Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia / Usługi

Net Credit Opinie Klientów

4.64/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o Net Credit
5 / 5 2019-03-18

wszystko ok

5 / 5 2019-03-10

Szybka odpowiedź, profesjonalna i pomocna obsługa, pełna informacja o kosztach. Jednym słowem wiesz ile cię będzie kosztować pożyczka. Nie rozumiem ludzi, którzy pożyczają kasę bez czytania umów, podpisują coś bez zastanowienia, a potem narzekają, ze muszą zwracać kasę i opłaty za pożyczkę. To nic zaskakującego. Nigdzie nie da się pożyczyć kasy za darmo. Chyba, ze od babci albo cioci.

2019-03-09

zabawiaja sie w banki i nie chca pozyczyc klientowi,ktory pozyczal od nich kilka razy i oddal na czas bez przedluzenia,bo ma sie nagle jakis wpis do krd,chyba sa po to zeby pomagac takim co w banku nie moze pozyczyc?a zachowuja sie tak samo

5 / 5 2019-02-25

nie profesjonalna

2019-02-23

Godne polecenie, jasne , przejrzyste warunki.

5 / 5 2019-02-17

Firma Net-Credit uczyniła ogromny postęp w porównaniu ze stanem rzeczy sprzed 2 lat. Mamy przejrzysty interfejs dla klientów i maksymalnie uproszczoną oraz szybką i sprawną procedurę wnioskowania, decyzji i przelewu. Jest też wreszcie jakiś system premiowania stałych klientów. Polecam dla wszystkich potrzebujących doraźnego zastrzyku finansów.

5 / 5 2019-02-15

jestem zadowolony z firmy, oczywiście trzeba się dobrze zastanowić nad wielkością kwoty, dobre w sytuacjach awaryjnych i na krótką metę.

2019-02-13

wspaniały kontakt wszystko przejrzyscie i rzeczowo

2019-02-04

żerujący na biednych lub uzależnionych ludziach.Tylko idioci decydują się na korzystanie z usług takich "firm".Co na to polskie prawo. Nigdy nie korzystajcie z ich usług.

2019-01-31

Długo trwająca procedura, kontakt z weryfikatorem(?)nie do przyjęcia-w tle gwar innych prowadzonych rozmów do tego stopnia, że trudno zrozumieć zadawane pytania, pytania na które odpowiedzi nawiasem mówiąc zostały zawarte już w formularzu, a więc dublowanie informacji. No i efekt końcowy-"Góra urodziła mysz"

5 / 5 2019-01-26

jestem bardzo zadowolony z pożyczki Net Credit! Jest to już moja kolejna pożyczka, którą wzięłam u nich! zawsze pieniądze pojawiają się na moim koncie po kilku minutach. Obsługa miła, moim zdaniem rzetelna. Polecam

5 / 5 2019-01-10

wszystko ok.

5 / 5 2018-12-29

szybko i ok, polecam

2018-12-13

ocena bardzo pozytywna, otrzymałem to czego się spodziewałem

5 / 5 2018-12-11

Polecam waższa firmę, za szybkośc obsługi

5 / 5 2018-12-11

Polecam

5 / 5 2018-12-05

wszystko ok tylko za duże koszty przedłużania chwilówki

2018-12-01

bardzo miła obsługa

2018-11-27

Czekam na pierwsza pożyczkę ponad 2 godziny na razie NetCredit wypad kiepsko w porównaniu z konkurencją która utrzymuje stały kontakt telefoniczny i przelewa środki po 20 minutach

5 / 5 2018-11-13

Jestem bardzo zadowolona z pożyczki Net Credit! Już parę razy brałam tu pożyczkę i jestem zadowolona. Zawsze pieniądze pojawiają się na moim koncie po kilku minutach., gdy są mi potrzebne Obsługa miła, moim zdaniem rzetelna. Bardzo polecam

5 / 5 2018-10-27

Jestem bardzo zadowolony z tej firmy, a to dlatego, że w przeciwieństwie do niektórych potrafię czytać ze zrozumieniem, nikt z tej firmy na siłę mnie do nich nie zaciągnął. Trzeba to pożyczam i oddaje, po kilku w terminie spłaconych pożyczkach potrafią docenić klienta. POLECAM.

2018-10-25

firma HIENA nie bierzcie tam pozyczki naliczaja horendalne oplaty za niesplacenie w terminie tzw.ubezpieczenie przestrzegam przed lichwa na potege

5 / 5 2018-10-22

W porównaniu z innymi firmami pożyczkowymi wypadają słabo . Podstawowa wada to co innego obiecuja co innego dają. Np. piszą że pierwsza pożyczka do 1000 zł a nieprawda bo dostałam 600zł prz dochodzie 3800 netto (w innych dają tyle ile piszą) poza tym szybkość transferu na konto to lipa czekasz i czekasz .U mnie zajeło to 12 godzin.W innych masz to naprawdę jak reklamują w max 15 minut.W NetCredit im się nie spieszy.Ach i przede wszystkim drogo...Na plus jest to ze nie mecza telefonami tylko sms i email z decyzja.Przypomnienia na e- mail i sms o terminie bardzo przydatne.

2 / 5 2018-10-20

Brak słów miałem zadłużenie w tej firmie wpisali mnie w erif big i krd generalnie maja 14 dni na wymazanie wpisów czego nie zrobili co dziennie kontaktowałem się z ta firma ale konsultanci to jakieś muły w rzeczywistości maja gdzieś czy cie wypiszą czy nie jak zgłosiłem brak zainteresowania w big erif i krd i ze mogą dostać kare w wysokości 30 tyś z każdej firmy odrazy zabrali sie do wypisu nie polecam tej firmy w 100 %

5 / 5 2018-10-12

Polecam

5 / 5 2018-10-09

najlepsza firma pozabankowa wszystko perfekt idealnie jestem bardzo zadowolony intcredit tez super dzieki bez was by bylo zle

5 / 5 2018-10-09

dla mnie super zero problemow kasa na koncie momentalnie i jeszcze przypomna o spłacie a i BIK maja za nic.

2018-10-07

Godna polecenia, obsługa klienta miła,rzeczowa realne ocenienie zdolnosci kredytowej.Dzieki tej firmie jestem w stanie zyc na poziomie wykupic leki.Niestety nasze polskie Banki są nie w porządku co do obywateli z mniejszym dochodem.Z wyrazami szacunku.

5 / 5 2018-09-27

NA PRAWDĘ POLECAM JASNE PROSTE ZASADY SZYBKA REALIZACJA PRZELEWU !!!!!!!!!

5 / 5 2018-09-02

Decyzja przyznawana bardzo szybko,pieniążki też szybko.Jedno zastrzeżenie do opłat prowizji-za wysokie,z porównaniem innych firm.Ogólnie polecam.

2018-09-02

dobra pożyczka na wysoki procent

5 / 5 2018-08-23

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa. Polecam!

2018-08-21

dobra

5 / 5 2018-08-18

polecam

5 / 5 2018-08-12

polecam

2018-08-08

Zbyt długo czeka się na przelew i mogły by być promocje dla częstych klientów na przykład niższe oprocentowanie.

2018-07-26

Tylko dla zdesperowanych, haracz nie odsetki

2018-07-23

Firma bardzo dobrze funkcjonuje na rynku,jest konkurencyjna dla podobnych z branży tego typu pożyczek,ale... pomimo regularnych spłat w terminie i dobrej historii kredytowej,nagle odmówiono mi następnej pożyczki długoterminowej jak i miesięcznej. Ale reklamy zachęcajace wciąż otrzymuję. Odmowa jest lakoniczna bez uzasadnienia.

5 / 5 2018-07-12

Firma rzetelna i profesjonalna. Trochę drogo, ale nie jest tak źle.

2 / 5 2018-07-09

Odestki po 7 dniach wzrastają o kilkaset złotych, przykładowo, mam 600zł pozyczki, po 30 dniach do oddania 750, jak nie spłaciłem w ciągu 7 dni od tych 30 to miałem do oddania prawie 900zł ! Podczas gdy Vivus np. pobiera jedynie kilka złotych za takie opóźnienie, nie polecam nikomu, nie dość że spore koszta na starcie to jeszcze ogromne karne odsetki !

5 / 5 2018-07-03

wysokie koszty przedluzenia a tak po za tym wszytko ok

2018-06-24

naprawdę rewelacyjna

5 / 5 2018-06-24

W porównaniu z innymi podobnymi firmami pozostaje troche w tyle. Co innego w reklamie, a całkiem co innego dostalam. Np. piszą że pierwsza pożyczka do 1000 zł a przyznano mi tylko 300zł pomimo, że mam zatrudnienie na umowę na czas nieokreslony. Co do szybkości transferu na konto to nie narzekam .

5 / 5 2018-06-23

Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Jedna z nielicznych takich, która zwraca koszty jeśli spłaci się pożyczkę przed terminem :)))

5 / 5 2018-06-07

Kwota jaka została mi zaproponowana jest wręcz śmieszna. Pierwsza pożyczka jest niby ok 1000zł, kwota która została mi zaproponowana to nawet nie 30% tego o co wnioskowałam ....porażka.

5 / 5 2018-06-01

Bardzo fajna firma.Szybka wypłata pieniędzy na konto.Wszystko OK.Polecam.

5 / 5 2018-05-30

Owszem troszkę drogo, ale chyba każdy korzystający wie na co się decyduje. Zasady proste i przejrzyste. Szybka obsługa. Ja jestem zadowolony. Tez nie mam kasy i muszę pożyczać ale wiem tez od razu ile muszę oddać. Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-26

Jestem zadowolony ze współpracy nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-23

Korzystam z usług już kilkakrotnie. Wszystko załatwiam przez internet. Jestem bardzo zadowolona. Pewnie fajniej byłoby aby można było oddawać na raty chociaż jestem zadowolona z możliwości przedłużenia terminu spłaty. Ogólnie jest ok.

5 / 5 2018-05-10

polecam pieniądze na koncie szybko obsługa miła kożystam często

2018-05-02

Za nieterminową wpłatę dołozyli mi prawie drugie tyle, z 1200 zł. mam do spłacenia ponad 2000. Jest to straszna zdzierstwo. Nie dość że mam kłopoty to mnie jeszcze pograżają...I NIE MA TUTAJ ŻADNYCH NEGOCJACJI ( W INNYCH BANKACH OWSZEM) ANI ŻADNEJ LITOŚCI. MASAKRA!

1 / 5 2018-05-02

UWAGA!!! Dają pożyczki na fikcyjne osoby. Właśnie się dowiedziałem, że figuruję w rejestrze dłużników ERIF. Zostałem przez tą firmę zgłoszony za niespłacenie pożyczki, której nie brałem. Okazało się, że zgadza się tylko moje imię i nazwisko oraz nr PESEL. Reszta danych to jakaś lipa. Teraz mam kłopot i muszę tłumaczyć się na policji. Jak oni sprawdzają swoich Klientów???

5 / 5 2018-04-24

Polecam.

2018-04-23

nie dawają tyle co obiecują, mimo dużych zarobków oraz większej ilosci pożyczek moja kwota kredytu się nie zwiększa jak w innych firmach

5 / 5 2018-04-22

W pełni profesjonalna firma. POLECAM.

2018-04-14

pozyczasz ,trzeba oddac

2018-04-08

Firma w porządku jeśli weźmiesz małą kwotę i oddasz w terminie, niestety jeżeli przypadkiem powinie Ci się noga i nie dasz rady spłacić to zaczyna się cyrk. Firma w każdym e-mail zapewnia że chcą polubownego rozwiązania sprawy ale nie do końca tak jest. Niby coś proponują ale absolutnie nie słuchają co mówi dłużnik- w ich wypadku lepiej dogadać się z zewnętrzną firmą windykacyjną bo oni pozornie chcą ale nie do końca... nie polecałabym zbyt pochopnie ich usług...

2018-04-02

jeszcze nigdy sie nie zawiodłem ,oby tak dalej

5 / 5 2018-03-26

szybkosc, rzetelnosc, kompetencja, konkurencyjna

2018-03-22

Witam ! Uważam Net Credit za dobra firmę. Mam tylko jedną uwagę. W przypadku wcześniejszej spłaty pożyczki zwrot nadpłaty powinien być automatyczny, bez konieczności zgłaszania tego przez klienta. Pozdrawiam !!!

5 / 5 2018-03-15

Polecam

5 / 5 2018-03-09

Super Firma - polecam Wszystkim !!!

2018-03-04

NIEEE!

5 / 5 2018-03-04

Dobra,szybka obsługa i szybki przelew.Za wysokie oprocentowanie.Polecam!

2 / 5 2018-03-04

UWAGA!!!! nie dajcie się złapać na ich taktyki. firmy netcredit i incredit to jeden karabin. osoby, które dostały "darmową" pożyczkę w jednej z nich biorąc w drugiej otrzymują horendalne opłaty. oczywiście podczas rozmowy na infolini konsultanci o tym fakcie nie informują. nie polecam!!!! jest dużo lepszych i bardziej wiarygodnych podmiotów z tej branży.

5 / 5 2018-03-01

Wszystko ok! polecam

5 / 5 2018-02-16

bardzo szybka i fachowa obsluga i o to chodzi,polecam wszystkim potrzebujacym.pozdrawiam.

2018-02-16

Moim zdaniem podejście do klienta nie wyróżnia się specjalnie na tle firm konkurencyjnych. Całość zajęła mi (wraz z otrzymaniem pożyczki) około 40 min. Druga zdecydowanie szybciej, bo już zaledwie w 10 min. Ogólnie...ocena dobra ;)

5 / 5 2018-02-07

Drogo,to fakt ale profesjonalnie. Niektórzy niestety nie mają wyjścia i muszą korzystać z usług,takich firm. Każdy z nas jest dorosły i powinien wiedzieć,co robi. Nikt,nikogo nie zmusza.

5 / 5 2018-02-06

nie są najtańsi bo przegrywają z vivus.pl , ale szybko i rzetelnie realizują swoje zadania

2 / 5 2018-01-27

Nie wiem po co jest podany email do kontaktu skoro na kilka emaili z zapytaniami do nich nie odpowiedzieli na ANI JEDEN. Dodzwonić też się nie można. NIE POLECAM, chcą pożyczać, a kontaktu zero.

5 / 5 2018-01-20

super są

5 / 5 2018-01-17

polecam

1 / 5 2017-12-27

Dziwią mnie negatywne opinie, na liście zweryfikowanych chwilówek www.faraon24.pl Net Credit jest na drugim miejscu. Jest 2000 zł w promocji na cały miesiąc. Miałem od nich pożyczkę na koncie w godzinę od wypełniania wniosku, oddałem 2000 tyle ile wziąłem. Same plusy!

5 / 5 2017-12-26

jestem zadowolona z ich usług! juz kolejny raz pozyczam u nich pieniądze i mam je na swoim koncie już po chwili! POLECAM!

2 / 5 2017-12-24

Pożyczki nie polecam w 100% może i mają fajną ofertę dla nowych klientów ale nie dajcie się zwieść pozorom, bardzo duże odsetki w dodatku niejasne wytłumaczone jak i gdzie pożyczkę spłacić trzeba szukać po ich stronie... Obsługa fatalna!! Przy spóźnionym terminie Odsetki rosną z dnia na dzień jeszcze raz nie polecam!!

5 / 5 2017-12-03

szybko, sprawnie, bez zbędnych formalności. Polecam.

5 / 5 2017-11-20

Firma spełniła wszystkie warunki jakie przedstawiła w swej ofercie polecam!

2017-11-18

Wspaniała firma, godna polecenia

5 / 5 2017-11-04

szybko i sprawnie bez wychodzenia z domu i zaswiadczen...moze droge ale wiadomo jak to dziala:)

5 / 5 2017-10-25

Polecam

2017-10-14

Nie jest zła firma tylko ze maja za duzy procent jak sie nie wpłaci w terminie.

5 / 5 2017-09-27

Wszystko w jak najlepszym porządku, szczerze polecam :)

5 / 5 2017-09-15

Firma ta naprawdę pomogła mi w nagłej potrzebie ;-) tak jak się reklamują- pieniądze na koncie pojawiły się w kilka minut, pierwsza pożyczka zero kosztów! ja polecam!

5 / 5 2017-08-18

Wszystko ok, można polecić ;)

2 / 5 2017-08-07

Jak poniżej nie polecam naszczęście dostałem pożyczkę tutaj : pozyczkazl.ml

5 / 5 2017-07-23

Polecam profesjonalna obsługa pozdrawiam

5 / 5 2017-07-19

polecam ,sumienna i bezpieczna firma :)

5 / 5 2017-07-13

Profesjonalna obsluga,a wszystkim sceptykom polecam ,coz z tego ze prowizja jest jaka jest za to kasa jest praktycznie od reki.Pozdrawiam.

2017-07-09

same plusy.

5 / 5 2017-07-02

Nie mam zastrzeżen informacja o spłacie/pozostałej kwocie SMS/email wszystko super. Tylko więcej zaufania do klientów 18+ bo na prawdę uwierzcie mi nie każdy 18 latek nie ma kasy. Ja na szczęście mam 20 ale w innych firmach jestem zarejestrowany od 18 roku. :)

5 / 5 2017-07-01

Jak na razie wszystko ok.

2017-06-19

Bardzo kiepski kontakt, bardzo długie rozpatrywanie wniosków. Każda osoba z działu obsługi mówi co innego, a w praktyce wychodzi jeszcze inna rzecz. TRZYMAĆ SIĘ OD TEGO Z DALEKA.

2017-06-16

Jedno odstąpienie od umowy i całkowita blokada konta. Także pożyczka na jeden raz.

5 / 5 2017-06-15

Rzetelna firma,szybka gotówka na koncie,polecam!!!

5 / 5 2017-05-24

Wszystko ok, pomijam odsetki, ale jest to produkt pozabankowy. Żałuję tylko że nie dają szansy tym, którzy spłacili , ale się spóźnili

5 / 5 2017-05-23

W porównaniu z innymi firmami pożyczkowymi wypadają słabo . Podstawowa wada to co innego obiecuja co innego dają. Np. piszą że pierwsza pożyczka do 1000 zł a nieprawda bo dostałem 300zł (w innych dają tyle ile piszą) poza tym szybkość transferu na konto to lipa czekasz i czekasz .W innych masz to naprawdę jak reklamują w max 15 minut.W NetCredit im się nie spieszy...

5 / 5 2017-05-23

Polecam

2017-05-19

Czysta Dyskryminacja osób z dochodem ZUS niepełnosprawnych-już z rozmowy wynika że ocena klienta jest poniżej krytyki. Wypytano mnie jak i co-następnie przyznano mi 300 zł.-jałmużny! Osoby niepełnosprawne są bardziej wiarygodne niż nie jeden z Was pracujących. wstyd i obłuda. Brak określeń.Panowie i Panie te 300 zł. to ja wam dołożę ze swojej renty ZUS na bilet do kina. Ja zapewniam że przez całe moje życie nie byłam tak oceniona jak podczas tej rozmowy. Nie dziękuję, nie chcę takich usług, ten 1 gr,proszę dać temu panu z rozmowy niech dołoży sobie do wypłaty będzie miał więcej! Ja się nie wstydzę swojej osoby, nie wstydzę się tego że jestem niepełnosprawna -Widać musi tak być by odkryć nowe znaczenie ludzkości. No cóż. Bywa i tak że w życiu trafiamy na ofermę, na głupca i na przyjaciela. A może kiedyś któryś z Was ulegnie wypadkowi-może zostanie sam bez wsparcia. Może zostanie kaleką lub zachoruje na RAKA i Was potraktują obcesowo! dyskryminując bo bierze pan/ pani rentę z ZUS ,bo jest pani pan kaleką! troszkę w życiu zaufania dla osób niepełnosprawnych-Ja nie jestem odpadkiem społeczeństwa.

5 / 5 2017-05-10

Super, rewalacyjne promocje dla stałych klientów..

5 / 5 2017-05-03

Szybka i prosta forma pożyczki dla każdego. Pieniądze w 15 minut. Polecam

5 / 5 2017-05-03

O pożyczkę wnioskowałem w sobotę, potrzebowałem szybkiej gotówki na dzień, góra dwa, czekam godzinę, dwie, nic, pytam. "Pożyczka na banku będzie przelana w 1. dniu roboczym" No to mnie szlak trafił, bo pieniądzę które chciałem pożyczyć na 2 dni musiałem oddać już w poniedziałek, oczywiście z odpowiednią dopłatą, a oni ani myślą zwrócić błędnie naliczonej prowizji.

2017-04-30

POZIOM OBSŁUGI KLIJENTA JEST BARDZO DOBRY ZROZUMIAŁY,JAKOŚC PRODUKTU JEST DOBRA Z MIŁĄ CHĘCIĄ POLECIŁA BYM TĄ FIRMĘ ZNAJOMYM

2017-04-28

Nie miałam nigdy z nimi problemów, dobrym rozwiązaniem jest stale rosnąca zniżka przy kolejnych pożyczkach. Do mnie przelewy dochodzą w przeciągu max. pół godziny. Co do obsługi telefonicznej tylko raz z nimi rozmawiałam na samym początku, potem wszystko załatwiałam zawsze zdalnie.

5 / 5 2017-04-28

polecam

2017-04-10

po prostu robią co do nich należy!

2017-04-07

Wszystko w porządeczku i żadnego problemu nie ma. A ci co kuźwa krytykują takie firmy, to niech krytykują, widocznie czegoś zazdroszczą.

Rzetelne opinie o Net Credit

Net Credit

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.netcredit.pl

Email
[email protected]

Telefon
221006010

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie