Kategorie: / Dom

Mlazienka.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 175
opinie o Mlazienka.pl
5 / 5 2019-03-25

Znajomi polecili mi ten sklep i u was kupowałam kilka rzeczy podczas remontu łazienki. W żaden sposób nie żałuję. W sklepie można znaleźć wszystko, co potrzebne do remontu. Cieszę się z wanny kupionej u was. Jest bardzo wygodna. Polecam.

5 / 5 2019-03-25

Trafilismy do tego sklepu podczas remontu naszej lazienki. Sa tutaj naprawde ladne i dobre jakosciowo produkty. Zaluje, ze nie trafilismy do was wczesniej. Super sklep. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-03-20

Polecam, wszystko poprawnie i sprawnie!

5 / 5 2019-03-17

reklamacja uznana bez problemu, bardzo pozytywnie nastawieni dla klientow, pomimo ze towar uszkodzony dotarl to wystawiam pozytywa bo reklamacje uznano bez problemu i szybko wyslano nowy towar

5 / 5 2019-03-15

Robiłam u nich zakupy i bardzo szybko przesyłka trafiła do mnie. Z racji tego że była to ceramika łazienkowa miałam obawy czy na pewno wszystko dotrze do mnie w całości. Ale wszystko przebiegło sprawnie i dotarlo w nienaruszonym stanie!

5 / 5 2019-03-14

Sklep jest dla mnie bardzo dobrze wyposażony! Dobre zakupy można zrobić!

5 / 5 2019-03-12

Tutaj kupiłam ładną wannę. Taką mi doradzono i jest świetna. Pasuje idealnie do łazienki i jest solidna, także na pewno będzie u nas na dłużej. Fajny sklep. Zajrzę jeszcze tutaj po inne rzeczy.

5 / 5 2019-03-07

Wlasnie w tym sklepie kupowalam umywalke do mojej lazienki. Bardzo mi sie taka podobala i idealnie nam pasuje. Na pewno jeszcze sprawdze inne produkty z tego sklepu. Nie zawiodlam sie na jakosci produktow.

5 / 5 2019-03-03

zaakceptowali zwrot bez problemu, szybka dostawa, sklep okej

5 / 5 2019-03-01

Super jest ten sklep. Mozna tutaj znalezc wiele produktow do lazienki. Sklep ma dobre jakosciowo produkty. Znalazlam tutaj to, co chcialam. Pewnie jeszcze do was wroce. Polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Mlazienka.pl

Mlazienka.pl

Siedziba
Żerniki

WWW
www.mlazienka.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 899 55 90

Komórka
-

Infolinia
61 899 55 90

Logowanie