Kategorie: / Militaria / Odzież i Obuwie / Sport

Militaria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.80
opinie o Militaria.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo dobra obsługa klienta , 1. Gdy poprosiłem w emailu o zamiana jednego z produktów , został on zamieniony 2.produkty są w bardzo dobrych cenach 3, najważniejsze i najlepsze jest to że przesyłka kosztuje poniżej 10 zł a paczka jest u mnie na drugi dzień , zamawiałem wiele razy za każdym na drugi dzień roboczy otrzymałem paczkę bardzo dobrze zapakowaną i zabezpieczoną i w bardzo dobre cenie . Bardzo gorąco polecam wszystkim !

5 / 5 2019-03-24

Good service and quality of products.

5 / 5 2019-03-24

Jak zwykle sklep i obsługa na najwyższym poziomie godnym polecenia

5 / 5 2019-03-17

Profesja na każdym kroku.

2 / 5 2019-03-14

Nie polecam, realizacja zamówienia niezgodna z informacją zamieszczoną na stronach sklepu. Po kilku interwencjach telefonicznych towar dostarczono z opóźnieniem(nie z winy firmy kurierskiej). Dostarczony towar był nie zgodny z zamówieniem dodatkowo o wiele tańszy. Przesyłka zwrócona w sklepie stacjonarnym.

5 / 5 2019-03-14

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-12

Fachowa obsługa.

5 / 5 2019-03-10

Dla mnie wszystko w tracie tego zakupu było na najwyższym poziomie!!!

5 / 5 2019-03-07

Jest ok

5 / 5 2019-03-05

Szybko sprawnie i bez problemów. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-03-04

Jest super O. K

4 / 5 2019-03-01

Szybko i przystępne ceny niż u konkrecji :)

5 / 5 2019-03-01

Szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem :) Goraco polecam sklep

4 / 5 2019-02-28

Obsługa profesjonalna, realizacja zamówienia szybka, polecam wszystkim zakupy.

5 / 5 2019-02-19

Będę robić coraz częściej zakupy u was. Szybko, sprawnie i elegancko. Czego więcej chcieć. Jeśli moja kobieta jest zadowolona z prezentu i jakości to pokłony dla Was. Polecam

5 / 5 2019-02-18

super sklep i super obsługa

5 / 5 2019-02-17

Bardzo dobra realizacja szybko i na wysokim poziomie

5 / 5 2019-02-16

Ekspresowo, idealnie

4 / 5 2019-02-12

Długo czekałem na przesyłkę.Zamówiłem 8-02-2019 a otrzymałem 18-02-2019,Towar i opakowanie super.Będę polecał znajomym.

5 / 5 2019-02-09

Asdfg

5 / 5 2019-02-02

Przesyłka od zamówienia do mnie dotarła ekspresowo. Towar zamówiłem o 17:00 a o 12:00 następnego dnia był u mnie. Pełen profesjonalizm, zapakowane rewelacyjnie, same plusy. Sklep gorąco polecam

5 / 5 2019-02-02

zamówienie ok

5 / 5 2019-01-30

Miła obsługa i bardzo szybka przesyłka kurierska

5 / 5 2019-01-28

Bardzo szybka obsługa, zamówienie kompletne. Jestem zadowolona z jakości, chłopakowi sie podoba wiec polecam ;)

5 / 5 2019-01-25

Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam gorąco.

5 / 5 2019-01-24

Polecam szybko,sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2019-01-20

Pełny profesjonalizm.

5 / 5 2019-01-15

Ok aaa ok

5 / 5 2019-01-12

Jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-11

Zdecydowanie polecam. Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-01-09

Profesjonalnie i szybko. Polecam

4 / 5 2019-01-06

Sprawnie bez niedociągnięć.

5 / 5 2019-01-04

Sklep militaria.pl jest najlepszy można znaleźć wszystko

5 / 5 2019-01-02

Opinia bardzo dobra

5 / 5 2019-01-02

Bez problemów, błyskawicznie, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam!

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalnie.

5 / 5 2018-12-30

Wszystko ok. polecam

5 / 5 2018-12-26

Wszystko jak zawsze...bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka i doskonałą jakość.

5 / 5 2018-12-22

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami! Polecam

4 / 5 2018-12-17

Gitara

5 / 5 2018-12-16

Szybko, zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

5 / 5 2018-12-14

Mam zaufanie do sklepu. Dbają o klienta. Realizacja zakupu szybka,chyba że jest sobota i niedziela.

5 / 5 2018-12-12

Profesjonalne podejście do klienta. Zamówienie złożone o godzinie 17.00 dostarczone było kolejnego dnia przez kuriera. Towar dobrze zapakowany u zgodny z opisem. W 100% polecam i z pewnością jeszcze skorzystam.

5 / 5 2018-12-08

ok x 1000

5 / 5 2018-11-27

Polecam

5 / 5 2018-11-27

Więcej takich zakupów !

5 / 5 2018-11-24

Wszystko w porządku, błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2018-11-20

Zamówioną przesyłkę otrzymałem b.szybko. Niestety podczas zakładania na buta antypoślizgowej nakładki guma pękła. Towar zwróciłem, jako niezgodny z umową. MILITARIA. PL bez żadnych problemów zwróciło mi koszty zakupy i koszty przesyłki. Pomimo, iż towar nie spełnił moich oczekiwań nie mam żadnych uwag do MILITARIA.PL, bowiem zachowali się bardzo profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-15

Szybka wysyłka, towary zgodne z opisem na stronie. Opis dokładny i rzeczowy.

5 / 5 2018-11-11

Wszystko jak należy. Polecam

5 / 5 2018-11-08

Super obsługa super sklep

5 / 5 2018-11-02

Ok, polecam

5 / 5 2018-10-27

Towar zgodny z opisem, zamówienie wysłane bardzo szybko, duży wybór.

5 / 5 2018-10-17

Bardzo dobra jakość

5 / 5 2018-10-12

Polecam nakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-12

Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Polecam gorąco :)

5 / 5 2018-10-05

Bardzo przyjemna i fachowa obsługa. Dostawa w tempie ekspresowym.

4 / 5 2018-09-26

Chciałbym potwierdzenie o rezygnacji z tego zamówienia 5 lutego 2019

5 / 5 2018-09-21

Wszystko wzorowo

5 / 5 2018-09-21

OK - kolejne zakupy i wszystko jak należy

3 / 5 2018-09-16

Wysyłka w 24h w sklepie militaria.pl to BZDURA. Poza tym, wszystko ok.

5 / 5 2018-09-12

Szybka wysylka, towar super zapakowany, zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-09

Rychle dodanie obiednaneho tovaru

4 / 5 2018-09-07

Sklep ok. Kurier mniej niż zero.

5 / 5 2018-09-06

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-06

Szbko i sprawnie. Wiele promocji. Polecam.

5 / 5 2018-09-04

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-09-03

Wszystko OK. GORĄCO POLECAM !!!

4 / 5 2018-09-03

Nic dodać nic ująć

5 / 5 2018-09-01

Wszystko na medal

5 / 5 2018-08-31

Jestem zadowolana

5 / 5 2018-08-31

Polecam!

5 / 5 2018-08-24

gdyby odbiór był osobisty to by było lepiej

5 / 5 2018-08-23

Bardzo dobry sklep, polecam

5 / 5 2018-08-23

Wszystko na tip top. Obsługa klienta super, pomoc i doradztwo. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-08-22

super szybka i dobra obsługa

5 / 5 2018-08-22

Polecam ten sklep.

3 / 5 2018-08-09

Zakupu ok

5 / 5 2018-08-05

Jak zwykle bez problemów i szybko. Polecam.

5 / 5 2018-07-29

Wszystko przebiegło sprawnie, Polecam.

5 / 5 2018-07-22

To najlepszy sklep ten sławny Militaria na całą Polskę !!!!

5 / 5 2018-07-20

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-07-16

Wszystko Git .

4 / 5 2018-07-15

Profesjonalne podejście, mimo małych problemów z płatnością i punktami rabatowymi

4 / 5 2018-07-12

Jestem zadowolony z towaru który za mówiłem.Polecam

5 / 5 2018-07-11

Super

5 / 5 2018-07-05

Bardzo szybka transakcja, wszystko w porządku na 100%.

5 / 5 2018-06-27

Polecam ten sklep. Szybka wysyłka i szeroki asortyment produktów.

5 / 5 2018-06-27

Pełna profeska.

5 / 5 2018-06-25

Polecam

5 / 5 2018-06-21

Wszystko w porządku. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Przesyłka dobrze zapakowana

5 / 5 2018-06-20

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-06-13

Polecam zakupy w tym sklepie ...

5 / 5 2018-06-11

Jak zwykle pozytywnie

5 / 5 2018-06-03

Było bardzo dobrze wszystko było git

5 / 5 2018-06-03

nic dodać nic ująć, mega!

5 / 5 2018-05-31

Rewelacja!!!!

5 / 5 2018-05-27

super sklep i towary w nim polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-27

Jak należy szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-05-25

Polecam

5 / 5 2018-05-23

wszystko ok. Polecam tego sprzedawce

3 / 5 2018-05-15

hhhhh

5 / 5 2018-05-14

Polecam

5 / 5 2018-05-13

Jest ok

5 / 5 2018-05-09

Polecam

5 / 5 2018-05-08

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Przesyłka w terminie, opakowanie bez uszkodzeń. Gratis torba na zakupy. Super

5 / 5 2018-05-05

Profesjonalna obsługa, ekspresowa wysyłka. Polecam!!!

5 / 5 2018-05-04

Błyskawicznie, profesjonalnie

5 / 5 2018-04-27

super profesjonalizm w każdym aspekcie

5 / 5 2018-04-25

Super sklep

5 / 5 2018-04-21

Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-18

Wszystko ok! Polecam!...

5 / 5 2018-04-05

Szybka wysyłka

4 / 5 2018-04-04

Chciałbym potwierdzenie o rezygnacji z tego zamówienia 5 lutego 2019

5 / 5 2018-03-27

Ten sklep polecam z czystym sumieniem. Kolejne zakupy, które przebiegły bez problemów.

5 / 5 2018-03-26

Wszystko odbyło się bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-03-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-24

Jak zwykle pełen profesjonalizm. Polecam

5 / 5 2018-03-22

Otrzymałem towar taki jak chciałem. Profesjonalny i bardzo dobry. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. W razie potrzeby na pewno wybiorę militaria.pl. Z przebiegu całej sprawy, towaru i obsługi sklepu jestem bardzo zadowolony. Teraz tylko czekać na najbliższy wypad na łono natury i dać się wykazać dla sprzętu. Dziękuję i pozdrawiam cały team militaria.pl

5 / 5 2018-03-15

Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja. Paczka dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-03-12

Super obsługa, szybka dostawa, cena ok, nic dodać nic ująć. SUPER

4 / 5 2018-03-01

Wszystko ok,brak jedynie jednej małej,ale jakże ważnej rzeczy w przesyłce- instrukcji obsługi..

4 / 5 2018-02-27

bez najmniejszego problemu, wszystko jest takie jak powinno być

5 / 5 2018-02-18

Polecam

2 / 5 2018-02-16

Nie polecam, realizacja zamówienia niezgodna z informacją zamieszczoną na stronach sklepu. Po kilku interwencjach telefonicznych towar dostarczono z opóźnieniem(nie z winy firmy kurierskiej). Dostarczony towar był nie zgodny z zamówieniem dodatkowo o wiele tańszy. Przesyłka zwrócona w sklepie stacjonarnym.

5 / 5 2018-02-15

Odebralem zamówienie i jestem zadowolony

5 / 5 2018-02-14

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-02-10

Szybka i sprawna transakcja. Towar zgodny z opisem :) Goraco polecam sklep

5 / 5 2018-02-09

profesjonalna obsługa,jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-02-03

bdb..

5 / 5 2018-01-30

ok.super

5 / 5 2018-01-26

Jestem bardzo zadowolony

4 / 5 2018-01-22

Super

4 / 5 2018-01-22

Polecam

5 / 5 2018-01-20

Świetny sklep i obsługa

5 / 5 2018-01-15

Profesjonalnie, błyskawiczna przesyłka i towar najwyższej jakości. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-01-14

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-01-07

Wszystko na najwyższym poziomie! Szczerze polecam!

5 / 5 2018-01-04

Opinia bardzo dobra

5 / 5 2018-01-02

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-31

Polecam sklep

5 / 5 2017-12-30

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-12-28

OK, OK, OK, OK

4 / 5 2017-12-25

Jak zawsze wszystko przebiegło bardzo dobrze. Z czasem oczekiwania od chwili zamówienia do dostarczenia przesyłki bywa różnie, ale to oczywiście jest zależne od dostępności towaru. Ogólnie jestem zawsze zadowolony! Polecam ten sklep!

5 / 5 2017-12-14

Krótko : SUPER !

5 / 5 2017-12-11

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-08

ok ok ok

5 / 5 2017-12-04

ok bez uwag

5 / 5 2017-12-02

Wszystko w jak najlepszym porządku !! Polecam

5 / 5 2017-11-27

Bardzo szybko dostałem paczkę więc śmiało polecam wszystkim zamówienia online w militaria.pl

5 / 5 2017-11-24

Wszystko super....

5 / 5 2017-11-21

Polecam zakupy w tym w sklepie

5 / 5 2017-11-20

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Śmiało można polecić.

5 / 5 2017-11-20

POLECAM :)

5 / 5 2017-11-18

Po raz kolejny muszę stwierdzić, że jestem w pełni zadowolony z usług sklepu Militaria.pl. Bardzo sprawna i szybka przesyłka. Paczka zabezoieczona jak należy. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam.

5 / 5 2017-11-17

W paczce z repliką ASG brakowało akumulatora i ładowarki a były w opisie. Zgłosiłem i - przeproszono za braki, które błyskawicznie dosłano. Tak trzymać. Według mojej oceny to "Super Sklep" !!!!!!!!!!!!!!.. POLECAM W NIM ZAKUPY. Ja jestem zadowolony.

5 / 5 2017-11-16

Jak zawsze szybko i dokładnie:)

4 / 5 2017-11-16

Kurier bardzo wredny, niemiły wręcz arogancki typ, Który mi dostarczył ostatni produkt w postaci gazu obronnego, próbował także mnie oszukać na 1zl

5 / 5 2017-11-08

Polecam

5 / 5 2017-11-05

Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-11-03

Popecam ten sklep z calego serca mila obsluga ,jakosc produktow po prostu cudo

5 / 5 2017-10-26

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-25

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-21

Wszystko perfekcyjnie. Jestem zadowolony

5 / 5 2017-10-21

Super

5 / 5 2017-10-08

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-08

Jak zwykle szybko i dobrze :)

5 / 5 2017-10-07

Transakcja przebiegła bez zarzutów. Dostarczony sprzęt zgodny z opisem, bez żadnych uszkodzeń. Polecam

5 / 5 2017-10-06

Labai patenkintas sia parduotuve. Apsipirkinesiu dar nekarta

5 / 5 2017-09-30

Kupilem namiot przyjeji zwrot bez grymasow.Szybko zwrucili pieniądze.

5 / 5 2017-09-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-09-16

Realizacja się opozniła, ale byłem informowany na bieżąco. Odbiór w sklepie bardzo sprawny.

5 / 5 2017-09-14

Najlepiej zorganizowany sklep internetowy w jakim robiłem zakupy. Szybko, bezpiecznie i pewnie.

5 / 5 2017-09-14

Wszystko przebiegło dobrze

5 / 5 2017-09-03

Transakcja łącznie z dostarczeniem do paczkomatu przebiegła sprawnie, z czego jestem zadowolony.

5 / 5 2017-09-02

Очень хорошее обслуживание, пересылка быстрая! Рекомендую всем...

5 / 5 2017-08-29

Wszystko ok. polecam

5 / 5 2017-08-26

W momencie gdy nie było produktu na magazynie skontaktowałem się z infolinia. Szybko mi polecili inny sprzęt. Mega polecam szybka wysyłka miła obsługa zarówno na infolinii jak i w sklepie stacjonarnym

5 / 5 2017-08-25

Wszystko szybko i jak zawsze należycie zapakowane

5 / 5 2017-08-21

Super sprawnie!

5 / 5 2017-08-20

Polecam

5 / 5 2017-08-13

Polecam zakupy

5 / 5 2017-08-11

Militaria nie zawodzi. Odbiór przesyłki w salonie to bardzo wygodna metoda, a do ręki dostaje się dokładnie to, co się zamawiało. Polecam.

5 / 5 2017-08-08

Очень хорошее обслуживание, пересылка быстрая! Рекомендую всем...

5 / 5 2017-08-04

Jak zawsze jestem w pełni usatysfakcjonowany.... Dziękuję

4 / 5 2017-08-01

Wszystko ok. Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa

5 / 5 2017-07-31

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-29

Wygodny wybór, szczegółowy opis produktów, bardzo dobre ceny, szybkość wysyłki.

5 / 5 2017-07-26

Wszystko ok!

5 / 5 2017-07-23

polecam

5 / 5 2017-07-21

zamówienie o 10 zostało przyjęte, a o paczka była w rękach kuriera.

5 / 5 2017-07-20

Polecam

5 / 5 2017-07-16

Dostałem czego szukałem. Sprzedawca miły i kompetentny. Będę kupować w tym sklepie

5 / 5 2017-07-11

profesjonalna obsługa,jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-07-10

Profesionalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna .

5 / 5 2017-07-04

Obsługa doskonała na każdym etapie. Odbiór w sklepie przebiegł absolutnie bezproblemowo. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam :)

5 / 5 2017-07-03

Profesjonalne podejście do klienta, świetna obsługa, szybka wysyłka.

4 / 5 2017-07-03

Profesionalna obsluga

5 / 5 2017-06-29

Polecam.

4 / 5 2017-06-27

Duży wybór,przystępne ceny, szybka realizacja. Pewnie jeszcze skorzystam!

Rzetelne opinie o Militaria.pl

Militaria.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.militaria.pl

Email
[email protected]

Telefon
(071) 347-47-00

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie