Kategorie: / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci

Mojebobo.com.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 206
opinie o Mojebobo.com.pl
5 / 5 2019-03-23

Bardzo szybka realizacja zamówienia, tani koszt dostawy, a ubranka super zapakowane i jak zawsze bardzo dobra jakość:) polecam zakupy:)

5 / 5 2019-03-22

Szybka przesyłka, Transakcja ok, sprawnie i bezproblemowo. Napewno jeszcze nie raz skorzystam ze sklepu.

2019-03-22

Towar zamówiony o godzinie 12 w poniedziałek dotarł we wtorek koło 11! Bardzo miłe zaskoczenie ... i ubranka dokładnie takie jak na zdjęciu.

5 / 5 2019-03-21

Polecam

2019-03-13

ubranka piękne ale są braki w rozmiarach

2019-03-12

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt.Pani bardzo miła i pomocna w razie jakich kolwiek pytań.Robienie tu zakupów to czysta przyjemność

5 / 5 2019-03-12

Jestem bardzo zadowolona. Zamawialam już druga przesylke u sprzedawcy. Szybka dostawa, ciuszki bardzo dobrej jakości. Polecam zakupy :-)

5 / 5 2019-03-05

Bardzo ekspresowa przesyłka i szybka realizacja zamowienie polecam gorąco do zakupów w tym sklepie

2019-03-05

Kupiłam ładne ciuszki 100 % bawełny dla noworodka w dobrej cenie, a o to mi chodziło.

5 / 5 2019-03-05

dobra jakość, szybka dostawa -polecam

5 / 5 2019-02-28

Super szybka przesyłka i naprawdę dobre ceny!

5 / 5 2019-02-27

Jestem zadowolona z zakupów. Polecam

5 / 5 2019-02-23

Sklep godny polecenia. Atrakcyjne ceny, szybka przesyłka, wysokiej jakości ubranka dla dzieci.

5 / 5 2019-02-22

SUPER SKLEP, BĘDĘ CZĘSTO KORZYSTAĆ Z USŁUG.

2019-02-21

Ubranka bardzo dobrej jakości. Przesyłka ekspresowa. Już zamawiam kolejną "porcję" ślicznych ubranek.

5 / 5 2019-02-16

Kolejny raz jestem bardzo zadowolona. Przemila obsługa, blyskawiczna wysyłka mimo okresu przedswiatecznego i bardzo ładne ciuszki :-)

5 / 5 2019-02-14

sklep rewelacyjny, polecam

2019-02-03

Dobre produkty w dobrych cenach

5 / 5 2019-02-01

bardzo szybka realizacja zlecenia. Towar przesłany poczta poleconą podarł niemalże tak szybko jak przesylka kurierska

2019-01-29

Bez zastrzeżeń, towar został dostarczony zgodnie z umową.

2019-01-24

Napisane jest ze wysylaja w 24h w dniach roboczych. Ja po 2 dniach od zlozenia zamowienia dostalam informacje ze towaru nie ma. Brak innych propozycji ze strony sprzedawcy (np inny kolor w tym samym rozmiarze). Pare miesiecy temu skladalam zamowienie i rowniez raczej przyszlo pozniej niz wczesniej. Wiec w sumie bez sensu ze zaplacilam dodatkowo za przesylke priorytetowa. Produkty z firmy Ewa Klucze fajne.

5 / 5 2019-01-21

Polecam

5 / 5 2019-01-19

Polecam. Szybka i udana transakcja!

2019-01-18

jest godny polecenia wysyłka bardzo sprawna

5 / 5 2019-01-18

Szybko i sprawnie zamówione ubranka dla dziecka. Ciuszki z Ewa Klucze są dobrej jakości. OK

5 / 5 2019-01-17

polecam

5 / 5 2019-01-14

Jestem zadowolona w 100%

5 / 5 2019-01-08

Super ubranka dla dziecka. Najlepszy sklep z ubrankami dla dziecka.

5 / 5 2019-01-06

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam zakupy :)

5 / 5 2019-01-05

Polecam sklep, zakupy nie pierwsze w tym sklepie i nie ostatnie, jestem zadowolona z jakości produktów jaka oferuje sklep oraz obsługi klienta.

5 / 5 2019-01-04

Szybka realizacja zamówienia, ubranka dobrej jakości, zgodne z opisem i zdjęciami, dobrze zapakowana przesyłka. Polecam.

5 / 5 2019-01-02

super

5 / 5 2019-01-01

Super

5 / 5 2019-01-01

Sklep rewelacyjny - duży wybór produktów, szybka realizacja zamówienia. Jednym słowem - polecam. 100% zadowolenia.

5 / 5 2018-12-30

ok

5 / 5 2018-12-29

Super, nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-17

Szeroki wybór bardzo dobrych jakościowo ubranek niemowlęcych i dziecięcych. Szybka realizacja transakcji

5 / 5 2018-12-17

Szybko i sprawnie. Towar najwyższej jakiści

5 / 5 2018-12-04

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-12-04

Szybko,profesjonalnie,asortyment zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-03

Zakupy w 100% spełniły moje oczekiwania, przesyłka dotarła do mnie szybko, obsługa bardzo profesjonalna.

5 / 5 2018-12-02

super sklep, ubranka idealne, szybka wysyłka ,dziękuję

5 / 5 2018-12-01

Bardzo ładne ubranka dobrej jakości i w przyzwoitej cenie. Szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-11-26

Wszystko w porządku, rzetelnie,uczciwie i szybko . Miły kontakt. Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-11-26

polecam sklep, fachowa obsługa, szybka realizacja, bardzo dobra jakość ubranek

2018-11-25

W sklepie kupiłam ubranka dla dziecka, wybór mogłyby być większy. Towar zgodny z opisem,dobrej jakości.Godny polecenia.

5 / 5 2018-11-25

Kupowałam już dwa razy w tym sklepie i w razie potrzeby na pewno wrócę! Szybka przesyłka, nawet przed Świętami, a jakość ciuszków rewelacyjna. Uwielbiam Ewa Klucze, dla mnie ta firma broni się sama :) Polecam w 100 %

5 / 5 2018-11-18

Polecam!

5 / 5 2018-11-13

ciuszki super :D , mily ,cieply material , rozmiar zgodny z opisem , jestem bardzo bardzo zadowolona :D

5 / 5 2018-11-10

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-08

:) wszystko w najlepszej jakości. Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-02

Polecam. Na pewno wroce.

2018-10-27

Ekspresowa wysyłka

2018-10-26

Błyskawiczna wysyłka!

5 / 5 2018-10-26

Lubie ten sklep za przejrzystość oferty , atrakcyjne ceny i produkty. Zamówienie wysłane bardzo szybko, polecam!

2018-10-20

sklep bardzo dobry, będę tu kupować częściej

5 / 5 2018-10-13

Dobra jakość szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-07

zamówione ubranka otrzymałam bardzo szybko, są śliczne, takie jak na zdjęciu, bardzo miłe w dotyku i kolorowe. Polecam zakupy!

5 / 5 2018-10-03

zakupy w sklepie mojebobo.com.pl to czysta przyjemność. Pełen profesjonalizm. Polecam każdemu.

5 / 5 2018-10-02

Jestem zadowolona z zakupu. Paczka doszła szybko, dobrze zapakowana, produkty oryginalne w konkurencyjnych cenach, więc jak najbardziej polecam. Jedyne co bym zmieniła to layout strony internetowej, ale to tylko tak na marginesie.

5 / 5 2018-10-01

Robię zakupy przy każdej wymianie garderoby na większą mojemu Maluszkowi. Jestem zadowolona z każdego zakupu. Czas realizacji do 2 dni kurierem. POLECAM

5 / 5 2018-09-30

Super

2018-09-23

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-09-14

Szybka obsługa, produkty zgodne z ofertą i bardzo dobra jakość produktów. Polecam !!!

5 / 5 2018-09-13

Bardzo dobry kontakt, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2018-09-08

Polecam

2018-09-07

bardzo dobra realizacja zamówienia

5 / 5 2018-09-06

Błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-04

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-09-03

Sklep godny polecenia,produkty bardzo dobre jakościowo,kupuję już ponad dwa lata.Bardzo szybka obsługa.

5 / 5 2018-08-21

Szybka obsługa

5 / 5 2018-08-20

Jestem jak zawsze bardzo zadowolona z ciuszkow oraz z kontaktu

5 / 5 2018-08-18

Polecam ten sklep internetowy, szybka obsługa, jakość ubranek dla niemowląt bardzo dobra

5 / 5 2018-08-17

Gorąco polecam! Towar zgodny z opisem dobrej jakości w atrakcyjnej cenie :)

5 / 5 2018-08-15

Od kiedy zrobiłam zakupy w mojebobo.com.pl nie wyobrażam sobie kupowania bodziaków w innym sklepie. Ten sklep to profesjonalizm i uczciwość na najwyższym poziomie. Żal się będzie kiedyś gdy maluch osiągnie 110 cm rozstawać

5 / 5 2018-08-13

Ubrania oferowane przez sklep są w przystępnej cenie, wykonane z dobrych jakościowo materiałów, we wzorach i kolorach dla każdego. Dzieci wyglądają w nich prześlicznie :-) dostawy szybkie i bezproblemowe. Polecam sklep wszystkim swoim znajomym i z pewnością będę jego stałym klientem.

5 / 5 2018-08-11

Wszystko w najlepszym porządku. Dobra jakość produktów - polscy producenci, szybka wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-07-30

Polecam zdecydowanie.

5 / 5 2018-07-21

Ubranka wyglądają tak jak na zdjęciach. Sprawna obsługa. Polecam.

2018-07-18

Bardzo dobry

5 / 5 2018-07-14

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie, towar bez zarzutu, dobra jakość. Obsługa sprawna, szybka. Polecam

2018-07-06

Właśnie odebrałam przesyłkę. Ubranka rewelacyjne. Śliczne i bardzo ładnie wykonane. Przesyłka ekspresowa. Na pewno zostanę stałą klientki sklepu.

5 / 5 2018-06-30

super

5 / 5 2018-06-27

Polecam, ubranka śliczne.

5 / 5 2018-06-23

Super jakość zamówionych produktów i świetna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-06-22

Super obsługa, błyskawiczna wysyłka i towar najwyższej jakości

2018-06-22

zgodnie z zamówieniem, termin zgodny z ofertą na stronie, nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-06-21

WSZYSTKO SZYBKO I SPRAWNIE. DOSTAWA NASTĘPNEGO DNIA :) ŚWIETNA JAKOŚĆ UBRAŃ. REWELACJA POLECAM

5 / 5 2018-06-06

Wszystko pomyślnie, napewno tu wrócę. Bardzo szybka realizacja zamówienia, ubranka zgodnie ze zdjęciami i opisem. Pełny pozytyw

5 / 5 2018-06-01

Szybka realizacja zamówienia i bardzo fajny asortyment. Polecam i pozdrawiam!

5 / 5 2018-05-30

Polecam

5 / 5 2018-05-28

bardzo pozytywna

5 / 5 2018-05-24

Szybka realizacja. Duży wybór. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-05-23

Jak zawsze - polecam.

5 / 5 2018-05-22

jestem zadowolona z transakcji

5 / 5 2018-05-21

Szybko i sprawnie. 100% zadowolenia! :-)

5 / 5 2018-05-18

Wszystko w jak najlepszym porządku! Ubranka prześliczne, bardzo dobrej jakości, paczka była już na drugi dzień. Polecam wszystkim ten sklep!

5 / 5 2018-05-18

Swietny sklep,szybka obsluga-milo i sprawnie.Produkty polskich producentow, wysokiej jakosci i w przystepnej cenie.Ze spokojem sumienia polecam

5 / 5 2018-05-16

Bardzo dobry sklep, ceny przystępne, jakość ubranek doskonała, wysyłka ekspresowa. Polecam gorąco, korzystałam kilkakrotnie i na pewno nie po raz ostatni.

5 / 5 2018-05-14

Jestem bardzo zadowolona, szybko, sprawnie, ubranka bardzo ładne.

5 / 5 2018-05-09

Szybka realizacja, super kontakt, polecam !!!

5 / 5 2018-05-09

Ok

5 / 5 2018-05-07

polecam

5 / 5 2018-05-06

Szybka obsługa

5 / 5 2018-05-06

Bardzo ładne ubranka, dobre jakościowo, w przystępnej cenie. Polecam!

5 / 5 2018-05-05

Szybka realizacja zamówienia i super ceny, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-01

To kolejne moje zakupy w tym sklepie .Jestem bardzo zadowolona z całej transakcji.Super sklep-polecam.

5 / 5 2018-04-29

Bardzo polecam już od ponad roku zaopatruję się w tym sklepie i zawsze wszystko jest super.

5 / 5 2018-04-28

Dostawa zamówionych towarów przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-04-22

Super, wszystko ok! Polecam! Super jakość, śliczne rzeczy.

5 / 5 2018-04-22

Szybko i sprawnie. Na pewno wrócę.

5 / 5 2018-04-15

Sklep na stronie przejrzysty, łatwo wyszukać konkretne rzeczy, obsługa rewelacyjna, zamówienie doszło błyskawicznie. Polecam!

2018-04-13

bardzo dobra jakościowo niemowlęca odzież

5 / 5 2018-04-11

Wysyłka bardzo szybka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-04-08

Polecam ten sklep, bardzo miła obsługa i śliczne ubranka w dobrych cenach. Tania wysyłka.

2018-04-08

Godny polecenia !!!

5 / 5 2018-04-06

SUPER WSPÓŁPRACA GODNA POLECENIA

5 / 5 2018-04-06

Super ubranka, błyskawiczna przesyłka. Polecam!

5 / 5 2018-03-30

Bardzo szybka i miła obsługa. W razie braku rozmiaru bardzo szybko się ze mną skontaktowano w celu wyboru innego koloru bądź rozmiaru.

5 / 5 2018-03-29

bardzo miła obsługa, szybka i bezproblemowa, ciuszki śliczne, jakość pierwsza klasa. polecam!!!

5 / 5 2018-03-26

Polecam. Rzeczy są wykonane z wysokiej jakości bawełny, kolorowe, bardzo ładne. Szybka dostawa.

2018-03-25

Transakcja przebiegła bezproblemowo.

5 / 5 2018-03-21

Zamawiam ubranka dla swojego wnuczka. Super. Poleciłam sklep również koleżankom.

5 / 5 2018-03-20

Bardzo szybka dostawa,jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze nie raz kupię w tym sklepie.

2018-03-20

Doskonała obsługa!

2018-03-17

BOGATY ASORTYMENT ODZIEŻY NIEMOWLĘCEJ

2018-03-17

Rzetelna obsługa. Towary wysokiej jakości. Serdecznie polecam

5 / 5 2018-03-14

Miło robić w takim sklepie zakupy.Gorąco polecam:-)

5 / 5 2018-03-10

Polecam ten sklep, a przede wszystkim polecam rzetelnych pracowników (właścicieli), bo marka klucze jest bardzo dobra, ale to w jaki sposób się ją sprzedaje i jaki ma się stosunek do klienta jest również bardzo ważne.

5 / 5 2018-03-08

wspaniała obsługa, bogaty asortyment , szybka realizacja, polecam z przekonaniem

2018-03-05

OK - nie mam uwag. To już 2 zamówienie i pewnie ponownie skorzystam z oferty w przyszłości

5 / 5 2018-03-04

szybka transakcja, łatwy kontakt, polecam sklep,produkty na medal

5 / 5 2018-03-03

Jak zwykle wszystko szybko i sprawnie

5 / 5 2018-02-27

jestem super zadowolona z obsługi w sklepie

5 / 5 2018-02-26

Super jakość ubranek. Ekspresowa wysyłka. POLECAM

5 / 5 2018-02-24

Polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-20

polecam serdecznie!!!

5 / 5 2018-02-15

Polecam, robię zakupy już dla drugiego dziecka i nigdy sie nie zawiodlam. Ciuszki ladne wygodne i blyskawiczna wysylka

5 / 5 2018-02-10

Bardzo lubię zamawiać w tym sklepie - zamówienia są szybko realizowane, a rzeczy porządne i ładne (z Ewy Klucze nie znajduję takiego wyboru w sklepach stacjonarnych, więc kupuję online). To były już moje trzecie (lub czwarte?) zakupy w mojebobo.pl i - kto wie - pewnie jeszcze tam zajrzę. Jedyne co mi przeszkadza, to niewystarczająco funkcjonalna wyszukiwarka na stronie - kiedyś nawet napisałam o tym maila do zarządzającej sklepem, ale nie dostałam odpowiedzi.

5 / 5 2018-02-09

polecam jak najbardziej!

5 / 5 2018-02-05

Z czystym sumieniem poleciłabym ten sklep znajomym. Przejrzysta strona internetowa, błyskawiczna dostawa i bardzo dobra jakość ubranek. Wszystko zgodne z opisem. POLECAM!

5 / 5 2018-02-02

Szybka obsługa i ekspresowa wysyłka, a towar bardzo dobry gatunkowo.

5 / 5 2018-01-28

Bardzo profesjonalny sklep

5 / 5 2018-01-28

Super sklep! Szybka wysyłka.Ubranka wysokiej jakości. Największy wybór wzorów z mojej ulubionej firmy. Korzystałam przy pierwszym dziecku i wracam przy drugim.

5 / 5 2018-01-21

Sprawna i szybka dostawa zamówionego towaru.

5 / 5 2018-01-18

Bardzo dobry kontakt, blyskawiczna przesylka do Wielkiej Brytanii i swietna jakosc ubranek. Goraco polecam!!!

5 / 5 2018-01-14

super

5 / 5 2018-01-12

Kontakt ze sprzedawcą, jakość towaru (ubranka dla niemowląt), szybka dostawa- Polecam!

5 / 5 2018-01-09

Ogólnie ok.

2018-01-09

Bardzo dobra obsługa, towar rewelacyjny i już poleciłam sklep znajomym .

5 / 5 2018-01-07

Polecam

5 / 5 2018-01-06

Profesjonalny

2018-01-04

Rzetelny, solidny, dbający o klienta.

5 / 5 2018-01-04

bardzo szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem,

2018-01-01

Sprawna realizacja, niski koszt dostawy - widać, że podchodzą do tematu uczciwie. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócę.

5 / 5 2018-01-01

Współpraca z firmą nienaganna. Bardzo szybka dostawa produktów, bardzo dobrej jakości. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-12-31

transakcja przebiegła pomyślnie, polecam

5 / 5 2017-12-25

Bardzo fajny sklep. Polecam!

5 / 5 2017-12-25

dobra jakość, szybka dostawa -polecam

5 / 5 2017-12-23

polecam w 100% szybka dostawa, wysokiej jakowci towar, wszystko odbylo sie bezproblemowo :-)

5 / 5 2017-12-23

Bardzo dobra jakość ubranek w przystępnych cenach. Szybka przesyłka, miłe zaskoczenie z gratisu. Polecam i na pewno jeszcze nie raz tam zrobię zakupy.

5 / 5 2017-12-21

Super transakcja, polecam każdemu

5 / 5 2017-12-16

Jestem bardzo zadowolona. Wszystkim polecam

5 / 5 2017-12-15

Szybko, sprawnie, bez zarzutu, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

5 / 5 2017-12-14

Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2017-12-12

bardzo szybka obsługa, rzetelna informacja

5 / 5 2017-12-11

polecam

2017-12-11

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2017-12-08

Polecam. Produkty zgodne z opisem, jakość pierwsza klasa

5 / 5 2017-11-29

Super ubranka. Mam wszystkie rozmiary dla niemowlaków. Dostawa natychmiastowa. Zero problemów. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-11-28

Wszystko super, świetna jakość produktów.

5 / 5 2017-11-24

Polecam. Bardzo szybka wysylka i towar dobry gatunkowo.

5 / 5 2017-11-24

Polecam w 100%

5 / 5 2017-11-23

Rzetelna firma, bardzo szybka obsługa zamówienia

5 / 5 2017-11-22

Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-11-15

dostawa zgodnie z zamówieniem , szybko , sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-14

Wszystko ok. Bardzo szybka realizacja zamowienia

2017-11-13

bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-11-12

Bardzo dobra jakość produktów, szybka dostawa, bardzo polecam !!!

2017-11-12

godny uwagi

2017-11-08

Wszystko sprawnie i bezbłędnie !

5 / 5 2017-11-06

Gorąco polecam , rzeczy są kolorowe, bardzo ładnie wykończone, mięciutkie i zarazem wygodne dla maluchów.

5 / 5 2017-11-04

Wszystko ok.

5 / 5 2017-11-03

Sprzedawca super produkt super

5 / 5 2017-11-01

ok

5 / 5 2017-10-29

Po prostu super! Na 100% polecam.

5 / 5 2017-10-24

wysyłka szybka, towar zgodny z opisem. polecam zakupy

5 / 5 2017-10-24

super:)

2017-10-23

REWELACYJNY SKLEP GODNY POLECENIA

2017-10-20

Polecał, sprawna obsługa.

5 / 5 2017-10-13

Super! :) ubrania bardzo dobre gatunkowe. Polecam ogromnie!:)

5 / 5 2017-10-10

W sklepie Moje bobo zakupy robię od 10 miesięcy, czyli tyle ile ma moja córeczka. Nie zawiodłam się ani razu jeśli chodzi o przesyłkę, kupione produkty (doskonała jakość, przystępne ceny, wszystkie produkty po wielu praniach zachowały swoje kolory i kształty, nie odpadł ani jeden nap, nie oderwała się żadna tasiemka), no i jeśli chodzi o obsługę. Dziękuję paniom pracującym w sklepie za życzliwość i cierpliwość:). Przesyłki zwykle miałam w domu na drugi, trzeci dzień po złożeniu zamówienia. Polecam każdemu, komu zależy na wygodzie maluszka (i mamy:))).

2017-10-09

Bardzo dobry

5 / 5 2017-10-05

b.dobry sklep, polecam !

5 / 5 2017-10-04

Bardzo szybka i rzetelną obsługa.

2017-09-30

Robienie zakupów w tym sklepie jest wielką przyjemnością. Indywidualne podejście do klienta. Rzetelne opisy produktów. Od ponad roku body i piżamki kupuję tylko w mojebobo

5 / 5 2017-09-25

Pomimo tego, że mieszkam za granicą zakupy w sklepie dają mi dużo frajdy i wiem że dostanę dokładnie to co zamówiłam. Przesyłka dotarła bardzo szybko i wszystko perfekcyjnie zapakowane. Dziękuję i na pewno to nie będą moje ostatnie zakupy

5 / 5 2017-09-22

Szybka wysyłka, bardzo ładne i porządne ubranka dla malucha:)

2017-09-17

Kontakt rewelacyjnt,blyskawiczna wysylka

5 / 5 2017-09-15

Transakcja przebiegła pomyślnie. Towar wysłano szybko.

Rzetelne opinie o Mojebobo.com.pl

Mojebobo.com.pl

Siedziba
Woźniki

WWW
http://www.mojebobo.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
504464376

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie