2019-03-17

Super sklep internetowy. Atrakcyjne ceny i szybka obsługa klienta. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-03-15

Towar 100% satysfakcji, bardzo szybka wysyłka. ciekawe promocje...

2019-03-10

Myśle ze odpowiednim słowem będzie ZAJE-FAJNY...

2019-02-27

Błyskawiczna obsługa, to co zamówiłem otrzymałem następnego dnia.

5 / 5 2019-01-27

Bardzo dobre produkty oraz szybka obsługa

5 / 5 2019-01-22

Bardzo fajny sklep z kosmetykami, których które znałem z zagranicy. Polecam dla osób, które szukają niebanalnych i skutecznych kosmetyków dla mężczyzn.

5 / 5 2019-01-16

pozytywna

5 / 5 2019-01-08

Bardzo dobry poziom obsługi klienta i kontakt ze sprzedawcą.Błyskawiczna dostawa.Polecam!

2019-01-05

Bardzo dobry i solidny

2019-01-02

bardzo dobry

5 / 5 2018-12-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkty dobrej jakości, polecam.

5 / 5 2018-12-18

bardzo profesjonalna obsługa i duży wybór produktów

5 / 5 2018-12-06

Transakcja przeprowadzona bardzo profesjonalnie, ekspresowy czas realizacji zamówienia, sprzedawca godny polecenia. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-11-24

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-11-11

Super sklep, wiele ciekawych produktów.

5 / 5 2018-11-01

Sklep,produkty, obsługa mega profesjonalna, polecam każdemu kto ma brodę i nie tylko !

5 / 5 2018-10-29

wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-10-24

Profesjonalnie i szybko. Przykład sklepu na którym inne powinny się wzorować.

2018-10-16

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-14

Rewelacyjny sklep. Duży wybór i szybka przesyłka.

5 / 5 2018-10-07

Sklep posiada asortyment, którego nie kupisz w pierwszym, lepszym sklepie czy drogerii. Zakupu dokonywałem pod wpływem impulsu - znalazłem dokładnie to, czego szukałem. Szybka realizacja zlecenia i kontakt.

5 / 5 2018-10-07

Pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2018-10-02

Super po prostu !!!!

2018-09-20

Wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu. Zamówienie złożyłem we wtorek, płatność zrobiłem standardowym przelewem a moja przesyłka była w paczkomacie już w czwartek. Wielki pozytyw, na pewno jeszcze nie raz skorzystam.

5 / 5 2018-09-18

Gorąco polecam!!! Wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-09-10

bardzo pozytywna

2018-09-07

Bez zarzutów

5 / 5 2018-09-05

Sklep szybko i fachowo dostarczył przesyłkę . Zdarzyła mi się pomyłka pry zamówieniu i zamiast płatne przy odbiorze nacisnąłem przedpłata , ale po 1 telefonie szybko i sprawnie poprawiono mój błąd przy zamówieniu, obsługa miła i precyzyjna. Serdecznie polecam ten sklep. Będziecie zadowoleni

5 / 5 2018-08-15

polecam

5 / 5 2018-08-12

Towar najwyższej jakości, szybka realizacja zamówienia. Polecam!!

5 / 5 2018-08-03

Polecam!!!! Błyskawiczna realizacja!!!

2018-08-01

Błyskawiczna przesyłka i bezproblemowy kontakt ze sklepem. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-07-29

Wszystko ok, bardzo szybki czas przesyłki.

5 / 5 2018-07-27

Szybka realizacja i profesjonalne traktowanie klienta/

5 / 5 2018-07-24

Bardzo polecam ten sklep, szybko i sprawnie przeprowadzane tranzakcje. Już nie pierwszy raz kupowałem i wszystko z godnie z opisem.

5 / 5 2018-06-24

Jestem bardzo zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-06-15

Szybka i profesjonalna obsługa. Znakomite towary najwyższej jakości. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-14

wszystko ok

2018-05-23

Wszystko w jak najlepszym porządku. Ekspresowa wysyłka. Zdecydowanie POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-21

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybka dostawa, świetny kontakt.Polecam.

2018-05-18

Bardzo dobry kontakt! Godny polecenia :)

5 / 5 2018-05-15

realizacja bardzo szybka, pomimo braku towaru, który chciałam zakupić zaproponowano mi inny. Obsługa sklepu bardzo dobra.

2018-05-10

Perfekcja!

5 / 5 2018-05-03

wszytko ok

5 / 5 2018-05-01

Pełen profesjonalizm,zamówienie zgodne i szybka dostawa

5 / 5 2018-04-07

Bardzo szybka wysyłka,nie było żadnych problemów z transakcją, towar doszedł bez problemów, szeroki wybór produktów, świetny sklep!

5 / 5 2018-04-01

ok

5 / 5 2018-03-14

ok

5 / 5 2018-03-11

Bardzo sprawna i szybka wysyłka od razu po otrzymaniu przelewu. Produkty dobrze zapakowane i bezpiecznie dowiezione.

5 / 5 2018-03-02

Duży pozytyw, świetny kontakt i szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-02-13

Wszystko tak jak być powinno. Polecam

5 / 5 2018-02-12

Właśnie otworzyłem paczkę od przewoźnika. Jestem absolutnie zachwycony! Jakość towaru, a nade wszystko jego pieczołowite zabezpieczenie przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Jeśli tak wygląda realizacja każdego zamówienia, to jestem pod WIELKIM wrażeniem. Udało się Państwu wprawić mnie w zdumienie, a to niełatwe. Nawet paragon w osobnym woreczku. Dla mnie totalny obłęd. Ale jak najbardziej pozytywny, bo świadczący o szacunku do klienta. ponadto wyśmienity kontakt. Słowem pełny profesjonalizm. Inne sklepy mogłyby się wiele nauczyć. Od dziś Menspace jest moim sklepem!

5 / 5 2018-02-10

wszystko super,bardzo dobry kontakt i szybka wysylka

5 / 5 2018-01-31

Fachowa i szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-01-29

Bardzo sprawna dostawa, duży wybór. Polecam

2018-01-27

Wszystko poszło błyskawicznie, wielki plus dla sklepu.

5 / 5 2018-01-21

Świetny sklep. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-01-10

ok

5 / 5 2018-01-08

Sklep w 100% polecam !! Nic nie mam do zarzucenia.

5 / 5 2018-01-03

polecam

5 / 5 2018-01-03

Wszystko szybko i sparwnie dostarczone zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-01-01

Sklep fantastyczny, bardzo dobry kontakt, dobre ceny, błyskawiczna przesyłka, i co dla mnie ważne to możliwość odebrania przesyłki w paczkomacie. Polecam ten sklep w 100 procentach. Będę wracał !

5 / 5 2017-12-30

Polecam serdecznie ! Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przemiły kontakt wraz z błyskawicznymi odpowiedziami na zapytania. Świetnie spakowane i szybko wysłane - w ten sam dzień kiedy było złożone zamówienie ! REEWELACJA ! na pewno zrobię tu zakupy jeszcze nie raz !

2017-12-29

B duży wybór interesujących mnie marek, normalne ceny; nic specjalnie niesamowitego ale też absolutnie nic do zarzucenia.

5 / 5 2017-12-24

Świetny sklep , świetna koncepcja obsługi klienta wszystko jasne a obsługa błyskawiczne kolejną cecha jest szybkość realizacji zamówienia i jakość realizacji miło się zaskoczyłem z czystym sercem polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-23

Polecam zakupy w tym sklepie kazdemu mezczyznie szukajacemu dobrych kosmetykow! Duzy wybor i blyskawiczna dostawa!

5 / 5 2017-12-20

ok

2017-12-16

Dobry sklep, mają niezle ceny i wybór produktów.

5 / 5 2017-12-07

super

5 / 5 2017-11-30

Sklep ogólnie ok , bardzo duży wybór rzeczy . Płatność dosyć szybka . Ale jedna rzecz to dostawa , dosyć długa równy tydzień - kurierem .

2017-11-08

Wszystko wzorowo! Tak trzymać :)

5 / 5 2017-11-07

Profesjonalny sklep, błyskawiczna wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-11-01

Sklep godny polecenia. Szybka i bezproblemowa transakcja, towar zgodny z opisem, szybka dostawa.

5 / 5 2017-10-30

Super, gorąco polecam !!! Rewelacyjny kontakt, szybka wysyłka, super zapakowane.

5 / 5 2017-10-16

Szybko i Sprawnie Polecam.

5 / 5 2017-10-06

Super jaość produktów, super komunikacja z klientem, superszybka dostawa.

5 / 5 2017-10-05

sklep jest ok, wszystko zgodnie z zamówieniem, brak zastrzeżeń

5 / 5 2017-10-01

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia, dobrze zapakowany towar.

5 / 5 2017-09-22

wszystko ok, w ekspresowym tempie

5 / 5 2017-09-15

OK

5 / 5 2017-09-15

Pełna satysfakcja z dokonanych zakupów, powiadomienia sms, szybka wysyłka, towar najwyższej jakości. Z pewnością ponowię zakupy.

5 / 5 2017-09-12

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam serdecznie !

2017-09-11

Z pewnością jeszcze nie raz będę robić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-02

Polecam w 100%.

5 / 5 2017-08-23

Polecam, szybka przesyłka, towar najwyższej jakości.

5 / 5 2017-08-07

Pełen profesjonalizm. Polecam każdemu ten sklep!

5 / 5 2017-07-29

wszystko w najlepszym porządku polecam

2017-07-22

Świetna obsługa!!

5 / 5 2017-07-08

Bezproblemowa obsługa klienta, ekspresowa wysyłka towaru zgodnego z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-07-06

Bardzo pomyślnie przeprowadzona transakcja. Polecam

2017-07-05

Bardzo rzetelna i sprawna transakcja

5 / 5 2017-07-02

wszystko jak nalezy,pelen profesjonalizm,produkt choc drogi ale bardzo dobry,skora naprawde jest miekka i delikatna,polecam

5 / 5 2017-06-23

profesjonalna obsługa, dobrej jakości produkt

2017-06-13

Wszystko sprawnie załatwione. Żadnych problemów.

5 / 5 2017-05-06

szybko bardzo sprawnie, bez kłopotów. polecam

2017-05-04

Błyskawiczna realizacja, towar bardzo dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-04-28

Super szybka obsługa

5 / 5 2017-04-27

Bardzo szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym, produkt zgodny z opisem, polecam !!

5 / 5 2017-04-27

Polecam

5 / 5 2017-04-24

Jestem zadowolony z zakupionych produktów. Bardzo szybka dostawa w ciągu 24 godzin. Polecam

5 / 5 2017-04-13

super

5 / 5 2017-04-08

Sklep posiada bogaty asortyment - który wyróżnia go na tle konkurencji, ponadto bardzo atrakcyjnych ceny i promocje. Produkty są rzetelnie opisane co ułatwia dokonanie wyboru. Bardzo profesjonalne wsparcie ze strony Firmy jeśli chodzi o wątpliwości w doborze produktu - szybka i fachowa odpowiedź. Informowanie o statusie zamówienia sms ułatwia życie. Całość zamówienia w idealnym stanie po 24h. Polecam!

5 / 5 2017-03-28

Szybka przesyłka,towar zgodny z opisem.Polecam

Rzetelne opinie o Menspace.pl

Menspace.pl

Siedziba
Katowice

WWW
http://www.menspace.pl

Email
[email protected]enspace.pl

Telefon
323502860

Komórka
533305008

Infolinia
-

Logowanie