Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród / Usługi

MG Projekt Pracownia Architektoniczna s. c. Opinie Klientów

4.75/5.00 - ilość ocen: 227
opinie o MG Projekt Pracownia Architektoniczna s. c.
5 / 5 2019-03-25

Super, szybki kontakt i profesjonalizm

5 / 5 2019-03-16

ok

4 / 5 2019-03-05

bardzo dobra

4 / 5 2019-03-05

Polecam pracownię.

5 / 5 2019-02-27

Bardzo fajna obsluga i mila , projekty bardzo szczegółowo opisane.

5 / 5 2019-02-26

Z czystym sumieniem polecam firmę

4 / 5 2019-02-25

Firma jest ok. Są pewne niedociągnięcia w projekcie, ale jakoś daję radę i budynek pnie się w górę.

5 / 5 2019-02-25

konsultanci spełniają swoją pracę w 100%.

5 / 5 2019-02-09

Fantastyczny kontakt. Jasne, czytelne odpowiedzi, nawet przy nieco pokrętnych pytaniach inwestora. Polecam :)

5 / 5 2019-02-06

Zdecydowanie architekci godni polecenia

4 / 5 2019-02-01

Firma ok jak zwykle grzecznie i profesjonalnie.

5 / 5 2019-01-27

Szybka odpowiedz na zadawane pytania.

5 / 5 2019-01-21

Nie dokonywałam jeszcze zakupu w tej firmie, zasięgałam tylko rady, ale ten fakt oceniam bardzo dobrze - skorzystałam z czatu i szybko dowiedziałam się co i jak. Polecam.

5 / 5 2019-01-21

Projekty wykonane są na wysokim poziomie technicznym. Dobry kontakt i współpraca z projektantami.

5 / 5 2019-01-19

Świetne projekty domów. Polecam.

5 / 5 2019-01-14

Jednej rzeczy tylko mi brakowało - brak numeru nadania przesyłki. Wszystko inne ok:)

5 / 5 2019-01-10

Jestem zadowolony z zakupionego projektu domu Bryza 2

4 / 5 2019-01-08

Szybka obsługa.. Ciekawe projekty ;)

5 / 5 2019-01-01

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2018-12-31

Bardzo pomocna i szybka obsluga klienta,obluga klienta wyczerpujaco pomogla mi rozwiazac moje pytania na temat projektu ktorym jestem zainteresowany

5 / 5 2018-12-31

A B C

4 / 5 2018-12-30

Obsługa super. Projekt ciekawy, wymagał drobnych przeróbek. Niektóre z nich były wynikiem własnych potrzeb, a niektóre - moim zdaniem - powinny być skorygowane przez projektanta, gdyż są rozwiązaniami obiektywnie patrząc niedopracowanymi. Ale ogólnie jestem zadowolona, uważam że stosunek ceny do jakości jest w porządku.

5 / 5 2018-12-30

Firma extra , projekt extra , jedna z niewielu firm naprawdę która pomaga swoim klientom o godzinie 22 !!!! , pełen podziwu i szacunku R. pozdrawiam

5 / 5 2018-12-29

firma jak najbardziej godna polecenia.

5 / 5 2018-12-29

Rewelacyjna współpraca z klientem: podchodzą bardzo profesjonalnie do klienta, służą radą, poświęcają naprawdę dużo czasu na rozmowę z klientem. Elastyczni i pomocni w kwestii doradztwa i przeróbek w gotowym projekcie. Szczerze polecam!!!

5 / 5 2018-12-27

Pierwszy raz korzystałam z usług Firmy i jak na razie jestem bardzo zadowolona

4 / 5 2018-12-19

Dobra

5 / 5 2018-12-14

Szybkie i konkretne odpowiedzi na pytania

5 / 5 2018-12-09

Wszystko Super

5 / 5 2018-12-09

Bardzo rzeczowe i wyczerpujące odpowiedzi na pytania. Pełny profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2018-12-08

piękne projekty fachowa pomoc

5 / 5 2018-12-07

Bardzo i mila i szybka komunikacja, sympatyczna Pani ktora cierpliwie i szybko odpowiadala na kazde moje pytanie :-) Polecam jak najbardziej fachowa obsluga :-) Pozdrawiam

4 / 5 2018-11-18

Firma godna polecenia.

3 / 5 2018-11-15

Obsługa ok. Sam projekt bardzo niedopracowany( Bryza 5) Rysunki nie zgadzają się z opisami (w moim przypaku zbrojenie ław) co komplikuje bardzo wykonanie. Dodatkowo w zamówieniu podane jest, że tablica informacyjna budowy gratis- ja jej nie otrzymałem.

5 / 5 2018-11-11

super

5 / 5 2018-11-07

Gorąco polecam usługi firmy MG Projekt - pełen profesjonalizm!

5 / 5 2018-11-05

Firma godna polecenia

5 / 5 2018-11-03

Bardzo życzliwa rozmowa na czacie w sprawie projektu domu "Radosny". Uzyskałam wiele cennych informacji od Pani Konsultantki, dziękuję!

5 / 5 2018-10-31

Polecam. Ja wybrałem projekt niezapominajka z garażem bo spełniał wszystko to co chciałem. Oglądałem bardzo dużo projektów, w których zawsze coś nie pasowało. A tu najbardziej zadowolony jestem z opcji możliwości zamknięcia kuchni!! Nigdy więcej aneksu kuchennego w pokoju!!!!!

5 / 5 2018-10-31

Pełen profesjonalizm i rozsądne ceny.Polecam.

5 / 5 2018-10-30

Jestem bardzo zadowolona z usługi projektowej, wszystko tak jak powinno być, rzetelna i godna polecenia firma

4 / 5 2018-10-23

Profesjonalne uslugi

5 / 5 2018-10-18

Super, polecam

5 / 5 2018-10-12

Zamówiłam projekt, w nast tygodniu już był u mnie. Jestem bardzo zadowolona z usługi

4 / 5 2018-10-06

Ogolnie dobra jakosc, tylko w projekcie budowlanym masa reklamy.

5 / 5 2018-10-04

REWELACJA !!! Fantastyczni ludzie, kupowanie u nich projektu to czysta przyjemność. Wspaniała pomoc na każdym etapie . Szybko i sprawnie uwinęli się z dodatkowymi opcjami 'pieczątki branżowców". Szczególne podziękowania dla pana Michała i Pani Bożenki

5 / 5 2018-10-02

Świetne projekty, wszystko czytelnie, obsługa i pomoc w zasięgu ręki. Na moje pytania dostałem odpowiedz w ciągu 2 minut :) Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-10-02

Firma solidna, kompetentna, rzetelna. Polecam.

5 / 5 2018-09-27

Bardzo rzetelna firma, duży wybór, dobra cena i miły kontakt. Polecam

5 / 5 2018-09-21

Świetna i rzetelna firma, konsultanci szybko i rzeczowo odpowiadają na pytania, co jest bardzo pomocne:) Polecam :)

4 / 5 2018-09-13

Myślę ,że zawsze może być lepiej

5 / 5 2018-09-11

Solidna pomoc na każdym etapie.

5 / 5 2018-09-09

Wszystko w porządku. Polecam tę firmę.

4 / 5 2018-09-09

Wszystko załatwione tak jak powinno być.

5 / 5 2018-09-09

Świetna i fachowa obsługa. Bardzo szybka realizacja zamówionego projektu i pomoc na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2018-09-08

:) Polecam

4 / 5 2018-09-04

Polecam.

5 / 5 2018-09-01

Szybka i prawidłowa odpowiedz !! Polecam w 1000% :)

5 / 5 2018-08-28

wielki pus

5 / 5 2018-08-21

Wszystko ok:)

5 / 5 2018-08-18

Profesjonalizm, życzliwość, szacunek do klienta. Brawo

5 / 5 2018-08-16

Projekty domów są bardzo ciekawe i nowoczesne.Oferta jest bogata. Brakuje może trochę większej ilości domów dwulokalowych i bliżniaczych na wąskie działki...Brakuje nam katalogów a dla Firm współpracujących - autoryzowanych przydatny był by zbiorczy katalog projektów. Brakuje też opakowania do dokumentacji projektowej Jakaś teczka,reklamówka.Inwestor otrzymuje projekt za 3.000,- i ma wszystko w rozsypce Opakowanie jest konieczne i do sztywne ,ładne.To jest cena telewizora a nikt z salonu nie wynosi go bez opakowania. Projekty są dobrze opracowane,czytelne,.Realizacja zamówień jest sprawna.

5 / 5 2018-08-15

polecam!

5 / 5 2018-08-14

Szybko, sprawnie, super kontakt !!!!!!!

5 / 5 2018-08-12

Bardzo miła i fachowa obsługa klienta :)

5 / 5 2018-08-11

Polecam.

5 / 5 2018-08-11

Chęć pomocy klientom nawet kilka lat po zakupieniu projektu.

5 / 5 2018-08-11

Szybkie i profesjonalne doradztwo. Polecam

5 / 5 2018-08-08

Profesjonalna pomoc na każdym etapie!

5 / 5 2018-08-06

bardzo dobra

5 / 5 2018-08-01

Pełen Profesjonalizm polecam bardzo dobre ceny

4 / 5 2018-07-31

Bardzo pomocna Pani na czacie

5 / 5 2018-07-31

Ok super

5 / 5 2018-07-29

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-07-28

profesjonalnie rozwiazana stroną o raz kwestia kontaktu z klientem, swietne projekty.

5 / 5 2018-07-27

Polecam.

5 / 5 2018-07-26

Z czystym sumieniem polecam Pracownie MG Projekt. W calym procesie zakupu projektu pojawialy sie rozne niezalezna od nas okolicznosci ale Pracownia zawsze z korzyscia dla mnie potrafila to rozwiazac. Po takim zachowaniu poznaje sie uczciwych i rzetelnych ludzi. Dziekuje za wspolprace. Serdecznie pozdrawiam a kazdemu polecam Panstwa Pracownie. Wesolych Swiat!

4 / 5 2018-07-26

Firma bardzo dobra , Zakupiłem kosztorys , troszkę długo na niego czekałem ale ok :)

5 / 5 2018-07-21

wszystko GIT

5 / 5 2018-07-20

Super

4 / 5 2018-07-20

bardzo dziękują za szybką odpowiedź zadanych pytań.Serdecznie pozdrawiam!

5 / 5 2018-07-13

REWELACJA !!!

5 / 5 2018-07-10

Tylko kontakt na czacie ale już mi się podoba.

5 / 5 2018-07-08

Profesjonalizm w 100%. Miła i błyskawiczna obsługa. Satysfakcja gwarantowana.

4 / 5 2018-07-06

szybka i fachowa odpowiedź na czacie

5 / 5 2018-06-23

Super polecam! Wyczerpująco i merytorycznie udzielają informacji :)

4 / 5 2018-06-20

Kontak i pomoc Super jakość, projekt nam sie bardzo podoba ale jeszcze go nie kupilismy, i domu nie postawilismy wiec narazie Jakość 'Dobra" jak postwimy dom i wszystko bedzie tak jak trzeba to zmienie na "Bardzo Dobra"

3 / 5 2018-06-18

Całość trwała bardzo długo, miałem w zamian dostać projekt w wersji elektronicznej, a nie dostałem go. W aneksie na paliwo stałe w małej kotłowni przedstawiony był piec z podłączeniem do komina z lewej strony, a w rzeczywistości ten typ pieca ma wyjście czopucha tylko z tyłu.

4 / 5 2018-05-30

Bardzo dobra obsługa klienta, miła obsługa i pomocne rady

5 / 5 2018-05-27

Bardzo fajne projekty. Plus za szybkie podpowiedzi architektów na stronie ws. projektów :) Jestem na początku swojej przygody ''budowlanej'', projekt jest już namierzony i myślę, że współpraca z firmą mg projekt będzie bardzo owocna ;)

5 / 5 2018-05-23

Polecam. Profesjonalna, zasługująca na uznanie firma.

5 / 5 2018-05-20

Bardzo fajna opcja czatu z architektem. Pomocna przy wątpliwościach odnośnie wyboru projektu. Polecam :)

5 / 5 2018-05-19

Bardzo szybko(w ciągu kilku minut) przekazano mi dodatkowe informacje o projekcie.

5 / 5 2018-05-18

Latwy kontakt i wyczerpujaca odpowiedz.

5 / 5 2018-05-12

Firma solidna, dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2018-04-30

polecam :)

5 / 5 2018-04-24

Bardzo uprzejma obsługa .Szybka konkretna informacja. Znają się na tym co robią. Przemyślane projekty. Polecam biuro.

5 / 5 2018-04-23

Sprawnie, profesjonalnie, na ewentualne pytania - wyczerpujące odpowiedzi. Polecam

5 / 5 2018-04-23

Sam fakt, że biuro pracuje i pomaga w godzinach, w których ja nie pracuję znaczy, że są warci uwagi. Fachowe doradztwo. Polecam!

5 / 5 2018-04-17

Polecam, szybko i sprawnie, dobry kontakt

5 / 5 2018-04-16

Bardzo dobry, szybki i bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2018-04-16

Jest Super, polecam.

5 / 5 2018-04-15

Zasługuje na pochwałę. Podejście profesjonalne. Znajomość w zakresie zaspokojenia moich życzeń co do potrzebnej dokumentacji projektowej i wprowadzenia zmian, dogłębna.

5 / 5 2018-04-15

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-04-15

super projekt Willa Parkowa 6

5 / 5 2018-04-13

Szybka pomoc i odpowiedź, polecam tą pracownię :)

5 / 5 2018-04-09

Polecam.firmę, bardzo dobry kontakt, wszystko sprawnie i szybko dostarczone

4 / 5 2018-04-06

Kontakt z obsługą klienta (doradcą) bardzo dobry. Odpowiedź na pytania błyskawiczna. Póki co nie kupiłam jeszcze projektu od MG Projekt, ale mocno rozważam taką decyzję

5 / 5 2018-04-03

Współpracujemy z panem Robertem, który wykazał się ponadprzeciętnym zrozumieniem klienta. Jesteśmy wyjątkowo zadowoleni ze współpracy.

5 / 5 2018-04-01

polecam swietna obsługa

4 / 5 2018-03-31

OK

5 / 5 2018-03-28

Projekt został dostarczony bardzo szybko, obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie.

5 / 5 2018-03-28

Błyskawiczny kontakt i konkretne, rzetelne informacje. Kontakt z tą Firmą to prawdziwa przyjemność.

5 / 5 2018-03-27

Solidna i rzetelna firma.

5 / 5 2018-03-26

Firma rzetelna Wysoki poziom wykonywanych projektów budowlanych Bardzo dobra współpraca

3 / 5 2018-03-21

Brakuje precyzyjnych opisów na stronie sprzedażowej co zawiera wersja elektroniczna dwg projektu. Powinno być wyraźnie napisane, że tylko projekt architektoniczny, a reszta to pliki jpg (nawet nie pdf)....

5 / 5 2018-03-12

Sprawna i kompetentna

4 / 5 2018-03-09

Spory wybór projektów domów. Jest w czym wybierać. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-03-04

Wszystko ok, przekazywane są jasne informacje

1 / 5 2018-03-04

Projektu nie zamówilem. Pani w obsłudze klienta z arogancją stwierdziła, ze skoro mam obawy co do terminowości moge iść do innego biura. Ten co dom kiedyś budował, wie jak wykańczają przeciągające się terminy. Pani miała racje, nie są jedyni na rynku...

5 / 5 2018-03-03

Super Firma i super projekt DOM Z WIDOKIEM -polecam

5 / 5 2018-03-02

Wstępny kontakt ale idealny. Szybka reakcja, wręcz natychmiastowa , pomimo późnej pory

5 / 5 2018-02-27

6 z plusem !

5 / 5 2018-02-22

Zajmuję się adaptacjami i uważam że firma jest godna polecenia , działa szybko ,profesjonalnie i terminowo. Polecam.

5 / 5 2018-02-13

Polecam

5 / 5 2018-02-12

Obsługa chata działa sprawnie - odpowiedź na pytanie dostałem dosłownie "od ręki"

5 / 5 2018-02-07

Polecam

5 / 5 2018-02-04

Polecam, bez zastrzeżeń!!!

5 / 5 2018-02-03

Bardzo dobry kontakt, super pomoc!

5 / 5 2018-01-21

Szybka i rzeczowa odpowiedz

5 / 5 2018-01-17

Bardzo mila obsługa i fachowe porady.Profesjonalizm i wspólna analiza projektu z doradcą oceniam na piątke z plusem.Polecam.Serdecznie pozdrawiam

5 / 5 2018-01-13

bardzo dobra

5 / 5 2018-01-07

super pomoc

5 / 5 2018-01-03

Bardzo funkcjonalne i przemyślane projekty. Dobry kontakt z działem obsługi klienta poprzez różne media (czat, e-mail, telefon). Nasz projekt (Nektarynka) po małej adaptacji architekta w praktycznie niezmienionej wersji trafił do urzędu po pozwolenie. Do tego bardzo ciekawy blog budowlany na stronie, z najważniejszymi informacjami i poradami dla budujących. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-01-02

Dobre Biuro Projektowe, ładne domy.

4 / 5 2018-01-01

Firma godna polecenia. Ponad przeciętna aktywna obsługa klienta.

5 / 5 2018-01-01

bardzo szybka obsługa

4 / 5 2017-12-25

Super

5 / 5 2017-12-22

Innowacyjna pomoc w zakresie wyboru projektu budowlanego poprzez rozmowę online.Bardzo przyjemna i szybka obsługa.Polecam

4 / 5 2017-12-21

Pełna ocena mozliwa dopiero po użyciu produktu firmy,a do tego droga daleka.Mam nadzieję na pozytywną ocenę także w przyszłości.

5 / 5 2017-12-21

Profesjonalne biuro projektowe. Rzetelna obsługa, udzielanie informacji rzeczowo i bez zbędnej zwłoki. Jestem wymagającym klientem, troszkę znam się na projektowaniu i uważam , że projekty są na bardzo dobrym poziomie. Jeśli masz zapytania, to pisz, bo biuro odpowiada na każdy mail. I nie są to lakoniczne odpowiedzi jak u pośredników. Na zapytania odpowiadają fachowcy: architekci, branżowcy, konstruktor. Polecam

5 / 5 2017-12-13

Szybko, profesjonalnie i miło :-) Polecam!

5 / 5 2017-12-13

Polecam pracownię MG Projekt

5 / 5 2017-12-10

Bardzo rzetelna firma, pomagają na każdym etapie budowy. Bardzo polecam!!!

4 / 5 2017-12-08

projekt dopiero zakupiony wiec na razie wzystko ok mam nadzieje ze wszystko dalej tez bedzie godne polecenia

4 / 5 2017-12-03

Firma godna polecenia ciekawe projekty,godne polecenia aranżacje ,z postępem czasu , bardzo dobre rozwiązania.Uwagi z mojej strony to że nie zawsze rozwiązania wprowadzone w projekcie nie przedstawiają żeczywistości

4 / 5 2017-12-03

Bardzo miła obsługa na czacie internetowym. Szybkie i treściwe odpowiedzi na zadane pytania.

5 / 5 2017-12-02

Rzetelna firma, wszystkie potrzebne dokumenty dostarczone. Dziękujemy i polecamy.

5 / 5 2017-11-28

Oceniam czat na bardzo dobry :)

4 / 5 2017-11-26

Cała rozmowa na duży +

5 / 5 2017-11-22

Spoko. Super!!!.

5 / 5 2017-11-16

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-11-16

Szybko, łatwo i profesjonalnie. Miałem kilka życzeń co do zakupu i wszystkie zostały spełnione. Plolecam

5 / 5 2017-11-01

Wszystko w najlepszym porządku

4 / 5 2017-10-29

Projekty domów bardzo różnorodne, projekty bardzo szczegółowe i rozbudowane opisy techniczne, projekt bardzo łatwo przekształcać do swoich zachcianek. Po dokonaniu zakupu projekt doszedł bardzo szybko. Firma godna polecenia.

4 / 5 2017-10-21

Witam , W zakresie firmy opinia jest poprawna. Mam jednak uwagę ,że zakres dokumentacji elektronicznej powinien rozszerzony w zakresie plików dwg w celu bardziej sprawnego przeprowadzania potencjalnych nieistotnych zmian.

5 / 5 2017-10-19

Zawszę pomogą! Polecam

5 / 5 2017-10-17

opinia bardzo pomocna

5 / 5 2017-10-15

Wszystko przebiegło sprawnie, jakoś wykonania projektu jest bardzo chwalona przez Architrkta, który nam go adaptuje.

5 / 5 2017-10-13

Dobry kontakt, elastyczne podejście, zdecydowanie polecam

4 / 5 2017-10-09

Bardzo dobry i szybka odpowiedz na wszelkie zapytania!

5 / 5 2017-10-08

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-25

Ok

4 / 5 2017-09-23

Nie mam zastrzeżeń co do zamówienia czy też obsługi. Polecam

5 / 5 2017-09-19

Bardzo dobry i miły kontakt, zaskoczyło mnie bardzo miło, że na czacie dostałem natychmiastową odpowiedź o 21.10 :-) super polecam tą pracownię

5 / 5 2017-09-16

Kompetencje i błyskawiczne odpowiedzi na zadane pytania. Czytelna strona www z projektami. Jestem przed wyborem projektu ale nic nie wskazuje na to, że będzie to inne biuro niż MGProjekt,.

5 / 5 2017-09-11

Firma jest Bardzo Dobra.Polecam.

5 / 5 2017-09-10

Bardzo dobry kontakt przez chat. Wyczerpująco i uprzejmie. Polecam

5 / 5 2017-09-01

Szybka, fachowa i konretna obsługa. Do tego w godzinach - jedynych "normalnych" dla rodziny pracującej ; o) Polecam z całą odpowiedzialnością.

5 / 5 2017-08-29

Uzyskałem wiele przydatnych informacji, a rozmowa przebiegała w bardzo miłej atmosferze.

5 / 5 2017-08-27

Co prawda jestem na etapie wyboru projektu ale obsługa bardzo fachowa a przede wszystkim odpowiedzi na zadane pytania bez zbędnej zwłoki. Polecam jak najbardziej pracownię MG PROJEKT.

5 / 5 2017-08-22

wszystko OK na wysokim poziomie

5 / 5 2017-08-19

Super!

5 / 5 2017-08-16

Opinia na podstawie wstępnej rozmowy z pracownią.

5 / 5 2017-08-15

Mam doswiadzczenie chat-owe :). Dzis rozmawialam z przeurocza Pania, niestety nie znam imienia. Byla bardzo pomocna I bylo czuc, ze chetnie ze mna pisze. Ostatnim razem jednak nie mialam takiego szczescia. Tym razem bylo super:) Pozdrawiam

4 / 5 2017-08-09

Projekty wykonane dobrze , czytelne. Obsługa miła, oczekiwanie na projekt- kilka dni. Nie podoba mi się traktowanie przedstawicieli przy promocjach. Jeżeli Inwestor kupuje u Państwa ma za darmo dodatki a u nas już nie. Rabat jeżeli kupuje u Państwa u nas też nie. Czy to jest podziękowanie za długoletnią współpracę? Czy Państwo chcecie nas zniechęcić do MG Projekt?

5 / 5 2017-08-08

OK

5 / 5 2017-08-04

Rzetelna, bardzo pomocna

5 / 5 2017-08-01

bardzo mila Pani w obsłudze oraz szybkie podjecie komunikacji

2017-08-01

15 listopada odesłałam projekt i formularz zgłoszeniowy nie otrzymałam zwrotu kosztów

4 / 5 2017-07-30

Polecam

5 / 5 2017-07-29

Fachowa odpowiedz w ekspresowym tempie. :)

5 / 5 2017-07-29

Bardzo dobry kontakt przez chat. Polecam

5 / 5 2017-07-28

Bardzo solidna firma i funkcjonalne projekty domów. Serdecznie polecam

5 / 5 2017-07-28

Bardzo dziękuję za rzeczową i fachową pomoc, polecam

5 / 5 2017-07-27

Jak najbardziej polecam. Kontakt oraz obsługa pierwsza klasa.

1 / 5 2017-07-24

katalogi przysłane w bardzo kiepskim opakowaniu , na pierwszej stronie zdjęcie domu czarno białe , pierwsze wrażenie fatalne ,zobaczymy jaka będzie jakość projektu ?

5 / 5 2017-07-23

polecam

5 / 5 2017-07-19

Bardzo miła i fachowa obsługa. Indywidualne podejście do klienta. Gorąco polecam !

4 / 5 2017-07-15

Projekt udany i przemyślany. przypomniałem się o terminie dostawy projektu. Niestety do dnia dzisiejszego po miesiącu nie otrzymałem dwóch załączników do projektu. Muszę znowu się przypomnieć.

5 / 5 2017-07-14

wszystko przebiegło bardzo dobrze. w ramach promocji otrzymałem pliki DWG

5 / 5 2017-07-01

Szybka i konkretna odpowiedz na zadawane pytania.

5 / 5 2017-06-25

Bardzo rzeczowe i wyczerpujące odpowiedzi na pytania. Pełny profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2017-06-24

Ciekawe projekty, bardzo dobra obsługa, firma godna polecenia.

5 / 5 2017-06-23

...

5 / 5 2017-06-22

Brawo i podziękowanie za szybką reakcję :)

5 / 5 2017-06-18

Polecam!

4 / 5 2017-06-14

Obsługa na zadowalającym poziomie. Odpowiedzi na zadawane pytania uzyskałam szybko i konkretnie. Polecam.

5 / 5 2017-06-13

Dobry kontakt szybka realizacja.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo dobry kontakt na czacie. Podesłane linki z projektami. Polecam.

Rzetelne opinie o MG Projekt Pracownia Architektoniczna s. c.

MG Projekt Pracownia Architektoniczna s. c.

Siedziba
Warszawa

WWW
http://mgprojekt.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 676 66 83

Komórka
600 392 884

Infolinia
22 676 66 83

Logowanie