Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Żywność

Nierafinowane.pl Opinie Klientów

4.93/5.00 - ilość ocen: 159
opinie o Nierafinowane.pl
5 / 5 2019-03-25

Polecam

5 / 5 2019-03-24

Polecam

4 / 5 2019-03-19

Bardzo szybka i sprawna dostawa. Polecam

5 / 5 2019-03-14

Wszystko szybko sprawnie. Polecam

4 / 5 2019-03-07

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-03-05

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2019-02-25

Super jakosc

5 / 5 2019-02-21

Szybka przesyłka, z zamówionego produktu jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2019-02-14

jestem bardzo zadowolona pozdrawiam:)

5 / 5 2019-02-07

wszystko EKSTRA! Produkt wysokiej jakości - zarówno mąka kokosowa jak i olej z wyściółka (ten produkt ewidentnie podbił moje serce!). Paczka skrupulatnie zapakowana - przetrwała by nawet zderzenie z tirem dzięki tak dużej ilości folii bąbelkowej. Czas dostawy też mocno in plus. Nie pozostaje mi nic innego jak polecić wszystkim ten sklep i wracać ponownie po kolejne porcje cudowności które mają do zaoferowania:) jak

5 / 5 2019-02-04

wszystko ok

5 / 5 2019-02-01

Polecam

5 / 5 2019-01-29

Polecam

5 / 5 2019-01-29

polecam zakup

5 / 5 2019-01-26

polecam

5 / 5 2019-01-25

To już kolejne moje zakupy w tym sklepie. Jakość produktów, szybkość realizacji i dostawa super! Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2019-01-18

Najwyższy poziom usługi.

5 / 5 2019-01-11

Perfekcyjne działanie.

5 / 5 2019-01-06

wszystko ok

5 / 5 2018-12-27

Szybko, bez najmniejszych problemów, super.

4 / 5 2018-12-24

Duży asortyment

5 / 5 2018-12-23

okokok

5 / 5 2018-12-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-12-15

Transakcja przebiegła sprawnie.Polecam

5 / 5 2018-12-13

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-26

Szybko, profesjonalnie, produkty dobrej jakości

5 / 5 2018-11-17

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Wszystko dobrze. Szybka wysyłka. Produkty ok.

4 / 5 2018-11-16

Spoko

5 / 5 2018-11-12

Super obsługa, towar bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2018-11-10

Polecam

5 / 5 2018-10-25

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-10-24

Super jakość w dobrej cenie, z mega szybką obsługą

5 / 5 2018-10-22

Polecam!!!

5 / 5 2018-10-21

Super obsługa

5 / 5 2018-10-18

Profesjonalna obsługa .Polecam zakupy bardzo dobra oferta.

5 / 5 2018-10-10

O'key

5 / 5 2018-10-01

Ok polecam

5 / 5 2018-09-26

:-):-):-)

5 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-20

polecam produkt

5 / 5 2018-09-14

bardzo dobra

4 / 5 2018-09-05

Szczerze polecam

5 / 5 2018-09-01

olej rzepakowy pierwszej jakości, szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2018-09-01

Zarówno towar jak i obsługa bez zarzutów

5 / 5 2018-08-25

Doskonałe oleje i bardzo szybka realizacja zamówienia. Mój ulubiony sklep

5 / 5 2018-08-25

Profesjonalny sklep. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-08-22

Szybka wysyłka i bardzo dobra jakość produktów.

5 / 5 2018-08-11

super

5 / 5 2018-08-10

Polecam

5 / 5 2018-08-03

Polecam sklep, bardzo dobra obsługa, błyskawiczna wysyłka i towar wysokiej jakości.

5 / 5 2018-07-30

Sprawnie, bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2018-07-20

Towar najwyższej jakości. Obsługa fachowa. Polecam!

4 / 5 2018-07-17

Polecam zakupy w tym sklepie 100%, produkty są bardzo świetne i naturalne, tylko dostawa trochę długa ale zależy naprawdę od lokalizacji. Super jakość, opakowanie bardzo bezpiecznie! Dziękuje, bardzo uwielbiam!

5 / 5 2018-07-16

Bardzo dobre jakościowo produkty oraz szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-07-14

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalne podejście do klienta polecam

5 / 5 2018-07-10

Polecam

5 / 5 2018-06-27

Sklep godny polecenia w 100%

5 / 5 2018-06-17

Świetne produkty, błyskawiczna realizacja zamówienia - wszystko bez zarzutu!

5 / 5 2018-06-10

Polecam, szybko, niedrogo i miło.

5 / 5 2018-06-09

Super

5 / 5 2018-06-05

produkty pierwszej jakości polecam

5 / 5 2018-06-02

Polecam.Sklep godny zaufania

5 / 5 2018-05-25

Super kontakt, wysoki poziom obsługi. Polecam.

5 / 5 2018-05-24

Wszystko szybko i sprawnie, zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-05-12

polecam!

5 / 5 2018-05-09

Szybko,sprawnie i profesjonalnie. Polecam

5 / 5 2018-05-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-05-03

Sprawnie i szybko

5 / 5 2018-04-23

Polecam !

5 / 5 2018-04-10

Bardzo szybko i profesjonalnie-polecam!

5 / 5 2018-03-28

Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-03-27

Bardzo serdeczna i rzetelna Pani z zaangazowaniem. Oleje świetnej jakości. Polecam

5 / 5 2018-03-19

Zamowienie wyslane w trybie ekspresowym :) produkty swietnej jakosci. Korzystam codziennie i Zamowie na pewno kolejne prpdukty ! Bardzo dziekuje

5 / 5 2018-03-09

Polecam jak najbardziej !

5 / 5 2018-03-04

Polecam

5 / 5 2018-03-04

Szczerze polecam ,wszystko ok.Napewno jeszcze skorzystam z tego sklepu

5 / 5 2018-03-04

Wszystko OK, profesjonalnie dziękuję

5 / 5 2018-03-03

Polecam.Sklep godny zaufania

5 / 5 2018-03-02

Super obsługa i produkty. Meega polecam.

5 / 5 2018-02-27

Zamówienie zgodne z opisem, szybka wysyłka. Wszystko ok. Polecam!

5 / 5 2018-02-16

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-02-01

Zawsze wszystko na najwyższym poziomie

5 / 5 2018-01-31

profesjonalnie szybko wszystko dostarczone zgodnie z zamowieniem produkty najwyzszej jakosci polaecam

5 / 5 2018-01-29

Profesjonalna obsługa.Przesyłka zgodna z oczekiwaniami.Polecam!!!

5 / 5 2018-01-20

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-08

Jestem bardzo zadowolona z obsługi a zakupiony olej (czarnuszka) jest cudowny. Jedyny problem to zakrętka i koreczek, który powinien tkwić mocno w szyjce butelki i służyć wygodniejszemu nalewaniu. Podczas odkręcania zakrętki razem z nią wyszedł koreczek. Pomimo wciśnięcia go na miejsce, przy każdym odkręcaniu zasysa się w nakrętce i razem z nią odkręca. Pytanie do producenta: czy można to trochę udoskonalić?

5 / 5 2018-01-05

Szybko , milo,

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalnie, wysoka jakośc towaru, polecam!!!

5 / 5 2017-12-21

Produkty najwyższej jakości. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-12-18

jak zawsze wszystko super! gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-17

Okej jest

5 / 5 2017-12-07

Wszystko OK

5 / 5 2017-12-06

Zamówienie szybko do mnie doszło, produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2017-12-04

Polecam!

5 / 5 2017-12-03

Polecam !

5 / 5 2017-12-01

Zamówienie szybko do mnie doszło, produkt spełnił moje oczekiwania.

5 / 5 2017-11-29

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-11-25

Polecam

5 / 5 2017-11-20

Super obsługa

5 / 5 2017-11-20

Polecam

5 / 5 2017-11-19

Taka jak byc powinno szybko sprawnie i do celu

5 / 5 2017-11-13

super

5 / 5 2017-11-12

polecam

5 / 5 2017-11-08

produkty zgodne z zamówieniem, szybka dostawa, zapakowany tak że nic nie miało prawa się zbić.

5 / 5 2017-11-08

Wszystko sprawnie i bez problemów. Zamówienie zapakowane tak, że nie miało prawa się z nim nic stać a to bardzo ważne. Polecam!

5 / 5 2017-10-31

Transkacja bez zarzutu, ekspresowa, już na drugi dzień otrzymałam zamawiany olej.

5 / 5 2017-10-29

Optymalnie

5 / 5 2017-10-23

Polecam :)

5 / 5 2017-10-22

polecam

5 / 5 2017-10-17

Polecam zakupy w tym sklepie. We wtorek o 13 zlozylam zamowienie, w srode o 9.00 kurier dostarczyl przesylke. Bylam mile zaskoczona! :-)

4 / 5 2017-10-15

Miałem trudności z zarejestrowaniem a następnie z zalogowaniem się na stronie sklepu

5 / 5 2017-10-13

Profesjonalna obsługa, towar dotarł bardzo szybko . Polecam

5 / 5 2017-10-08

Polecam w każdym aspekcie!

5 / 5 2017-10-08

projesjonalna obsługa- polecam zakupy

5 / 5 2017-10-05

:):):)

5 / 5 2017-09-27

Wszystko sprawnie i szybko. Bardzo zadowolona jestem

5 / 5 2017-09-21

Bardzo polecam.

5 / 5 2017-09-13

Szybko i sprawbie, wysokiej jakosci produkty.

5 / 5 2017-09-04

Dałabym 10 gwiazdek za szybkość wysyłki :) obsługa jest bardzo miła, a oleje są wspaniałe. Polecam każdemu!

5 / 5 2017-09-03

Transakcja szybka i w najlepszym porządku!

5 / 5 2017-09-03

Polecam

5 / 5 2017-09-03

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep. Zakupy się udały. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-09-02

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakup w tym sklepie, transakcja bardzo przyjemna :-)

5 / 5 2017-08-21

Sklep i towar na najwyższym poziomie.

4 / 5 2017-08-08

Butelki zapakowane super bezpiecznie, polecam

5 / 5 2017-08-08

Wszystko ok

4 / 5 2017-08-08

Pomimo wpadki kuriera sprawa załatwiona błyskawicznie i bez uwag

5 / 5 2017-08-07

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2017-08-03

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-08-01

Super obsługa, towar bez zarzutu. Polecam

5 / 5 2017-07-30

Cala transakcja przebiegla bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-07-29

Swietna oferta,znalazłam wszystko czego szukałam.

5 / 5 2017-07-13

Wszystko sprawnie, dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-07-01

Polecam

5 / 5 2017-06-27

będę korzystać z tego sklepu - towar pierwszej jakości i przesyłka bardzo szybko

5 / 5 2017-06-22

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-06-15

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-15

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-06-05

Towar zgodny z zamówieniem, dostawa na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2017-05-31

Dobrze zapakowane, szybka wysyłka, zero problemów. Polecam

5 / 5 2017-05-29

POLECAM!!!

5 / 5 2017-05-28

Polecam

5 / 5 2017-05-26

Polecam!

5 / 5 2017-05-24

olej rzepakowy pierwszej jakości, szybka wysyłka, polecam

5 / 5 2017-05-19

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-05-17

Pierwsze zakupy - miejsce zachowuję w pamięci na następne . Pozdrawiam.

5 / 5 2017-05-09

Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jak na ten moment jeszcze nic nie mogę wypowiedzieć się na temat działania olejów, bo za krótki czas i ilość :).Oleje pyszne. Na pewno jeszcze zamówię.

5 / 5 2017-05-01

Jestem zadowolona z zakupów,towar zapakowany prawidłowo,szybko bez komplikacji.

5 / 5 2017-04-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-04-26

Dostałem to co zamawiałem

5 / 5 2017-04-20

Genialny sklep.

5 / 5 2017-04-16

To był mój pierwszy zakup w sklepie nierafinowane.pl i na pewno tam jeszcze wrócę.

5 / 5 2017-04-11

Oleje pyszne :)

4 / 5 2017-04-02

Jest ok.

5 / 5 2017-04-02

Polecam!

5 / 5 2017-04-02

jak zawsze wszystko super! gorąco polecam!

5 / 5 2017-03-28

polecam

Rzetelne opinie o Nierafinowane.pl

Nierafinowane.pl

Siedziba
Głogów Małopolski

WWW
http://www.nierafinowane.pl

Email
[email protected]

Telefon
525614929

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie