Kategorie: / Hobby

Monetyujurka.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Monetyujurka.pl
2019-02-05

otrzymałam przesyłkę. Wszystko było OK; dobrze zabezpieczone!

5 / 5 2019-01-31

wszystko ok polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-15

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-11-05

POLECAM TEN SKLEP WSZYSTKO ZGODNE Z OPISEM KONKTRETNIE NIEMA CZEGOŚ TAKIEGO JAK NA ALLEGRO ZE LUDZIE SPRZEDAJĄ TEGO CZEKO NIE MAJĄ TU WIADOMO ZE JESLI SKLEP POZWOLI ZROBIĆ ZAKUP TO TO JEST I PRZYJDZIE NAPEWNO GORĄXO POLECAM TEN SKLEP W 100%

5 / 5 2018-10-30

polecam ten sklep bez obaw wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-10-29

wszystko tak jak powinno być sprawnie szybko i bezpiecznie polecam !!!!!!!!!!

5 / 5 2018-10-13

Spodobał mi się abonament na 2013 rok, to zdecydowałem się na 2014 rok a jako stały klient dostałem miły gratisik :) To zawsze jest mile widziane ;) Poleam!

5 / 5 2018-09-25

Super Sklep. Polecam :)

5 / 5 2018-09-13

wszystko tak jak powinno być kupiłam juz kilka razy i wszystko ok napewno tu wrócę polecam

2018-09-01

W Sieci nie znalazłem lepszych cen, niż w sklepie internetowym MonetyuJurka.pl . Warto tam zaglądać, bo mają coraz bogatszą ofertę, a to co oferują, bije konkurencję na głowę! Porównajcie ceny abonamentów na zakup monet, bo są w niezłych cenach. Ja się skusiłem! ;) No i ta obsługa... Błyskawiczne odpowiedzi na pytania i błyskawiczna wysyłka. Jeszcze tam wrócę :) Marcin P.

5 / 5 2018-07-27

jestem ze wybrałam ten sklep Polecam

5 / 5 2018-07-09

Wszystko w porządku, towar zgodny z opisem, dobry kontakt, polecam...

5 / 5 2018-07-06

wszytsko tak jak powinno byc gorąco polecam jestem zadowolona z zakupu polecam !!!!!!!!!

5 / 5 2018-05-11

Wszystko OK gorąco polecam

5 / 5 2018-05-10

Jestem zadowolony z zakupów polecam !!!

5 / 5 2018-04-08

Żadnych zastrzeżeń nie mam. Wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2018-03-02

jestem zadowolony za zakupu wszystko zgodnie z opisem polecam ten sklep bez obaw !!

5 / 5 2018-02-26

niech będzie opinią pozytywna ze po raz kolejny wróciłem do tego sklepu z robiłam zakupy wysztko tak jak powinno być Polecam !!!!!!

5 / 5 2018-01-07

wszystko ok zgodnie z opisem polecam !!!!

5 / 5 2018-01-04

polecam ten sklep

5 / 5 2017-11-03

wszystko ok Polecam !!!!!

5 / 5 2017-10-26

polecam wszystko ok !!!!!!!!

5 / 5 2017-10-21

jestem zadowalona ze trafiłam do tego sklepu zdecydowanie polecam informacje na bierząco towar zgodnie z opisem Polecam !!!!!!

5 / 5 2017-08-03

polecam wszystko na 100%

5 / 5 2017-07-04

jestem zadowolona z zakupu wszystko zgodnie z opisem polecam

2017-06-24

TO JEST OPINIA TESTOWA NIE WRZUCAĆ TEGO NA LIVE ;)

5 / 5 2017-05-22

wszystko w najlepszym porządku polecam !!!!!

5 / 5 2017-05-12

polecam ten sklep wszystko zgodnie z opisem i można negocjować ceny polecam

5 / 5 2017-04-01

monety zgodnie z opisem bez problemowo polecam ten sklep

Rzetelne opinie o Monetyujurka.pl

Monetyujurka.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://www.monetyujurka.pl

Email
[email protected]

Telefon
794 119 679

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie