Kategorie: / Doradztwo i konsulting / Komputery i Internet / Media i Informacje / Reklama i Marketing / Usługi

New Ursa Sp. z o.o. Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 48
opinie o New Ursa Sp. z o.o.
2019-03-19

Fachowość na wysokim poziomie, uczciwość i rzetelność w każdym kontakcie z przedstawicielami firmy.

2019-03-16

Kampania mailingowa zrealizowana w wzorowy sposób... w dodatku zero zbędnego branżowego bełkotu - serdecznie polecam.

2019-03-06

Kompetentna firma znająca się na rzeczy. Zlecałem wysyłkę pierwszy raz i pewnie wrócę w przyszłości.

5 / 5 2019-02-28

Polecam tego kontrahenta. Profesjonalna i elastyczna współpraca i super podejście do klienta.

5 / 5 2019-02-17

Firma New Ursa Sp. z o.o. to solidny partner biznesowy. Przyjęte w umowie zadania zrealizował profesjonalnie i w termie.

2019-02-05

Pierwszy raz miałem do czynienia z tą firmą i jestem mile zaskoczony. Wszystko w jak najlepszym porządku. Na pewno wrócę z kolejnymi zleceniami.

5 / 5 2019-02-02

Szybka i fachowa obsługa jak również pomoc w każdej sprawie. Polecam i pozdrawiam T. Wierny.

5 / 5 2019-01-31

Doskonała, profesjonalna obsługa. Zawsze mogę liczyć na dobre rady. Gorąco polecam!

5 / 5 2019-01-26

Jestem bardzo zadowolony z jakości tej firmy. Kontakt szybki, realizacja genialna, wysyłka terminowa

2019-01-20

Bardzo dobry kontakt. Najlepszy wydawca z jakim współpracowałem!

5 / 5 2019-01-20

Bardzo profesjonalna obsługa i jakościowa współpraca.

2018-12-11

Firma "New Ursa Sp. z o.o." dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner.

5 / 5 2018-11-24

Co tu dużo mówić. Zlecona kampania została zrealizowana tak jak było ustalane. Zero niedomówień, wszystko przedstawione jasno i zrozumiałe dla laika. Efekty jak najbardziej OK. Polecam działalność Pana Daniela ;)

2018-11-22

NEW to na prawdę solidny kontrahent.

5 / 5 2018-11-20

Od roku współpracujemy z firmą New Ursa Sp. z o.o., oceniamy jakość wykonanych zleceń i usług na wysokim poziomie, i co ważne - rozsądne ceny. Z przyjemnością polecamy ją wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-11-13

Szybko, sprawnie, maximum informacji, rzetelność. Polecam obsługę

5 / 5 2018-11-09

Bardzo sprawna i profesjonalna usługa. Kontakt z firmą rzeczowy i szybki. Poprawki i zmiany wprowadzane natychmiastowo - do momentu uzyskania pełnej satysfakcji klienta. Pracownicy firmy są niezwykle życzliwi i profesjonalni. Polecam!

5 / 5 2018-11-07

Bardzo dobra i doświadczona firma oferująca wysokiej jakości usługi. Jestem bardzo zadowolony z zamówionych usług, jak dotąd jest to najlepsza firma z jakiej miałem okazję skorzystać.

2018-10-29

Solidny partner!

5 / 5 2018-09-26

Firma New Ursa Sp. z o.o. to solidny partner biznesowy. Przyjęte w umowie zadania zrealizował profesjonalnie i w termie.

5 / 5 2018-09-16

Współpracę z firmą "New Ursa Sp. z o.o." oceniam pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

5 / 5 2018-09-05

Super partner. Ekspresowa realizacja. Do tego rzetelność i brak marketingowego bełkotu. Polecam z całego serca.

2018-08-25

Brak jakichkolwiek zastrzeżeń, doskonała współpraca i wartościowy ruch.

2018-08-12

Wszystko spoko, serdecznie polecam ;)

5 / 5 2018-08-04

Kreacja przygotowana wzorowo, wysyłka zrealizowana terminowo. Polecam

5 / 5 2018-07-22

Rzetelna i godna zaufania firma. Szybka i bezproblemowa obsługa. Zdecydowanie polecam.

2018-07-12

Firma godna polecenia. Zlecenia wykonane należycie i w umówionych terminach

5 / 5 2018-07-11

Sprawnie, szybko, bez problemów. Gorąco polecam

5 / 5 2018-07-07

Konkretnie, rzetelnie, wszystko szybko potwierdzane mailowo. Polecam

2018-06-14

Spotykamy wielu partnerów biznesowych, jednak spotkanie tak rzetelnego partnera jakim jest New Ursa Sp. z o.o. niekiedy graniczy z cudem. Współpraca układa się rewelacyjnie. Rekomendując firmę chcę jej życzyć dalszych sukcesów biznesowych i wszystkim takiego partnera.

5 / 5 2018-06-09

Bardzo sprawnie i szybko. Pełen profesjonalizm

2018-06-05

Świetny partner. Młoda firma, ale jak dla mnie zero zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-02

Dziękuję za tak szybką obsługę :)

5 / 5 2018-03-30

Fajna młoda firma, nowatorskie podejście do reklamy, bez skostnienia jak w agencja z "turbo" doświadczeniem. Polecam

2018-03-21

Rzetelnie Rzeczowo Atrakcyjnie Cenowo oraz Terminowo

5 / 5 2018-03-20

Bardzo wysoki poziom świadczonych usług. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-15

Serdecznie polecam. Szybka realizacja kampanii, wspaniały kontakt z klientem. Nie spotkałem drugiego takiego wydawcy!

5 / 5 2018-03-12

profesjonalnie, szybko, miły kontakt

5 / 5 2018-03-06

Oby było takich firm więcej - profesjonaliści i do tego bardzo sympatyczni.

2018-03-05

Poziom usługi , obsługi jak i podejscie do klienta godne naśladowania i polecenia

2018-02-26

Doskonała obsługa klienta zarówno sprzedażowa jak i po sprzedażowa. Firma New Ursa Sp. z o.o. jest godna polecenia.

2018-02-19

Serdecznie polecam, współpraca odbywa się w dobrej atmosferze i bez najmniejszych nieporozumień. New Ursa Sp. z o.o. to Rzetelna Firma.

5 / 5 2018-02-11

Profesjonalna obsługa klienta. Świetny kontakt, obsługa klienta na wysokim poziomie.

2018-02-03

Indywidualne podejście do klienta, sprawnie wykonana usługa. Efekty mailingu widoczne gołym okiem.

5 / 5 2018-01-22

Firma i zatrudnieni w niej pracownicy są bardzo rzetelni i profesjonalni. Jestem zadowolona z jakości usług.

5 / 5 2018-01-08

Profesjonalizm pracowników i aktualna baza zostały przełożone w świetne wyniki. Polecam współpracę z New Ursa Sp. z o.o. :)

5 / 5 2018-01-07

Pierwszy raz korzystałam z usług firmy New URSA Sp. z o.o. Wszystko sfinalizowane bardzo szybko i bez problemów. Jestem bardzo zadowolona i na pewno w niedalekiej przyszłości jeszcze skorzystam :)

2017-12-22

New Ursa Sp. z o.o. to solidna i rzetelna Firma. Godny polecenia Partner w biznesie.

5 / 5 2017-11-29

Polecam. Dawno nie spotkałem się z tak uczciwym i rzetelnym kontrahentem.

5 / 5 2017-11-12

Oferta dobrana specjalnie dla mnie. Obsługa przemiła. Wszystko jasno wytłumaczyli i zrealizowali. Polecam ;)

5 / 5 2017-10-07

Firma New Ursa Sp. z o.o. jest super kontrahentem biznesowym. 100% rzetelności, polecam!

5 / 5 2017-09-29

Firma New Ursa Sp. z o.o. wykazała się niezwykłym profesjonalizmem przy kontaktach biznesowych.

5 / 5 2017-09-26

Szybka realizacja ! 100 % profesjonalizmu ! Polecam !

5 / 5 2017-09-24

Firma solidna. Efekt estetyczny - znakomity. POLECAM!

5 / 5 2017-09-06

Usługa zrealizowana profesjonalnie ,terminowo bez dodatkowych pytań. Wynik ostateczny bardzo zadowalający

5 / 5 2017-08-31

Często korzystam z usług i jestem zadowolony. Wszystko jak najbardziej w porządku!

5 / 5 2017-08-28

Zaoferowali bardzo dobrą cenę. Szybka realizacja. Planuję dalszą współpracę z New Ursa Sp. z o.o. i polecam innym.

5 / 5 2017-08-23

Firma bardzo solidna, wykonanie w 100% zgodne z oczekiwaniami. Szczerze POLECAM!!!

2017-08-19

Świetna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-07-29

Doskonała obsługa zlecenia, szybka realizacja i wysoka jakość. POLECAM!

5 / 5 2017-07-28

Bezbłędny kontrahent. Zamówiłem usługę, a już kolejnego dnia czekała na mnie umowa i materiały do zaakceptowania. Z wyników współpracy jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-07-18

Świetny partner oferujący kampanie mailingowe B2B, oraz B2C. Zero zastrzeżeń, perfekcyjnie dobrany target i kliki o wysokiej jakości. Polecam.

2017-06-20

W skali od 1 do 10 ocena 9 jest jak najbardziej zasłużona... i to całkowicie obiektywnie patrząc. Zero zgrzytów, nieporozumień, wszystko tak jak było ustalane. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalizm z najlepszej formie

5 / 5 2017-06-09

Bardzo rzetelna firma i miła obsługa polecam w 100%

5 / 5 2017-06-02

Polecam firmę "New Ursa Sp. z o.o." jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

2017-05-30

Rzetelna firma, niesamowicie solidny wydawca.

5 / 5 2017-05-30

Wysyłka przebiegła sprawnie i bez zastrzeżeń. Widać w tym profesjonalizm firmy.

2017-05-15

Bardzo przyjazne podejście do klienta. Fachowo i bezproblemowo.

5 / 5 2017-05-06

Z przyjemnością polecamy firmę New Ursa Sp. z o.o. jako partnera w biznesie. Nasza dotychczasowa współpraca przebiega terminowo i profesjonalnie. Warto zwrócić uwagę na łatwość nawiązania kontaktu oraz szybkość reakcji pracowników Firmy. Jesteśmy przekonani, że nasza współpraca będzie owocowała nadal sympatycznym i miłym kontaktem oraz utrzymaniem wysokiej jakości świadczonych usług.

2017-04-14

Dziękujemy za sprawną i fachową obsługę/

5 / 5 2017-04-07

Współpracę z firmą "NEW URSA Sp. z o.o." oceniam bardzo pozytywnie, a w szczególności zaangażowanie oraz profesjonalizm jej pracowników.

Rzetelne opinie o New Ursa Sp. z o.o.

New Ursa Sp. z o.o.

Siedziba
Warszawa

WWW
http://new.waw.pl

Email
[email protected]

Telefon
664014588

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie