Kategorie: / Odzież i Obuwie

Mosquito-sklep.pl Opinie Klientów

2.73/5.00 - ilość ocen: 11
opinie o Mosquito-sklep.pl
5 / 5 2021-06-22

dostawa to jest katastrofa, żeby dostać towar trzeba chyba miesiąc wcześniej zamówić. Zamawiam nałogowo z różnych sklepów i nikt nie ma tak długiego czasu realizacji. Po prostu porażka.

5 / 5 2021-05-28

Zamówilam sukienke w niedziele. Napisalam przy zamówieniu ze bardzo zależy mi na czasie i szybkiej przesyłce. Codziennie dzwoniłam i pytałam, Pani odpowiadała ze robi wszystko co w jej mocy. Na maile odpowiadano bardzo szybko. Niestety wczoraj musiałam anulować zamówienie, bo sukienki.nie Wysłano. Jestem zawiedziona podejściem do klienta, mam wrażenie ze pod polska marka kryje się jakiś chinski producent, dlatego zamówienie idzie tak długo. Już nie zamówię więcej nic z tego. Sklepu.

2 / 5 2019-02-06

Sklep zaczął ewidentnie olewać klientów. Przysłał byle jak zapakowany towar z wadą przez cały przód sukienki , na zwrot pieniedzy czekałam 389 dni i nie otrzymałam pełnej kwoty zwrotu. Zdecysowanie moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Jest pełno innych które dbają o klienta. Nie polecam.

2 / 5 2018-12-18

NIE POLECAM!!! Co do przesyłki nie mam żadnych zastrzeżeń, ale towar KATASTROFA, nie dziwę się, że pod ubraniami ani na stronie nie można napisać opinii, wtedy nikt nie zakupiłby tych rzeczy w cenach sklepu. Sukienka koktajlowa ładnie uszyta, ładnie leży, oryginalny krój, tylko co z tego jak wykonana z najgorszej jakości poliestru, prześwituje i nie ma nic wspólnego ze zdjęciem, nie warta nawet 50 zł, a zakupiona za 109,99. Wielka szkoda, bo potencjał miała.

2018-11-01

Moje zamówienie dotarło trzeciego dnia od potwierdzenia wpłaty. Łączny czas realizacji 5 dni.Sukienki zgodne z opisem, dobrze zapakowane. Nie mam się do czego przyczepić.

2 / 5 2018-09-28

Żałuje, że przed dokonaniem zakupów, nie przeczytałam opinii na temat sklepu. Na swoje zamówienie czekam od 22.11 (płatność nastąpiła automatycznie) i jedyny kontakt ze sklepem jaki mam to wiadomości o opóźnieniu wysyłki. Jeżeli towary szyte są pod zamówienie Klienta lub zamawiają je z AliExpress to przydałaby się informacja na stronie, że czas oczekiwania na dostawę to 30 dni!!!! NIE POLECAM!

2018-08-04

Fatalna jakość towaru. Zamówiłam z tego sklepu sukienkę jednak to jak wyglądała ona na zdjęciu bardzo odbiega od tego co dostałam, roznuca nie tylko w fasonie ale i w kolorze

2018-07-23

Katastrofa!! Zamowilam czarną kopertowa bluzke ze złotymi obszyciami dołu i rekawa,owszem przyszła aleee.....przecieta nozyczkami na ramieniu...a rzeczy nie kosztuja groszy... porażka.

2 / 5 2018-07-19

zamowienia dokoncalam 3 miesiace temu. Zamowilam sporo rzeczy. z tego pare z nich nie przyszlo a pare przyszlo ale w zlym rozmiarze. Zamowilam rowniez garnitur w kolorze baklarzanu jednak do mnie przyszedl w kolorze sliwki. Nie rozumiem czemu sklep dziala raz fatalnie raz super(patrzac po pozytywach). Probuje sie dowiedziec czegos droga emailowa- odpowiedz bardzo zdawkowe i nie precyzyjne. Widac sprawe trzeba podac dalej. NIE POLECAM

2018-04-29

Sprawna koresoondencja mailowa, przesyłka dotarła w ciągu 3 dni. Sukienka dobrze zabezpieczona i starannie zapakowana. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Rzetelne opinie o Mosquito-sklep.pl

Mosquito-sklep.pl

Siedziba
Tomaszów Mazowiecki

WWW
http://mosquito-sklep.pl/

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie