Kategorie: / Pozostałe / Hobby

Mocprezentow.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o Mocprezentow.pl
5 / 5 2019-03-22

rzetelny,szybki sprzedawca

5 / 5 2019-03-15

Bardzo miła i szybka obługa:)

2019-02-24

Usługi świadczone na bardzo dobrym poziomie

2019-02-21

ZAKUP i REALIZACJA PERFEKT - CZAS OCZEKIWANIA NA WIZYTĘ W SPA 3 dni - korzystałam z innych voucherów ale tak dobrze jeszcze nie było - ogromny pozytyw.

2019-02-08

Perfekcyjna organizacja, świetna obsługa klienta a prezent to rzeczywiście spełenienie marzeń! Bez dwóch zdań - najlepszy serwis prezentowy w kraju!

5 / 5 2018-12-02

Zakup udany. Szybko dostawa, dobry kontakt

5 / 5 2018-12-01

Wszystko w jak najlepszym porządku! Kontakt ze sprzedającym rewelacyjny! Szybko i sprawnie!! POLECAM!!

5 / 5 2018-11-29

Zrealizowanie prezentu to dziesiątki telefonów do biura, gdzie każdy mówi, że pracuje tam krótko i właściwie nie wie o co chodzi. Kontakt z wykonawcą lotu motolotnią również niepoważny. Wykupiłem lot motolotnią, gdzie voucher miałem ważny rok, a konkretniej sezon wiosna-lato. Z tego okresu wyłączyli lipiec oraz sierpień (sezon letni). Dowiedziałem się o tym pod koniec czerwca, kiedy chciałem realizować lot. Liczę że po prostu źle trafiłem z prezentem, a z innymi jest wszystko ok.

2018-11-27

Transkakcja przebiegła pomyślnie, Realizator prezentu niestety mia spore opóźnienie, ale prezent spełnił wszelkie oczekiwania

5 / 5 2018-11-26

Szybko i solidnie. Polecam!!!!

2018-11-20

Zamówienie na bombke z napisem to horror.. Ja rozumiem że jest przed świętami, ale zamówiłem bombke 7 grudnia, otrzymałem ją 19. W międzyczasie wymieniłem 20 maili z zapytaniami co się dzieje, na część nie dostałem odpowiedzi, musiałem dzwonić, a mimo to termin zmienił się 3 razy. Kurier z Warszawy do Łodzi - 4 dni ! I z tego co zrozumiałem w połowie czasu jeden kurier nadał przesyłkę drugim (WTF). Całe szczęście bombki przyszły całe i ładne.

5 / 5 2018-11-20

Polecam, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Podarowałam Mamie voucher z mocprezentow.pl, była maksymalnie ucieszona! na 100% wrócę do tego sklepu.

2018-10-28

Bardzo mila i kompetentna obsluga

5 / 5 2018-10-24

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Kupon ładnie zapakowany- idealny na prezent :) Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep :)

5 / 5 2018-10-09

Sklep świetny,szybka obsługa, prezent doskonały

2018-09-17

Duży wybór, elastyczność oferty i możliwość pobrania voucheru od ręki

5 / 5 2018-09-04

Wszystko perfekcyjnie. Zakupiłem skok spadochronowy w promocyjnej cenie 645 zł, wszystko zorganizowane zgodnie ze standardami bezpieczeństwa, profesjonalnie, mimo że czas na rezerwacje wynosi min. 14 dni od daty realizacji kompetentny Pan z infolinii pomógł mi zarezerwować wcześniejszy termin, bym mógł skoczyć razem z moją dziewczyną! 100% polecam każdemy! Na 100% wrócę do tego sklepu - po pakiet Love Spa, który polecono mi na infolinii, również w świetnej cenie - z całą pewnością dam opinię po realizacji!

5 / 5 2018-07-30

szybki kontakt,uprzejma rozmowa,dbałośc o klienta

5 / 5 2018-07-25

Szybko, sprawnie, poprawny kontakt z klientem, polecam każdemu jazdę monster truckiem w Warszawie, sprawdziłam inne oferty i ta z całą pewnością jest najlepsza w Polsce.

5 / 5 2018-07-14

Pełen profesjonalizm! Dyskretnie, szybko. Jak dla mnie bomba!

5 / 5 2018-07-08

Wysoki poziom obsługi klienta, poprawnie zapakowana, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-06-29

Wszystko świetnie, kupiłem voucher na lot awionetką w Toruniu w zeszły piątek i jestem świeżo po realizacji przeżycia. Najepszy serwis z prezentami w Polsce! Polecam!

5 / 5 2018-05-24

Oceniam transakcję oraz realizację vouchera bardzo wysoko. Dział Obsługi Klienta za każdym razem odpowiadał na zadawane przeze mnie pytania bardzo szybko i fachowo! Voucher trafił w moje ręce w ekspresowym tempie! Natomiast cała realizacja była niezapomnianym przeżyciem dla mnie oraz osoby obdarowanej! Na pewno wrócę nie raz! :) POLECAM!!!

2018-05-16

Dobry kontakt, wszystko bez problemu

5 / 5 2018-05-11

Sklep i obsługa w nim miła, szybka i sympatyczna

5 / 5 2018-04-20

Wszystko super. 2 tygodnie temu kupiłam chłopakowi voucher na jazdę offroad. Od razu podczas zakupu zgłosiłam termin - na tą niedzielę, godzina 12. Nie było żadnego problemu, miły Pan na infolinii zrobił dla mnie wstępną rezerwację po jej potwierdzeniu dostałam maila z informacjami o realizacji, mapkę dojazdu itd. Sam voucher wydrukowałam w sekundę i dałam chłopakowi razem z resztą prezentu :) Na realizacji było SUPER!!!!!! Marcin będzie miał świetną pamiątkę. Cały w błocie ale szczęśliwy bawił się na świetnie przygotowanym torze przez dwie godziny. Polecam każdemu ten sklep!

2018-03-10

Bardzo dobra

2018-03-04

Obsługa na najwyższym poziomie!!! Rzeczy niewykonalne stają się osiągalne właśnie dzięki "Mocy Prezentów"!!!

5 / 5 2018-02-26

super sklep

5 / 5 2018-02-23

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

2018-02-18

Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Niestety mimo wcześniejszego opłacenia zakupu przelewem zlecono firmie kurierskiej ponowne pobranie przy dostawie. Zapłaciłam (zależało mi na przesyłce) i tego samego dnia poprosiłam o zwrot (16.12.2014) do dziś (29.12.2014) mimo deklaracji nie zwrócono mi kwoty 419zł. Mimo świetnej oferty zmienia to nieco moją opinię o firmie.

5 / 5 2018-01-02

Polecam 100% pozytyw, zdecydowanie najlepsza obsługa klienta, spośród wszystkich serwisów prezentowych w Polsce!

5 / 5 2017-11-22

OK

5 / 5 2017-11-20

Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do tego sklepu. Kontakt, pomoc w sprawie prezentu jest na najwyższym poziomie. Możliwość wyboru prezentu bardzo szeroka, każdy znajdzie coś dla siebie. Zaglądajcie bo warto !!! Polecam wszystkim :)

5 / 5 2017-10-22

Super obsługa, świetny kontakt :)

5 / 5 2017-10-12

Bardzo solidnie, szybko i sprawnie!! Polecam!!

5 / 5 2017-10-11

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie - tak, jak powinno :) Polecam!

5 / 5 2017-09-09

Zakupiony prezent dokładnie taki jak w opisie. Dostawa expresowa. Wszystko perfekcyjne. Gorąco polecam :-)

5 / 5 2017-09-04

pozytywna

5 / 5 2017-09-02

Polecam i pozdrawiam :)

5 / 5 2017-08-31

Transakcja wzorowa polecam serdecznie:)

5 / 5 2017-08-28

POLECAM! :)

1 / 5 2017-08-26

Podczas rezerwacji prezentu pojawia się informacja, że w ciągu 3 dni będzie odpowiedź. Po 5 dniach nadal brak kontaktu, na telefony odpowiadają, że potwierdzą za kilka godzin itd. Jak mam dzwonić po kilka razy i dopytywać, czy już łaskawie mogą potwierdzić realizację i co się dzieje i czekać z zajętym terminem przez tydzień, to wolę ominąć takiego pośrednika i zakupić voucher bezpośrednio.

5 / 5 2017-07-24

Bardzo profesjonalna obsługa polecam...

5 / 5 2017-07-06

ok

5 / 5 2017-07-05

Szybka, profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-05-31

Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie. Voucher ładnie zapakowany, fajna koperta na prezent. Przeżycie naprawdę super - Day Spa dla dwojga - realizacja na najwyższym poziomie

5 / 5 2017-05-25

Bardzo szybko sprawnie i poprawnie dzięki

5 / 5 2017-05-22

Super obsługa! Prezent był doskonałą niespodzianką. wszystko OK.

5 / 5 2017-05-11

Wszystko ok polecam.

5 / 5 2017-04-11

Wszystko OK, polecam! Jazda Ferrari była niesamowitym przeżyciem dla mojego męża!

Rzetelne opinie o Mocprezentow.pl

Mocprezentow.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.mocprezentow.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 675 23 17

Komórka
880 333 133

Infolinia
(22) 675 23 17

Logowanie